dimarts, 13 d’octubre del 2015

Golejadors que estan en els primers llocs












Llegir mes / Leer mas...

Ferrer: "Nos hacía falta una victoria así para la moral del equipo"

Article del Diari de Mallorca

El entrenador del Mallorca asegura que está "contento por la forma de ganar" - "Es un día muy feliz, pero habrá días más felices", augura

13.10.2015 | 01:06
Ferrer anima a sus jugadores durante el partido de ayer en Son Moix.
Ferrer anima a sus jugadores durante el partido de ayer en Son Moix.

Albert Ferrer reflejó su cara de satisfacción nada más sentarse en la sala de prensa del Iberostar Estadio tras la victoria ante la Llagostera por el nivel mostrado por sus pupilos. "Al final hemos tenido que sufrir un poco, pero el grupo ha tenido personalidad, hacía falta una victoria así para la moral del equipo", afirmó.
El entrenador del Mallorca aseguró que su felicidad llegaba porque era consciente de que estaban obligados a sumar los tres puntos. "Necesitábamos ganar, el vestuario está muy contento y esta victoria nos va a animar mucho a todos. También estoy contento por la forma de ganar, con superioridad, buenas sensaciones y ocasiones", analizó.
Preguntado por la falta de pegada del equipo, el preparador fue claro. "Generando las mismas ocasiones firmaría acabar así todos los partidos. Tenemos que seguir trabajando para generar ocasiones y llegará un día que, en vez de meter una, entrarán tres o cuatro", señaló esperanzado.
Chapi recordó que vencer a la Llagostera solo suponía un triunfo y resaltó que está seguro de que llegarán más. "Es un día muy feliz, pero estoy convencido de que habrá días mucho más felices. Esta victoria trae tranquilidad al entorno, aficionados y a los jugadores", destacó. Ferrer cree que con el nuevo dibujo sobre el campo, con un doble pivote y Ros por delante, el Mallorca está "más cómodo" y dejó entrever que en Anduva el próximo sábado mantendrá este mismo once que superó a la Llagostera. "No podemos pensar que ganando un partido está todo hecho, queda mucho trabajo por hacer. Si podemos hay que darle continuidad a la idea. Las cosas que funcionan no hay que cambiarlas. El rendimiento es el que marca quien que juega", señaló antes de agradecer el "apoyo" de la afición.
Llegir mes / Leer mas...

Ferrer: «Hemos conseguido un poco de tranquilidad en todos los aspectos»

article de ultimahora.es


Real Mallorca

El entrenador del Mallorca, durante el partido.

11-10-2015 | Miquel Àngel Borràs
«Nos hacía falta un partido así», asegura el entrenador del Mallorca, Albert Chapi Ferrer, tras la victoria ante la Llagostera: «Sobre todo que acabáramos con los tres puntos». En el encuentro vivido este sábado en Son Moix, en el que los bermellones han ganado gracias al asedio protagonizado contra la portería rival, «hemos generado ocasiones contra un equipo que es muy fuerte en estrategias», ha opinado el técnico.
Para Ferrer la forma de ganar ha sido buena, porque «la plantilla ha tenido personalidad en momentos difíciles», y reconoce que «es un día muy feliz», aunque se muestra convencido de que «tendré días más felices». Para el entrenador lo importante, más allá de la victoria, es que «hemos conseguido un poco de tranquilidad en todos los aspectos», y considera, sobre la dinámica del equipo, que «podemos ver continuidad».
Tampoco han faltado palabras para la afición en el discurso del técnico, quien se ha mostrado «muy contento» por el apoyo recibido: «Al final nos tenemos que dar cuenta todos de que esto [el apoyo de la afición] nos hace ganar muchos puntos». Sobre esto, el entrenador reconoce que «también le damos más a la afición, porque el público quiere ver que generamos ocasiones».
Asimismo Ferrer sabe que «no podemos pensar que por ganar un partido lo tenemos todo hecho, tenemos ocho punto», considera que la victoria de esto domingo «es importante», pese a que ahora «hemos de pensar en el Mirandés».
Llegir mes / Leer mas...

El Mallorca gana tras asediar a la Llagostera

Article ultimahora.es
11-10-2015 | Miquel Àngel Llabrés
Mallorca 1 – 0 Llagostera
Mallorca: Cabrero; Company, Costas, Aveldaño, Oriol; Campabadal (Coro, min. 87), Yuste, Sissoko, Arana (Michael Pereira, min. 81); Javi Ros (Tiá Sastre, min. 84), Bianchi.

Llagostera: Moragón; Masó, Fran Cruz, Jorge García (Chumbi, min. 74), De Los Reyes; Escassi, Pitu, Imaz, Giga (Ríos, min. 60); Juanto; Juanjo (Martínez, 46)

Gol: 1-0, min. 67: Sissoko

Árbitro: Pizarro Gómez (Comité Madrileño). Amonestó a Juanjo, del Llagostera; a Yuste, del Mallorca.
Llegó la segunda victoria del Mallorca. El conjunto bermellón, gracias a un tanto de Sissoko, se ha impuesto a la Llagostera en un encuentro en el que ha generado numerosas ocasiones. Los del Chapi Ferrer han protagonizado un asedio a la portería rival que ha visto su recompensa con el único gol del encuentro.
El partido ha empezado con mucha intensidad por parte de ambos equipos. Tanto es así que a los 45 segundo Bianchi ha dispuesto de la primera ocasión del Mallorca. Pero la Llagostera no se ha acobardado y, en el minuto 2, ha visto como el colegiado anulaba un tanto reglamentario. Juanjo ha rematado tras un saque de esquina, pero el linier ha considerado que salía de posición antirreglamentaria. Desde este momento han sido los del Chapi Ferrer los que han llevado la batuta del juego. Las ocasiones se sucedían, unas con más peligro que otras, pero el tanto no llegaba en la primera parte.
Tras el descanso la tónica se ha mantenido. La intensidad con la que presionaban los bermellones ha impedido que los visitantes se acercaran a la portería que este domingo defendía Cabrero al tiempo que Bianchi, Ros, Arana y Campadabal encabezaban las oportunidades locales. El premio a la perseverancia ha llegado en el minuto 67, cuando Sissoko ha aprovechado un centro de Company para batir, por fin, al portero de la Llagostera.
La euforia del Mallorca, y de los aficionados, no ha impedido que el resto del partido se desarrollara con cierta tranquilidad, salvo alguna tímida aproximación de la Llagostera. Esta victoria permite que los bermellones suban algunos puestos de la tabla, aunque no sale de puestos de descenso.
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera és un dels visitants més dèbils: 1 punt de 12

Article del @diaridegirona

L'empat a Girona (2-2) és l'únic botí que acumulen lluny de Palamós · Només Bilbao Ath. i Ponferradina, quatre derrotes, ho han fet pitjor

13.10.2015 | 08:02
Els jugadors del Llagostera celebrant un dels dos gols que van fer a Montilivi, l´únic camp on han puntuat.
Els jugadors del Llagostera celebrant un dels dos gols que van fer a Montilivi, l´únic camp on han puntuat.


Derrotes a Lugo, Albacete i Mallorca, sempre per la mínima (1-0), i un empat a Montilivi (2-2), l'únic resultat positiu lluny de Palamós. Aquest és el balanç d'un Llagostera que no rutlla fora de casa (1 punt de 12) i això el penalitza fins al punt de no poder abandonar les temudes places de descens. Si en la golejada davant l'Elx al Nou Estadi (4-1), la segona victòria com a local va servir per abandonar la zona crítica de la categoria i fer un salt fins a la 18a posició, la tercera derrota a domicili patida a l'Iberostar de Palma de Mallorca, torna a situar a l'equip d'Oriol Alsina en els quatre últims llocs: ara mateix els gironins són penúltims amb un botí de set punts de vint-i-quatre possibles.
En l'exercici passat, el del debut a la Segona Divisió A, l'equip llavors entrenat pel navarrès Santi Castillejo, va protagonitzar un inici de Lliga lluny de Palamós un xic millor que l'actual. La temporada passada després de les primeres quatre jornades a fora els blaugrana van sumar quatre punts de dotze en joc, gràcies a la victòria al Miniestadi davant el Barça B (0-1) i l'empat sense gols a Mendizorrotza contra l'Alabès (0-0). Una temporada enrere i com ha passat enguany, els de Castillejo van perdre els dos primers partits del curs lluny de Palamós, a Las Palmas i a Huelva, per inapel·lables 2-0.
Per estrenar el caseller de victòries lluny de casa els llagosterencs tenen un calendari díficil. Els propers quatre desplaçaments dels futbolistes d'Oriol Alsina no seran fàcils. Tret de la visita, a priori assequible, d'aquí a dues jornades al Nuevo San Mamés davant l'actual cuer de la categoria, els altres tres partits a domicili són davant conjunts que han començat la competició en bona forma i ocupen posicions capdavanteres com són l'Alcorcón (5è), el Nàstic (9è) i l'Oviedo (6è).
La irregularitat del Llagostera en aquest inici de Lliga i sobretot la sequera de triomfs a fora de casa ha provocat que en sis de les vuit jornades que s'han disputat, els gironins hagin ocupat, com passa ara, posicions de descens a Segona B. Mentre a casa l'equip se sent còmode i ha superat rivals potents com l'Alabès i l'Elx, a banda de l'Albacete a la Copa, les prestacions baixen considerablement a fora. A Lugo es va perdre amb un gol a l'últim segon un partit força equilibrat, però tant a Albacete com a Palma, la derrota s'ha de considerar justa i no va ser més àmplia per les bones actuacions dels porters René i Moragón o per la falta d'encert dels futbolistes de l'equip rival.
Tot plegat ha convertit els blaugrana en un dels visitants més dèbils de la Lliga Adelante, després del seu escàs botí d'un punt sobre dotze possibles. En aquest rànquing els dos únics equips que ho han fet encara pitjor són el Bilbao Athletic i el Ponferradina, que amb quatre derrotes en quatre sortides ni tant sols han puntuat a domicili. Mentre als bascos això els passa factura -són cuers-, l'equip del Bierzo ha pogut minimitzar els efectes negatius de la sequera lluny del Toralín sumant 10 punts davant del seu públic (tres triomfs i un empat) que li permeten ser a la zona mitjana de la taula. El Llagostera està empatat amb l'Almeria i el Mallorca com a següents equips visitants més dèbils després de només haver tret un punt fora dels seus estadis.
Llegir mes / Leer mas...

El triomf fora de casa, una assignatura pendent

Article de @lesportiucat

Un sol punt. El Llagostera només ha pogut sumar un empat en els quatre partits que ha jugat fins ara fora de casa. Tot i encaixar derrotes per la mínima en tres enfrontaments, l'equip perd prestacions

Jordi Masó, Pitu i Juanto, a remolc de l'atac comandat per Arana, en una acció del partit disputat a l'Iberostar Estadi contra el Mallorca Foto: ULTIMA HORA.
1
El Llagostera va caure derrotat per la mínima al camp del Mallorca en la darrera jornada de lliga disputada. El conjunt dirigit per Oriol Alsina no està fi lluny del Palamós-Costa Brava, i és que els llagosterencs només han sumat un punt dels dotze possibles a domicili –a Montilivi contra el Girona (2-2)–. Els números, però sobretot les sensacions que l'equip gironí transmet a camp contrari, disten molt de les prestacions i fins i tot la contundència que ha demostrat en dos dels quatre partits disputats davant la seva afició: “Hem perdut tres partits per la mínima i en situacions estranyes. A Lugo, per una genialitat d'un rival en el temps afegit; a Albacete, després d'un penal que no era, i a Mallorca, ens va perjudicar un gol anul·lat a Juanjo del tot legal”, comentava Oriol Alsina en acabar el matx a l'Iberostar Estadi, i admetia una falta d'encert preocupant dels seus homes a domicili: “Si l'encert que hem tingut a casa l'haguéssim tingut a fora, aniria tot molt millor. Aquest any ens costa mantenir la porteria a zero, ens falta intensitat per poder puntuar a fora”, afegia Alsina.
Els mateixos jugadors del Llagostera són conscients que l'adaptació a l'estadi Palamós-Costa Brava ha arribat a cotes elevades després d'un curs complet. I és que les dimensions reduïdes del terreny de joc són un contratemps per a molts rivals: “És difícil sortir sempre com el dia de l'Elx. A casa, sabem que podem anar forts i amb més intensitat, perquè hi ha més disputes en unes dimensions concretes del terreny”, explicava Juanjo, substituït contra el Mallorca en el descans per un fort cop al seu turmell malmès.
Un dels jugadors que més van patir per les grans dimensions de l'estadi del Mallorca va ser Samu de los Reyes, amb molta feina, a conseqüència del joc profund dels balears: “És cert que l'equip pateix, però en camps com aquest es pot arribar a entendre. Fins i tot, si s'ha de patir, és preferible fer-ho fora de casa que davant la nostra afició”, analitzava el lateral esquerre del Llagostera, que en el gol mallorquí no va poder fer res per evitar la centrada de la mort, mai millor dit, del lateral Company.

ENCARA SORT

Lugo-Llagostera
1-0
Abel Molinero (93')
Albacete-Llagostera
1-0
Jona, de penal (38')
Girona-Llagostera
2-2
Granell (25') i Jairo (71') / Imaz (50') i Juanto (85')
Mallorca-Llagostera
1-0
Sissoko (67')
El Llagostera ha guanyat de manera còmoda l'Alavés (3-0) i l'Elx (4-1) com a local
És cert que l'equip pateix, però en camps com el del Mallorca es pot arribar a entendre
Samu de los Reyes
lateral del llagostera
A casa, sabem que podem sortir amb més intensitat perquè hi ha més disputes concretes
Juanjo Expósito
davanter del llagostera
Ens costa molt mantenir la porteria a zero, ens falta intensitat per poder puntuar a fora
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Dimarts, 13 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

La copa ara molesta

Article de @lesportiucat

El lament. Les lesions i el fet d'afrontar la segona setmana seguida amb un matx entre setmana han convertit la competició en un maldecap. Jugar dijous farà que la recuperació sigui mínima

Alsina durant el partit contra l'Elx a Palamós Foto: J.SABATER.
1
Quan semblava que la copa era una competició que permetria a Oriol Alsina fer rotació dels jugadors i donar minuts als menys habituals, les lesions i el fet d'afrontar ja la segona setmana consecutiva amb un partit entre setmana –dimecres van jugar contra el Rubí el partit corresponent als quarts de final de la copa Catalunya– han impedit als llagosterencs aprofitar del tot el fons d'armari de què disposen. Les baixes durant algun punt del començament de curs de Chumbi, Chus Herrero, Emilio, René, Gila o Querol, els tres primers ja recuperats, han estripat els amplis recursos de què disposava el cos tècnic del Llagostera, que amb un onze definit després dels bons partits disputats contra el Girona (2-2) i l'Elx (4-1) ha decidit no fer rotacions darrerament. La decisió unilateral de la televisió de col·locar el partit de copa contra el Saragossa a La Romareda dijous, també provocarà un maldecap, ja que els gironins tindran poc més de 48 hores per recuperar-se i preparar el matx de lliga contra el Valladolid de diumenge a Palamós.
Llegir mes / Leer mas...