dissabte, 30 de gener del 2016

Natalio: "Creo en el proyecto del Llagostera, esto se puede salvar". Article de @diarioas

Natalio: "Creo en el proyecto del Llagostera, esto se puede salvar"

Para alcanzar ese objetivo, el jugador ha señalado que hay que empezar, "desde ya, con el partido de mañana frente al Lugo" y sumar tres puntos clave.



El Llagostera ha presentado hoy a su nueva incorporación, el futbolista Natalio Lorenzo, quien se ha mostrado convencido de revertir la situación del equipo y ha puntualizado que cree en el proyecto: "esto se puede salvar".
Para alcanzar ese objetivo, el jugador ha señalado que hay que empezar, "desde ya, con el partido de mañana frente al Lugo" y sumar tres puntos clave.
De los motivos de su marcha del Numancia, el nuevo refuerzo del Llagostera ha detallado que necesitaba una "continuidad" que no tenía con su anterior equipo y que, aunque contaba con ofertas del extranjero, el "esfuerzo e interés" del club catalán han inclinado la balanza.
El valenciano ha expuesto sus objetivos en esta nueva etapa: "Vengo a sumar y a ayudar y, además, quiero que mi experiencia y positivismo sirva para todos".
Sobre la situación del equipo en la liga, Natalio Lorenzo ha admitido que la primera vuelta ha sido "muy mala, pero esto es muy largo y hay plantilla y vestuario para revertir esto."
El secretario técnico del Llagostera, Gerard Escoda, ha destacado algunas de las cualidades del delantero y ha resumido en que es "un jugador rápido y con experiencia sobrada en la categoría, que aportará gol y polivalencia al ataque".
Llegir mes / Leer mas...

"Liga Adelante: Previa, horario y cómo ver el UE Llagostera – CD Lugo". Article de Planeta deporte

Liga Adelante: Previa, horario y cómo ver el UE Llagostera – CD Lugo

El equipo que más empata, el CD Lugo, visita el estadio del que más pierde, la UE Llagostera. Duelo apasionante entre los que se debaten por el descenso y los que lo hacen por el ascenso. Lee la previa y descubre el horario y dónde ver el partido.
Liga Adelante: Previa, horario y cómo ver el UE Llagostera – CD Lugo
Nuevo reto para Oriol Alsina en la UE Llagostera. Los catalanes, que esta temporada parecen destinados a luchar por la salvación hasta el último momento, necesitan una victoria si no quieren ver como se aleja su objetivo progresivamente en cada jornada. Importante a lo que se enfrenta también el CD Lugo, que de momento no ha dado el golpe definitivo a la tabla de clasificación y vive entre la zona de promoción y la media tabla, sin acabar de dejar claro cuál es el objetivo a largo plazo de los de Luís Milla. Poco margen de maniobra para unos y la necesidad de empezar a puntuar de tres en tres para otros.

Empate y derrota, los protagonistas del Llagostera – Lugo

Curioso dato el que nos deja este encuentro en el estadio Municipal de Palamós. El Llagostera, que se coloca penúltimo en la tabla de la Liga Adelante, es el equipo que, a día de hoy, más derrotas ha cosechado durante la temporada con un total de 15. El Lugo, actualmente en zona de nadie, acumula ya 11 empates y va camino de igualar la marca del Sporting de Gijón es esa faceta la temporada pasada. Pase lo que pase, uno de los dos se quedará sin sumar en su casillero, pero parece que el Llagostera tiene más urgencias que no los gallegos, que de perder dependerán de lo que suceda en el resto de encuentros para determinar la posición en la que acabarán la jornada.

UE Llagostera – CD Lugo: Horario y TV

Día: Sábado 30 de enero de 2016.
Hora: 18:00 horas.
TV: Movistar Plus, Canal+ Liga 2.
Estadio: Municipal de Palamós.
La previa de la jornada en Planeta Adelante
Llegir mes / Leer mas...

"Natalio arriba per aportar gols i experiència". Article de @diaridegirona

Natalio arriba per aportar gols i experiència

30.01.2016 | 00:00
Natalio arriba per aportar gols i experiència
Natalio arriba per aportar gols i experiència
Natalio Lorenzo, presentat ahir com a nou davanter del Llagostera, va assegurar que ha abandonat el Numància perquè "necessitava continuïtat" i que arriba a la Costa Brava per aportar "la meva experiència i sobretot per sumar i traslladar un missatge positiu". El de Canals, que ha acceptat la proposta blaugrana "pel gran interès que han mostrat en mi", no va amagar que salvar-se no serà fàcil, però confia en la permanència perquè "això és molt llarg". A més, deia estar "a disposició" d'Alsina per si avui ha de debutar.
Llegir mes / Leer mas...

"Les opcions d´aspirar a la salvació passen per un 1 a la travessa ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Les opcions d´aspirar a la salvació passen per un 1 a la travessa

El Llagostera, penúltim a sis punts de la permanència, rep el Lugo obligat a guanyar, amb nombroses baixes i amb Natalio a la convocatòria

30.01.2016 | 00:00 "La primera de les onze finals a l'estadi Palamós-Costa Brava". Així titulava ahir el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, el partit que el seu equip juga avui davant el Lugo, una final que "encararem amb molt de respecte, però també amb la màxima il·lusió i ganes". L'equip vol posar el punt i final a set jornades sense guanyar per no haver d'agafar els prismàtics i veure un xic més lluny una salvació, que en aquests moments és a sis punts.
En el darrer entrenament celebrat a l'estadi palamosí, Oriol Alsina, va reconèixer una realitat que ja fa una bona colla de jornades que es repeteix. "Ja és així des de fa dies i òbviament preferim jugar a casa perquè tenim més opcions de ?guanyar que no pas a fora", deia. Del Lugo, que entrena Luis Milla, reconeixia que "serà molt difícil discutir-li la possessió", a banda d'afegir que "el Lugo és el segon equip que menys partits ha perdut, també el que més n'ha empatat, però si som intensos i competitius els podrem guanyar". Els gallecs són, segons Alsina, un rival temible, però, "qui em preocupa més és el meu equip i si actuem com ho fem a Palamós podem guanyar-los perfectament".
Els gironins, en el partit de la primera volta, van perdre per 1 a 0 per culpa d'un gol d'Abel Molinero en l'afegit. Avui, Alsina creu que els seus homes hauran "de vigilar les centrades laterals i les rematades d'homes de perfil diferent com Pablo Caballero, que té moltíssima qualitat, força física i es queda totes les pilotes".
Preguntat per la manca de gol en les darreres jornades (els blaugrana només n'han anotat dos en els últims set partits), Alsina va explicar que "el gol no es pot entrenar. El que treballem és com tenir més opcions de fer gols, generant com més ocasions millor. Llavors ja entra la sort i la qualitat a l'hora de definir", va dir el maresmenc, posant èmfasi en el fet de no encaixar, el que els asseguraria com a mínim un punt. Instal·lats en la penúltima posició des de fa un munt de jornades, Alsina comentava també que "puntuar per a nosaltres seria súperpositiu, tot i que a casa és cert que tenim l'obligació de guanyar". Assegurava igualment que no pot practicar el joc que més li agradaria "perquè tenim molts jugadors lesionats, però, tot i això, intentarem ser aquell Llagostera que amb tres o quatre passades es planta a dalt".
Crida a l'afició
Una vegada més, i ja en van un grapat aquesta temporada, el club espera una bona entrada a l'estadi perquè el suport del jugador dotze serà clau. Segons Alsina, l'empenta de la gent "resultarà més que necessària. Estem contents de la gent que ve a Palamós, i també de penyes com els Golfos i els Canyeros; tots ells, malgrat els mals resultats, vénen a animar-nos i això és d'agrair". Això sí, reconeixia que la modèstia d'una petita població de poc més de 8.000 habitants davant de grans ciutats fa que la lluita a la graderia sigui desigual. "Nosaltres partim amb desavantatge, perquè aquí som 1.500 i a fora ens trobem amb estadis amb 15.000 o 20.000 aficionats".
Natalio i Querol, disponibles
Pel que fa a l'actualitat merament esportiva, Alsina va revelar que per al compromís de demà "perdem per sanció Imaz i per lesió Edu Oriol", però que en canvi "gua?nyem Natalio i a David Querol, que el tindrem per a una estona a la segona meitat". De l'atacant valencià, el tècnic va dir que "té opcions de ser titular" i que es tracta d'un "home amb molta experiència, amb una mitjana d'entre 33 i 35 partits per temporada. Del de Canals, Alsina va afegir també que "té gol, té molta qualitat, és polivalent i pot ocupar les quatre posicions d'atac". Sense Imaz ni Edu Oriol, tampoc podran jugar Ruymán, Chus Herrero, Jordi López, Álex Cruz, José Carlos i Chumbi. Ríos, tot i patir algunes molèsties, sembla que estarà disponible.
Llegir mes / Leer mas...

"En espera de les oportunitats d'última hora". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

En espera de les oportunitats d'última hora

Tot i haver fet fins a sis operacions en el mercat d'hivern, l'àrea esportiva del Llagostera no descarta un últim moviment de darrera hora en la plantilla. Tal com va explicar el director esportiu, Oriol Alsina, les necessitats principals de l'equip per corregir defectes de la primera volta s'han satisfet, però el club estarà pendent de les oportunitats que puguin sortir. “Gairebé segur que serà l'últim, però no ho podem dir amb rotunditat ja que ens pot arribar una opció molt bona i no poder-la rebutjar”, va explicar. I és que en la segona A encara hi ha molts equips amb grans plantilles com el Mallorca o l'Almeria que tenen previst fer més moviments abans que es tanqui el mercat aquest dilluns. En aquest punt podrien tornar a aparèixer les opcions de Coro i Cristian Herrera. Això sí, com en el cas de Fofo, l'arribada d'un futbolista nou comportaria obligatòriament una baixa. El Llagostera s'ha mogut molt en el mercat d'hivern ja que ha fet sis fitxatges –José Carlos, Marcos Tébar, Edu Oriol, Álex Cruz, Natalio i Fofo– i ha de donar sis baixes, que fins ara són Enric Pi, Mosquito, Giva, Eloy Gila i Juanto. En l'única posició on no s'ha reforçat és en el central, on l'equip disposa de tres jugadors naturals –Fran Cruz, Jorge i Chus Herrero– i espera recuperar Ruymán.
Llegir mes / Leer mas...

"Fofo, pendent de la firma". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Fofo, pendent de la firma

Llagostera. El conjunt llagosterenc té lligat l'exdavanter del Mallorca, que ahir va rescindir amb els de Palma i avui ja serà a Palamós. El club estudia ara a qui donarà la baixa

Fofo en una acció amb la samarreta del Mallorca durant la temporada passada Foto: ÚLTIMA HORA.
1
La direcció esportiva del Llagostera ha treballat en silenci però finalment ha trobat un nou reforç per a la zona ofensiva. Malgrat l'interès reconegut des de la direcció esportiva les últimes setmanes per jugadors com Cristian Herrera (Almeria) o Coro (Mallorca), finalment l'entesa ha arribat amb Fofo. A Palma, en plena revolució de la plantilla a través de fitxatges i sortides en aquest mercat d'hivern, el club llagosterenc hi va detectar dos possibles objectius. Sobre el primer, Coro, encara hi ha dubtes de quin serà el seu destí –el jugador valora si mantenir el contracte a les Balears i fer front a una gran competència en atac o sortir cap a un club més modest però que li doni més oportunitats–; en canvi Fofo ja feia dies que sabia que no es comptava amb ell i que s'havia de buscar la vida en un altre club.
Finalment, el davanter ha escollit la proposta del Llagostera, i aquest migdia estava previst que aterrés a Barcelona i tot seguit es dirigís cap a Palamós per firmar com a nou jugador llagosterenc. Aquesta tarda, Adolfo Enríquez ja veurà el partit dels seus nous companys des de la graderia de l'estadi Palamós-Costa Brava.
El nou davanter del Llagostera ha tingut poc protagonisme amb el Mallorca, on va arribar l'estiu del 2014 després de fer una gran temporada 2013/14 amb la Ponferradina. Vestit de vermell, però, el futbolista de 25 anys no ha aconseguit continuïtat: la temporada passada va jugar 24 partits i va marcar tres gols, mentre que aquest curs tan sols ha participat en cinc partits i no s'ha pogut estrenar en l'aspecte golejador.
Cal fer-li lloc
El principal maldecap que ha tingut en les darreres hores l'àrea esportiva llagosterenca és prendre la decisió de qui ha de marxar per poder inscriure Fofo. El fet de tenir les 25 fitxes professionals des de l'inici de curs ha provocat que cada vegada que es feia una incorporació s'hagués de deixar sortir. Fins ara, la decisió ha estat marcada pel paper testimonial del jugador –el cas de Pi o Eloy Gila–, la falta d'adaptació a l'equip –Giva i Mosquito– o l'arribada d'ofertes interessants pel jugador, com va passar amb la marxa de Juanto cap a la primera divisió portuguesa. Entre avui i demà, l'àrea esportiva del Llagostera haurà de decidir de quin jugador prescindeix per poder encabir Fofo.
Més polivalència
Fofo respon al perfil de davanter versàtil i que es pot moure bé en diverses posicions de l'atac. Tot i que sol actuar en la mitja punta, li agrada ocupar les bandes. La seva millor versió es va veure en la temporada 2013/14 a Ponferrada, on va marcar vuit gols en una gran primera volta i va acabar el curs amb deu gols. La seva fortalesa és el xut exterior i també va bé en el joc aeri.
Llegir mes / Leer mas...

"Edu Oriol és l'enèsima baixa per lesió de l'equip". Article de @Gfreixa i J. Sebastian a @lesportiucat

Edu Oriol és l'enèsima baixa per lesió de l'equip

Una setmana més, el Llagostera veu com el trànsit cap a la infermeria es manté ben actiu. La novetat en la llista de baixes dels de la Costa Brava aquesta jornada serà Edu Oriol, que, després d'haver rebut un cop a les costelles a Pamplona, s'ha ressentit del dolor aquesta setmana i finalment es veurà obligat a aturar-se. Per contra, Querol i Ríos Reina –tots dos han tingut molèsties durant la setmana– estaran a disposició del tècnic, però no al cent per cent de les seves possibilitats. Així doncs, per rebre el Lugo, Oriol Alsina tindrà set jugadors lesionats –Álex Cruz, Ruymán, Chus Herrero, Jordi López, Edu Oriol, José Carlos i Chumbi– i un de sancionat, Imaz. En les setmanes vinents està previst que la majoria de jugadors lesionats de la plantilla es vagin recuperant i que tant la competència en diverses posicions com les alternatives a l'hora de plantejar els partits augmentin.
Llegir mes / Leer mas...

"Un retorn molt necessari". Article de @Gfreixa i J. Sebastian a @lesportiucat

Un retorn molt necessari

El Llagostera torna al seu estadi, després de dos desplaçaments seguits, amb l'obligació de començar a sumar per no perdre el tren de la permanència

Contra el Lugo, caldrà millorar la versió dels llagosterencs


.
1
El Llagostera torna aquesta tarda a la seva zona de seguretat, un estadi Palamós-Costa Brava on ha sumat gairebé tots els punts que té fins ara en la lliga i on no li han tremolat les cames per vèncer qualsevol rival. Avui, contra el Lugo, el conjunt d'Oriol Alsina haurà de desplegar més que mai la seva millor versió, ja que tot i tenir tot un món al davant –queden 20 jornades–, la diferència entre guanyar o perdre serà molt gran.
Un triomf revifaria les esperances d'atrapar una zona de permanència que ara és a sis punts; en canvi, una derrota seria una primera palada de sorra per a un equip que ha de reaccionar com més aviat millor si no vol quedar enclotat a la cua de la taula.
“Ara mateix no tenim gaire res més a perdre. Tot el que sigui sumar serà positiu per a nosaltres, i a casa, tenim l'obligació de guanyar”, va explicar Oriol Alsina, conscient que el seu equip fa vuit partits que no guanya i quatre que no suma cap punt.
El rival d'aquesta tarda serà un Lugo que en la primera volta li va prendre un punt i se'n va quedar tres en el darrer sospir del partit. Des de llavors, l'equip de Milla ha anat deixant de banda les precaucions defensives i ha centrat el joc a tenir la pilota, i aquí pot ser per on el Llagostera li pot fer mal. “A vegades s'arrisquen massa, i quan toques tant és més fàcil fallar. Ho haurem d'aprofitar”, va explicar Alsina deixant entendre que el Llagostera voldrà recuperar la versió més vertical que va servir per fer mal a equips com l'Elx o el Valladolid.
Retrobar-se amb el gol
El Llagostera, a casa, té ben posats els fonaments defensius, però en atac l'equip també s'encalla: “Sense fer malbé el bon treball en defensa, espero generar tant com en els darrers partits a Palamós. Amb una mica més d'encert segur que els bons resultats arribaran.”

LA PRÈVIA


Ja fa jornades que estem jugant finals. Ara tornem a casa, on sempre tenim més possibilitats de guanyar. No hi podem fallar gaire

Hi haurà estones per poder jugar la pilota però tinc clar que per sobre de tot haurem de ser molt pràctics a l'hora d'atacar i defensar

És un rival que vol molt la pilota però té gent com Caballero molt vàlida per fer un estil més directe
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Una de les coses que havíem de fer era millorar els resultats a fora i ho estem aconseguint
Luis Milla
entrenador del lugo

Discutir la possessió al Lugo serà complicat, per això intentarem aprofitar les accions d'estratègia i fer ràpids contraatacs

AGAFAR AIRE

El Llagostera no guanya des de fa dos mesos, un fet que els ha enclotat

FALLEN POC

El Lugo ha perdut només quatre partits però n'ha empatat onze en 22 jornades

El Llagostera ens farà mal amb pilotades llargues. No han tingut gens de sort fins ara però saben molt bé com jugar com a locals
Llegir mes / Leer mas...

Natalio: “Crec en el projecte i que això es pot salvar”. Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Natalio: “Crec en el projecte i que això es pot salvar”

El Llagostera va presentar ahir Natalio a Palamós, en una roda de premsa marcada pel to optimista que va desprendre el nou jugador llagosterenc. El davanter de Canals va ser contundent a l'hora d'analitzar la situació del seu nou equip i per què s'havia decantat per la proposta blaugrana. “Tenia ofertes de l'estranger però no volia marxar. El Llagostera em va demostrar el seu interès des del primer moment. Crec en el projecte i també crec que això es pot salvar”, va remarcar Natalio, que arriba a la Costa Brava després d'una etapa de quatre temporades i mitja a Sòria.
El repte del gol
Natalio arriba per reforçar una zona, l'atac, que té un dèficit de gols important aquest curs. Sobre el fet que ell pugui corregir aquesta situació, la resposta del davanter també va ser determinant: “A l'equip li falta guanyar partits, i si això passa a mi tant em farà qui marqui. Sempre he fet gols i n'intentaré fer aquí. Tot l'equip ha d'ajudar en aquesta situació.” El davanter va assegurar que se sent més còmode jugant en la punta d'atac que a la banda, i va comentar que en el procés d'adaptació l'està ajudant molt Juanjo, amb qui va coincidir una temporada al Numància.
Natalio fitxa pel Llagostera fins a final de curs amb opció de continuar un any més en funció dels resultats de l'equip. Alsina ja va confirmar que demà serà a la banqueta. “Està a punt per jugar, i amb les baixes que tenim és fins i tot una opció per ser titular”, va explicar el tècnic blaugrana.

ELS PROTAGONISTES

Sempre he fet gols i intentaré fer-ne aquí. Per fer-ne, tot l'equip ha d'ajudar a crear ocasions
Natalio Lorenzo
davanter del llagostera
És un luxe tenir un jugador de la seva experiència. És un perfil de davanter molt complet
Gerard Escoda
secr. tècnic del llagostera
Llegir mes / Leer mas...