dissabte, 16 de juliol del 2016

"Rovirola i Eloy Gila rescindeixen per fitxar per l'Albacete ". Article de @diaridegirona

Rovirola i Eloy Gila rescindeixen per fitxar per l'Albacete

16.07.2016 | 00:00 El cub va anunciar ahir dues baixes més: Rovirola i Eloy Gila que marxen a l'Albacete. La primera és el davanter Eloy Gila, que va arribar a jugar a Segona Divisió A amb ?l'equip blaugrana, però que la temporada passada la va acabar jugant com a cedit a l'equip de la seva ciutat natal, el Sabadell. Ja hi ha diversos equips que volen comptar amb els seus serveis. D'altra banda, el migcampista Marc Rovirola tampoc seguirà a l'equip d'Oriol Alsina. El jugador, que va arribar l'estiu passat a Llagostera i que va ser cedit tot l'any al Fuenlabrada, també de Segona B, no entra en els plans i també va rescindir el seu contacte.
Llegir mes / Leer mas...

"Alsina nega que el Llagostera sigui el «favorit» per pujar". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Alsina nega que el Llagostera sigui el «favorit» per pujar

El tècnic del Llagostera creu , però, que l'equip sí que ha d'aspirar a lluitar per jugar el play-off d'ascens

16.07.2016 | 01:33 ?L'entrenador i director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, es va mostrar satisfet de la plantilla que està confeccionant colze a colze amb la secretaria tècnica formada per Gerard Escoda i Javi Salamero. Fins al moment i a l'espera de més arribades, els llagosterencs han fitxat deu cares noves, totes elles d'experiència suficient a Segona B i fins i tot en categories superiors. «Estem fent una plantilla molt bona», va afirmar Alsina. El tècnic maresmenc va assegurar «estem reunint una barreja de joventut i experiència contrastada molt important».
La plantilla no està ni molt ?menys tancada i en els propers dies s'afegiran més peces en el projecte. «Per acabar d'omplir cal esperar perquè hi ha jugadors pendents d'altres clubs de més categoria o de l'estranger», explica Alsina, afegint que posar una data de tancament de fitxatges és complicat. «No tancarem la plantilla perquè intentarem guardar-nos alguna fitxa per poder incorporar algun jugador a l'atur, i també per poder reforçar-nos per Nadal». Les oficines del Llagostera no paren i després de presentar a sis noves incorporacions, Alsina explica que «estem regirant el mercat i buscant un porter, un pivot defensiu, dos puntes, un mitjapunta, un central... Sempre amb la voluntat de portar gent amb experiència contrastada».
En la primera setmana d'entrenaments, el d'Arenys de Mar, toca fusta perquè les primeres sessions preparatòries s'han desenvolupat amb total normalitat i «a diferència de l'any passat no hi ha cap contratemps en forma de lesió i això em tranquil·litza». Defuig de favoritismes i primer cal apostar pel poc a poc i bona lletra «per assolir el primer objectiu que és ?salvar la categoria». Per la qualitat i experiència de les noves ?incorporacions, el Llagostera pot ser vist com un dels principals candidats a l'ascens a la Segona Divisió A.
El tècnic, però, conscient de la dificultat de la Segona B, posa en alerta a aquells que pensin que ocupar la part alta serà bufar i fer ampolles. «Crec que ningú ens posa l'etiqueta de clars favorits a l'ascens i qui ho faci, no és un bon professional perquè hi han set filials, rivals històrics i del màxim nivell com l'Alcoià, Hércules, Lleida, Cornellà...», assegura Alsina, afegint que «el Llagostera és un equip més que, això sí, té més mitjans que quan vam pujar de Segona B a Segona A fa tres anys». L'entrenador blaugrana explica que «aspirants a lluitar pel play-off sí, però favorits no ho serem mai».
Llegir mes / Leer mas...

"Rovirola i Gila rescindeixen i posen rumb a l'Albacete".Article de @educiu a @lesportiucat

Rovirola i Gila rescindeixen i posen rumb a l'Albacete

2a divisió B. El Llagostera va fer oficial la marxa dels dos jugadors, que s'uneixen a la de Nuha de dimecres. Els porters Ratti i Moragón podrien ser els següents a sortir


. Foto: J.S.
1 2
La sortida de Marc Rovirola i Eloy Gila del Llagostera era qüestió d'hores i ahir es va fer oficial. Els dos jugadors van rescindir el contracte que els unia amb el club llagosterenc i ara compartiran vestidor a l'Albacete, equip també descendit la temporada passada a segona B i que vol formar un projecte ambiciós per tornar tan aviat com sigui possible a la categoria de plata. D'aquesta manera, Gila i Rovirola s'afegeixen a la baixa de Nuha Marong, que dimecres passat també va rescindir amb el Llagostera, en el seu cas per firmar amb l'Osasuna B (2a B).
No ho veien clar
Eloy Gila deixa el Llagostera després de quatre temporades al club (va arribar en el mercat d'hivern del 2013 procedent del Nàstic). El davanter, que va tenir un paper clau en l'ascens del Llagostera a segona A, va gaudir de molt poca participació els dos últims anys en el futbol professional, fet que va provocar que acabés la temporada passada al Sabadell (2a B). Tot i així, Gila tenia l'acord de tornar al Llagostera, una opció que no convencia l'atacant, que volia nous reptes i que ara els intentarà fer realitat lluny de Palamós. En la mateixa línia, Marc Rovirola tampoc veia clara la seva continuïtat al Llagostera, que l'havia fitxat l'estiu passat procedent del Girona. Llavors el migcampista de Cornellà del Terri va ser cedit al Fuenlabrada (2a B), on va demostrar un bon rendiment que el va fer revalorar en el mercat. Així doncs, Rovirola deixa el Llagostera sense ni tan sols debutar amb l'equip.
Ratti i Moragón
Després de Nuha, Gila i Rovirola, els pròxims a sortir del Llagostera podrien ser els porters Nico Ratti i Jose Moragón. El primer no vol enllaçar un cinquè any sense pràcticament jugar i està estudiant diferents propostes, sobretot de tercera divisió, mentre que la continuïtat de Moragón també és incerta. El Llagostera, per curar-se en salut, ja els busca substitut.
D'altra banda, el Llagostera va continuar ahir amb els entrenaments de pretemporada amb una doble sessió. El conjunt que dirigeix Oriol Alsina també s'exercitarà avui al matí, mentre que demà tindrà festa. El dilluns el Llagostera reprendrà l'activitat, ja amb els tres futbolistes que faltaven per incorporar-se al grup, Álex Colorado, Marc Martínez i Roger Barnils, que tenien més dies de vacances per haver disputat el play-off d'ascens a segona A.

LA PORTERIA

Ratti i Moragón estan estudiant la possibilitat de sortir i el Llagostera ja els busca substitut

ELOY GILA

L'atacant va acabar el curs passat al Sabadell després de tenir molt poca participació a 2a A

MARC ROVIROLA

Fitxat l'estiu passat del Girona, el mig va ser cedit al Fuenlabrada i ni tan sols ha debutat amb el Llagostera
Darrera actualització ( Dissabte, 16 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Competència extrema". Article de @educiu a @lesportiucat

Competència extrema

2a divisió B. El Llagostera presenta Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez, tres extrems que pugnaran entre ells per la titularitat


Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez, amb la samarreta del Llagostera Foto: M. LL.
1
El Llagostera continua amb la roda de presentacions dels nous fitxatges. Ahir va ser el torn de Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez, tres extrems que arriben al club il·lusionats amb el nou projecte i que aquesta temporada competiran entre ells per la titularitat. “Tenen característiques similars, però al mateix temps diferents. Poden variar de banda, jugar per fora i per dins i tots tres tenen gol, un aspecte que buscàvem per no centralitzar la faceta golejadora només en els punta, que en el dia d'avui encara no han arribat”, explica el secretari tècnic, Gerard Escoda, referint-se als 9, 8 i 4 gols que van marcar el curs passat Fernández (Sabadell), Martínez (La Hoya Lorca) i Simón (Espanyol B), respectivament.
“Em va atraure sobretot el projecte que s'està fent, amb bons fitxatges. La segona B és una categoria molt difícil, amb equips molt bons, però crec que estem formant un bon equip”, va comentar Marc Fernández, que, en to de broma, va afirmar que no l'espanta la competència dels seus companys: “Jugarem tots tres. Sempre he tingut competència i sempre és bona.” En la mateixa línia va expressar-se Robert Simón, que torna al club amb el qual va debutar a segona A fa dues temporades. “A l'Olot i l'Espanyol B he acumulat molts minuts, que era el que necessitava, i això m'ha donat més tranquil·litat per jugar. El Llagostera està fitxant el millor de cada casa i crec que es pot aspirar al màxim, tot i que haurem de demostrar-ho al camp.” Finalment, Rubén Martínez també va destacar la importància d'haver fitxat per un equip cridat a ser a la part alta de la classificació: “Quan em van trucar no m'ho vaig pensar, és un projecte molt seriós i molt important.” Pel que fa a la relació contractual, Marc Fernández i Robert Simón signen per dos cursos, mentre que Rubén Martínez només per un.

ELS PROTAGONISTES


La segona B és una categoria molt difícil, amb equips molt bons, però crec que estem formant un bon equip
Marc Fernández

A l'Olot i l'Espanyol B he acumulat molts minuts, que era el que necessitava, i això m'ha donat més tranquil·litat
Robert Simón

Quan em va trucar el Llagostera no m'ho vaig pensar, penso que és un projecte molt seriós i important
Rubén Martínez

Gila i Rovirola, a un pas de rescindir i anar a l'Albacete


Després que dimecres es fes oficial el fitxatge de Nuha Marong per l'Osasuna B, el Llagostera podria perdre en les pròximes hores Eloy Gila i Marc Rovirola (també estan representats per Marc Bernaus), que tenen un acord força avançat amb l'Albacete. D'altra banda, Oriol Alsina va afirmar que estava “molt satisfet” amb els primers fitxatges, tot i que encara pensa reforçar l'equip en gairebé totes les línies: “Volem un porter, un pivot defensiu, dos puntes, un mitjapunta, un central...”
Darrera actualització ( Divendres, 15 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...