dijous, 17 de desembre del 2015

Els primers de la @UELlagostera

Llagostera B
                                                                       Juvenil A
                                                                          Cadet A
                                                                           Infantil A
                                       Cadet C(quand els donguin els punts del partit suspes)







Llegir mes / Leer mas...

"Per Saúl García, s'haurà de picar molta pedra". Article de @lesportiucat

Per Saúl García, s'haurà de picar molta pedra

Opció. Tant el Deportivo com el jugador estan disposats que surti cedit. El salari i ser protagonista, clau per decidir la destinació

Oriol Alsina va deixar clar en la roda de premsa a la Corunya que la prioritat –tot i que no l'única opció– del Llagostera per cobrir el lateral esquerre és Saúl. El jove de 21 anys és a l'agenda dels blaugrana des de l'estiu, quan ja en van demanar la cessió sense èxit. Ara, amb Saúl inèdit en la lliga, l'entorn del jugador té clar que una cessió és l'única manera de continuar creixent i la mirada se centra en diversos clubs de 2a A.
En la sortida de Saúl hi ha variables que afavoreixen el Llagostera i d'altres que el perjudiquen: d'una banda, a Palamós, el càntabre tindria protagonisme assegurat, ja que en el primer tram de temporada Alsina ha comptat exclusivament amb Samu com a lateral esquerre: “Al Deportivo li oferim l'opció que un jugador seu s'asseguri minuts i creixement esportiu”, va remarcar el secretari tècnic Javi Salamero, present dimarts a la Corunya. I és que l'experiència dels jugadors cedits a Llagostera és força positiva, com demostren els casos de Samu de los Reyes (Còrdova) i, sobretot, Sergio León (Elx).
Per diners, perdut
Per contra, el club blaugrana té clar que si el Deportivo tria el club que li paga un tant per cent més elevat del salari del jugador, la cosa serà molt complicada: “És un sou de primera divisió, alt per a qualsevol club de segona i encara més per al Llagostera; apel·lem a la bona voluntat del Deportivo i les ganes del jugador d'anar a un lloc on segur que creixeria i seria important”, va explicar Salamero, que es troba immers de ple en la recerca de reforços.

EL PROTAGONISTA

Apel·lem a la bona voluntat del Deportivo i les ganes del jugador d'anar a un lloc on segur que creixeria i seria molt important
És un perfil que vam intentar portar a l'estiu i no va poder ser. No ha tingut minuts a primera
Javi Salamero
sec. tècnic del llagostera
Darrera actualització ( Dijous, 17 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Resituats i amb bon rendiment". Article de @lesportiucat

Resituats i amb bon rendiment

El desembre també està sent un mes de descobriments tàctics que el cos tècnic espera que ajudin a aixecar el vol. En el duel a Riazor, més enllà de repetir amb bon gust de boca la fórmula dels tres mitjos, també es va poder comprovar que amb aquest sistema Juanto també pot jugar a un alt nivell fent d'interior i portant la batuta del joc de creació llagosterenc: “M'he trobat molt còmode. A mi m'agrada estar en contacte amb la pilota i aquesta posició m'ho permet”, remarcava el futbolista murcià, que amb l'actuació a la Corunya aconseguia passar pàgina de la nefasta actuació a Oviedo. D'altra banda, Querol va tornar a fer una exhibició de generositat i desgast físic primer actuant a un bon nivell com a lateral dret i després provocant el penal: “Ja vaig jugar en aquesta posició, i sempre ho dono tot per l'equip.”
Llegir mes / Leer mas...

"Després de la copa, toca revifalla?". Article de @lesportiucat

Després de la copa, toca revifalla?

Tot i que participar en la copa del Rei no comporta un desgast excessiu en la plantilla –enguany han sigut quatre partits més repartits en quatre mesos–, sí que és cert que el Llagostera, en les dues anteriors edicions en què hi va participar, va créixer a partir del moment en què va ser eliminat d'aquesta competició. En el curs 2011/12, els blaugrana van caure a principis del mes d'octubre quan l'equip era cuer i encara no havia guanyat ni un partit. A partir de llavors, el Llagostera va escalar llocs fins al cinquè, en què va acabar la lliga. En el curs 2012/13, el Llagostera es va acomiadar de la copa en una històrica eliminatòria contra el València l'última setmana de novembre. La irregularitat de resultats que fins llavors havia afectat l'equip en la lliga va donar pas a un bloc molt més sòlid que es va salvar sense problemes.
Llegir mes / Leer mas...

"Tothom ben entonat". Article de @lesportiucat

Tothom ben entonat

Rotacions efectives. En aquest inici de mes, amb quatre partits, Alsina ha donat la titularitat a 22 futbolistes i no hi ha hagut alts i baixos en el rendiment

Quan tot just s'arriba a la meitat del desembre ja es pot assegurar que l'últim mes del calendari està sent d'allò més exigent per al Llagostera. Els d'Alsina han disputat quatre partits en poc més de quinze dies, entre els quals tres desplaçaments, a Oviedo, Còrdova i la Corunya. Pel que fa a resultats, el mes no està sent gaire bo –tres derrotes i un empat estèril en la copa– però en canvi les sensacions sí que són positives. I és que el cos tècnic llagosterenc ha hagut de fer moltes rotacions per afrontar tants partits seguits amb moltes baixes, i una clara mostra d'això és que amb només quatre enfrontaments ha donat l'oportunitat de ser titulars a 22 integrants d'una plantilla de 26 efectius.
Línia contínua
En espera del més important, els bons resultats, el club llagosterenc sí que ha pogut comprovar que pot comptar amb una llista llarga de futbolistes sense que el rendiment de l'equip caigui en picat. Aquest fet ha quedat ben clar en els partits de copa que el club de la Costa Brava ha disputat contra el Deportivo. Tant en l'anada com en la tornada, Oriol Alsina va introduir fins a vuit canvis respecte al darrer duel de lliga i la plantilla sempre va donar la cara.
Ara, amb la permanència com a únic objectiu per endavant, la competitivitat i competència que hi ha per cada posició del camp s'ha de focalitzar a fer augmentar el nivell global de l'equip. La primera ocasió en què les sensacions del desembre s'han de materialitzar en forma de punts serà aquest diumenge contra el Mirandés: “A fora hem fet bons partits però no hem obtingut bons resultats. A casa, sí que més enllà de jugar bé també hi obtenim punts i ho hem de mantenir contra el Mirandés. És una autèntica final”, remarcava després del duel a la Corunya un dels futbolistes que més partits han jugat aquest desembre, tres, com és Aimar, però que haurà de descansar per culpa de l'expulsió que va rebre a Còrdova.
El que sembla ben clar és que en espera que tornin efectius que estan lesionats –Eloy Gila, Emilio i Juanjo podrien reaparèixer– Oriol Alsina tornarà a poder triar i remenar entre un bon reguitzell de jugadors en bona forma i que per sobre de tot volen revertir la situació.
LLAGOSTERA-DEPORTIVO
René, Ríos, Jorge, Fran Cruz, Masó, Jordi López, Escassi, Eloy Gila, Juanto, Benja i Juanjo.
OVIEDO-LLAGOSTERA
S'estrenen com a titulars:
Aimar, Chus, Samu, Tito, Pitu, Querol, Chumbi i Imaz (introdueix 8 canvis).
CÒRDOVA-LLAGOSTERA
Ningú s'estrena com a titular.
Es fan quatre canvis en l'onze respecte de l'últim partit de lliga: Masó, Samu, Fran Cruz i Ríos Reina.
DEPORTIVO-LLAGOSTERA
S'estrenen com a titulars:
Ratti, Giva i Mosquito (torna a introduir 8 canvis respecte de l'últim onze titular).
Llegir mes / Leer mas...