dijous, 1 de setembre del 2016

"L’últim reforç del Llagostera". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El club de la Costa Brava tanca la plantilla amb la darrera incorporació, Pol Calvet

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
1 de setembre. Es tanquen les paradetes i exposicions dels equips. Ha estat un estiu en el qual, sense cap mena de dubtes, el Llagostera ha tret profit fins al darrer moment.
Durant aquest període, el club gironí ha hagut d’enginyar com muntar un nou equip. A causa de la marxa de la majoria de la plantilla que la temporada passada no va poder complir l’objectiu de la permanència, Alsina i companyia han treballat en formar un equip compacte des del primer dia de traspassos.
Des del primer, fins a l’últim. Ahir, 31 d’agost, es van donar a conèixer tres noves cares i es va anunciar una nova baixa. La presentació de Vivancos i Shafa; així com la rescissió de contracte de Roger Barnils.
A mitja tarda, la UE Llagostera va confirmar amb un tuit el rumor que ja feia dies que circulava de boca en boca. Pol Calvet era nou jugador blaugrana.
Un jugador amb arribada
Després d’haver-se format a La Masia, el català va formar part durant dos anys del Barça B, al costat de jugadors com Samper, que actualment milita al Granada –cedit pel primer equip del Barça–. Va voler fer un pas a la seva carrera fitxant pel filial del Deportivo de la Coruña, amb el qual anotaria sis gols.
És un jugador que destaca per la seva arribada des de segona línia a l’àrea. Amb unes grans condicions físiques per desenvolupar qualsevol posició del mig del camp. Malauradament, les lesions no li han permès tenir una gran regularitat. Una regularitat que espera obtenir a les files del Llagostera.
Així doncs, el Llagostera tanca el mercat estival amb els següents moviments:
ALTES: Rafa Jordà, Àlex Colorado, Pol Busquets, Albarrán, Marc Fernández, Eloi Zamorano, Pablo Sánchez, Valentín, Marc Martínez, Diego Jiménez, Samuel Fernández, Setti, Robert Simón, Rubén Martínez, Carlos Cano, Manel Martínez (cedit), Rodri, Jorge Shafa, Vivancos (cedit) i Pol Calvet.
BAIXES: Fofo, Àlex Cruz, Benja, Pitu, Rovirola, Chus Herrero, Juanjo, Natalio, Roger Barnils, Jordi López, David Querol, Jorge García, Nuha, Ruymán, Marcos Tébar, Escassi, Moratalla, Ímaz, José Antonio Ríos, Chumbi, René, Eloy Gila, Edu Oriol, Tito, José Carlos, Brian Canalejo, Emilio Sánchez.
Llegir mes / Leer mas...

"Albert Vivancos, nueva incorporación en las filas de la UE Llagostera". Article de Gabriel Chavez en @LlagosteraVAVEL

Albert Vivancos, nueva incorporación en las filas de la UE Llagostera

El jugador catalán llega al equipo de la Costa Brava, actualmente en Segunda B, en calidad de cedido después de realizar la pretemporada con el Girona FC.

Albert Vivancos, nueva incorporación en las filas de la UE Llagostera
Albert en el Girona | Fuente: Anónima

Alberto Vivancos, mediocampista de 22 años y natural de Bescanó (Girona) llega a la UE Llagostera el día antes que el mercado veraniego de fichajes acabe. La UE Llagostera y el Girona FC, ambos ubicados en la comarca catalana del Gironés, han signado un contrato de cesión del joven catalán el pasado 30 de agosto. Vivancos, también conocido como "Vivi", ha entrenado esta pretemporada con los de Pablo Machín. Sin embargo, el futbolista ha acabado cedido a la UE Llagostera durante el transcurso de la próxima temporada, para que el mediocampista pueda disfrutar de más minutos de los que hubiera podido disputar en el primer equipo del Girona FC. Por lo tanto, el joven centrocampista encadenará su tercera cesión consecutiva, lo cual no supone un problema con respecto a su relación con el equipo de la capital gerundense, dado que el futbolista tiene contrato vigente hasta el año 2018.
Después de un verano muy ajetreado en la plantilla de la UE Llagostera, con más de 20 bajas y casi con el mismo número de incorporaciones, Vivancos llega para reforzar el mediocampo. El joven de Bescanó, que es producto de la cantera del Girona FC, ya tiene experiencia en la Segunda División B. Albert ha militado en las filas del CE L'Hospitalet el pasado curso 2014-2015, así como también en el Hércules CF en el primer semestre de 2016. En ambos clubs llegó en calidad de cedido por parte del Girona FC.
De esta manera, Oriol Alsina espera dar más forma y dinamismo en el medio del campo. La llegada de Albert Vivancos representa más sangre joven en el equipo, vitalidad y a su vez experiencia en la categoría. El club catalán, que ha empezado la presente temporada con un empate y una derrota, sigue evolucionando y tomando forma.    
Llegir mes / Leer mas...

"Pol Calvet, última incorporación de la UE Llagostera". Article de Gabriel Chavez en @LlagosteraVAVEL

Pol Calvet, última incorporación de la UE Llagostera

El equipo de la Costa Brava aprovecha las últimas horas del mercado veraniego de fichajes para fichar al joven barcelonés Pol Calvet, producto de La Masia que ha militado este 2016 en el filial del Deportivo de la Coruña

Pol Calvet, última incorporación de la UE Llagostera
Pol Calvet en el Deportivo de la Coruña. (Foto: Sport)

El 31 de agosto representa el último día del mercado de fichajes de verano y los movimientos entre clubes toman un dinamismo y una velocidad trepidantes. La UE Llagostera aprovechó para poner la guinda al pastel con la incorporación de Pol Calvet, mediocampista de 22 años y natural de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Junto a Albert Vivancos y Jorge Shafa, de 22 y 20 años respectivamente, el equipo catalán acaba de perfilar su equipo con talento joven.
Pol Calvet se formó en las categorías inferiores del Barça, donde recaló hasta llegar a debutar en el filial con 19 años. No obstante, su andadura en el filial del equipo barcelonés se vió truncada por sus pocas titularidades y un par de lesiones en los isquiotibiales que practicamente le apartaron de los terrenos de juego durante los años 2014 y 2015.
Después de la "limpieza" en el Barça B durante el mercado de invierno, Pol rescindió su contrato con la entidad barcelonesa y se quedó sin equipo. Joven, recuperado de su lesión, con ganas de jugar y con futuro por delante, fichó a principios de 2016 por el Deportiva de la Coruña B de Tercera Divisón, donde el joven de Sant Cugat tendría posibilidades de recalar hasta el primer equipo. Una vez acabada la pasada temporada 2015-2016, empezó este verano la pretemporada con el primer equipo del club gallego.
Ahora ya acabada la pretemporada con el primer equipo deportivista, el joven ha sido fichado por la Unió Esportiva Llagostera de Segunda División B. Este club le queda cerca geográficamente y en el club de la Costa Brava tendrá posibilidades de ser titular y así reforzar el centro del campo. Oriol Alsina, en sus últimos tres fichajes ha apostado por la juventud, formando así una nueva UE Llagostera que combina sangre joven, experiencia, vitalidad y fortaleza, que poco a poco va cogiendo forma y química. Indudablemente, el club catalán se refuerza para intentar jugar el playoff y recuperar la categoría perdida el año pasado.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera tanca la plantilla amb l'arribada de Pol Calvet i Shafa ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera tanca la plantilla amb l'arribada de Pol Calvet i Shafa

Són un migcampista format al Barça que jugava al Deportivo B i un exdavanter del Rayo

01.09.2016 | 07:16
Vivancos i Shafa van ser presentats a l´estadi de Palafrugell al costat de Bruno Trujillo, de l´aleví B.
Vivancos i Shafa van ser presentats a l´estadi de Palafrugell al costat de Bruno Trujillo, de l´aleví B.
El migcampista Roger Barnils, es va desvincular ahir definitivament del Llagostera, per petició pròpia, i va fitxar pel Prat, equip també de la Segona Divisió B. Barnils ja va estar cedit la temporada passada al Sevilla Atlètic, on no va comptar amb gaires minuts, i després de fer tota la pretemporada amb el Llagostera ahir es va desvincular del club gironí i va trobar nou destí. L'osonenc va arribar al Llagostera la temporada 2013-2014, després d'una excel·lent temporada al Manlleu, a Tercera. Aleshores, amb 19 anys, va jugar 13 partits amb l'equip a Segona B formant part de l'històric ascens a Segona. Al futbol professional, Barnils no va tenir protagonisme amb l'equip i va jugar nou estones, en total, 250 minuts a la categoria de plata. Després de la seva cessió al Sevilla i amb l'arribada de Vivancos, Barnils posava punt i final a l'etapa de blaugrana.


A l'alta d'Albert Vivancos, cedit pel Girona, ja anunciada dimarts, el Llagostera hi va afegir ahir les incorporacions de Pol Calvet (Deportivo B) i Jorge Shafa (Rayo). Era l'últim dia de mercat per acabar de perfilar les plantilles, i el conjunt d'Oriol Alsina va poder pescar un altre migcampista, Calvet, i un davanter, Shafa.
Si el problema en aquest inici de lliga era la manca de gol (1 en les 2 primeres jornades), la secretaria tècnica blaugrana ha posat encara més fil a l'agulla i als Jordà, Cano, o Pablo Sánchez s'hi afegeix més competència amb l'arribada sobre la botzina de l'exjugador del Rayo, format a l'Atlètic. Amb Vivancos, Calvet i el madrileny Shafa, els del Gironès s'asseguren un perfil de futbolista jove, amb ganes de progressar i reivindicar-se.
Amb 22 anys, i després de viure l'experiència d'una cessió a l'Hèrcules d'Alacant i a l'Hospitalet, novament el club que el té en propietat, el Girona, el torna a deixar a prèstec perquè Vivancos es faci encara més futbolista a l'exigent Segona B. Les bones relacions amb el Girona han provocat que dues de les incorporacions d'estiu dels blanc-i-vermells, Manel i el bescanoní, hagin arribat a Llagostera perquè Oriol Alsina compleixi l'ambiciós repte de tornar a Segona A.
Ahir a l'estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell, Vivancos va expressar la seva satisfacció de recalar en un club de l'ambició del Llagostera. El de Bescanó va explicar que «vinc a ajudar a complir un objectiu col·lectiu. A més, aquí personalment buscaré els minuts que no hagués tingut al Girona».
Per la seva banda, Shafa, de 20 anys, un davanter centre que prové del Rayo Vallecano i que té passat al planter de l'Atlètic de Madrid, es va mostrar molt satisfet d'empendre per primera vegada una aventura a Catalunya. Shafa es va quedar sense equip després que el Servette de la Segona Divisió Suïssa renunciés a la seva contractació per un problema administratiu. El davanter ma?drileny va dir que «ha estat tot molt ràpid i no vaig dubtar ni un moment a dir sí quan vaig rebre la trucada del Llagostera».
L'últim d'arribar va ser Pol Calvet, que fitxa per una temporada amb opció a una més. Format a les categories inferiors del Barça i amb experiència a Segona, va jugar la temporada passada al Deportivo B, club que ara ha abandonat per convertir-se en l'últim reforç del nou projecte.
El Llagostera 2016-2017, amb Vivi, Pol Calvet i Shafa, va tancar ahir el capítol de fitxatges amb ni més ni menys que 19 cares noves respecte a la temporada passada.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera presenta els seus últims reforços". Article de @diaridegirona

El Llagostera presenta els seus últims reforços

Albert Vivancos i Jorge Shafa tanquen la plantilla blaugrana

01.09.2016 | 07:16
El Llagostera presenta els seus últims reforços
El Llagostera presenta els seus últims reforços
El Llagostera ha presentat aquest migdia els seus dos últims reforços: Albert Vivancos, que arriba cedit pel Girona, i el davanter Jorge Shafa, que surt de la pedrera del Rayo Vallecano. Shafa va arribar a Vallecas provinent de les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid. El Llagostera tanca la plantilla amb aquestes dues peces i ha rescindit el contracte a Barnils
Llegir mes / Leer mas...

"Un últim dia de bojos". Article de @educiu i @Peresubirana a @lesportiucat

Un últim dia de bojos

Frenètic. El Llagostera, que també va presentar Vivi, aprofita les últimes hores del mercat per incorporar l'atacant Jorge Shafa i el migcampista Pol Calvet, mentre que Barnils fitxa pel Prat

Vivi i Shafa, ahir en la seva presentació Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera va ser un dels equips més actius l'últim dia del mercat de fitxatges, que pel que fa a la segona divisió B va acabar ahir a les sis de la tarda. El club llagosterenc, que dimarts havia anunciat l'arribada en forma de cessió d'Albert Vivancos, Vivi (Girona), va fer dues incorporacions d'última hora, les del davanter Jorge Shafa i el migcampista Pol Calvet, al mateix temps que va rescindir el contracte de Roger Barnils, que va fitxar pel Prat, també de segona B. D'aquesta manera el Llagostera va tancar una plantilla dissenyada clarament amb l'objectiu de jugar la promoció d'ascens i intentar el retorn a la categoria de plata.
“Estic molt content amb la plantilla que hem fet, tenim totes les posicions doblades i també podem comptar amb molts jugadors del filial que estan en disposició d'ajudar el primer equip”, explica l'entrenador i director esportiu, Oriol Alsina, que també va valorar els últims moviments d'ahir: “En Roger [Barnils] va veure que ho tindria complicat per jugar i ens va demanar de sortir, i com que sempre ha tingut un comportament exemplar no hi ha hagut cap problema. En Shafa és un jugador que va destacar molt al juvenil del Rayo abans de jugar al filial, era un jugador amb molta projecció i tot s'ha gestat els últims dies, ja que va tenir problemes amb el fitxatge per un equip suís i nosaltres hem aprofitat aquesta situació. Finalment, en Pol Calvet, que també ha arribat al final, és un migcampista que pot adaptar-se a diferents posicions del mig del camp.”
A l'últim moment
Els fitxatges de Jorge Shafa (3 anys) i de Pol Calvet (1+1) van ser tant a última hora com inesperats. En el cas de Shafa, de 20 anys, el Llagostera va veure l'oportunitat d'incorporar-lo a l'equip perquè el jugador no va poder firmar amb el Servette suís. El davanter madrileny, que tant pot actuar a la banda com més centrat, va destacar al juvenil del Rayo Vallecano abans de debutar al filial del club de Vallecas, primer a segona B i el curs passat a tercera divisió. Shafa arriba al Llagostera amb l'esperança de fer eclosió definitivament, encara que es trobarà una gran competència en atac (Rafa Jordà, Manel Martínez, Carlos Cano, Pablo Sánchez, Àlex Colorado, Rubén Martínez, Marc Fernández, Robert Simón...). “Ha anat tot molt ràpid, però quan va sortir la possibilitat de venir aquí vaig dir que sí de seguida”, va explicar ahir l'atacant en la seva presentació.
També Pol Calvet tindrà molts competidors a l'equip llagosterenc, en aquest cas al mig del camp. L'exjugador del Barça B, de 22 anys, finalment no es va entendre amb el Deportivo (el jugador no volia continuar al filial deportivista, on va acabar el curs passat) i va acceptar la proposta llagosterenca, on competirà per un lloc a l'onze amb futbolistes de la talla de Marc Martínez, Jordi Masó, Sebas Setti, Colorado o Vivancos. El mateix Vivi, que també va ser presentat ahir, va deixar molt clar que és plenament conscient de l'exigència que hi haurà en la seva posició. “He vingut a buscar els minuts que no podia tenir al Girona, però me'ls hauré de guanyar. El Llagostera té una gran plantilla i vinc a ajudar a complir l'objectiu”, va comentar el bescanoní, que enllaçarà la tercera cessió consecutiva a segona B després de jugar a l'Hospitalet (14/15) i l'Hércules (15/16). L'arribada de Vivi ha estat un dels motius pels quals Roger Barnils va demanar sortir de l'equip i fitxar pel Prat. El de Seva va tancar així una etapa de tres anys al Llagostera, tot i que l'últim el va jugar cedit al Sevilla B, on va aconseguir l'ascens a segona A.
Els últims dies el Llagostera va temptejar diferents jugadors per al lateral esquerre (Quezada, Reguilón, Quintillà...), però al final el club de la Costa Brava no va reforçar una posició en la qual hi ha Valentín Merchán i el jove Joan Maynau, que alternarà el filial i el primer equip. Tampoc hi va haver moviments d'última hora a la porteria.

LES REACCIONS

He vingut a buscar els minuts que no podia tenir al Girona, però me'ls hauré de guanyar
Albert Vivancos, ‘Vivi'
migcampista del llagostera

CAP NOVETAT FINAL

El Llagostera no va reforçar el lateral esquerre i la porteria va quedar intacta
BADALONA
ALTES
Oliva
l'Hospitalet
Avellano
la Roda
Sandro
Sabadell
Bruno Vinicius
Sabadell
Moyano
Reus
BARÇA B
BAIXES
Cámara
Girona (cedit)
CORNELLÀ
ALTES
Ripoll
Espanyol B
Caballé*
Espanyol
BAIXES
Alfons Serra
GAVÀ
ALTES
Jordi César
Ontinyent
BAIXES
John Neeskens
L'HOSPITALET
ALTES
Lucas Porcar
lliure
Pep Vidal
Mallorca (cedit)
Walter Fernández*
Panthrakikos
Carlos López*
Castelló
Abou*
Atl. Madrid (cedit)
LLAGOSTERA
ALTES
Manel Martínez
Girona (cedit)
Vivancos*
Girona (cedit)
Jorge Shafa*
Rayo
Pol Calvet*
Deportivo
BAIXES
Barnils*
Prat
LLEIDA ESPORTIU
ALTES
Guillem Martí
Compostel·la
Xavi Quintillà
Barça (cedit)
Cristian Fernández*
Recreativo
Mateo*
Linense
Saballs*
Rayo B
BAIXES
Cobo
Deportivo (cedit)
SABADELL
ALTES
Clausí
Mallorca B
Ayrton*
Màlaga
BAIXES
Sandro
Badalona
PRAT
ALTES
Barnils*
Llagostera
César Rodríguez*
C. Vilalba
BAIXES
Martí Just*
Igualada (*) Moviments d'ahir.

BARNILS

Estic molt content amb la plantilla que hem fet, tenim totes les posicions doblades i podem comptar amb molts jugadors del filial
El barceloní, mig polivalent, no es va entendre finalment amb el Deportivo

SHAFA, 3 ANYS

En les últimes hores del mercat sempre solen sortir opcions interessants
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Ha anat tot molt ràpid, però quan va sortir la possibilitat de venir aquí vaig dir que sí de seguida
Jorge Shafa
davanter del llagostera
En vista de la gran competència al mig del camp, el de Seva va demanar sortir
A l'atacant, de 20 anys i procedent del Rayo B, se li va frustrar el fitxatge pel Servette suís
Darrera actualització ( Dijous, 1 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...