divendres, 25 de novembre del 2016

COMPERATIVA FILIAL


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA JUVENIL A


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA JUVENIL B


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA JUVENIL C


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA CADET A


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA CADET B


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA CADET C


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA INFANTIL A


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA INFANTIL B


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA INFANTIL C


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA INFANTIL D


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA ALEVI A


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA ALEVI B


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA ALEVI C


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA ALEVI D


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA BENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA BENJAMI C


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA BENJAMI D


Llegir mes / Leer mas...

COMPERATIVA PREBENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

“Del Llagostera només em vaig endur les coses bones”.Article de @educiu a @lesportiucat

ENRIC PI

JUGADOR DEL BADALONA

“Del Llagostera només em vaig endur les coses bones”

“Vaig passar-hi quatre anys i mig molt bons, allà; em quedo amb la gran pinya del vestidor i amb el fet d'haver tastat el futbol professional”

“Hem començat molt bé i som ambiciosos, però l'objectiu ara per ara és la salvació” 

 

Crec que no mereixia marxar del club d'aquella manera, però ells miraven pels seus interessos i jo ho havia de respectar
El Llagostera ha fet un equipàs. Hi ha molts jugadors nous i costa acoblar l'equip, però segur que aniran escalant cap amunt
Enric Pi (Granollers 20/5/1983) s'enfrontarà per primera vegada al Llagostera després de gairebé un any de la seva polèmica marxa del club gironí (se li va retirar la fitxa a mitjan del curs passat per fer un lloc a José Carlos). Tot i així, Pi només guarda els bons records dels quatre anys i mig que va passar al Llagostera, dels quals recorda especialment la bona sintonia que hi havia al vestidor i el fet de debutar a segona A. Ara al Badalona, el jugador esquerrà valora el gran moment que passa el seu equip i es mostra convençut que el Llagostera tard o d'hora anirà cap amunt en la taula.
Serà la primera vegada que s'enfrontarà amb el Llagostera des de la seva marxa. Un partit especial, no?
Sí, perquè vaig passar-hi quatre anys i mig molt bons, el Mallorca i el Llagostera són, segurament, els dos clubs on m'he sentit més estimat. Ara ja queda poca gent de la pinya històrica que teníem allà, em sembla que ja només queda en Masó, en Moragón i en Ratti de l'etapa de segona B, però sí que estic content de jugar contra el Llagostera.
Amb què es queda d'aquells quatre anys i mig al club llagosterenc?
Sens dubte amb el vestidor que hi havia, sobretot en els primers quatre anys, ja que l'etapa de segona B va ser espectacular, ens ho passàvem molt bé, tenies moltes ganes d'entrenar-te cada dia, de fer sopars... També em quedo amb el fet d'haver tastat el futbol professional i de viure un altre tipus de futbol totalment diferent.
No va marxar de la millor manera. A mitjan de temporada i després que li retiressin la fitxa per poder inscriure José Carlos.
Ho pots comparar amb quan ho deixes amb una xicota amb qui has estat molts anys, et pots quedar amb les coses bones o amb les dolentes. Personalment, només em vaig endur les coses bones, del que vaig disfrutar, però és cert que sempre hi ha algun però. Crec que no mereixia marxar d'aquella manera, però les coses van anar així i ja està.
Com va acabar amb el matrimoni Alsina-Tarragó?
Després de la meva marxa vaig anar a veure un Llagostera-Almeria i ens vam saludar, però no hem parlat més. Tot i això, no hi ha cap problema, ja que sempre els agrairé el tracte que van tenir amb mi. Sé de bona mà que prescindir de mi va ser una decisió difícil per a l'Oriol, ja que ens teníem, o tenim, molta estima, però ell mirava pels interessos pel club i jo ho havia de respectar. No vam acabar malament, tot i que és evident que no té res a veure amb els primers anys al club.
Després va anar al Badalona. El curs passat va tenir molta participació, però actualment no té tants minuts...
L'equip va bé, és cert que a mi em falten minuts, però estic treballant per tenir-ne més. Si en jugo 10 els he d'aprofitar i seguir treballant.
El Badalona, sisè i amb els mateixos punts que el tercer (24), ha fet un gran inici de campionat. Somien fer-la grossa?
El nostre objectiu és arribar als 45 punts, estem contents perquè ja en tenim més de la meitat i el joc és bo, estem mostrant una gran seguretat defensiva. Nosaltres tenim clar que el nostre objectiu, ara per ara, és la salvació, però un cop l'assolim també som ambiciosos i ja veurem si som a temps de lluitar per fites més importants.
Pel que fa al Llagostera, no ha començat gaire bé. Els veu amb capacitat de reaccionar i acabar entre els quatre primers?
I tant, han fet un equipàs, i normalment el Llagostera sol fer millors segones voltes. En part és una cosa normal, perquè hi ha molts jugadors nous i costa acoblar l'equip, però segur que aniran escalant posicions.

 

Llegir mes / Leer mas...