dissabte, 30 de gener del 2016

"Fofo, pendent de la firma". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Fofo, pendent de la firma

Llagostera. El conjunt llagosterenc té lligat l'exdavanter del Mallorca, que ahir va rescindir amb els de Palma i avui ja serà a Palamós. El club estudia ara a qui donarà la baixa

Fofo en una acció amb la samarreta del Mallorca durant la temporada passada Foto: ÚLTIMA HORA.
1
La direcció esportiva del Llagostera ha treballat en silenci però finalment ha trobat un nou reforç per a la zona ofensiva. Malgrat l'interès reconegut des de la direcció esportiva les últimes setmanes per jugadors com Cristian Herrera (Almeria) o Coro (Mallorca), finalment l'entesa ha arribat amb Fofo. A Palma, en plena revolució de la plantilla a través de fitxatges i sortides en aquest mercat d'hivern, el club llagosterenc hi va detectar dos possibles objectius. Sobre el primer, Coro, encara hi ha dubtes de quin serà el seu destí –el jugador valora si mantenir el contracte a les Balears i fer front a una gran competència en atac o sortir cap a un club més modest però que li doni més oportunitats–; en canvi Fofo ja feia dies que sabia que no es comptava amb ell i que s'havia de buscar la vida en un altre club.
Finalment, el davanter ha escollit la proposta del Llagostera, i aquest migdia estava previst que aterrés a Barcelona i tot seguit es dirigís cap a Palamós per firmar com a nou jugador llagosterenc. Aquesta tarda, Adolfo Enríquez ja veurà el partit dels seus nous companys des de la graderia de l'estadi Palamós-Costa Brava.
El nou davanter del Llagostera ha tingut poc protagonisme amb el Mallorca, on va arribar l'estiu del 2014 després de fer una gran temporada 2013/14 amb la Ponferradina. Vestit de vermell, però, el futbolista de 25 anys no ha aconseguit continuïtat: la temporada passada va jugar 24 partits i va marcar tres gols, mentre que aquest curs tan sols ha participat en cinc partits i no s'ha pogut estrenar en l'aspecte golejador.
Cal fer-li lloc
El principal maldecap que ha tingut en les darreres hores l'àrea esportiva llagosterenca és prendre la decisió de qui ha de marxar per poder inscriure Fofo. El fet de tenir les 25 fitxes professionals des de l'inici de curs ha provocat que cada vegada que es feia una incorporació s'hagués de deixar sortir. Fins ara, la decisió ha estat marcada pel paper testimonial del jugador –el cas de Pi o Eloy Gila–, la falta d'adaptació a l'equip –Giva i Mosquito– o l'arribada d'ofertes interessants pel jugador, com va passar amb la marxa de Juanto cap a la primera divisió portuguesa. Entre avui i demà, l'àrea esportiva del Llagostera haurà de decidir de quin jugador prescindeix per poder encabir Fofo.
Més polivalència
Fofo respon al perfil de davanter versàtil i que es pot moure bé en diverses posicions de l'atac. Tot i que sol actuar en la mitja punta, li agrada ocupar les bandes. La seva millor versió es va veure en la temporada 2013/14 a Ponferrada, on va marcar vuit gols en una gran primera volta i va acabar el curs amb deu gols. La seva fortalesa és el xut exterior i també va bé en el joc aeri.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui