dilluns, 5 de setembre del 2016

"UE Llagostera 2-0 At.Saguntino: doblete para respirar". Article de Santi Martinez a @todogrupo3

UE Llagostera 2-0 At.Saguntino: doblete para respirar

Marc Fernández noquea al Atlético Saguntino con dos goles en la segunda parte y da aire al Llagostera, que se sitúa en la zona media de la tabla. Los valencianos aguantaron bien la primera hora de partido, pero completan otra semana aciaga y continuarán como colistas de grupo tras su derrota en Palamós.
Marc Fernández debió inspirarse el pasado sábado en aquel famoso anuncio de TV de “a mí me daban dos” para acabar desencallando un partido que, si bien fue dominado con claridad por el Llagostera durante la mayor parte del tiempo, comenzaba a dar síntomas de ese mal conocido del que los ‘llagosterencs’ habían adolecido en anteriores jornadas: la falta de acierto de cara al gol. Y ya se sabe que sin gol, no hay paraíso.
Para alivio de la hinchada local, esta vez el Llagostera sí encontró a su superhéroe. A diferencia de lo que se anunciaba en el cartel promocional del partido, quien acabó disfrazándose de supermán no fue Rafa Jordà (se perdió el partido por lesión),  sino Marc Fernández que, con su doblete, acabó con la resistencia del Atlético Saguntino, y de paso, aportó una dosis de tranquilidad muy necesaria para el Llagostera.
Marc Fernández, autor de los dos goles del Llagostera (Foto: J.S. L’Esportiu)
Primera parte: el muro defensivo valenciano aguanta las embestidas locales
El partido comenzó con claro control de posesión del Llagostera, buscando llevar la iniciativa en el partido y derribar el buen entramado defensivo ideado por Guti, técnico del Saguntino. Los locales trataban de abrir el campo y llegar con peligro a las inmediaciones de Adrián Lluna  con constantes incorporaciones  de sus laterales Merchán y Albarrán, que buscaban conectar con los hombres de ataque, apoyados por un buen trabajo en el centro del campo de Marc Martínez y Masó en la contención. Sin embargo, los valencianos no perdieron el orden en ningún momento. Cual partida de ajedrez perfectamente estudiada, el Atlético Saguntino parecía tener siempre una respuesta a los movimientos ejecutados por su oponente.
El dispositivo defensivo surtió efecto en la primera parte, donde se contabilizaron escasas ocasiones reseñables para el Llagostera. A destacar una buena ocasión en forma de cabezazo de Merchán a centro de Albarrán en el min.17 que atrapó Lluna, y otra más al filo de la media hora de partido, con una internada de Pablo Sánchez al que se le hizo de noche antes de disparar, pudiendo cortar finalmente en defensa Beni, para el Atlético Saguntino. A renglón seguido, hubo tiempo también para la polémica con un gol anulado a Marc Fernández en una jugada posterior, por un fuera de juego que no lo pareció.
El Atlético Saguntino prácticamente no se asomó por el área de Moragón durante esta primera mitad. Los valencianos tenían muy claro su papel y el paso de los minutos les hacía ganar en confianza. En la única ocasión destacable, una buena combinación entre Fran Gámez y Esteve al filo del descanso, no fue culminada con acierto por Lois, llegándose con el marcador inicial de empate a cero al final de la primera parte. Una renta que el Atlético Saguntino daba por buena.
Segunda parte:  Marc Fernández toma el protagonismo
El gol anulado a Marc Fernández debio dejar al jugador del Llagostera con mal sabor de boca, y lo cierto es que salio del vestuario dispuesto a reclamar lo que era suyo: el gol.
Los ‘llagosterencs’ iniciaron la segunda parte con otros bríos, sabedores de que debían poner toda la carne en el asador ante un rival a la expectativa, bien posicionado atrás.  Los centros al área de Lluna comenzaron a llegar con más frecuencia y la sensación de peligro iba en aumento. Trilles y Óscar López achicaban agua como podían en defensa para los valencianos, ante un Llagostera que ya había adquirido la determinación de tocar tambores de guerra hasta el final del partido. En una de éstas, apareció Marc Fernández para sacarse un latigazo en el min.66 que entró como un obús por la escuadra de Lluna. Por fin se había abierto la lata y los aficionados locales respiraban aliviados.
Sin embargo, el Llagostera ya había tenido la mala experiencia en la primera jornada de ponerse por delante en el marcador y ver cómo el rival acababa empatando por un error. Los locales querían amarrar la victoria como fuera, y al Atlético Saguntino  no le quedó más remedio que estirar líneas en busca de un gol que no había buscado con demasiado ahínco hasta entonces. De perdidos, al río. Y lo cierto es que estuvo apunto de encontrar premio. Un córner muy cerrado servido por Rafa, lo remató Esteve a gol, pero entre Moragón y el palo impidieron que el empate subiera al marcador. Ocasión inmejorable perdida es casi siempre sinónimo de lo que acabó sucediendo después. Quien perdona lo paga. Y quien acabaría cobrándose la factura no es otro que su verdugo esa noche: Marc Fernández.
Una contra del equipo catalán en el minuto 84 la finalizó Marc Fernández para poner el 2-0 y acabar definitivamente con la resistencia del Atlético Saguntino en el partido.
Con el pitido final del árbitro, el Llagostera consiguió su primera victoria en competición. Tres puntos que deben permitir al equipo afrontar los próximos duelos de esta semana ante Racing de Santander en Copa del Rey y Hércules en el Rico Pérez, con mayor tranquilidad para ir mostrando en próximos partidos toda la calidad que atesora la plantilla.
Por otro lado, el Atlético Saguntino, que ha tenido un calendario complicado en estas tres jornadas, deberá pasar página y centrarse a partir de ahora en el Valencia Mestalla, próximo rival al que recibirán en Liga, con el objetivo de lograr su primera victoria.
FICHA TÉCNICA
Encuentro: UE Llagostera – Atlético Saguntino (Jornada 3, Grupo III Segunda División B).
Estadio: Palamós Costa Brava  (sábado 3 Septiembre 2016, 18:30h).
Árbitro: Alberto Lou Ballano (aragonés).
Alineaciones:
  • Llagostera: Moragón; Albarrán, Rodri, Diego (Samu, min. 51), Valentín; Masó, Marc Martínez (Vivancos, min. 75); Rubén Martínez, Pablo Sánchez (Colorado, min. 60), Marc Fernández; Manel
  • Atlético Saguntino: Lluna; Gámez, Rafa, Trilles, Óscar; Beni (Boix, min. 69), Messeguer (Rubio, min. 62), Ortega (Serra, min. 73), Lois, Nestor; Esteve
Tarjetas: Vió amarilla el visitante Trilles (min.93)
Goles1-0, m. 66, Marc Fernández2-0, m. 84, Marc Fernández 
Incidencias: 512 espectadores. El defensa local Diego Jiménez se retiró lesionado en el minuto 51.
Llegir mes / Leer mas...

"El debut somiat". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera ‘B’ 2-0 U.E. Tona

El Llagostera comença de la millor manera possible i fa història amb la primera victòria a Primera Catalana
Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El que havia de passar. Un equip treballa tot l’estiu i durant la pretemporada, per arribar al primer matx de la temporada amb les millors condicions possibles, i guanyar-lo. No podia haver començat d’una forma millor.
I ho va fer gràcies a dues jugades clau a la segona meitat. Tanmateix, a la primera, el partit va ser intens, sense un dominador clau. Ambdós conjunts buscaven un joc directe, amb pilotes llargues. La calor, i les desenes de vegades que s’aturava el joc va fer impossible que cap dels dos marxés al descans amb avantatge al marcador.
Ara bé, a la segona part, el partit va agafar un altre color. Ja no es buscaven pilotes a l’espai amb grans desplaçaments alts, sinó que la pilota se sentia atreta per la gravetat i només volia rodar per la gespa.
Als segons 45’, el Llagostera B va ser premiat amb la continuïtat que no van trobar als primers. Els de Triadú, s’havien que havien de posar una marxa més. I així ho van fer. Unes mans del rival, va provocar que Peke (58’), avancés als blaugranes des dels onze metres. En alguns instants el partit seguia travat; i no va ser fins al final quan, en un contraatac, Carlos Martínez (85’) certificava el 2-0 amb una vaselina i trencava qualsevol opció amb la qual somiés el Tona, que acabava el partit bolcat sobre l’àrea local.
Així doncs, el Llagostera B ha iniciat el camí per la Primera Catalana amb un gran resultat. I no serà un equip que anirà donant passes petitetes, amb por de la nova categoria. Ja ha fet la primera passa, i ha estat forta i valenta.
FITXA TÈCNICA – PRIMERA CATALANA I
LLAGOSTERA B: Pol Busquets,  Zamorano (Ferrer, 46’), Maynau, Gelmà (Sanku, 83’), Pol Gómez, Carlos Martínez (Martínez, 87’), Pol Mitjà, Peke, Soufiane (Espuña, 46’), Maymi (Barco, 72’), Pol Tarrenchs.
TONA: Fran, Aitor, Fuentes (Muntada, 60’), Vestit, Tuneu (Margenet, 67’), Eloi, Mendoza (Salarich, 67’), Pol, Baruc, Juvanteny (Roca, 60’), Pla.
GOLS: 1-0 (Peke, 58’); 2-0 (Carlos Martínez, 85’).
ÀRBITRE: Acevedo Dudley.
TARGETES: Maymi, Peke, Gelmà, Pol Mitjà i Sanku, per part del Llagostera B; Vestit, Tuneu, Baruc, Pol i Aitor, per part del Tona. Va expulsar de manera directa al visitant Fuentes, a la banqueta.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera desperta". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera 2-0 C.A. Saguntino

Amb un doblet de Marc Fernández, els d’Alsina aconsegueixen la primera victòria de la temporada

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
A la tercera va la vençuda. Finalment, i després de dues jornades en les quals et quedes amb un mal sabor de boca, el Llagostera es va imposar a un At. Saguntí que s’enfonsa encara més a la taula. Gràcies a això, el Llagostera escala algunes posicions.
Ho van deixar tot per la segona meitat
Com ja se sabia, ambdós equips sortien al terreny de joc amb (gairebé) l’obligació d’endur-se els tres punts. Venien necessitats d’aixecar-se i pujar esglaons a la classificació amb urgència.
Als primers 45’, es va notar aquesta por o nerviosisme. El conjunt local va ser el clar dominador de la pilota, però amb cada jugada ofensiva que intentava, es topava amb la defensa visitant.
El resultat haguria canviat si no fos perquè l’àrbitre hagués aixecat el banderí, indicant, així, posició antireglamentària de Marc Fernández. La decisió va ser la correcta perquè l’extrem blaugrana, després d’una bona triangulació amb Pablo Sánchez, estava situat per darrere la defensa rival.
Un protagonista: Marc Fernández
Els jugadors van sortir dels vestuaris, sabent que tenien tres quarts d’hora per donar el gol al seu equip que certifiqués la victòria. Diego Jiménez va marxar del terreny de joc lesionat; això va significar el debut de San José sota les ordres d’Alsina.
El Llagostera va seguir mantenint la possessió de pilota, però aquesta vegada els atacants locals van estar molt més actius. Merchán –un dels millors del partit– no va parar de buscar perill a través de la banda. En una d’aquestes arribades, la pilota li va caure a Marc Fernández (66’), qui va etzibar un xut a l’esquadra de la porteria, fent impossible l’intent d’aturada de Lluna.
Alsina sabia de bona mà que el partit no estava sentenciat. A la primera jornada, l’equip també guanyava 1-0 però l’Espanyol B els va sorprendre pocs minuts abans de finalitzar el matx. Així doncs, el Llagostera va intentar anotar un segon gol que donés tranquil·litat a l’afició.
En un contraatac iniciat per Rubén Martínez, Marc Fernández va estar a punt de tancar el partit però, Lluna, salvava al seu equip. No va poder salvar-lo quan, amb els mateixos protagonistes, uns instants després, Marc Fernández (84’) aprofitava l’assistència del mateix Rubén.
Gràcies a aquesta victòria, el conjunt gironí i els aficionats poden respirar tranquils i mirar amb altres ulls el que els hi ve per davant. Tres punts que motiven als jugadors i que els incita a continuar treballant.
Tot el contrari que l’At. Saguntí, qui suma la tercera derrota consecutiva. Els de David Gutiérrez necessiten treballar encara més per poder sumar algun punt i la setmana vinent, amb la visita del filial del València, pot ser l’ocasió.
FITXA DEL PARTIT – SEGONA DIVISIÓ B GRUP III
2 – UE LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego Jiménez (San José, 51’), Valentin, Jordi Masó, Marc Martínez (Vivancos, 75’), Rubén Martínez, Pablo Sánchez (Alex Colorado, 69’), Marc Fernández, Manel.
0 – AT. SAGUNTÍ: Lluna, Gámez, Rafa, Trilles, Óscar, Beni (Boix, 69’), Messeguer (Rubio, 62’), Ortega (Serra, 73’), Lois, Nestor, Esteve.
GOLS: 1-0 (Marc Fernández, 66’); 2-0 (Marc Fernández, 84’)
ÀRBITRE: Alberto Lou Ballano (Col·legi aragonés)
TARGETES: va amonestar a Trilles, per part del At. Saguntí.
ESTADI: Nou Estadi de Palamós.
Llegir mes / Leer mas...

"Un inici gairebé rodó". Article de @diaridegirona

Un inici gairebé rodó

Girona B, Lloret i Llagostera B guanyen el primer partit de la temporada a Primera Catalana gràcies a uns partits molt complets davant rivals exigents El Farners, l'únic que surt perdedor

05.09.2016 | 07:18
Aquest va ser el primer onze del Llagostera B a Primera Catalana.
Aquest va ser el primer onze del Llagostera B a Primera Catalana.
Primer triomf del Girona B en el seu primer partit aquesta temporada. Un doblet de Samu en el primer quart d'hora de partit va decantar el duel a favor dels de Javi García, que van acabar amb un home menys per l'expulsió de Sotto a l'hora de partit.
El davanter Samu, primer després d'una bona jugada individual i després aprofitant un rebot dins l'àrea va esdevenir clau amb els seus dos gols. Els gironins van fer una molt bona primera meitat amb la qual van marxar amb aquest avantatge a l'electrònic (0-2).
A la represa, l'expulsió de Sotto i l'immediat gol local van posar pressió als blancs-i-vermells, que van saber aguantar sense masses angúnies per guanyar el partit.
Inici amb el peu esquerra del Farners a la categoria. En la seva visita al camp del Sants, els gironins van perdre (2-1) un partit que van empatar primerament mitjançant Muniesa, però van cedir els punts per culpa d'un gol del local Sergio.
El Lloret va aconseguir els tres punts en la seva complicada visita al camp del Manresa (0-1), gràcies a un solitari gol de Roger Mora a l'inici de la segona meitat. Els jugadors d'Edu Urdiales van fer un partit molt seriós i van saber aguantar per sumar el primer triomf.
El Lloret va aconseguir els tres punts en la seva complicada visita al camp del Manresa (0-1), gràcies a un solitari gol de Roger Mora a l'inici de la segona meitat. Els jugadors d'Edu Urdiales van fer un partit molt seriós i van saber aguantar per sumar el primer triomf.
En el dia del seu debut a Primera Catalana, el Llagostera B va ensenyar les dents davant el Tona, un dels equips cridats a lluitar a la part alta de la classificació. L'equip dirigit per Pep Triadú va oferir un partit amb molt ritme i els jugadors van deixar detalls de la qualitat que tenen i que volen demostrar a la categoria.
El partit, que es va escalfar per moments, es va resoldre a la segona meitat. Al minut 58, Peke va transformar el primer gol de l'enfrontament des dels onze metres. Els osonencs, amb jugadors experimentats a la categoria com Baruc o Adrià Tuneu, no van llençar la tovallola fins que, al minut 85, Carlos va sentenciar el partit pels blaugrana amb el segon i definitiu gol. Victòria per començar del Llagostera B que la setmana que ve visitarà el Municipal de Vic.
Llegir mes / Leer mas...

"Victòria històrica per començar". Article del @lesportiucat

Victòria històrica per començar

1a catalana. El Llagostera B debuta en la categoria amb un bon partit i un gran triomf contra el Tona

Carlos Martínez es desfà del porter en el partit d'ahir Foto: L.S.
1
El Llagostera B va tenir un debut inoblidable a primera catalana obtenint una victòria històrica contra
el Tona (2-0) en un partit molt intens que es va resoldre en la segona part amb els gols de Peke, de penal, i de Carlos Martínez. El Llagostera ja va arrencar amb força, però no va aconseguir tenir continuïtat en el joc perquè el partit va ser molt travat. Tot i dominar, als llagosterencs els va costar generar ocasions i no van trobar el camí del gol abans del descans. Després de la represa, els de Pep Triadú van posar una marxa més i gràcies a un penal per mans es van poder avançar. Peke va ser l'encarregat de transformar la pena màxima, i va donar tranquil·litat als blaugrana, que només van patir en jugades d'estratègia. En el minut 85, en un contraatac quan el Tona estava bolcat, Carlos Martínez va sentenciar amb el 2-0 definitiu.

LLAGOSTERA B2 TONA0

LLAGOSTERA B: Pol Busquets, Zamorano (Ferrer, 46'), Maynau, Gelmà (Sanku, 83'), Pol Gómez, Carlos Martínez (Martínez, 87'), Pol Mitjà, Peke, Soufiane (Espuña, 46'), Maymi (Barco, 72') i Pol Tarrenchs.
TONA: Fran, Aitor, Fuentes (Muntada, 60'), Vestit, Tuneu (Margenet, 67'), Eloi, Mendoza (Salarich, 67'), Pol, Baruc, Juvanteny (Roca, 60') i Pla.
GOLS: 1-0 (58') Peke, de penal. 2-0 (85') Carlos Martínez.
ÀRBITRE: Acevedo Dudley. T.G.: als locals Maymi, Peke, Gelmà, Pol Mitjà i Sanku; i als visitants Vestit, Tuneu, Baruc, Pol i Aitor. T.V.: directa al visitant Fuentes (80', a la banqueta).
Darrera actualització ( Dilluns, 5 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Tres punts alliberadors". Article de @educiu a @lesportiucat

Tres punts alliberadors

Llagostera. La victòria contra l'Atlètic Saguntí, la primera del curs, dóna confiança al conjunt llagosterenc, en el qual van debutar Vivi i Samu San José

Valentín Merchán, protegint la pilota Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera va assolir dissabte contra l'Atlètic Saguntí la primera victòria de la temporada (2-0). Va ser un triomf treballat que si bé no serà recordat com un dels més vistosos de la història sí que va servir perquè els llagosterencs s'alliberessin i agafessin confiança amb vista al futur. El duel, decidit en la segona meitat amb dos gols de Marc Fernández, va deixar clar que el Llagostera va fent passos endavant, com també que encara li falta una bona dosi d'acoblament en pràcticament totes les línies. En aquest sentit el conjunt dirigit per Oriol Alsina està intentant trobar una identitat pròpia que només s'aconseguirà amb el pas de les jornades i amb la interacció entre els nous jugadors, alguns d'ells arribats durant les últimes setmanes. És el cas d'Albert Vivancos Vivi, cedit pel Girona dimarts passat, que contra l'Atlètic Saguntí ja va debutar amb el Llagostera, com també Samu San José, ja plenament recuperat dels problemes físics.
“Fa pocs dies que sóc aquí, però m'he integrat molt bé a l'equip, els companys m'ho han posat molt fàcil. He tingut la sort de debutar i, a més, hem aconseguit la victòria, així que tot ha anat bé”, afirma Vivi, que va substituir Marc Martínez en el doble pivot a un quart d'hora del final del matx.
També va mostrar-se molt satisfet amb el debut Samu, que va rellevar el lesionat Diego Jiménez poc després de la represa. “A poc a poc m'he anat adaptant i coneixent els companys, he tingut bones sensacions i jugar m'ha servit per minimitzar el dèficit d'aquestes setmanes que he estat aturat”, comenta el central.
Després de Vivi i Samu ja només queden per debutar tres jugadors amb fitxa del primer equip: el porter Nico Ratti, el migcampista Pol Calvet i el davanter Jorge Shafa, aquests dos últims fitxats l'últim dia de mercat.
El Llagostera tindrà aquesta setmana dos partits a fora, dimecres vinent al feu del Racing de Santander (copa) i el cap de setmana al camp de l'Hèrcules.

ELS PROTAGONISTES

He tingut la sort
de debutar i, a més, hem aconseguit la victòria, així que tot ha anat bé
Albert Vivancos ‘Vivi'
migcampista del llagostera

A POC A POC

Al Llagostera encara li falta fluïdesa i definició, però ja s'ha tret l'espina del triomf
He tingut bones sensacions i m'ha servit per minimitzar el dèficit d'aquestes setmanes aturat
Samu San José
central del llagostera
Ratti, Pol Calvet
i Shafa són els
tres jugadors del primer equip que falten per debutar
Darrera actualització ( Dilluns, 5 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...