diumenge, 13 de desembre del 2015

"Los goleadores locales, contentos pero con los pies en el suelo". Article de @Minuto90com

Los goleadores locales, contentos pero con los pies en el suelo

Xisco rompió su sequía anotadora y comentó una charla con el presidente sobre su renovación. Mientras tanto, Víctor Pérez está cada vez mejor y siente que aporta al grupo cuando participa.

Los goleadores de la tarde, Xisco Jiménez y Víctor Pérez, pasaron por la zona mixta del estadio ribereño felices por lo logrado. El balear llevaba tiempo sin anotar y se quitó “un pequeño peso de encima” porque no había estado tanto tiempo sin hacer un tanto. También es cierto que su posición no es actualmente la de referente ofensivo y tiene una función más retrasada en el campo. El grupo volvió a demostrar que son “fiables” y la Llagostera apenas inquietó el marco de Razak Brimah. “Ha estado controlado el partido en todo momento”, declaró el 9 blanquiverde que lamentó “no haber rematado antes el choque”. Eso sí, se vio cómo el Córdoba “sabe sufrir y manejar las situaciones de estrés” y se obtienen tres puntos merecidos por cómo trabajan “día a día”.
Termina contrato en 2016 y se le cuestionó sobre si era factible o no su renovación. “Hace poco bromeaba con el presidente. Llegado el caso no habría problemas, pero hay que estar tranquilos que queda mucho”. Después de hablar de su futuro, pasó al del equipo. “Debemos querer siempre un poquito más y el palo sería grande si caemos en el conformismo”. Nada de navidades en el horizonte, el próximo destino es el Martínez Valero. “Va a ser complicado porque dejan constancia de que pueden estar en las apuestas. Tienen jugadores con experiencia en Segunda y no podemos pensar que somos los mejores y que ganaremos con facilidad”, finalizó.
Víctor Pérez: “Me encuentro cómodo y siento que aporto”
El otro protagonista también expresó su alegría por lo cosechado, y aún más por el gol en el descuento. “Hay que seguir la jugada hasta el final. Estamos en buena línea y nos queda dar un esfuerzo importante antes de irnos de vacaciones”. En cuanto a su nivel en el campo y el rendimiento ofrecido, el manchego estima que siempre ha entrenado igual. “Cuando he jugado he intentado no salir del once. Estamos bien y eso ayuda a que me encuentro cómodo y sienta que aporto”.
Poca euforia porque el encuentro de Elche está a la vuelta de la esquina. Tampoco debe despertar el optimismo mirar la clasificación en estos instantes. “Prefiero no mirar distancias, solo ganar y todo ello lo iremos notando a la larga”. El líder de la categoría suele producir en sus rivales cierto respeto, un hecho que el propio Córdoba “trabaja para que se refleje en el campo”. Por último, las declaraciones de Oriol Alsina que apuntaban al árbitro como el principal condicionante del envite tuvieron respuesta clara por parte de Víctor. “Pierdes y esto es así. Hicimos un partido suficiente para ganar y fue más difícil de lo que la gente pensaba”.
Llegir mes / Leer mas...

"La elegancia de lo sobrio". Article de @eldiacordoba

La elegancia de lo sobrio

Con más trabajo que lustre, el Córdoba salva otro partido en casa que lo dispara en la tabla y le permite llegar al parón en ascenso directo Xisco abrió una lata que Víctor cerró en el alargue
Cisco López córdoba | Actualizado 13.12.2015 - 05:02
zoom
Víctor Pérez celebra el 2-0 definitivo, con René al fondo.
Para un neófito en esto del fútbol, ver al Córdoba actual puede que no le diga mucho. El que espere toquecitos y filigranas, goleadas y abusos, se equivoca de sitio y de equipo. En la Segunda, esa liga maltratada por las teles que tiene una audiencia menor, el mejor es el que sabe zafarse y combatir en cualquier escenario y en todas las circunstancias. Algo que el conjunto blanquiverde tiene tatuado en su ADN gracias al empeño de Oltra, obsesionado también en un crecimiento en otras facetas más vistosas que va camino de llegar, aunque aún hoy a los suyos les cueste dominar al enemigo, no terminen de firmar un partido redondo con balón y, a pesar de su más que evidente superioridad en muchas fases de la temporada, parezca que se sientan cómodos sin avasallar al rival de turno. Detalles que quedan en un segundo plano por el saber hacer de un grupo que ya domina con mano de hierro en la categoría tras sumar una nueva victoria en El Arcángel, con más sobriedad que lustre, ante una Llagostera que terminó desquiciada y con sólo nueve jugadores sobre el campo. Los tantos de Xisco, mediado el primer periodo, y Víctor Pérez, ya cuando se jugaba el alargue, aseguran una Navidad en zona de ascenso directo para el cordobesismo. Sin duda, la mejor manera posible de abrochar un año negro tras el paso por la élite.

Consciente de una desventaja que ya publicitó hasta su propio entrenador, la Llagostera cambió de sistema y dibujó un 4-1-4-1 con el que minimizar espacios jugando en campo propio. Un mensaje de lo buenísimo que era el resultado inicial para el cuadro catalán, no en vano el peor visitante de toda la liga y habitante de las posiciones de descenso. El Córdoba quizás era consciente de ello, pero con la inercia de las dos últimas victorias se limitó a dar continuidad a todo lo bueno que está haciendo. Oltra sólo tocó el lateral derecho, evidenciando que la confianza que Dalmau transmite no es suficiente para hacer olvidar a Stankevicius. Un hombre que sin exigencias defensivas de cuidado trató de prodigarse en ataque y protagonizó la primera ocasión clara, al paso del cuarto de hora y tras los típicos minutos de tanteo, con un cabezazo a envío de Fidel que atrapó bien René. El partido ya estaba entonces teñido de blanquiverde, pues si bien al cuadro local le costó más de lo deseado entrar en el mismo, ya por entonces controlaba sin agobios la situación, aunque sin la claridad ofensiva de citas recientes. No había espacios y el marcaje, casi al hombre, de Fran Cruz sobre Florin, frenaba el habitual recurso del pase largo. Había que buscar otra fórmula.

Y la encontró, tirando de paciencia, con Víctor Pérez como eje para buscar la verticalidad de Fidel y Nando y la ayuda de los laterales, con más metros que recorrer ante la timidez del oponente. Xisco también se sumó a ese trabajo gris, dándole color con sus movimientos lejos del área que tanto aire dan al resto de compañeros. Pero también creando peligro en su verdadera zona de influencia. De hecho, suyo fue el primer gol tras un envío de Nando desde la izquierda, apenas unos minutos más tarde de que cabeceara ligeramente desviado un centro de Stankevicius. La testa del capitán abrió la lata, quizás lo más difícil ante un adversario que viene a encerrarse y dejarse dominar. Una Llagostera que ni siquiera fue capaz de dar el obligado paso al frente en esos minutos antes del intermedio, al que pudo llegar en peor situación aún si Nando acierta con un disparo cruzado que le adivinó bien René o Stankevicius dirige mejor su centro chut. Era un acoso más por inercia que por juego, pero lo suficiente para mostrar el mundo tan diferente por el que hoy transitan ambos equipos.

Con todo, tras el descanso, el conjunto gerundense trató de estirarse algo. Nada de locuras, pero al menos le dio para asustar por primera vez tras una pérdida en la salida de Víctor Pérez que provocó una contra; Razak la abortó en primera instancia, si bien fue Rafa Gálvez el que apareció de forma providencial para sacar con la cabeza el remate de Aimar. Susto sin más, y sin continuidad. Porque el Córdoba no pareció ni inmutarse. Siguió a lo suyo, sin complicarse lo más mínimo, buscando las transiciones rápidas en campo contrario y tocando cuando podía en el propio para contemporizar. Sin embargo, lo ajustado del marcador invitaba a no confiarse lo más mínimo, sobre todo por el recuerdo no muy lejano de lo ocurrido ante el Huesca. Florin pudo acabar con la incertidumbre al recoger un balón suelto en el área, pero apareció la manopla salvadora de René para mantener con la respiración asistida a los suyos. Sin acumular ocasiones claras, los locales seguían entrando bien por fuera, con Fidel y un Nando cada vez más pendiente de echar una mano a Abel, labor que para los minutos finales Oltra encomendó a Pedro Ríos.


Con El Arcángel encendido, sobre todo tras verse por el videomarcador el gol del Alcorcón en Vitoria que hacía más líder aún al equipo -luego el Alavés empataría-, llegaron los minutos de la verdad. La Llagostera quiso desesperarse ya de una vez con Giva, pero el brasileño salió demasiado revolucionado, jugando en contra de los suyos con varias pérdidas absurdas, a las que luego sumaría una roja aún más inexplicable. Fue ya en el alargue, una prolongación plácida gracias al tanto de Víctor Pérez tras una buena acción en la que Markovic aprovechó el hueco que ya había dejado la expulsión de Aimar por el costado izquierdo. La celebración del tanto prácticamente se solapó con la alegría que trajo el pitido final de un encuentro que deja al Córdoba más líder, sabedor de que acabará el año en ascenso directo y, no sólo eso, sino seguro de que terminará la jornada con un colchón mínimo de siete puntos con el séptimo. Un preciado botín en una liga de distancias mínimas.
Llegir mes / Leer mas...

"La fría rutina del triunfo". Article de @CORDOBA_diario

La fría rutina del triunfo

La inercia blanquiverde supera con pocas ocasiones y menos fútbol al peor equipo de Segunda que, sin embargo, pudo dar algún susto en la despedida de El Arcángel al 2015

  • Los blanquiverdes hacen piña al acabar el partido ante la Llagostera. - A.J. GONZÁLEZ
    Los blanquiverdes hacen piña al acabar el partido ante la Llagostera. - A.J. GONZÁLEZ
1
Ignacio Luque Ignacio Luque
13/12/2015
Comenzaba el 2015 este Córdoba CF en Primera, peleando por sacar la cabeza del pozo y, en todo caso, luchando en el lugar que le correspondía. Estrenaba el año imponiéndose al Granada, dando continuidad en Vallecas y, en definitiva, colocándose por encima de los puestos de descenso, al punto que muchos vieron en aquel enero a Djukic como el salvador, los mismos que sin querer ver los problemas existentes tras el telón, dirigieron luego su vista a los jugadores. Pero así empezó el 2015, con ilusión, esperanza y números que las respaldaban.

Y así despide el año el Córdoba, con ilusión y esperanzas merced a unas cifras que obligan a mirar al futuro con optimismo, ya que los blanquiverdes pasarán muy probablemente las navidades como líderes. Un equipo que si no necesita de grandes alardes para puntuar ante rivales con mínima consistencia, ante otros del nivel del de anoche en El Arcángel, le basta con la inercia, con una aparición y un par de detalles más. ¿Suficiente? En esta Segunda 2015/16, desde luego que sí. Los de Oltra se impusieron sin brillo, sin continuidad, sin fútbol --por supuesto-- y ni tan siquiera lograron transmitir algo de calor a la grada. Se podría pensar que un duelo en casa ante el peor visitante de la categoría (un punto y 17 goles en contra en ocho partidos) podría servir para reconciliarse de alguna manera con el fútbol, pero... Tampoco tocó ayer tras un partido en el que la Llagostera estuvo más en el partido durante la primera media hora, disfrutó de un par de ocasiones --además de un penalti a favor no pitado-- y que una fugaz aparición de Nando y Xisco puso las cosas en su sitio. Luego, en la segunda mitad, más de lo mismo: mejor entrada de los visitantes, que tenían más el balón y tras ver desfilar a dos expulsados tuvieron que esperar hasta el 90 para ser rematados. Los azulgranas parecieron en los últimos 20 minutos ese toro que no es despachado (o peor, mal estoqueado) con honor por el matador de turno. Y es que este Córdoba no está para florituras, ni siquiera ante un rival como el azulgrana, por lo que se limita a esperar las esporádicas apariciones de sus individualidades. Esos números a los que están entregados los de Oltra les dan la razón, porque cuando otros han puesto el fútbol, como hace una semana en Girona --sin ir más lejos--, también les han sonreído, y cuando el rival tiene graves problemas para generar juego, como el de ayer, que se hartó a hacer faltas, los blanquiverdes no cambian el guión.

DIFERENCIA DE POTENCIAL
Intentó la Llagostera disimular el escalón existente entre unos y otros en el inicio del encuentro. Y lo consiguió. El Córdoba es un equipo que depende mucho de lo que plantee el rival y si éste logra cortarle los contragolpes tan sólo tiene que temer la aparición de una individualidad. En la primera media hora se le cumplió el guión a Alsina. Tenían algo más el balón los azulgranas, pero sobre todo lograban llegar en un par de ocasiones, algo que no hizo el equipo de Oltra. Tras dos opciones visitantes, a cargo de Imaz y del exblanquiverde Benja, Stankevicius remataba de cabeza tras un saque de esquina de Fidel. El nivel del encuentro era de inferior categoría, de ahí el penalti tonto cometido por Gálvez en el minuto 21 que, por suerte, no vio Ruipérez. El habitual intercambio de bandas tras el descanso que ordena Oltra lo adelantó el valenciano al minuto 24 y, apenas siete después, dio resultado. Nando servía desde la izquierda para que Xisco rematara de cabeza, prácticamente solo, desde el borde del área pequeña. El Córdoba se ponía por delante casi sin querer y podía dar lugar al socorrido eufemismo de seriedad, oficio y solidez. Lo cierto es que, tal y como ocurre en la categoría, se imponía el menos malo de los contendientes gracias a los detalles de calidad de sus hombres de arriba.



De ahí al descanso, aún menos. Un centro-chut de Imaz y un tirito de Nando que atajó sin problemas René fue todo el bagaje de ocasiones al intermedio. De fútbol, por supuesto, ni hablar.
Empezó el segundo acto como el primero, con la Llagostera intentando inocentemente molestar, al menos, y con el Córdoba probando a hacer lo que hace bien: contragolpear. Pero no hubo manera. Así que el ¿partido? se convirtió en un tostón insufrible. Una salida a medias de Razak puso algo de pimienta y una asistencia de lujo con el pecho de Aimar a Florin, la sal. Terminó de condimentar la sopa fría Ruipérez, que expulsó justamente al lateral derecho azulgrana por doble amarilla --luego, en el último minuto, también a Giva por roja directa--, exponente de la impotencia visitante para hacer fútbol y generar un mínimo susto al rival. Por su parte, el Córdoba seguía mirando al encuentro de reojo, lo que dejaba un halo de inquietud en la grada. Oltra dio entrada a Pedro Ríos y a De Tomás para ver si, de nuevo, una fresca individualidad lograba eliminar esas pequeñas preocupaciones. Pero daba igual. Con un adversario tan mermado desde el inicio y también numéricamente era imposible que al Córdoba se le marcharan los tres puntos que le volvían a mostrar como el mejor local de la categoría. Sólo en el descuento pudo disfrutar completamente de un contragolpe, su arma, el equipo de Oltra y, lo mejor, que fue culminado por Víctor Pérez. Décima victoria blanquiverde en el campeonato y 33 puntos que, en el nivel de esta Liga, son estratosféricos y obligan a mirar al futuro con cierto optimismo, aunque ayer, visto lo visto sobre el césped, la rutina del triunfo blanquiverde volvió a ser un tanto fría.

- Ficha técnica
2 - Córdoba: Razak; Stankevicius, Rafa Gálvez, Deivid, Abel Moreno; Nando, Luso, Víctor Pérez, Fidel (Pedro Ríos, min. 73); Xisco (Raúl de Tomás, min. 83) y Florin (Markovic, min. 90).
0 - Llagostera: René, Masó, Fran Cruz (Chumbi, min. 73), Chus Herrero (Jordi López, min. 80), Aimar; Ríos (Giva, min. 60), Tito, Escassi, Pitu, Imaz; Benja.
Goles: 1-0, min. 32: Xisco; 2-0, min. 91: Víctor Pérez.
Árbitro: Ruipérez Marín (Colegio castellano-manchego), que expulsó por doble amarilla a Aimar en el min. 78 y a Giva con roja directa en el 92 por agresión, para amonesta a los locales Luso y Stankevicius, así como a los catalanes Chus Herrero, Pitu e Imaz.
Incidencias: Partido de la decimoséptima jornada de la Liga Adelante, disputado en El Arcángel ante algo más de 14.000 espectadores, con terreno de juego en buenas condiciones.
Llegir mes / Leer mas...

Oltra: "Este es el camino". Article de @CORDOBA_diario

Oltra: "Este es el camino"

"Victoria clara, merecida, sufrida, como todas las que conseguimos", dice el técnico del Córdoba, que pide "pies en el suelo"

  • José Luis Oltra, en El Arcángel. - A.J. GONZÁLEZ
    José Luis Oltra, en El Arcángel. - A.J. GONZÁLEZ
1
MARTIN DE LA VIRGEN @martindlavirgen 13/12/2015
Contento, aunque sin tirar cohetes. José Luis Oltra era consciente de que el partido de ayer del Córdoba CF  "no fue el mejor ni el más brillante", aunque le valió para sumar tres puntos y asegurarse acabar el 2015 en puestos de ascenso directo a Primera División. Por eso, el técnico blanquiverde destacó que "este es el camino". Un camino al que aún le queda mucho recorrido lleno de piedras en el camino ("no hemos llegado ni al 50% así que a seguir"), por lo que el valenciano pide "pies en el suelo". "Estoy seguro de que mucha gente no le verá brillantez, aunque por fases hemos tenido el balón con criterio, sin ritmo, sin profundidad, pero con cierto criterio. Tiene mucho mérito lo que hace el equipo. La realidad es que no hemos hecho nada, pero lo que hemos hecho hasta el momento es para destacar. Victoria clara, merecida, sufrida, como todas las que conseguimos, pero el sufrimiento, cuando es con resultado positivo, merece la pena".

Y el equipo, con el sufrimiento como rutina, marcha e igualó su mejor racha de victorias consecutiva, un dato al que no era ajeno Oltra. "De 17 partidos hemos ganado 10. Solo Zaragoza, Alavés y nosotros hemos conseguido tres victorias consecutivas, nosotros dos veces, que no lo ha hecho ningún equipo. En esta categoría cuesta mucho ganar", insistió, aunque algunos de los equipos que han visitado El Arcángel no hayan tenido demasiados argumentos para llevarse la victoria, como el Huesca o ayer la propia Llagostera.

Pese a todo, "había advertido de que era un partido muy complicado. Es un equipo (la Llagostera) compacto. En la primera parte nos ha faltado un poquito de ritmo en la circulación, pero porque ellos estaban bien plantados. En el momento que hemos cambiado un poco el ritmo, hemos llegado. Hemos abierto la lata y en la segunda parte hemos querido meter el segundo mucho antes para vivir más tranquilos y certificar la victoria, pero ellos, incluso con 10, se han esforzado". Así, el técnico mandó sus mejores deseos para el conjunto catalán. "Como hizo la segunda vuelta, va a ser peligroso". La Llagostera, con Samu de los Reyes, Arturo y Sergio León, rozó los puestos de promoción la pasada temporada pese al mal arranque liguero.
NO ENTRA EN POLÉMICAS
Oltra, diplomático como pocos, se abstuvo de entrar en polémicas tras las declaraciones de Oriol Alsina, técnico de la Llagostera, que apuntaba al árbitro como responsable de la derrota de su equipo. "Respeto lo que dicen los entrenadores rivales y las decisiones arbitrales. Para mí las expulsiones son claras. No me parece ninguna jugada determinante. En esa balanza de la que siempre hablamos de que te dan y te quitan, yo tengo más queja que otra cosa".
Oltra habló de la amonestación a Markovic, que lo deja fuera de la convocatoria para Elche. "Sasa, que no tiene que ir a nada. Creo que es el problema del idioma, pero no tiene que dar pie".
Por otro lado, el técnico se mostró orgulloso de volver a dejar la portería a cero. "7 de los 17" sin encajar. "Defensivamente, después de Lugo en Copa, matizamos algunas cosas. Ahora está más sólido, más solidario". Y es que, para Oltra, lo bueno de este Córdoba está en que "somos contundentes en las áreas. Si encima de ganar, no encajas sumas un poco más. Cuando más azúcar, más dulce".

Por último, y como siempre, destacó a la afición. 
Llegir mes / Leer mas...

"El Córdoba se hace fuerte en el Arcángel y seguirá líder". Article del @diarioas

El Córdoba se hace fuerte en el Arcángel y seguirá líder

El equipo de Oltra venció gracias al tanto de Xisco a la media hora. El Llagostera terminó con nueve y se mantiene en puestos de descenso.


El Córdoba se impuso con comodidad al Llagostera (2-0) que acabó con nueve, aunque tuvo esperar a la prolongación para sentenciar a los catalanes en un partido nada vistoso, pero que le servirá para acabar 2015 en puestos de ascenso directo y aumentando su ventaja con el segundo clasificado.
Los blanquiverdes no salieron con la intensidad de otras veces y eso se tradujo en que la primera acción de peligro la protagonizó el Llagostera. Escassi se quedó solo en el punto de penalti, pero remató inocentemente a las manos de Razak.
Publicidad
Al Córdoba le costaba y su primera ocasión no llegó hasta superarse el cuarto de hora de juego, pero no fue precisamente por su dominio, sino a la salida de un córner con un cabezazo de Stankevicius que paró sin problemas René.
El partido estaba más que abierto, pero a la media hora de juego Nando se sacó de la chistera un magistral centro, tras marcharse en velocidad de su par, para que el capitán blanquiverde Xisco cabeceara a la red y diera ventaja al líder.
Pese a no brillar por su juego, el Córdoba se marchó a vestuarios con esa ventaja parcial que le consolidaba al frente de la clasificación, aunque el Llagostera no había dicho su última palabra. Así, a los cinco minutos de la reanudación Aimar pudo empatar, pero Rafa Gálvez salvó en el área pequeña despejando de cabeza un remate que buscaba la red.
Con todo, los cordobesistas reaccionaron y empezaron a controlar el juego conscientes de su superioridad técnica. Así Florin, en su primer disparo a puerta, pudo hacer el segundo, pero René lo evitó.
El Llagostera buscó el empate pero tras la expulsión por doble amarilla de Aimar a doce minutos del final perdió fuelle hasta que en el primer minuto de la prolongación Víctor Pérez cerraba el partido con el segundo del Córdoba y desquiciar a los catalanes que acabaron con nueve por la roja directa a Giva.
Llegir mes / Leer mas...

El @mundodeportivo repeteix el titular "2-0: El Córdoba refuerza su liderato ante un inocente Llagostera"

2-0: El Córdoba refuerza su liderato ante un inocente Llagostera


El Córdoba pudo con el Llagostera
El Córdoba pudo con el Llagostera


El Córdoba se impuso con comodidad al Llagostera (2-0) que acabó con nueve, aunque tuvo esperar a la prolongación para sentenciar a los catalanes en un partido nada vistoso, pero que le servirá para acabar 2015 en puestos de ascenso directo y aumentando su ventaja con el segundo clasificado.
Los blanquiverdes no salieron con la intensidad de otras veces y eso se tradujo en que la primera acción de peligro la protagonizó el Llagostera. Escassi se quedó solo en el punto de penalti, pero remató inocentemente a las manos de Razak.
Al Córdoba le costaba y su primera ocasión no llegó hasta superarse el cuarto de hora de juego, pero no fue precisamente por su dominio, sino a la salida de un córner con un cabezazo de Stankevicius que paró sin problemas René.
El partido estaba más que abierto, pero a la media hora de juego Nando se sacó de la chistera un magistral centro, tras marcharse en velocidad de su par, para que el capitán blanquiverde Xisco cabeceara a la red y diera ventaja al líder.
Pese a no brillar por su juego, el Córdoba se marchó a vestuarios con esa ventaja parcial que le consolidaba al frente de la clasificación, aunque el Llagostera no había dicho su última palabra. Así, a los cinco minutos de la reanudación Aimar pudo empatar, pero Rafa Gálvez salvó en el área pequeña despejando de cabeza un remate que buscaba la red.
Con todo, los cordobesistas reaccionaron y empezaron a controlar el juego conscientes de su superioridad técnica. Así Florin, en su primer disparo a puerta, pudo hacer el segundo, pero René lo evitó.
El Llagostera buscó el empate pero tras la expulsión por doble amarilla de Aimar a doce minutos del final perdió fuelle hasta que en el primer minuto de la prolongación Víctor Pérez cerraba el partido con el segundo del Córdoba y desquiciar a los catalanes que acabaron con nueve por la roja directa a Giva.
Ficha técnica
2 - Córdoba: Razak; Stankevicius, Rafa Gálvez, Deivid, Abel Moreno; Nando, Luso, Víctor Pérez, Fidel (Pedro Ríos, min. 73); Xisco (Raúl de Tomás, min. 83) y Florin (Markovic, min. 90).
0 - Llagostera: René, Masó, Fran Cruz (Chumbi, min. 73), Chus Herrero (Jordi López, min. 80), Aimar; Ríos (Giva, min. 60), Tito, Escassi, Pitu, Imaz; Benja.
Goles: 1-0, min. 32: Xisco; 2-0, min. 91: Víctor Pérez.
Árbitro: Ruipérez Marín (Colegio castellano-manchego), que expulsó por doble amarilla a Aimar en el min. 78 y a Giva con roja directa en el 92 por agresión, para amonesta a los locales Luso y Stankevicius, así como a los catalanes Chus Herrero, Pitu e Imaz.
Incidencias: Partido de la decimoséptima jornada de la Liga Adelante, disputado en El Arcángel ante algo más de 14.000 espectadores, con terreno de juego en buenas condiciones.
Llegir mes / Leer mas...

"El Córdoba refuerza su liderato ante un inocente Llagostera". Article de @sport

El Córdoba refuerza su liderato ante un inocente Llagostera

El Llagostera, que acabó con nueve jugadores, cayó en Córdoba 2-0 y sigue en zona de descenso

El Córdoba refuerza su liderato ante un inocente Llagostera
Una acción del Córdoba-Llagostera de este sábado  DIARIO DE CÓRDOBA
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante · 17ª jornada

Córdoba

Razak; Stankevicius, Rafa Gálvez, Deivid, Abel Moreno; Nando, Luso, Víctor Pérez, Fidel (Pedro Ríos, min. 73); Xisco (Raúl de Tomás, min. 83) y Florin (Markovic, min. 90).

Llagostera

René, Masó, Fran Cruz (Chumbi, min. 73), Chus Herrero (Jordi López, min. 80), Aimar; Ríos (Giva, min. 60), Tito, Escassi, Pitu, Imaz; Benja.

Goles

1-0, min. 32: Xisco; 2-0, min. 90+1: Víctor Pérez.

Árbitro

Ruipérez Marín (Colegio castellano-manchego), que expulsó por doble amarilla a Aimar en el min. 78  (m.51 y m.78) y a Giva con roja directa en el 90+2 por agresión, para amonestar a los locales Luso (m.60), Stankevicius (m.65) y Sasa (m.89), así como a los catalanes Imaz (m. 56), Pitu (m.67), Chus Herrero (m.78) y Escassi (m.90+2).

Incidencias

Partido de la decimoséptima jornada de la Liga Adelante, disputado en El Arcángel ante algo más de 14.000 espectadores, con terreno de juego en buenas condiciones.
efe
12-12-2015 | 21:04 H.
El Córdoba se impuso con comodidad al Llagostera (2-0) que acabó con nueve, aunque tuvo esperar a la prolongación para sentenciar a los catalanes en un partido nada vistoso, pero que le servirá para acabar 2015 en puestos de ascenso directo y aumentando su ventaja con el segundo clasificado.
Los blanquiverdes no salieron con la intensidad de otras veces y eso se tradujo en que la primera acción de peligro la protagonizó el Llagostera. Escassi se quedó solo en el punto de penalti, pero remató inocentemente a las manos de Razak.
Al Córdoba le costaba y su primera ocasión no llegó hasta superarse el cuarto de hora de juego, pero no fue precisamente por su dominio, sino a la salida de un córner con un cabezazo de Stankevicius que paró sin problemas René.
PUBLICIDAD
El partido estaba más que abierto, pero a la media hora de juego Nando se sacó de la chistera un magistral centro, tras marcharse en velocidad de su par, para que el capitán blanquiverde Xisco cabeceara a la red y diera ventaja al líder.
Pese a no brillar por su juego, el Córdoba se marchó a vestuarios con esa ventaja parcial que le consolidaba al frente de la clasificación, aunque el Llagostera no había dicho su última palabra. Así, a los cinco minutos de la reanudación Aimar pudo empatar, pero Rafa Gálvez salvó en el área pequeña despejando de cabeza un remate que buscaba la red.
Con todo, los cordobesistas reaccionaron y empezaron a controlar el juego conscientes de su superioridad técnica. Así Florin, en su primer disparo a puerta, pudo hacer el segundo, pero René lo evitó.
El Llagostera buscó el empate pero tras la expulsión por doble amarilla de Aimar a doce minutos del final perdió fuelle hasta que en el primer minuto de la prolongación Víctor Pérez cerraba el partido con el segundo del Córdoba y desquiciar a los catalanes que acabaron con nueve por la roja directa a Giva.
Llegir mes / Leer mas...

"Sequera inacabable ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Sequera inacabable

El Llagostera fa una bona posada en escena al camp del líder però torna a caure fora de casa en un partit que acaba amb nou jugadors

13.12.2015 | 07:35
Aimar i Tito, del Llagostera, pressionen Florin Andone en una jugada del partit d´ahir.
Aimar i Tito, del Llagostera, pressionen Florin Andone en una jugada del partit d´ahir.

El Llagostera acabarà l'any sense haver guanyat cap partit fora de casa des de principis de temporada. Els gironins van encaixar ahir la setena derrota lluny de Palamós, on només han sumat 1 punt de 27 possibles. Contra el Còrdova, com ja va passar la setmana anterior a Oviedo (2-1), l'equip d'Oriol Alsina no mereixia perdre però al final els andalusos van fer valer la seva condició de líder per endur-se el triomf.
La contundència a l'àrea rival en les poques ocasions de gol que hi va haver durant el partit va ser un cop més la principal diferència entre els dos equips.
Això i dues decisions arbitrals abans del primer gol local que podrien haver canviat l'evolució de l'enfrontament. Més enllà de polèmiques, el Llagostera va sortir al Nuevo Arcángel valent i sense complexos ja des de l'alineació, amb un plantejament inèdit fins ara. Oriol Alsina va fer un nou gir a la seva pissarra introduint quatre canvis a l'onze inicial respecte de l'última jornada.
El tècnic va decidir reforçar el centre del camp fent jugar junts a Albert "Tito" Ortiz, Pitu Comadevall i Alberto Escassi formant un trivot per primera vegada aquesta temporada. La baixa per lesió de Juanjo Expósito la va suplir Benja. Amb això els gironins van dominar els primers minuts del partit anul·lant als organitzadors del Còrdova, en alguna jugada fins i tot pressionant la sortida de pilota a l'àrea rival. El sistema 4-1-4-1 va donar equilibri, creant superioritat al mig, mantenint les línies juntes i alliberant als homes de banda. Això va sorprendre al conjunt andalús, i va estar a punt de donar els seus fruits abans del primer quart d'hora, quan Jesús Imaz podria haver avançat a la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava després d'una arribada per banda esquerra de Masó.
El lleidatà va xutar fluix a les mans del porter Razak. Els locals van respondre en la jugada següent a través de Xisco Jiménez que no va encertar amb una rematada de cap que va trobar a René Román ben col·locat. A partir d'aquest moment el Còrdova va fer un pas endavant, especialment per les bandes, molt participatives durant tot el partit.
Al minut 20 va arribar la primera acció polèmica que va reclamar el Llagostera, per un cop de colze a Imaz a l'interior de l'àrea que l'àrbitre no va sancionar. Demanaven penal. Als 30' i amb empat a 0 al marcador, el col·legiat va marcar servei de porteria en una jugada en que els gironins demanaven córner després que la pilota rebotés a les cames d'un defensor. En la continuació i després d'una gran acció personal de Fidel, Xisco Jiménez va avançar al Còrdova. Aquest gol va fer més mal en l'aspecte anímic que en el plantejament. Una vegada més l'equip era millor que el rival però encaixava gol en la primera arribada clara a la porteria. Amb avantatge al marcador el conjunt de José Luís Oltra es va llençar a l'atac amb més ambició que intenció i malgrat intentar-ho no va disposar d'arribades clares. Amb els gironins defensant dins l'àrea qualsevol intent per sortir al contra atac a través de Benja quedava neutralitzat per la superioritat numèrica de la defensa rival.
La segona part va començar igual que la primera. Bons minuts inicials del Llagostera que va estar a punt d'empatar mitjançant una rematada d'Aimar Moratalla que la defensa local va salvar sota pals. Van ser els millors minuts del conjunt gironí. A falta de mitja hora Alsina va fer el primer canvi donant entrada a Giva per Rios i el partit va entrar en una fase d'anades i tornades. Sense ordre en el joc el partit es va trencar, i cap dels dos equips va ser capaç de recuperar el control. Aquí va tornar a aparèixer René aturant un xut creuat, novament de Xisco. El Llagostera va seguir arriscant.
A falta d'un quart el tècnic va substituir Fran Cruz per Chumbi, deixant l'equip amb defensa de tres. Les intencions d'aquesta substitució van durar 4 minuts, el temps que va passar fins que l'àrbitre va expulsar Aimar Moratalla per doble targeta groga després d'una dura entrada a Luso. Amb inferioritat Alsina va posar la resta fent entrar a Jordi López en lloc de Chus Herrero i el Llagostera es va bolcar a l'atac. A la contra el Còrdova va estar a punt de sentenciar però Pedro Rios va xutar desviat. A la desesperada i apoderat per la impotència Giva va deixar l'equip amb 10 després d'una lletja entrada a un contrari. El gol de Victor Pérez en un contraatac en l'últim minut del partit va acabar de fer un pèl més dura la derrota del Llagostera.
Diumenge (17.00 h) al Palamós-Costa Brava, el Llagostera intentarà retrobar-se amb la victòria i seguir fent-se fort a casa després de dues derrotes consecutives a domicili (Oviedo i Còrdova), en el que serà el darrer partit dels d'Oriol Alsina aquest any 2015, on la victòria serà clau per no arribar a l'aturada de Nadal amb més pressió de la necessària.
Llegir mes / Leer mas...

"aquell equip de poble...". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

aquell equip de poble...

13.12.2015 | 00:00
aquell equip de poble...
aquell equip de poble...
Divendres al vespre la sala de plens de l'Ajuntament de Llagostera es va quedar petita amb motiu de la presentació de l'últim llibre del periodista local Joan Ventura, L'aprenent de barber. En 254 pàgines recull una crònica popular del municipi basada en un anecdotari biogràfic d'alguns dels personatges "anònims" més il·lustres, rellevants i curiosos del segle passat a la vila. En aquella època la UE Llagostera no tenia res a veure amb el que és avui. Estava igual de prop de la Costa Brava, però lluny de representar-la. Era un simple equip de poble sense massa ambicions esportives i que jugant en categories de futbol territorial fins i tot va estar a punt de desaparèixer. Li déu la seva supervivència a la voluntat dels veïns per mantenir-lo. En la presentació del llibre l'autor explicava que inicialment havia de tenir més protagonistes, entre ells Josep Mir, desaparegut fa pocs anys. El "Barber" era un seguidor incondicional que com molts altres forma part d'una història anterior a l'arribada d'Oriol Alsina i de l'ascens meteòric al futbol professional, de la que per cert se n'ha perdut bona part (fotos, documents ...) I que estaria bé que algú recuperés. Els jugadors del planter que somien en arribar al primer equip haurien de saber que les coses no sempre han estat així i que segurament tampoc ho seran per sempre. Jugar a la Lliga Adelante, davant rivals com el Còrdova i en estadis com el Nuevo Arcángel és un dret i un privilegi que el Llagostera s'ha guanyat al camp. La realitat però, és que per molts el Llagostera continua sent aquell equip de poble. Ara, excepcionalment entre els grans. El públic va anar ahir a l'estadi convençut que al final els andalusos acabarien guanyant, l'àrbitre va deixar algunes evidències del que provoca la condició de ser l'equip petit, i el mateix vestidor no amargava que així encara és més difícil. La primera victòria fora de casa haurà d'esperar fins a l'any que ve.
Llegir mes / Leer mas...

"És el moment de dir prou" . Article de @diaridegirona

"És el moment de dir prou"

Oriol Alsina es mostra
molt molest per l'arbitratge
de Ruipérez Marín a Còrdova
El tècnic del Llagostera creu que "hem fet un dels millors partits del curs lluny de Palamós"

13.12.2015 | 00:00
Benja i Pitu intenten controlar la pilota davant la defensa del jugador local Deivid.
Benja i Pitu intenten controlar la pilota davant la defensa del jugador local Deivid.
Una derrota sempre és una derrota, però quan aquesta arriba després d'un bon partit sempre fa més mal. Després de la desfeta d'ahir al Nuevo Arcángel de Còrdova, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina es va mostrar molt molest per les decisions del col·legiat manxec Ruipérez Marín. Alsina no va ser l'únic membre del Llagostera a discrepar amb les decisions de l'àrbitre, i bona part dels seus jugadors també van queixar-se del col·legiat a la zona mitxa del Nuevo Arcángel. El tècnic maresmenc va recordar que "no ens han xiulat un penal molt clar a la primera part que segurament hauria pogut canviar directament el guió del partit. Són moltes petites decisions que el final acaben descol·locant els jugadors. Ja ha passat en molts partits aquesta temporada, i penso que és el moment de dir prou. Entenc que els àrbitres xiulen tan bé com saben, però toca dir-ho, perquè si no ho fas sembles el tonto de la pel·lícula, i no podem seguir així".
Sobre el partit, Alsina va afirmar que "crec que hem fet segurament un dels millors partits del curs lluny de Palamós. Fins i tot jugant amb deu hem tingut les nostres opcions en els darrers 15-20 últims minuts". El tècnic del conjunt de la Costa Brava va aprofitar per valorar la feina dels seus jugadors, de qui va dir que "han fet un esforç molt gran. No podem oblidar que hem jugat contra el líder destacat de la categoria. Hauríem pogut marxar amb alguna cosa més, ja que hem fet un esforç molt gran, i un treball increïble, però el futbol és així" va sentenciar.
Oltra: "És un triomf merescut"
Per la seva part, el tècnic del líder Còrdova, José Luis Oltra, va reconèixer en la roda de premsa que "a la primera part ens ha faltat ritme en la circulació. En canvi, a la segona hem intentat marcar el segon gol abans per certificar la victòria, però el Llagostera ha treballat i s'ha esforçat molt per impedir-ho, fins i tot jugant amb deu homes". Oltra va afegir que "ens ha faltat velocitat i brillantor, però l'equip ha fet un partit seriós". El tècnic de l'equip andalús, a més va voler donar importància el fet que "hem tingut les oportunitats més clares, per la qual cosa aquest és un triomf merescut". Finalment, l'entrenador del Còrdova va voler recordar que "sumem tres victòries consecutives. Costa molt guanyar en aquesta categoria, per la qual cosa dono molt mèrit a la feina que està fent aquesta temporada el meu equip".
Llegir mes / Leer mas...

"Amb bona imatge no n'hi ha prou". Article de @lesportiucat

Amb bona imatge no n'hi ha prou

El Llagostera fa moltes coses bé al camp del líder, però és castigat de valent per la verticalitat del conjunt cordovès i per la falta d'encert en els metres finals. La plantilla blaugrana va acabar indignada amb l'actuació arbitral

Els llagosterencs van mantenir la bona línia de la segona part a Oviedo, i amb tres migcampistes van aconseguir controlar durant molta estona un dels equips amb més potencial ofensiu de la categoria

L'àrbitre Ruipérez Marín, en el moment d'expulsar Giva Foto: CÓRDOBA DEPORTE.
1
El repte d'estrenar contra el líder el comptador de victòries a domicili no era fàcil, però el Llagostera va marxar de l'Arcángel amb la sensació d'haver deixat escapar una gran oportunitat d'obtenir punts d'un escenari molt complicat. Els d'Oriol Alsina van competir de tu a tu amb els de José Luis Oltra, i fins i tot van ser capaços de sorprendre'ls en la primera part. Per contra, però, es van repetir diversos vicis que van castigar massa els de la Costa Brava. D'una banda, la falta d'empenta en els metres finals, de l'altra el fet de no poder aturar uns extrems –Fidel i Nando– que quan combinen amb Florin i Xisco són letals. I per últim també els van condicionar les decisions arbitrals. I és que els blaugrana van acabar amb la mosca al nas després de veure com no els assenyalaven un possible penal sobre Imaz, i com el primer gol venia precedit d'una acció que hauria d'haver acabat amb un córner a favor. Amb tot això, al final, la sensació a les files blaugrana era de frustració pel fet de seguir una setmana més enfangats en la zona de descens.
El Llagostera va sortir amb la lliçó ben apresa al camp del líder i lluny de les badades inicials de la jornada anterior, contra el Còrdova els d'Oriol Alsina es van mostrar molt sòlids d'entrada. També hi va ajudar el plantejament que va pensar el cos tècnic llagosterenc amb tres homes al mig del camp i sortint a buscar l'equip de José Luis Oltra. De fet, els futbolistes blanc-i-verds es van mostrar desubicats d'entrada, i la sorpresa local va quedar ben demostrada amb diverses imprecisions en la sortida de la pilota i poques arribades a l'àrea blaugrana durant el primer quart d'hora. Per contra, l'equip de la Costa Brava es va trobar segur jugant amb tres homes en la medul·lar i van aconseguir prendre la pilota al conjunt cordovès. Això sí, les ocasions clares de gol van ser escasses ja que la major població del mig del camp també va fer que Benja s'hagués de buscar la vida tot sol.
El Llagostera tenia lligat curt el rival i quan aquests volien sortir amb la pilota controlada, però com fa set dies a Montilivi, el Còrdova va demostrar que necessita ben poc per generar maldecaps al rival i amb un joc directe i letal per les bandes va començar a fer treballar la defensa –sobretot els laterals– blaugrana. Florin va disposar de les dues primeres arribades clares pels locals procedents de passades executades per Nando i Fidel. En aquesta situació, poca cosa hi podia fer el Llagostera més que posar-hi intensitat.
Al final, cap dins
Les primeres rematades dels cordovesos van animar l'afició local i també tot l'equip, i superada la mitja hora de joc, Aimar no va poder aturar Nando en una acció que provenia d'un més que possible córner favorable als gironins que el col·legiat no va assenyalar. El jugador blanc-i-verd va rebre en una transició ràpida, es va escapar del defensor i va fer una centrada precisa a l'àrea, on Xisco, amb el cap, va fer pujar el primer gol de la tarda (32').
La diana va rebaixar l'empenta amb què el Llagostera havia disputat els primers trenta minuts, i en el darrer quart d'hora de partit els d'Oriol Alsina sí que van anar més a remolc. Tot i això, l'única ocasió clara dels locals va ser una falta lateral que la defensa va poder rebutjar.
Amb el gol en contra, en la segona part la història va canviar una mica. Conscient que el resultat en contra no li servia de res, l'equip llagosterenc es va estirar i això també es va traduir en més presència ofensiva i control dels locals. Tot i això, les primeres arribades de la represa van tenir color blaugrana: Ríos Reina va fer lluir Razak amb un xut de rosca i el refús va anar als peus d'Imaz. El xut del lleidatà el va salvar sota dels pals un defensor. El Còrdova va passar a dominar la part mitjana del segon temps i, de nou, les arribades més clares es van iniciar a les botes dels homes de banda, Fidel i Nando.
Amb la reserva
Amb l'equip cordovès empès per un públic que veia com els tres punts li permetien afermar-se en la primera posició, els locals van insistir a buscar un segon gol que no arribava. El Llagostera, conscient que l'opció de puntuar encara era ben a prop, va buscar fer un pas endavant però l'expulsió d'Aimar (77') semblava desinflar les esperances.
Lluny d'això, l'equip d'Alsina va aconseguir posar la por al cos als blanc i verds, i amb un jugador menys va serrar les dents i va disposar de diverses pilotades a l'àrea que van posar l'ai al cor de la parròquia local. Amb el Llagostera trencat pel mig i abocat a l'atac, el Còrdova va marcar el segon gol en l'afegit. La diana no feia més que furgar en la ferida d'un equip que va marxar del camp del líder amb el cap ben alt però sense res a les mans, i això al final és el que compta.

LLAGOSTERA: René; Masó, Chus Herrero (Jordi López, 80'), Fran Cruz (Chumbi, 73'), Aimar; Tito; Pitu,
Escassi; Imaz, Ríos Reina (Giva, 60'); Benja.

CÒRDOVA: Razak; Abel
Moreno, Rafa Gálvez, Deivid, Stankevicius; Víctor
Pérez, Luso; Fidel (Pedro Ríos, 62'), Nando; Florin (Markovic, 90'), Xisco (De Tomás, 83').

UNA BONA OPCIÓ

La teranyina que van suposar els tres mitjos va evitar que el rival jugués còmode
8' Arribada de Masó per l'esquerra, aconsegueix fer una centrada un xic forçada i Imaz des del punt de penal remata fluix i centrat a les mans de Razak. 12' Passada llarga a l'esquena de la defensa que executa Luso però ni Xisco ni Florin hi poden arribar 13' Razak i Stankevicius es fan un embolic i ho solucionen al límit de la cessió. 14' Primer córner del partit favorable al Còrdova. Acaba amb un intent de contraatac del Llagostera que poden aturar a temps els blanc-i-verds. 15' Florin s'escapa cap a l'interior de l'àrea i Fran Cruz talla de manera providencial. 15' Florin remata de cap un córner servit des de la dreta de René. El porter blaugrana atura amb seguretat. 18' Primer córner favorable al Llagostera que Pitu envia directe a les mans del porter Razak. 19' Fidel s'escapa amb molta facilitat de Masó, però el toc decisiu per arribar davant René li queda llarg i la pilota s'escapa per la línia de fons. 24' Un xut des de la cantonada de l'àrea de Fidel s'enverina i René ha de rebutjar amb els punys. En segona jugada, Stankevicius remata amb el cap des de l'interior de l'àrea. 25' Córner que executa el Còrdova i que la defensa llagosterenca pot rebutjar bé. 32' 1-0 Xisco remata de cap des de l'interior de l'àrea una bona centrada des de l'esquerra de Nando. 37' Falta lateral molt tancada favorable al Còrdova que la defensa rebutja amb seguretat. 51' Ríos Reina fa intervenir Razak amb un xut de rosca i el rebuig cau a Imaz. El lleidatà xuta entre els tres pals i un defensor salva el gol. 52' Un córner favorable al Llagostera acaba amb una contra local que ha de tallar amb falta Aimar. 58' Falta lateral que col·loca Fidel a l'àrea i René bloca amb seguretat. 64' Xut de Pitu des de la llarga distància que Razak atura sense cap problema. 65' Aimar es complica la vida a l'àrea i deixa la pilota ben posada a Florin per fer la rematada. René fa una aturada providencial. 68' El Còrdova disposa d'una nova falta lateral que queda anul·lada per fora de joc abans de la rematada. 74' Florin remata a boca de gol i salva un defensor sobre la línia. 84' Pedro Ríos troba forat des de la frontal i connecta un xut que se'n va prop de la base del pal. 88' El Llagostera disposa de dues faltes laterals que acaben en rematades toves a les mans de Razak. 92' 2-0 Víctor Pérez remata a pler una acció molt ràpida que enganxa per sorpresa un Llagostera bolcat a l'atac.
GOLS: 1-0 (32') Xisco. 2-0 (92') Víctor Pérez. ÀRBITRE: Ruipérez Marín (Castella i Lleó) T.G.: Luso (60'), Stankevicius (65') i Markovic (90') del Còrdova, i Imaz (57') i Pitu (69'), Chus (78') i Escassi (88') del Llagostera. T.V.: Aimar per doble groga (77') i directa a Giva (93'). PÚBLIC: 14.000 espectadors a l'Arcángel de Còrdova.

PÓLVORA HUMIDA

Tot i tenir força estona sota control el rival, al Llagostera li va faltar arribada

A FOGONADES

El domini del Còrdova va anar de menys a més, però els gols van ser de contraatac

SENSE PREMI

Les sensacions a fora han millorat però el botí és insuficient: 1 punt de 27 possibles

MIRANT ENRERE

El Llagostera pot caure avui a la cua de la taula si l'Almeria i el Bilbao B guanyen
Darrera actualització ( Diumenge, 13 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina:“Els àrbitres ens han trastocat”. Article de @lesportiucat

“Els àrbitres ens han trastocat”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Alsina, ahir al Nuevo Arcángel Foto: CORDOBA DEPORTE.
1
Després de la derrota contra el Còrdova Oriol Alsina es va mostrar molt indignat amb el tracte arbitral rebut pel seu equip al
Nuevo Arcángel. “Hem fet un bon partit, però una vegada més ens han condicionat, som l'equip petit. En la primera part hi ha hagut un penal claríssim sobre Imaz que no han assenyalat, i l'1-0 ve precedit d'una jugada claríssima que era córner a favor nostre. Són petites decisions, com les faltes, totes en contra nostre, i moltíssimes coses més, que acaben fent sortir de polleguera els nostres jugadors, ens han trastocat”, va explicar. L'entrenador del Llagostera va continuar arremetent amb duresa contra l'equip arbitral: “Ja ens ha passat en altres partits, els àrbitres fan la seva feina, però pel que sembla amb nosaltres és més fàcil xiular. No entenc certes situacions, però al final hi ha les imatges i els mitjans de comunicació, i és que si no ho dius sembla que siguis el tonto de la pel·lícula. Entenc que no hi ha mala fe de la seva part, però els errors en contra nostre són continus.”
Content amb el treball
Després de desfogar-se a gust amb els àrbitres Oriol Alsina va valorar positivament la feina feta pels seus jugadors tot i la derrota. “Hem fet un dels millors partits a fora, si no el millor. Hem fet un pas endavant i el més important és que les sensacions són millors i que hem tingut les nostres ocasions, fins i tot jugant amb inferioritat numèrica. Hem competit bé, lluitant fins al final, però no ha pogut ser”, va comentar. Alsina també va explicar els canvis tàctics introduïts en l'equip: “Teníem moltes baixes i hem posat un trivot al mig del camp, volíem tenir la possessió de la pilota i ho hem aconseguit, i no oblidem que jugàvem contra el Còrdova, el líder destacat. Al davant hem posat Benja en lloc de Chumbi i també teníem Imaz jugant per dins, mentre que en la segona part hem donat entrada a Giva per buscar més velocitat. Amb el resultat en contra havíem d'arriscar i hem aconseguit generar superioritats, però no hem obtingut el premi.”

EL COSTAT POSITIU

“És un dels millors partits a fora, si no el millor. Hem tingut ocasions fins al final, fins i tot jugant amb deu”

LES QUEIXES

“En la primera part hi ha hagut un penal sobre Imaz i abans de l'1-0 era córner a favor nostre”

EXPLOTA

“Som l'equip petit i pel que sembla amb nosaltres és més fàcil xiular. No entenc certes situacions”
Darrera actualització ( Diumenge, 13 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Chus s'haurà d'operar pels problemes al peu esquerre". Article de @lesportiucat

Chus s'haurà d'operar pels problemes al peu esquerre

Més baixes. El calvari del Llagostera amb les lesions continua i l'equip ja s'ha fet a la idea que perdrà el central aragonès com a mínim un mes per culpa d'una lesió a la planta del peu

Chus, ahir al Nuevo Arcángel Foto: C. DEPORTE.
1
Les lesions s'han acarnissat amb el Llagostera aquest curs, i més enllà de no poder disposar de tota la plantilla en cap jornada, cada setmana sorgeixen problemes en forma de baixes. Divendres es va confirmar la baixa de Juanjo i Eloy i ahir el club va explicar que Chus Herrero haurà de passar per la sala d'operacions per solucionar un problema a la planta del peu esquerre que li impedeix des de fa setmanes jugar al cent per cent de les seves possibilitats. “Arribo molt just a cada partit, amb el pas dels minuts em fa un mal terrible i durant la setmana he d'entrenar poc. M'hauran d'extirpar un nervi que tinc pinçat a la planta del peu i així intentarem fer neteja d'una vegada per totes”, es va lamentar el futbolista aragonès, que en les darreres jornades s'havia consolidat en l'eix defensiu.
Chus Herrero ja té data per a la intervenció, que serà el 21 de desembre just després de l'últim partit de lliga del 2015: “En principi la recuperació serà d'un mes, sempre que no s'infecti. Això és el més complicat”, va remarcar el defensa, que segurament aprofitarà el darrer partit de l'any per forçar la cinquena groga i fer net en aquest aspecte mentre es recupera.
Aimar i Giva, expulsats
Més enllà de la futura i segura baixa de Chus, Alsina ja sap que de cara al duel de diumenge que ve contra el Mirandés no podrà disposar de tres jugadors: a banda de Ruymán, tampoc hi seran els dos futbolistes expulsats ahir a l'Arcángel, Aimar i Giva. D'altra banda, aquesta setmana s'intentarà recuperar els lesionats Emilio, Juanjo i Eloy Gila.
Darrera actualització ( Diumenge, 13 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

“És un triomf merescut; hem tingut més oportunitats”. Article de @lesportiucat

“És un triomf merescut; hem tingut més oportunitats”

J. Luis Oltra Tècnic del Còrdova

Com era d'esperar, l'entrenador del Còrdova, José Luis Oltra, estava molt satisfet amb la victòria del seu equip –la tercera seguida en la lliga–, que deixa el conjunt andalús com a lider en solitari de 2a A: “En aquesta categoria costa molt guanyar i amb el d'avui ja són tres triomfs seguits, així que dono molt de mèrit al que està fent el meu equip.”
Sobre el partit en si, Oltra el va desgranar de la següent manera: “En la primera part ens ha faltat ritme en la circulació, però també ha estat motivat perquè ells estaven ben plantats sobre el camp. En la segona meitat hem volgut marcar el segon gol abans per certificar la victòria, però el Llagostera ha perseverat i s'ha esforçat fins i tot jugant amb deu jugadors. En general ens ha faltat velocitat i brillantor, però l'equip ha fet un partit seriós, hem tingut les oportunitats més clares i crec que la victòria és merescuda.”
Darrera actualització ( Diumenge, 13 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...