diumenge, 13 de desembre del 2015

"Chus s'haurà d'operar pels problemes al peu esquerre". Article de @lesportiucat

Chus s'haurà d'operar pels problemes al peu esquerre

Més baixes. El calvari del Llagostera amb les lesions continua i l'equip ja s'ha fet a la idea que perdrà el central aragonès com a mínim un mes per culpa d'una lesió a la planta del peu

Chus, ahir al Nuevo Arcángel Foto: C. DEPORTE.
1
Les lesions s'han acarnissat amb el Llagostera aquest curs, i més enllà de no poder disposar de tota la plantilla en cap jornada, cada setmana sorgeixen problemes en forma de baixes. Divendres es va confirmar la baixa de Juanjo i Eloy i ahir el club va explicar que Chus Herrero haurà de passar per la sala d'operacions per solucionar un problema a la planta del peu esquerre que li impedeix des de fa setmanes jugar al cent per cent de les seves possibilitats. “Arribo molt just a cada partit, amb el pas dels minuts em fa un mal terrible i durant la setmana he d'entrenar poc. M'hauran d'extirpar un nervi que tinc pinçat a la planta del peu i així intentarem fer neteja d'una vegada per totes”, es va lamentar el futbolista aragonès, que en les darreres jornades s'havia consolidat en l'eix defensiu.
Chus Herrero ja té data per a la intervenció, que serà el 21 de desembre just després de l'últim partit de lliga del 2015: “En principi la recuperació serà d'un mes, sempre que no s'infecti. Això és el més complicat”, va remarcar el defensa, que segurament aprofitarà el darrer partit de l'any per forçar la cinquena groga i fer net en aquest aspecte mentre es recupera.
Aimar i Giva, expulsats
Més enllà de la futura i segura baixa de Chus, Alsina ja sap que de cara al duel de diumenge que ve contra el Mirandés no podrà disposar de tres jugadors: a banda de Ruymán, tampoc hi seran els dos futbolistes expulsats ahir a l'Arcángel, Aimar i Giva. D'altra banda, aquesta setmana s'intentarà recuperar els lesionats Emilio, Juanjo i Eloy Gila.
Darrera actualització ( Diumenge, 13 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui