dimecres, 31 d’agost del 2016

"Vivi i Shafa, aposten pel talent a Llagostera". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El club gironí ultima moviments a falta de poques hores de finalitzar el mercat estival

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Una de les últimes incorporacions és Vivancos. El migcampista, de 22 anys, defensarà la samarreta del Llagostera durant la temporada 2016-17. Format al Girona FC, el de Bescanó ha passat per equips com l’Hospitalet i l’Hèrcules com a cedit.
Un préstec en el que guanyaran tots tres protagonistes. El jugador disputarà minuts i creixerà com a jugador, cosa que beneficiarà al Girona. Així mateix, el Llagostera, i Oriol Alsina, podran gaudir del talent del jove Vivancos. És, doncs, la millor solució possible.
L’altre fitxatge de renom és Jorge Shafa. El davanter de 20 anys, format al Rayo Vallecano, serà una opció més per l’atac d’Oriol Alsina.
Tots dos jugadors s’incorporaran immediatament amb els seus nous companys i esperen ajudar a l’equip de la Costa Brava a tornar al lloc que li correspon.
D’altra banda, Roger Barnils ha rescindit el contracte amb el club. Posa fi a tres temporades compartint vestuari amb Alsina i el club ha volgut desitjar-li ‘‘sort i èxits a la seva nova etapa’’, a Barcelona, a les files de l’A.E. Prat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui