dijous, 1 de setembre del 2016

"Un últim dia de bojos". Article de @educiu i @Peresubirana a @lesportiucat

Un últim dia de bojos

Frenètic. El Llagostera, que també va presentar Vivi, aprofita les últimes hores del mercat per incorporar l'atacant Jorge Shafa i el migcampista Pol Calvet, mentre que Barnils fitxa pel Prat

Vivi i Shafa, ahir en la seva presentació Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera va ser un dels equips més actius l'últim dia del mercat de fitxatges, que pel que fa a la segona divisió B va acabar ahir a les sis de la tarda. El club llagosterenc, que dimarts havia anunciat l'arribada en forma de cessió d'Albert Vivancos, Vivi (Girona), va fer dues incorporacions d'última hora, les del davanter Jorge Shafa i el migcampista Pol Calvet, al mateix temps que va rescindir el contracte de Roger Barnils, que va fitxar pel Prat, també de segona B. D'aquesta manera el Llagostera va tancar una plantilla dissenyada clarament amb l'objectiu de jugar la promoció d'ascens i intentar el retorn a la categoria de plata.
“Estic molt content amb la plantilla que hem fet, tenim totes les posicions doblades i també podem comptar amb molts jugadors del filial que estan en disposició d'ajudar el primer equip”, explica l'entrenador i director esportiu, Oriol Alsina, que també va valorar els últims moviments d'ahir: “En Roger [Barnils] va veure que ho tindria complicat per jugar i ens va demanar de sortir, i com que sempre ha tingut un comportament exemplar no hi ha hagut cap problema. En Shafa és un jugador que va destacar molt al juvenil del Rayo abans de jugar al filial, era un jugador amb molta projecció i tot s'ha gestat els últims dies, ja que va tenir problemes amb el fitxatge per un equip suís i nosaltres hem aprofitat aquesta situació. Finalment, en Pol Calvet, que també ha arribat al final, és un migcampista que pot adaptar-se a diferents posicions del mig del camp.”
A l'últim moment
Els fitxatges de Jorge Shafa (3 anys) i de Pol Calvet (1+1) van ser tant a última hora com inesperats. En el cas de Shafa, de 20 anys, el Llagostera va veure l'oportunitat d'incorporar-lo a l'equip perquè el jugador no va poder firmar amb el Servette suís. El davanter madrileny, que tant pot actuar a la banda com més centrat, va destacar al juvenil del Rayo Vallecano abans de debutar al filial del club de Vallecas, primer a segona B i el curs passat a tercera divisió. Shafa arriba al Llagostera amb l'esperança de fer eclosió definitivament, encara que es trobarà una gran competència en atac (Rafa Jordà, Manel Martínez, Carlos Cano, Pablo Sánchez, Àlex Colorado, Rubén Martínez, Marc Fernández, Robert Simón...). “Ha anat tot molt ràpid, però quan va sortir la possibilitat de venir aquí vaig dir que sí de seguida”, va explicar ahir l'atacant en la seva presentació.
També Pol Calvet tindrà molts competidors a l'equip llagosterenc, en aquest cas al mig del camp. L'exjugador del Barça B, de 22 anys, finalment no es va entendre amb el Deportivo (el jugador no volia continuar al filial deportivista, on va acabar el curs passat) i va acceptar la proposta llagosterenca, on competirà per un lloc a l'onze amb futbolistes de la talla de Marc Martínez, Jordi Masó, Sebas Setti, Colorado o Vivancos. El mateix Vivi, que també va ser presentat ahir, va deixar molt clar que és plenament conscient de l'exigència que hi haurà en la seva posició. “He vingut a buscar els minuts que no podia tenir al Girona, però me'ls hauré de guanyar. El Llagostera té una gran plantilla i vinc a ajudar a complir l'objectiu”, va comentar el bescanoní, que enllaçarà la tercera cessió consecutiva a segona B després de jugar a l'Hospitalet (14/15) i l'Hércules (15/16). L'arribada de Vivi ha estat un dels motius pels quals Roger Barnils va demanar sortir de l'equip i fitxar pel Prat. El de Seva va tancar així una etapa de tres anys al Llagostera, tot i que l'últim el va jugar cedit al Sevilla B, on va aconseguir l'ascens a segona A.
Els últims dies el Llagostera va temptejar diferents jugadors per al lateral esquerre (Quezada, Reguilón, Quintillà...), però al final el club de la Costa Brava no va reforçar una posició en la qual hi ha Valentín Merchán i el jove Joan Maynau, que alternarà el filial i el primer equip. Tampoc hi va haver moviments d'última hora a la porteria.

LES REACCIONS

He vingut a buscar els minuts que no podia tenir al Girona, però me'ls hauré de guanyar
Albert Vivancos, ‘Vivi'
migcampista del llagostera

CAP NOVETAT FINAL

El Llagostera no va reforçar el lateral esquerre i la porteria va quedar intacta
BADALONA
ALTES
Oliva
l'Hospitalet
Avellano
la Roda
Sandro
Sabadell
Bruno Vinicius
Sabadell
Moyano
Reus
BARÇA B
BAIXES
Cámara
Girona (cedit)
CORNELLÀ
ALTES
Ripoll
Espanyol B
Caballé*
Espanyol
BAIXES
Alfons Serra
GAVÀ
ALTES
Jordi César
Ontinyent
BAIXES
John Neeskens
L'HOSPITALET
ALTES
Lucas Porcar
lliure
Pep Vidal
Mallorca (cedit)
Walter Fernández*
Panthrakikos
Carlos López*
Castelló
Abou*
Atl. Madrid (cedit)
LLAGOSTERA
ALTES
Manel Martínez
Girona (cedit)
Vivancos*
Girona (cedit)
Jorge Shafa*
Rayo
Pol Calvet*
Deportivo
BAIXES
Barnils*
Prat
LLEIDA ESPORTIU
ALTES
Guillem Martí
Compostel·la
Xavi Quintillà
Barça (cedit)
Cristian Fernández*
Recreativo
Mateo*
Linense
Saballs*
Rayo B
BAIXES
Cobo
Deportivo (cedit)
SABADELL
ALTES
Clausí
Mallorca B
Ayrton*
Màlaga
BAIXES
Sandro
Badalona
PRAT
ALTES
Barnils*
Llagostera
César Rodríguez*
C. Vilalba
BAIXES
Martí Just*
Igualada (*) Moviments d'ahir.

BARNILS

Estic molt content amb la plantilla que hem fet, tenim totes les posicions doblades i podem comptar amb molts jugadors del filial
El barceloní, mig polivalent, no es va entendre finalment amb el Deportivo

SHAFA, 3 ANYS

En les últimes hores del mercat sempre solen sortir opcions interessants
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Ha anat tot molt ràpid, però quan va sortir la possibilitat de venir aquí vaig dir que sí de seguida
Jorge Shafa
davanter del llagostera
En vista de la gran competència al mig del camp, el de Seva va demanar sortir
A l'atacant, de 20 anys i procedent del Rayo B, se li va frustrar el fitxatge pel Servette suís
Darrera actualització ( Dijous, 1 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui