dijous, 28 de gener del 2016

"El Llagostera lliga l´atacant Natalio Lorenzo fins al 2017 ". Article de @carlesrosell a @diaridegirona

El Llagostera lliga l´atacant Natalio Lorenzo fins al 2017

El davanter és el sisè reforç al mercat d'hivern després de Quesada, Tébar, Cruz, Edu Oriol i José Carlos

28.01.2016 | 10:30
El Llagostera lliga l´atacant Natalio Lorenzo fins al 2017
El Llagostera lliga l´atacant Natalio Lorenzo fins al 2017
Amb uns números més que millorables a la primera volta i una situació en la qual les urgències comencen a treure el cap, el Llagostera necessita un canvi de rumb urgent per intentar mantenir la categoria. Perquè els resultats d'una vegada per totes arribin, el club ha decidit fer un esforç en aquest mercat d'hivern i fins a la data ha tancat sis incorporacions. La sisena és la del davanter Natalio Lorenzo, que ha rescindit amb el Numància per fitxar pel club gironí pel que queda de temporada i una més, tal i com ja va avançar ahir el Diari de Girona. El valencià, després de quatre cursos a Sòria, ha decidit canviar d'aires i acceptar la proposta del Llagostera, on hi arribarà per ser competència directa amb els actuals davanters i aportar gol.
«És un futbolista polivalent, que pot jugar en qualsevol de les quatre posicions de la davantera. A?més té moltíssima experiència. Ha jugat més de 30 partits en els últims anys, tret d'aquest curs», el defineix un Oriol Alsina qui destaca el «gol, la verticalitat i la rapidesa» d'un home que «ha marcat moltíssims gols» en una categoria, la Segona Divisió A, en la que és «molt contrastat». «Necessitem gol, experiència i també gent implicada. Estic convençut que Natalio ens pot aportar tot això. A més, té la possibilitat de seguir un any més amb nosaltres i arriba molt motivat. Està acostumat a jugar moltíssims partits, tot i que ara li està costant més», afegia l'entrenador.
Natalio va rescindir ahir amb el Numància, un dels clubs que omplen la seva nodrida carrera. També ha vestit les samarretes del Vila-Joiosa, Cartagena, Castelló, Almeria, Múrcia, Còrdova, Tenerife i Cadis. Als seus 31 anys, aterrarà a la Costa Brava amb la intenció de gaudir de més minuts (aquesta temporada no estava tenint massa protagonisme i tan sols ha jugat 13 partits de l'actual Lliga) i amb ganes d'ajudar el seu nou club a salvar-se.
La del de Canals, tot i ser la sisena cara nova, podria no ser l'última d'aquest mercat d'hivern. El Llagostera té, ara mateix, totes les fitxes del primer equip plenes, pel que hauria de donar una baixa si tanca l'arribada d'algun reforç més. Oriol Alsina, Gerard Escoda i Javi Salamero continuen pentinant el mercat a la recerca d'alguna peça més, sobretot en atac. «Seguim buscant, però ara mateix ho veig força complicat. Haurem de veure com evoluciona tot plegat en els propers dies», es limitava a valorar un Alsina que fins i tot podria convocar Natalio per al partit d'aquest proper dissabte a l'estadi Palamós-Costa Brava contra el Lugo. L'atacant arribarà durant el dia d'avui a terres gironines i demà serà presentant de manera oficial davant els mitjans de comunicació, just uns minuts després que el tècnic blaugrana protagonitzi la prèvia del partit de Lliga d'aquest cap de setmana.
Llegir mes / Leer mas...

"No renuncien a Herrera (Almeria) ni a Coro (Mallorca)". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

No renuncien a Herrera (Almeria) ni a Coro (Mallorca)

Tot i el fitxatge de Natalio, el Llagostera no dóna per tancada la plantilla que haurà d'afrontar el tram decisiu de la temporada. La direcció esportiva llagosterenca continua atenta al mercat i encara podria fer una última incorporació ofensiva, el que implicaria la sortida d'un altre jugador (les 25 fitxes professionals tornen a estar completes). El club llagosterenc està interessat en la situació de Cristian Herrera (Almeria) i Ferran Corominas (Mallorca), entre d'altres, dues operacions que no s'entreveuen senzilles. Pel que fa a Herrera, l'atacant està negociant la seva sortida del club andalús, però també té altres pretendents darrere seu. El cas de Coro és diferent, ja que el futbolista últimament està jugant amb regularitat i, per ara, el Mallorca no el vol deixar anar. Tot i així, el club balear es vol reforçar a consciència en atac, cosa que podria desencallar la situació.
Llegir mes / Leer mas...

"Aposta per l'atac". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Aposta per l'atac

Natalio, fitxat. L'experimentat davanter arriba a Llagostera amb la intenció d'aportar gols en la segona volta. El valencià encadena dotze cursos jugant entre la primera i la segona divisió

El nou jugador llagosterenc en una acció amb el Numància d'aquesta mateixa temporada Foto: HERALDO DE SORIA.
1
El Llagostera va confirmar ahir l'arribada del jugador que ha d'ajudar a millorar els registres golejadors del conjunt de la Costa Brava. Després d'encallar-se diverses operacions en les últimes setmanes, l'escollit per reforçar la part ofensiva serà Natalio, que firma fins al juny del 2017. El futbolista valencià s'adapta bé al perfil que buscava l'àrea esportiva del club, ja que té una dilatada experiència en la categoria i, tot i que en les dues últimes campanyes no ha destacat en l'aspecte golejador, sí que havia registrat bones xifres en aquest apartat en anteriors cursos, quan en lloc d'ocupar la banda era la referència en punta dels de Sòria: “Té molta experiència a segona, ens ha mostrat moltes ganes per venir i molta il·lusió. És un gran professional que ens pot fer millorar molt i aportar gols”, va remarcar el director esportiu Oriol Alsina.
Prioritat, en punta
Tot i que l'objectiu del fitxatge de Natalio és reforçar la punta d'atac, el futbolista també ha demostrat la seva vàlua en totes les posicions ofensives: “Ens donarà frescor a dalt, i molta polivalència, ja que pot jugar en les quatre posicions de l'atac”, va explicar Alsina. Natalio afegeix més competència a la plantilla, que disposarà d'un bon reguitzell de jugadors per intentar sumar més gols.
Enguany, el nou davanter llagosterenc no estava gaudint de massa minuts en el Numància, on hi ha disputat uns 500 minuts repartits en 13 aparicions, en les quals ha pogut marcar dos gols. A Sòria, Natalio hi ha jugat quatre temporades i mitja, en què sempre ha tingut molt protagonisme: “És un futbolista acostumat a jugar molts partits, una trentena de mitjana. Està en bona forma i comptar amb ell és una gran oportunitat pel Llagostera.” La millor temporada del de Canals a la segona divisió va ser el curs 2012/13, en què va marcar 13 gols. En la seva dilatada experiència també hi ha un pas breu per la primera divisió amb la samarreta de l'Almeria. Amb els andalusos, Natalio va jugar 22 partits en la màxima categoria del futbol estatal.
A Llagostera, Natalio es retrobarà amb Juanjo, amb qui ja va formar parella atacant el Numància en la temporada 2011/12. Amb el seu fitxatge, el club de la Costa Brava ja ha realitzat cinc moviments i des de la direcció esportiva es mostra la satisfacció per la feina feta fins ara.
Atents a la infermeria
El Llagostera continua tenint ensurts en l'apartat de lesions, i ahir va ser Edu Oriol qui va haver d'abandonar la sessió preparatòria a causa de les molèsties que li provocava un cop a l'esquena. D'altra banda, Ríos Reina també va tenir molèsties i l'evolució dels propers dies haurà de confirmar si engreixa una llista a on l'últim cap de setmana hi havia set baixes.
I és que més enllà de les incorporacions del mercat d'hivern, el cos tècnic llagosterenc espera poder treure profit de diversos jugadors que, per culpa de les lesions, o no han debutat –és el cas de Ruymán, lesionat des del curs passat–, o no han tingut gens de continuïtat, com li ha passat a Chumbi, que tan sols ha encadenant cinc partits jugant una vegada aquesta temporada. De cara al duel contra el Lugo, però, les expectatives no són massa bones perquè cap dels lesionats pugui tornar a l'equip. A més, Imaz estarà sancionat.

LA VALORACIÓ

És un gran professional, amb molta experiència en la categoria. Crec que ens pot fer millorar molt en atac i aportar-nos gols

LA DADA

12
temporades
en el futbol professional acumula Natalio, amb un pas breu per la primera divisió.
Ens donarà frescor a dalt i polivalència, ja que pot jugar en les quatre posicions de l'atac
Oriol Alsina
dir. esportiu del llagostera
Natalio Lorenzo Poquet
Canals (País valencià), 18-09-84 (31 anys) Natalio
Alçada:
1,79 m
Pes:
68 kg
FORMACIÓ
Crack's i València
TRAJECTÒRIA
2002/03
València C (3a divisió)
2003/04
Pego (3a divisió)
2004/05
Vila Joiosa (2a B)
22 p. 3g
2005/06
Cartagena (2a B)
33 p. 4g.
2006/07
Castelló (2a A)
38 p. 14g.
2007/08
Almeria (1a)
13 p. 0g.
2007/08
Cadis (2a A)
21p. 5g.
2008/09
Almeria (1a)
9 p. 0g.
2008/09
Còrdova (2a A)
20 p. 2g.
2009/10
Múrcia (2a A)
38 p. 9g.
2010/11
Tenerife (2a A)
33p. 4g.
2011/12
Numància (2a A)
34p. 5g.
2012/13
Numància (2a A)
39p. 13g.
2013/14
Numància (2a A)
40p. 5g.
2014/15
Numància (2a A)
37p. 2g.
2015/16
Numància (2a A)
13p. 2g.
Llegir mes / Leer mas...

“Una victòria ho canvia tot”. Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

“Una victòria ho canvia tot”

La solució. El central Jorge Garcia, titular els dos últims partits, destaca la necessitat de tornar a guanyar per aixecar la moral de l'equip

Jorge Garcia Foto: LOF.
1
El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb un entrenament a Palafrugell per començar a preparar el partit de dissabte contra el Lugo, l'exequip de Jorge Garcia abans que l'asturià aterrés a Llagostera el curs passat. El central asturià no amaga que la plantilla passa per un moment complicat per culpa dels mals resultats (1 punt dels últims 21) i destaca que només una victòria pot aixecar els ànims de l'equip, ara mateix força malmesos.
“Necessitem un triomf per alliberar-nos i per aixecar una mica la moral, ja que després d'una ratxa de derrotes seguides és normal que estigui baixa. Una victòria ens donaria més confiança i ho veuríem tot d'una altra manera”, explica Jorge, que tot i la mala situació de l'equip està convençut que s'aconseguirà revertir la situació: “Penso que hi ha plantilla per salvar-nos, però només podrem créixer quan tornem a sumar de tres en tres.”
En l'aspecte personal, Jorge està vivint una temporada amb molts alts i baixos, sobretot pel que fa a participació (697 en total repartits en 9 partits), però ha recuperat el lloc en l'onze titular en els dos últims partits, en part gràcies a les baixes que acumula l'equip a l'eix de la defensa. “He tornat a jugar després d'un temps sense comptar gaire, però ara és igual qui jugui, el més important és que el Llagostera salvi la categoria”, va concloure el central.

LES REACCIONS

Necessitem guanyar per alliberar-nos i per aixecar la moral, que després d'una ratxa de derrotes és normal que estigui baixa
Una victòria ens donaria confiança i ho veuríem tot diferent. Hi ha equip per salvar-nos
Jorge Garcia
central del llagostera
Llegir mes / Leer mas...