dilluns, 22 de febrer del 2016

Comunicado oficial de la peña @CanyerosLlagos de la U.E.Llagostera

"Los imperios no necesitan ayudas para poder ganar al equipo de un pueblo (Llagostera) que los tiene muy bien puestos".Antes que nada, nos queremos presentar. Somos la peña Canyeros, una de las peñas oficiales que tiene la U.E.Llagostera.Normalmente, a todos los equipos los benefician y los perjudican. A algunos los perjudicarán un poco más y a los demás los beneficiarán algo más...Pero la balanza siempre suele estar bastante nivelada. Con nosotros NO!Reconocemos que en la jornada 3 contra el Alavés, nos beneficiaron, pitándonos un penalti a favor por manos y con la consecuente expulsión del jugador del Alavés. No eran ni manos, ni penati, ni expulsión.A partir de aquella jornada, no nos han beneficiado más. Cuando decimos "beneficiado", nos referimos a errores muy grandes, pero a nuestro favor. No hay ninguno más. Por el contrario, nuestra balanza se ha decantado y mucho hacia el lado en  dónde nos perjudican.Entendemos que los árbitros y sus asistentes, puedan equivocarse en algunas jugadas puntuales. Son personas como todos y también pueden fallar.Lo que no puede ser, es que en el caso de nuestra U.E.Llagostera, el error siempre sea en beneficio del equipo rival.Hace poco, hicimos la campaña #BastaYaDeRobarAlLlagostera en twitter. Si desean (les recomendamos que lo hagan), se pueden entrar. Allí verán los videos con toda la retahíla de errores en contra nuestra, que nos han quitado puntos o han evitado que sumaramos alguno más (que al caso, viene a ser lo mismo). 
 Aparte de las jugadas donde nos han perjudicado, también queremos añadir 2 más. 
1- Una sanción de 2 partidos a nuestro jugador Alberto Escassi, que con el reglamento en la mano, debería haber sido de un partido. Al final, a pesar de la reclamación del club, la sanción fue de 2 partidos. 
2- El error de ayer en Tenerife, es la que nos ha hecho acabar la paciencia. Es verdad que el equipo salió dormido y recibió 2 goles en 20 minutos. Pero a partir del 2-1 de Imaz, el partido cambió. Fuimos a buscar el triunfo y no tuvimos suerte en la definición. Justamente, cuando si acertamos, con un gol de Benja en el minuto 89 (se ve claramente que el balón entra), ni el árbitro, ni el asistente dieron el gol y como es normal, muchos jugadores de la UELlagostera se quedaron parados y protestando al colegiado. El portero del Tenerife, muy inteligentemente, va sacó rápido con la mano, dejando solo a Suso, que marcó. Pasamos del posible 2-2 al definitivo 3-1. Sin tiempo para más, se acabó el partido y nos quedamos (como siempre últimamente) con cara de tontos y a 6 puntos de la salvación. 
Dicho esto, quizás si que es verdad que hemos perdido ALGUNOS puntos por culpa nuestra. Pero también hemos perdido MUCHOS por errores que no son nuestros.  
Parece que detrás de todo esto, haya una mano negra.Una mano negra, que no quiere que la U.E.Llagostera esté jugando en la Liga Adelante (2ª división A).Es por ello, que ya no aguantamos más injusticias y queremos volver a alzar la voz para que se nos escuche.Para nosotros y para toda la afición del Llagostera, es un SUEÑO estar donde estamos y no queremos que nos lo ROBEN.No pedimos que nos ayuden. Sólo pedimos que nos traten con el mismo RESPETO que a todos los otros equipos.Os invitamos a todos a escuchar el himno de nuestra U.E.Llagostera, hecho por la orquesta Diversiones.Comienza así:"Como en la historia de Asterix y los galos,en un lugar de la península,hay un pueblo que los tiene muy bien puestos,contra los imperios no tiene miedo de luchar...".A partir de aquí, reflexionad, por favor...Nos encanta luchar y competir contra grandes imperios, pero en igualdad de condiciones.Somos pequeños pero no tontos...#BastaYaDeRobarAlLlagostera.
Atentamente, Peña Canyeros Llagostera.
Llegir mes / Leer mas...

Comunicat oficial de la penya @CanyerosLlagos de la U.E.Llagostera

"Els imperis no necessiten ajudes per poder guanyar a l'equip d'un poble (Llagostera) que els té molt ben posats".
Primer de tot, ens volem presentar. Sóm la penya Canyeros, una de les penyes oficials que té la U.E.Llagostera.
Normalment, a tots els equips els beneficïen i els perjudiquen. A alguns els perjudicaràn una mica més i als altres els beneficiaràn una mica més...
Però la balança sempre sol estar bastant anivellada. Amb nosaltres NO!
Reconeixem que a la jornada 3 contra l'Alavés, ens van beneficiar, pitant-nos un penal a favor per mans i amb la conseqüent expulsió del jugador de l'Alavés. No eren ni mans, ni penal, ni expulsió.
A partir d'aquella jornada, no ens han beneficiat més. Quan diem "beneficiat", ens referim a errades molt grans, però a favor nostre. No n'hi ha cap més. per contra, la nostra balança s'ha decantat i molt cap al costat on ens perjudiquen.
Entenem que els àrbitres i els seus assistents, es puguin equivocar en algunes jugades puntuals. Són persones com tots i també poden fallar.
El que no pot ser, és que en el cas de la nostra U.E.Llagostera, l'error sempre sigui en benefici de l'equip rival.
Fa poc, vam fer la campanya #ProuJaDeRobarAlLlagostera al twitter. Si voleu (us recomanem que ho feu), hi podeu entrar. Allà hi veureu els videos amb tot el reguitzell d'errades en contra, que ens han tret punts o han evitat que en sumessim algún més (que al cas, ve a ser el mateix). A part de les jugades on ens han perjudicat, n'hi volem afegir 2 més.
1- Una sanció de 2 partits al nostre jugador Alberto Escassi, que amb el reglament a la mà, hauria d'haver sigut d'un partit. Al final, tot i la reclamació del club, la sanció va ser de 2 partits.
2- L'errada d'ahir a Tenerife, és la que ens ha fet acabar la paciència. És veritat que l'equip va sortir adormit i va rebre 2 gols en 20 minuts. Però a partir del 2-1 d'Imaz, el partit va canviar. Vam anar a buscar el triomf i no vam tenir sort en la definició. Justament, quan si la vam encertar, amb un gol de Benja al minut 89 (es veu clarament que la pilota entra), ni l'àrbitre, ni l'assistent van donar el gol i com és normal, molts jugadors de la U.E.Llagostera es van quedar parats i protestant al col.legiat. El porter del Tenerife, molt intel.ligentment, va sacar ràpid amb la mà, deixant sol a Suso, que va marcar. Vam passar del possible 2-2 al definitiu 3-1. Sense temps per més, es va acabar el partit i ens vam quedar (com sempre últimament) amb cara de tontos i a 6 punts de la salvació.
Dit això, potser si que és veritat que hem perdut ALGUNS punts per culpa nostra. Però també n'hem perdut MOLTS per errors que no són nostres. Sembla que al darrera de tot això, hi hagi una mà negra.
Una mà negra, que no vol que la U:E:Llagostera estigui jugant a la Lliga Adelante (2a divisió A).
És per això, que ja no aguantem més injustícies i volem tornar a alçar la veu perquè se'ns escolti.
Per nosaltres i per a tota l'afició llagosterenca, és un SOMNI ser on estem i no volem que ens el ROBIN.
No demanem que ens ajudin. Només demanem que ens tractin amb el mateix RESPECTE que a tots els altres equips.
Us convidem a tots a escoltar l'himne de la nostra U.E.Llagostera, fet per la orquestra Diversiones.
Comença així:
"Com en la història d'Astèrix i els gals,
en un indret de la península,
hi ha un poble que els té molt ben posats,
contra els imperis no té por de lluitar...".
A partir d'aquí reflexioneu, siusplau...
Ens encanta lluitar i competir contra grans imperis, però en igualtat de condicions.
Sóm petits però no tontos...
#ProuJaDeRobarAlLlagostera.

Atentament, Penya Canyeros Llagostera.
Llegir mes / Leer mas...

"La victoria del CD Tenerife pasada por Facebook ". Article del @ELDORSAL

La victoria del CD Tenerife pasada por Facebook

Moutinho conduce el balón ante la llagostera | @Jacfotografo Moutinho conduce el balón ante la llagostera | @Jacfotografo
El CD Tenerife consigue tres nuevos puntos ante la UE Llagostera. Sufriendo, incluso con la suerte de su lado, porque con 2-1 en el marcador y en la penúltima jugada del partido, Dani Hernández apareció para atajar un rameta de cabeza sobre la línea de gol. Pasamos la victoria blanquiazul por Facebook:
ME ENCANTA
Dani Hernández. Ni la victoria de Nano, Suso Santana o Moutinho... es la victoria de Dani Hernández. Porque la parada del portero venezolano en el último suspiro del partido es como si el equipo blanquiazul marcara un gol. Empezó la temporada por debajo de su nivel, pero con trabajo no solo ha conseguido volver a realizar actuaciones a las que nos tenía acostumbrado sino que se encuentra en su mejor momento desde que llegó a la isla, y el equipo lo nota y mucho.
ME GUSTA
Nano es de esos delanteros que las pelea todas. Si le das la titularidad la va a aprovechar y... ¡de qué forma! El delantero tinerfeño con dos goles en los primeros veinte minutos se ganó al Heliodoro...el primero de ratón del área, el segundo de potencia máxima y definición. El goleador, seis dianas suma, le crea un bendito problema a Martí. ¿Tiene que jugar el Choco siempre, incluso cuando no está al cien por cien? Hoy Nano lo dejó claro, dijo: CUENTEN CONMIGO!
ME DIVIERTE
Moutinho. Titular hoy y en los primeros minutos demostró que tiene entrada en este equipo desde el equipo titular. Juega para que lo vean, se aleja de sistemas tácticos, aparece por un lado o por otro y pone al público en suspense, hace un regate más de la cuenta, parece que la va a perder pero encuentra solución. Necesitábamos un poco de alegría y ha llegado como regalo de Navidad en las botas de 'Mou'.
ME ASOMBRA
Ricardo León. De no ser querido por parte de la afición en su vuelta al equipo de su tierra a ser despedido hoy con aplausos y gente en pie tras una gran actuación. El equipo es otro con él en el campo y debemos cuidarlo. Con minutos de calidad como hoy y no apartándolo como hizo Agné. A las pitadas y destierros él hizo oídos sordo, no levantó la voz y ahora tiene el premio. De diez.
ME ENTRISTECE
Cinco minutos antes de que empezara el partido recibí un mensaje de mi hermano. “El aspecto del Heliodoro es para llorar”. Así es... La afición y el equipo está cada vez más alejados. Se nota en la afluencia de espectadores al estadio, hoy poco más de 7.000. No, no me vale lo de están los que realmente son aficionados del CD Tenerife. Conozco a aficionados de toda la vida que se quedan en casa. ¿Por qué? Porque la experiencia de ir a ver a su equipo se ha convertido en ir a un estadio frío (y no en lo climatológico), sentarse ver el encuentro y volverse para casa. Se suele decir que el fútbol es mucho más que once contra once detrás de un balón durante noventa minutos... En 'nuestro' estadio, sin embargo, es eso.
ME ENOJA
El equipo dirgido por José Luis Martí hoy jugó con fuego. Dos cosas a mejorar. La definición, Suso y el Choco pudieron zanjar el partido pero fallaron, y la condición física. Como en partidos anteriores, en la segunda parte al equipo no le dio para cerrar espacios y mantener al rival lejos de su área. Las piernas pesan, y tan solo el control de Moutinho y Javi Lara dio un poco de respiro. Los deberes durante la semana están marcados, veremos si se cumplen en el próximo partido.
Llegir mes / Leer mas...

"El CD Tenerife logra la victoria ante la UE Llagostera". Article de @la_opinion

El CD Tenerife logra la victoria ante la UE Llagostera

Nano fue el más destacado de los blanquiazules en un partido poco lucido

21.02.2016 | 21:34
El CD Tenerife logra la victoria ante la UE Llagostera
El CD Tenerife logra la victoria ante la UE Llagostera
El CD Tenerife logra la victoria ante la UE Llagostera


El Tenerife logró un importante triunfo que le permite atemperar sus aprensiones al alejarse de los puestos de descenso y, al mismo tiempo, hundir un poco más a la Llagostera en los últimos puestos de la tabla.

El cuadro tinerfeño no pudo ser más certero en el inicio del partido, puesto que sólo necesito dos minutos para adelantarse en el marcador, cuando un lanzamiento de Moutinho al poste desde el franco izquierdo permitió a Nano aprovechar el rechace y marcar a puerta vacía.

Poco después, un exceso de confianza de la zaga insular le pudo costar un disgusto a su guardameta, pero el cabezazo de Juanjo, tras un centro de Imaz, se fue junto al poste izquierdo blanquiazul, mientras que Nano, en el minuto once, erró un clara internada en el área catalana al disparar fuera junto al poste.
Llegir mes / Leer mas...

"Nano lidera al Tenerife en un valioso triunfo ante Llagostera". Article de @diarioas

TENERIFE 3 - LLAGOSTERA 1

Nano lidera al Tenerife en un valioso triunfo ante Llagostera

Hizo los dos primeros goles en apenas 17 minutos y aunque Imaz acortó distancias, no perdieron el control. Suso sentenció en el descuento.


El Tenerife logró un importante triunfo que le permite alejarse de los puestos de descenso y, al mismo tiempo, hundir un poco más al Llagostera en los últimos puestos de la tabla de la Liga Adelante.
El cuadro tinerfeño no pudo ser más certero en el inicio del partido, puesto que sólo necesitó dos minutos para adelantarse en el marcador, cuando un lanzamiento de Moutinho al poste desde el franco izquierdo permitió a Nano aprovechar el rechace y marcar a puerta vacía.
Poco después, un exceso de confianza de la zaga insular le pudo costar un disgusto a su guardameta, pero el cabezazo de Juanjo, tras un centro de Imaz, se fue junto al poste izquierdo blanquiazul, mientras que Nano, en el minuto 11, erró un clara internada en el área catalana al disparar fuera junto al poste.
Pero el joven delantero insular evidenció otra vez su peligrosidad en el minuto 16 al hacerse con un balón en la zona central, junto a la banda, irse con velocidad al área rival y una vez en la frontal, se deshizo de un defensor para, con un tiro raso junto al poste, conseguir el segundo tanto ante la pasividad de René.
Cuando todo parecía encarrilado por parte de los tinerfeños, llegó el tanto de Imaz. Un ataque por la banda izquierda permitió un centro al segundo palo de la meta de Dani, para que Querol, con un preciso pase, asistiese e Imaz empujase el balón a la red.
Instantes después fue Juanjo el que casi iguala la contienda, pero cruzó excesivamente su disparo tras una jugada personal.
No se acabaron aquí los agobios para los locales, porque Natalio en el 31 disparó a puerta vacía, pero Germán se interpuso en la trayectoria del balón y lo desvío cuando ya encaraba la red.
Tras la reanudación el Llagostera se mostró más incisivo que el Tenerife, aunque esa ligera supremacía visitante no generó peligro alguno para Dani, mientras que René, en el minuto 52, vio como Suso a punto estuvo de marcar de nuevo, pero cruzó en exceso su disparo tras una jugada personal.
El desgaste físico aminoró este mayor dominio visitante, hecho que aprovecharon los insulares para merodear con más insistencia las inmediaciones de René, aunque fue Benja el que dispuso de la más clara ocasión, pero tiró alto en boca de gol tras recibir de Fofo.
Cuando todo hacía presagiar que no se movería el marcador, llegaron los frenéticos últimos minutos, en los que, primero el "Choco" Lozano erró un claro mano a mano con René, y por último, el capitán Suso decidió el choque con un nuevo tanto.
Llegir mes / Leer mas...

"Los jugadores le aseguran a @oriol_alsina que el balón entró "clarísimamente"". Article de @mundodeportivo

Los jugadores le aseguran a Oriol Alsina que el balón entró "clarísimamente"




Santa Cruz de Tenerife, 21 feb (EFE).- Los futbolistas de la UE Llagostera le han transmitido al entrenador del equipo, Oriol Alsina, que el balón entró "clarísimamente" en la jugada que hubiese significado el empate de su equipo ante el Tenerife en los últimos minutos.
En la rueda de prensa posterior al encuentro, el técnico catalán ha resaltado que, según sus jugadores, la pelota entró "un palmo" en la portería de Dani Hernández, aunque el colegiado no lo determinó así y dejó seguir la jugada en la que Suso Santana sentenció en el arco contrario.
Alsina ha comentado que su equipo ha "merecido más" en el Heliodoro Rodríguez López, a pesar de haber empezado el choque "un poco dormidos", lo que les costó que el Tenerife les marcase dos goles.
El entrenador de la UE Llagostera ha recordado que tuvieron "opciones importantes" para poder empatar, incluido "el no gol" en el córner que sus jugadores vieron que había entrado.
"Ha sido una jugada decisiva, en la contra nos han hecho el tres a uno", ha agregado.
Oriol Alsina ha destacado que sus futbolistas "se han dejado la vida" y han ido a por el empate, lo que les ha permitido tener jugadas "muy claras" para lograr un punto en un escenario complicado.
El entrenador ha reconocido que está "un poco harto" de que le digan que han jugado bien pese a la derrota, mientras que ha recordado que son, "con mucha diferencia", el equipo "más pequeño de la categoría". EFE
Llegir mes / Leer mas...

"Martí: el partido se nos puso de cara, pero tuvimos que sufrir hasta el final". Article de a @mundodeportivo

Martí: el partido se nos puso de cara, pero tuvimos que sufrir hasta el final




Santa Cruz de Tenerife, 21 feb (EFE).- El entrenador del CD Tenerife, José Luis Martí, ha asegurado que el partido se le puso "de cara" a su equipo con el 2-0 en el marcador en el primer cuarto de hora del choque, pero no supo sentenciar el encuentro y tuvo que "sufrir hasta el final" ante la UE Llagostera.
El técnico balear ha comentado que sus futbolistas entraron "en una dinámica de no controlar el balón", una circunstancia que, unida al gol del cuadro catalán, les hizo "sufrir" en la segunda parte.
Martí ha reconocido que hoy su equipo no dio la imagen que le hubiese gustado, al tiempo que ha advertido de que deben corregir detalles y tener continuidad en el juego durante todo el partido.
En cuanto a la jugada en la que la UE Llagostera ha pedido gol, Martí ha comentado que sus jugadores le han dicho que la pelota no ha entrado, pero ha reconocido que en el fútbol "cada uno mira para su lado".
"Habrá que verlo por televisión y analizarlo una vez visto", ha agregado. EFE
1011275
Llegir mes / Leer mas...

"El Tenerife vence y hunde más al Llagostera". Article de @mundodeportivo


El Tenerife vence y hunde más al Llagostera

  • El Tenerife se aleja del descenso a costa de un Llagostera en caída libre


Tenerife
Tenerife
3-1
Llagostera
Llagostera
Final
Ver estadísticas

El Tenerife goleó este domingo al Llagostera y se aleja del descenso
El Tenerife goleó este domingo al Llagostera y se aleja del descenso (FOTO: LOF)



Santa Cruz de Tenerife


El Tenerife logró este domingo un importante triunfo que le permite atemperar sus aprensiones al alejarse de los puestos de descenso y, al mismo tiempo, hundir un poco más a la Llagostera en los últimos puestos de la tabla.
El cuadro tinerfeño no pudo ser más certero en el inicio del partido, puesto que sólo necesito dos minutos para adelantarse en el marcador, cuando un lanzamiento de Moutinho al poste desde el franco izquierdo permitió a Nano aprovechar el rechace y marcar a puerta vacía.
Poco después, un exceso de confianza de la zaga insular le pudo costar un disgusto a su guardameta, pero el cabezazo de Juanjo, tras un centro de Imaz, se fue junto al poste izquierdo blanquiazul, mientras que Nano, en el minuto once, erró un clara internada en el área catalana al disparar fuera junto al poste.
Pero el joven delantero insular evidenció otra vez su peligrosidad en el minuto dieciséis, al hacerse con un balón en la zona central, junto a la banda, irse con velocidad al área rival y una vez en la frontal, se deshace de un defensor y con un tiro raso junto al poste consigue el segundo tanto ante la pasividad de René.
Cuando todo parecía encarrilado por parte de los tinerfeños llegó el tanto de Imaz, un ataque por la banda izquierda permitió un centro al segundo palo de la meta de Dani, para que Querol, con un preciso pase, asistiese para que Imaz empujase el balón a la red poniendo el 2-1 en el luminoso.
Instantes después fue Juanjo el que casi iguala la contienda, pero cruzó excesivamente su disparo tras una jugada personal, aunque no se acabaron aquí los agobios para los locales, porque Natalio en el treinta y uno disparó a puerta vacía pero Germán se interpuso en la trayectoria del balón y lo desvío cuando ya encaraba la red.
Tras la reanudación el Llagostera se mostró más incisivo que el Tenerife, aunque esa ligera supremacía visitante no generó peligro alguno para Dani, mientras que René, en el minuto cincuenta y dos, vio como Suso a punto estuvo de marcar de nuevo, pero cruzó en exceso su disparo tras una jugada personal.
El desgaste físico aminoró este mayor dominio visitante, hecho que aprovecharon los insulares para merodear con más insistencia las inmediaciones de René, aunque fue Benja el que dispuso de la más clara ocasión, pero tiró alto en boca de gol tras recibir de Fofo.
Cuando todo hacía presagiar que no se movería el marcador, llegaron los frenéticos últimos minutos, en los que, primero el “Choco” Lozano erró un claro mano a mano con René, y por último, el capitán Suso decidió el choque con un nuevo tanto (3-1).
Ficha técnica:
CD Tenerife: Dani Hernández; Cristian García (Cámara, min. 46), Germán, Carlos Ruiz, Saúl García; Alberto, Ricardo (Javi Lara, min. 64), Aitor Sanz; Moutinho, Suso y Nano (Lozano, min. 73).
UE Llagostera: René, Aimar (Emilio Sánchez, min. 76), Chus Herrero, Escassi, De los Reyes; Tébar, Pitu; Querol, Natalio, Imaz (Benja, min. 65); y Juanjo (Fofo, min. 57).
Goles: 1-0. Min. 2: Nano; 2-0. Min. 16: Nano; 2-1. Min. 25: Imaz; 3-1. Min. 90: Suso.
Árbitro: Areces Franco (Comité Asturiano). Amonestó a los jugadores locales Germán, Saúl y Alberto, y a los visitantes Fofo y Chus Herrero.
Incidencias: 7.286 espectadores en el Heliodoro Rodríguez López.
Llegir mes / Leer mas...

"El Tenerife hurga en la herida del Llagostera". Article de @sport

El Tenerife hurga en la herida del Llagostera

El Tenerife logró un importante triunfo que le permite alejarse de la zona de descenso y, al mismo tiempo, hundir un poco más al Llagostera en los últimos puestos

El Tenerife hurga en la herida del Llagostera
Carlos Ruiz y Benja pugnan por un balón LALIGA.ES
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante

Jornada 26

Tenerife

Dani Hernández; Cristian García (Cámara, min. 46), Germán, Carlos Ruiz, Saúl García; Alberto, Ricardo (Javi Lara, min. 64), Aitor Sanz; Moutinho, Suso y Nano (Lozano, min. 73).

Llagostera

René, Aimar (Emilio Sánchez, min. 76), Chus Herrero, Escassi, De los Reyes; Tébar, Pitu; Querol, Natalio, Imaz (Benja, min. 65); y Juanjo (Fofo, min. 57).

Árbitro

Areces Franco (asturiano). Amonestó a los jugadores locales Germán, Saúl y Alberto, y a los visitantes Fofo y Chus Herrero.

Goles

1-0. Min. 2: Nano; 2-0. Min. 16: Nano; 2-1. Min. 25: Imaz; 3-1. Min. 90: Suso.

Incidencias

Partido disputado en el estdio Heliodoro Rodríguez López, de la capital tinerfeña, ante 7.286 espectadores.
EFE
21-2-2016 | 19:46 H.
El Tenerife no pudo ser más certero en el inicio del partido, puesto que sólo necesitó dos minutos para adelantarse en el marcador, cuando un lanzamiento de Moutinho al poste desde el franco izquierdo permitió a Nano aprovechar el rechace y marcar a puerta vacía.
Poco después, un exceso de confianza de la zaga insular le pudo costar un disgusto a su guardameta, pero el cabezazo de Juanjo, tras un centro de Imaz, se fue junto al poste izquierdo blanquiazul, mientras que Nano, en el minuto 11, erró un clara internada en el área catalana al disparar fuera junto al poste.
Pero el joven delantero insular evidenció otra vez su peligrosidad en el minuto 16 al hacerse con un balón en la zona central, junto a la banda, irse con velocidad al área rival y una vez en la frontal, se deshizo de un defensor para, con un tiro raso junto al poste, conseguir el segundo tanto ante la pasividad de René.
PUBLICIDAD
Cuando todo parecía encarrilado por parte de los tinerfeños, llegó el tanto de Imaz. Un ataque por la banda izquierda permitió un centro al segundo palo de la meta de Dani, para que Querol, con un preciso pase, asistiese e Imaz empujase el balón a la red. Instantes después fue Juanjo el que casi iguala la contienda, pero cruzó excesivamente su disparo tras una jugada personal.
No se acabaron aquí los agobios para los locales, porque Natalio en el 31 disparó a puerta vacía, pero Germán se interpuso en la trayectoria del balón y lo desvío cuando ya encaraba la red.
Tras la reanudación el Llagostera se mostró más incisivo que el Tenerife, aunque esa ligera supremacía visitante no generó peligro alguno para Dani, mientras que René, en el minuto 52, vio como Suso a punto estuvo de marcar de nuevo, pero cruzó en exceso su disparo tras una jugada personal.
El desgaste físico aminoró este mayor dominio visitante, hecho que aprovecharon los insulares para merodear con más insistencia las inmediaciones de René, aunque fue Benja el que dispuso de la más clara ocasión, pero tiró alto en boca de gol tras recibir de Fofo.
Cuando todo hacía presagiar que no se movería el marcador, llegaron los frenéticos últimos minutos, en los que, primero el 'Choco' Lozano erró un claro mano a mano con René, y por último, el capitán Suso decidió el choque con un nuevo tanto.
Llegir mes / Leer mas...

"A fora tot segueix igual ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

A fora tot segueix igual

El Llagostera cau a Tenerife en un partit on reclama un gol fantasma que hauria estat el 2-2

22.02.2016 | 07:25
Els jugadors d´Oriol Alsina van encaixar tres gols ahir a l´Heliodoro Rodríguez López de Tenerife.
Els jugadors d´Oriol Alsina van encaixar tres gols ahir a l´Heliodoro Rodríguez López de Tenerife.

Segons l'article número 10 del reglament de la FIFA "s'assenyalarà gol quan la pilota hagi creuat completament la línia de porteria entre els pals i per sota del travesser, sempre que l'equip anotador no hagi comès prèviament una infracció en les regles del joc". La norma no dóna peu a interpretacions, però de vegades acaba provocant situacions com la que ahir va impedir que la UE Llagostera-Costa Brava s'emportés un empat més que merescut del Heliodoro Rodríguez López. Tot i les facilitats que l'equip d'Oriol Alsina va donar al seu rival als primers vint minuts de partit.
La visita al Tenerife era una bona oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa, i de retruc seguir retallant distàncies amb la salvació. Més sabent que els principals implicats en aquesta lluita per la permanència havien ensopegat. Això, i que els gironins arribaven molts reforçats després de vèncer a l'Albacete i els illencs acumulant quatre jornades sense aconseguir un triomf. Però una cosa és la teoria i l'altra la pràctica.
Amb baixes obligades per sanció a l'eix de la defensa, Chus Herrero va ser la principal novetat a l'onze inicial d'Alsina. L'aragonès va tornar després de dos mesos d'absència, i juntament amb Escassi i Aimar van ser els únics tres canvis a l'equip. Les coses es van torçar molt ràpid. En la primera jugada d'atac dels locals, Nano va avançar al Tenerife rematant a porta buida un rebuig del pal després d'un xut de Moutinho. La jugada es va iniciar en un servei de cantonada que ningú va encertar a refusar. Lluny del desànim el Llagostera va disposar de dos bones ocasions per empatar. Primer amb un cop de cap també a la sortida d'un córner de Chus Herrero, i després amb un xut de Querol que va sortir desviat. Però amb avantatge al marcador i espais al centre del camp, les contres del Tenerife eren molt perilloses, i novament Nano va estar a punt de tornar a marcar després d'una bona acció personal conduïda per Moutinho. Superat el primer quart d'hora va arribar una altra de les jugades decisives en el desenllaç del partit. Juanjo Expósito va reclamar falta a la frontal de l'àrea que l'àrbitre no va xiular, i Nano va aprofitar la continuació per superar René amb un xut a l'interior de l'àrea. El davanter podria haver sentenciat l'enfrontament si en la jugada següent hagués rematat amb encert una arribada de Suso per banda dreta.
Però tot va canviar a partir del gol de Jesús Imaz. Abans d'arribar a la mitja hora el lleidatà va anotar el seu tercer gol d'aquesta temporada enviant als fons de la porteria una passada de Querol. La jugada l'havia iniciat Samuel de los Reyes amb un canvi de joc que va deixar sol al reusenc dins l'àrea. Ell mateix va estar a punt de fer l'empat dos minuts més tard, marxant per velocitat del seu marcador, però el seu xut va sortir ajustat al pal de la porteria de Dani Hernández.
En l'últim quart d'hora de la primera part el domini va ser visitant. Endarrerir la posició de Marcos Tébar va assegurar la defensa, alliberant també a Pitu Comadevall, el que unit a la mobilitat dels jugadors d'atac va canviar l'escenari del partit. La pressió del Llagostera sobre la sortida de pilota dels illencs va generar moltes situacions de perill, i Jesús Imaz ho va tornar a intentar a poc del descans amb un llançament des de la frontal de l'àrea.
La mitja part va arribar en el pitjor moment pels interessos de l'equip d'Oriol Alsina. Quan millor estava. A la represa el joc va mantenir la intensitat, però va perdre profunditat. En la primera acció de la segona part va tornar a aparèixer Nano, i Juanjo va respondre amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal de la porteria local. El tècnic no va tardar en fer la primera substitució, i Fofo va entrar en el lloc de Juanjo. Sense referència fixa en atac el Llagostera va intentar sorprendre la defensa del Tenerife aprofitant la velocitat dels davanters. En aquest tram de partit gairebé no hi va haver arribades, i deu minuts després Alsina va apostar per l'entrada de Benja Martínez en el lloc de Jesús Imaz. Els locals van posar a prova els reflexos de René en un servei de cantonada que va ser el preludi d'una nova empenta local per sentenciar el partit. A quinze minuts del final Chus Herrero va aparèixer en el moment just per evitar una rematada de Lozano que duia el camí del gol, mantenint vives les esperances dels gironins per igualar el marcador.
En un últim canvi Emilio va entrar al terreny de joc per Aimar. Jugant amb defensa de tres el Llagostera es va llençar a l'atac, i Benja va estar a punt de fer el segon després d'una gran passada de Fofo que va deixar al davanter sol davant de Dani Hernández. La rematada es va perdre per sobre del travesser. Amb l'afició local demanant el xiulet final, Lozano no va saber aprofitar un ú contra ú amb René en la jugada prèvia a l'acció més decisiva del partit.
Amb el temps complert Dani Hernández va treure una rematada de Benja de l'interior de la porteria que hauria significat l'empat, però davant la incredulitat dels gironins l'àrbitre no el va donar i a la contra Suso va sentenciar fent el 3-1 definitiu. La jugada vista des de diversos punts sembla mostrar clarament que la pilota va entrar totalment. Malauradament, de res van servir les protestes i la impotència dels jugadors del Llagostera després del gol.
La derrota va deixar sense premi el bon partit del Llagostera, i amplia a catorze les jornades sense guanyar fora de casa, on l'equip només ha pogut sumar 1 punt dels 42 possibles. La derrota a més allunya els d'Oriol Alsina de la salvació, ara mateix a 6 punts, i tot la setmana abans de rebre al Girona dissabte vinent a Palamós en un derbi vital per les aspiracions de mantenir la categoria.
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina :«Hem merescut molt més». Article de @carlesbaldellou i Alfons Arcas a @diaridegirona

«Hem merescut molt més»

Oriol Alsina lamenta l'acció del gol fantasma ja a les acaballes del partit que hauria permès empatar i sumar el segon punt del curs lluny del Palamós-Costa Brava · El tècnic destaca que "un cop més se'ns escapa un partit per decisions injustes", i confia que algun dia aquestes accions s'hauran de decantar a favor del Llagostera

22.02.2016 | 10:24
«Hem merescut molt més»
«Hem merescut molt més»
Oriol Alsina va començar la seva valoració a la sala de premsa reconeixent que "un cop més no hem sortit com havíem de sortir, i només començar en una jugada desgraciada de mala sort ens han fet el primer i el partit s'ha complicat. Poc després ens han fet el segon, i evidentment la cosa encara s'ha complicat més. A partir d'aquí crec que hem aconseguit practicar el futbol que estem jugant últimament fora de casa. La prova està que hem aconseguit escurçar les diferències amb un gol d'Imaz després d'una jugada llarga. En aquesta primera part hem seguit insistint, hem generat alguna altra ocasió de gol, sobretot hi ha hagut una jugada que han tret els jugadors del Tenerife de sota pals quan el porter ja estava vençut. Hem sortit bé a la segona part, després hem fet els canvis i sembla que ens hem refredat una mica. A l'últim quart d'hora hem arriscat molt, i hem tingut dues ocasions molt clares. Una de Benja, a part d'alguna jugada de còrner, i després la jugada fatídica, la jugada que hauria significat el 2-2". Alsina va continuar admetent que "nosaltres és evident que veníem a buscar la victòria, però un punt, i més tenint en compte com havia anat el partit, era molt positiu. L'hem posat a dins, l'àrbitre ha dit que no i a la contra ens fan el 3-1. Un cop més, crec que hem merescut molt més del resultat que hem tingut, però a fora no hi ha manera".
Preguntat per la mala sortida del seu equip, Oriol Alsina, va reconèixer que "ens ha faltat quelcom defensiu. No podem sortir així, perquè segurament si no haguéssim fet aquesta sortida, el resultat no hagués estat aquest". A la sala de premsa, també se li va preguntar pel retorn de Chus Herrero damunt dels terrenys de joc de qui va dir que "portava gairebé dos mesos sense jugar. Una operació que havia de ser més curta, al final s'ha allargat més del previst. És un jugador que ens aporta moltíssim".
Tornant a parlar del partit, Alsina encara visiblament afectat per la derrota, va voler destacar que "hem tingut opcions de puntuar fins a l'últim moment. Un cop més marxem amb bones sensacions, però sense cap punt cap a casa. Segurament ha entrat, però no ens l'han donat, i tot això, un cop més no serveix de res. Per tant, ara no ens podem lamentar perquè no serveix de res". De l'acció final del gol fantasma, Alsina va dir que "quatre o cinc jugadors diferents que estaven en aquella posició m'han dit que la pilota ha entrat sense cap mena de dubte. La pilota ha entrat d'un pam. Els jugadors estan tocats una vegada més perquè no se'ns pot escapar un partit per una decisió com aquesta". Preguntat com s'aixeca un equip després de tants cops, Alsina va limitar-se a dir que "ara hem de pensar amb el següent partit. Ara cada partit és una final. L'equip està fotut, però demà -avui- quan mirem les imatges veurem que hem fet moltes coses bé, i alguna malament que intentarem corregir. Això algun dia ha de canviar. Aquestes decisions que et fan guanyar o perdre un partit, algun dia s'han de decantar del nostre favor". Finalment del següent partit, el derbi de dissabte (18 h) a Palamós contra el Girona, Oriol Alsina va admetre que "serà un partit molt complicat. El Girona està en un bon moment. Haurem d'intentar tenir el rendiment que normalment tenim nosaltres a casa.
"Ens ha costat sentenciar"
El tècnic del Tenerife, el mallorquí Pep Martí va començar la seva valoració explicant que "ha estat un partit on tot s'ha posat de cara, però després hem entrat en una dinàmica de no trobar la pilota. Ens ha costat sentenciar i per això hem hagut de patir fins al final".
Qüestionat per la manca de continuïtat, el màxim responsable tècnic del Tenerife va admetre que "hi ha coses per millorar, tot i que acabo orgullós per l'esforç dels jugadors. Som capaços de generar més futbol. Cal analitzar les causes. Parlarem amb els nois per veure com es troben. Cal tenir més continuïtat en el partit, això és evident, va sentenciar en la intervenció sobre aquesta qüestió.
A l'entrenador local també se li va preguntar per l'acció prèvia al 3-1, quan un xut del llagosterenc Benja Martínez, va ser tret in extremis pel porter Dani Hernández. "M'han dit els jugadors que no ha entrat. En tot cas ja no es pot canviar. Aquesta jugada és evident que ens beneficia perquè després ha arribat el tercer gol".
Llegir mes / Leer mas...

"El retorn de Ruymán allà on va començar el seu calvari ". Article de @carlesrosell a @diaridegirona

El retorn de Ruymán allà on va començar el seu calvari

El Llagostera no ha guanyat a fora i és el visitant que menys gols marca (5) i que més n'encaixa (26)

22.02.2016 | 10:24
Ruymán Hernández, just en el moment de lesionar-se de gravetat al camp del Tenerife.
Ruymán Hernández, just en el moment de lesionar-se de gravetat al camp del Tenerife.
El que més desitja un futbolista és, òbviament, jugar. Per tant, haver-se d'estar aturat durant gairebé un any és quelcom que cap jugador desitja. Li ha passat a Ruymán Hernández i no ho recomana a ningú. El defensa del Llagostera fa una desena de mesos que s'ho mira des d'un segon pla. Es va lesionar de gravetat al genoll l'abril de l'any passat i fins ara encara no ha reaparegut. Ha viscut, com ell mateix confessa, el «pitjor moment» de la seva carrera esportiva. Una autèntica muntanya russa en què les ha vist de tots els colors. Finalment, ha fet net de la seva lesió, però és a l'espera que Oriol Alsina li ofereixi una oportunitat. Són dues les convocatòries consecutives, però encara no hi ha minuts. Podrien arribar aquest diumenge. Precisament, allà on va començar tot. A?Tenerife.
«No em fa cap por tornar-hi perquè em podria haver lesionat en qualsevol camp», confessa Ruymán. Ell, canari de naixement, originari de Gran Canaria i exjugador del Las Palmas, es pren amb sentit de l'humor el fet que, curiosament, es lesionés a l'Heliodoro Rodríguez López. Allà, fa deu mesos i després de topar amb un jugador local, va patir un trencament del lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre que l'ha obligat a passar per la sala d'operacions i a viure un veritable calvari. «Se m'ha fet molt llarg i m'ha passat de tot. L'operació va sortir bé, però cada genoll és un món. Primer, el líquid que hi tenia no em marxava. I?quan va passar, vaig patir una petita tendinitits. He anat endavant i endarrere. S'ha allargat una mica més del compte», recorda. Admet haver passat «mals moments» i assegura que l'ajuda de la «família» i també del «vestidor» l'ha ajudat a superar-los. Ara, tot això ja és història:?«Havia d'estar a punt abans del 2016 però no ha estat així. Se m'ha allargat i més quan la situació de l'equip no ajudava i jo acabant contracte. Ha estat un moment complicat. Ara ja estic bé. Fa un mes que m'entreno amb l'equip i espero la meva oportunitat». Diu Ruymán que tot això li ha servit per «aprendre» i que ha estat «una pedra més en el camí» que ha pogut «superar». «La meva experiència al futbol mai ha estat fàcil i mai m'ha somrigut la sort. No rendir-me i treballar sense descans m'ha permès superar aquest obstacle i tots els que m'han anat venint», afegeix.
Encadena dues convocatòries seguides sense minuts i confia que a la tercera sigui la vençuda. Encara que li toqui reaparèixer a Tenerife, precisament el mateix camp que aquesta última temporada va obligar-lo a aturar-se en sec. «Només hi penso quan algú m'ho recorda. No li tinc cap por. Em podria haver passat en qualsevol camp. Són casualitats de la vida. Tan bon punt pugui jugar el diumenge d'entrada i que l'equip guanyi». Perquè Ruymán, al cap i a la fi, vol jugar. Té ganes de sentir-se de nou futbolista, sobretot després d'estar-se tant de temps inactiu. «Estic disponible des de fa un mes, sense problemes i esperant la meva oportunitat. Necessito jugar. Per mi, però també per intentar treure aquesta situació endavant i ajudar l'equip a sortir del descens», confessa. Ara bé, ell és dels que avantposen la situació del Llagostera als maldecaps personals. «M'és igual jugar més o menys, ara mateix. Preferiria que l'equip estigués en una situació més bona i que jo tingués el mínim protagonisme». I de les opcions de permanència, té molt clar que l'equip es pot salvar. «N'estic convençut. No tenim tanta sort com l'any passat i l'estratègia no funciona tant, però ens en sortirem».
Llegir mes / Leer mas...

"els tocs de les campanes ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

els tocs de les campanes

22.02.2016 | 07:13
els tocs de les campanes
els tocs de les campanes
Durant l'últim més Girona ha viscut expectant per la polèmica sorgida envers el toc nocturn de les campanes de la Catedral, una polèmica que finalment s'ha resolt a favor de que es mantingui. En bona part gràcies a la pressió veïnal. En molts pobles de Catalunya aquest instrument, lluny de ser focus de conflicte, encara s'utilitza per comunicar notícies del municipi. A Llagostera dissabte al matí van tocar a mort pel doctor Pompeu Pascual, metge de la vila durant gairebé 40 anys i conegut arreu de la província.
Llegint l'escrit que el periodista Miquel Codolar li va dedicar, és fàcil adonar-se'n que la pèrdua d'en 'Peio' va més enllà de l'àmbit sanitari, i afecta a la vida social, cultural i esportiva del poble. Persona activa amb diverses entitats, també va ser president de la UE Llagostera durant una part important de la seva història. En 3 etapes diferents. Tant és així que actualment n'era el president honorífic. En aquest sentit la seva família, en col·laboració amb l'alcalde Leandre Calm va participar en la fundació del club. Amb ell va arribar Oriol Alsina, aleshores jugador.
Es dóna el cas que l'adéu del doctor Pascual es produeix la mateixa setmana que Llagostera retia homenatge a Josep Mir descobrint una placa que commemora el 25è aniversari del pavelló que duu el seu nom. El 'Barber', igual que el doctor Pascual era un ferm seguidor del futbol, i de fet van coincidir mentre un era president i l'altra regidor d'esports, en els anys en que la seva inquietud amb l'esport va promoure la construcció d'unes instal·lacions ajustades a les necessitats del poble, i la creació d'un Patronat d'Esports que avui dóna servei a més de 1.800 persones a la setmana. Amb el seu treball han deixat un llegat que posa de manifest que a Llagostera no tot és el futbol, encara que en el seu 'retrobament', allà on sigui segur que seguiran el seu equip esperant que salvi la categoria, encara que sigui sobre la campana.
Llegir mes / Leer mas...

"Una gran ocasió perduda". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Una gran ocasió perduda

Llagostera. Després que la jornada passada va retallar tres punts en la cursa cap a la salvació, en aquesta l'equip llagosterenc se n'allunya un

Nano i Aimar, durant el Tenerife-Llagostera Foto: AZUL Y BLANCO.
La sensació amb què va acabar el partit tota l'expedició llagosterenca era de molta ràbia i impotència de veure com se'ls havia escapat una nova oportunitat de tornar del viatge amb algun botí. Més en fred, segur que la valoració de la situació en la taula classificatòria va tenir dues conclusions, una de més positiva i una de més negativa.
Tothom falla
La jornada que es va tancar ahir va confirmar que costa una barbaritat sumar punts en aquesta competició. I és que dels set últims classificats, cap va ser capaç de guanyar el seu partit: l'Osca, el Mallorca, l'Albacete i l'Almeria van empatar, mentre que el Llagostera, la Ponferradina –que estrenava tècnic– i el Bilbao B van perdre. Aquesta situació, des de la lectura llagosterenca fa que l'ensopegada a les illes Canàries no suposi un gran drama a efectes classificatoris. Els d'Oriol Alsina començaven la jornada a cinc punts de la permanència i l'acaben a sis. Un mal menor, si es vol ser optimista.
A passos de gegant
És com hauria estat la retallada del Llagostera en cas de tornar de Tenerife amb alguna cosa positiva i posant sobre la taula el que ha anat passant en les últimes jornades. Els de la Costa Brava van tocar fons després de perdre a Vitòria, quan van caure a la cua de la classificació i la permanència s'allunyava a vuit punts. En dues jornades, la plantilla ha retallat dos punts aquest desavantatge, però amb una mica més d'encert podria haver-se col·locat a tan sols un triomf de treure el cap de la zona perillosa. També és cert que en els dos últims partits els
equips de la part baixa han fallat molt i alhora, una situació que caldrà veure si es repeteix. El que és clar és que s'hi han involucrat equips com la Ponferradina i l'Albacete.

LA PART POSITIVA

Cap dels últims set classificats va guanyar i la zona baixa manté força les diferències

LA PART NEGATIVA

En cas de victòria s'hauria escurçat la distància a tres punts respecte a la zona de salvació
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera:“Hem tornat a merèixer més”. Article de @Gfreixa a @lesportiucat

“Hem tornat a merèixer més”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, ahir a l'Heliodoro Rodríguez López Foto: AZUL Y BLANCO.
Oriol Alsina continua sense poder estar content després d'un partit del seu equip a camp contrari. Una vegada més el tècnic llagosterenc va lamentar tornar a casa amb les mans buides i va resumir l'enfrontament de la següent manera. “No hem entrat bé en el partit i de seguida ja perdíem per 2-0. A partir d'aquí hem tingut més possessió, hem trenat diagonals i hem triangulat més, un exemple és el nostre gol, el 2-1, que ha arribat després d'una jugada llarga que hem acabat fins al final. Llavors hem continuat insistint, al final arriscant moltíssim jugant amb una defensa de tres i tot i així hem tingut ocasions molt clares, però no les hem ficat a dins”, va començar explicant. Oriol Alsina no va tardar gaire a fer referència a la jugada polèmica del partit, quan el porter del Tenerife va aturar sobre la línia de gol una rematada amb el cap de Benja que va deixar el dubte de si la pilota havia entrat o no: “Aquesta jugada fatídica era el 2-2. M'han dit diferents jugadors que la pilota ha entrat clarament un pam dins de la porteria, cosa que ens hauria donat un punt molt positiu. L'àrbitre no ha donat el gol. A veure si algun dia hi ha alguna decisió a favor nostre.”
El tècnic va reconèixer que la plantilla havia quedat afectada després de la derrota al camp del Tenerife, però també va deixar molt clar que no es pensen rendir d'aquí a final de curs. “Marxem fotuts per la derrota, perquè ens hi hem deixat la pell fins al final i l'empat el considero injust, ja que hem tornat a merèixer més. Ara ja només ens queden finals, tant a casa com a fora”, va explicar. Alsina ara ja té entre cella i cella el derbi gironí de dissabte contra el Girona (a les 18 h al
Palamós-Costa Brava): “Sempre vull que guanyi el Girona. És un dels millors equips de la categoria i ara està en bona forma, però nosaltres necessitem els punts i hem de fer-nos forts a casa nostra. Segur que serà un partit complicat, però espero que la gent disfruti.”

LA SITUACIÓ

“Marxem fotuts per la derrota. Ara ja només
ens queden finals, tant a casa
com a fora”

EL RESUM

“No hem entrat bé en el partit, però ens hem refet i hem tingut ocasions clares. L'empat és injust”

LA POLÈMICA

“M'han dit diferents jugadors que la pilota ha entrat clarament un pam dins de
la porteria”
Llegir mes / Leer mas...

S'hi posen tard, però no hi arriben per ben poc". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

S'hi posen tard, però no hi arriben per ben poc

El Tenerife va encarrilar el partit amb dos gols abans del minut 20, un fet que va obligar els d'Oriol Alsina a remar molt més per tornar a entrar en l'enfrontament

L'equip blaugrana va posar entre les cordes el rival però, de nou, la sort amb el gol va donar l'esquena al Llagostera

L'acció del gol del Llagostera Foto: EL DORSAL.
Potser hi va influir el fet de jugar a les illes Canàries però el fet és que el Llagostera va arribar tard a la seva cita a l'Heliodoro Rodríguez López. I és que el conjunt d'Oriol Alsina va sortir descol·locat al terreny de joc, i en menys de vint minuts el repte de sumar la primera victòria a fora en la jornada 26 quedava gairebé sepultat del tot. També és cert que una vegada entomat el cop, el conjunt de la Costa Brava es va posar el vestit de treball que ja havia exhibit les darreres jornades, i amb un gol d'Imaz, la millora en totes les facetes del joc, i un públic tinerfeny d'allò més crític i nerviós amb els seus va posar entre les cordes els de Pep Lluís Martí. I per últim, també cal apuntar a l'acció polèmica de la jornada –i ja en són unes quantes amb el Llagostera afectat– en la rematada de cap de Benja que només el porter Dani Hernández i el grup de jugadors que l'envoltaven poden saber si va entrar. El que està clar és que les versions dels dos equips són contradictòries, les imatges no aclareixen gaire res i el col·legiat –i sobretot el jutge de línia– no es van voler ficar en el merder que els hauria suposat donar un gol dubtós en l'últim minut en un estadi com l'Heliodoro.
L'inici de partit del Llagostera va ser decebedor. Durant la setmana, tota la plantilla havia transmès el missatge de repetir l'actuació del darrer desplaçament a Vitòria, en què l'actitud de l'equip havia estat molt bona. A Tenerife, l'arrencada dels blaugrana va ser tot al contrari, i abans del minut 20 ja perdien 2-0. Els de la Costa Brava es van mostrar insegurs en defensa, una línia en què es tornaven a trobar tres futbolistes –Aimar, Escassi i Chus– que feia moltes jornades que no coincidien. Aquest petit titubeig al darrere va ser molt ben explotat pel Tenerife, que de la mà de Nano –el jove del planter no sol ser titular– va aconseguir obrir forat en el marcador. De fet, el Tenerife es va avançar en la primera arribada clara que va tenir: després d'un córner que no va ser rebutjat amb prou contundència, la pilota va caure a Moutinho, que va connectar un xut des de la frontal a la base del pal amb la fortuna que el rebuig va caure als peus de Nano, que només va haver d'empènyer la pilota (3').
El gol matiner va deixar tocat un Llagostera que sobretot per la banda dreta no trobava la manera d'aturar l'entrada dels jugadors tinerfenys. Tot i això, el segon gol va arribar per un desajustament de tot l'equip: part de la davantera es va quedar protestant una falta sobre Juanjo, els de Pep Martí van buscar ràpid una passada en llarg, Nano es va quedar la pilota superant en el duel Escassi i amb un xut ras el davanter chicharrero va fer pujar el segon de la tarda.
Un bon despertar
El Llagostera va començar a carburar superats els vint minuts, i ho va fer de la mà de Pitu i de l'augment de la confiança en defensa. Una bona combinació va acabar amb la passada de la mort al segon pal de Querol cap a Imaz, i el lleidatà no va fallar (25'). Si els nervis en l'inici del partit eren visitants, de cop i volta van passar a l'afició local. Els xiulets de la grada als seus –i a Natalio– van coincidir amb els millors minuts dels blaugrana: una rematada de Querol que va sortir fregant el pal, i un xut de Natalio que va salvar un defensa sobre la línia de gol van ser bons arguments per pensar que el Llagostera s'havia tret la son de les orelles i podia capgirar el resultat en la segona part. La represa va començar amb un Llagostera volent el control del partit, i una roda de canvis que lluny de revolucionar el duel el va refredar.
Bogeria al final
L'aposta visitant en els últims minuts de passar a jugar amb tres centrals donant més presència al mig del camp amb Emilio va trencar el matx.
Més enllà de si la pilota va entrar en la rematada de Benja (91'), el de Sant Cugat n'havia desaprofitat una de claríssima des de l'interior de l'àrea en el 82. Pel que fa al Tenerife, el Choco Lozano va fallar un un contra un amb René abans del gol fantasma dels llagosterencs (91'), i amb el rival protestant el que hauria estat l'empat, Suso va sentenciar.
El malefici fora de casa continua i el Llagostera arrossega un estadística nefasta com ho demostra el punt sumat després que se n'hagin disputat 42 lluny de Palamós. Les sensacions fan pensar que l'equip és viu però la realitat també mostra que queda una jornada menys i la permanència es torna a allunyar a sis punts. Dissabte que ve el derbi gironí serà una nova final.

LLAGOSTERA: René;
Aimar (Emilio Sánchez 76'), Escassi, Chus Herrero,
Samu de los Reyes; Marcos Tébar, Pitu; Querol, Imaz (Benja, 66'); Natalio i
Juanjo (Fofo, 56').

TENERIFE: Dani Hernández; Cristian García (Raúl Cámara, 46'); Germán,
Carlos Ruiz, Saúl; Alberto; Ricardo León (Javi Lara, 65'), Aitor Sanz; Suso,
Nano (Choco Lozano, 74')
i Moutinho.

MASSA ADORMITS

Els dos gols
de Nano en els minuts 3 i 17 van complicar molt la gesta de puntuar
MINUT A MINUT:
3' Primer córner favorable al Tenerife que obliga Aimar a rebutjar amb dificultats.
3' 1-0 Nano empeny al fons de la porteria el rebuig del pal després d'un xut de Moutinho. L'acció era una segona jugada del córner.
6' Primer córner a favor del Llagostera que Juanjo, des de l'interior de l'àrea, remata amb el cap de manera desviada.
7' Querol intenta fer una volea des de la dreta però la rematada li surt fluixa i desviada.
9' Nou córner que Pitu executa molt tancat i la pilota acaba directament a
fora passat el segon pal.
11' Una nova sortida en fals d'Aimar deixa espai a l'esquena perquè Nano rebi una passada, superi René i la pilota passi fregant el pal.
17' 2-0 Nano hi posa més intensitat que Escassi a l'hora d'emportar-se la pilota i supera amb un xut ras tant l'últim defensa com René.
25' Centrada de Suso des de la línia de fons que aconsegueix blocar René.
25' 2-1 Imaz remata al segon pal una bona triangulació que Querol acaba amb una magnífica passada de la mort al seu company.
26' Nano sorprèn amb una mitja xilena a la sortida d'un córner que es perd per sobre el travesser per poc.
28' El Llagostera té l'empat en una ràpida acció per l'esquerra que s'escapa a tocar del pal.
32' Natalio finalitza una acció des de l'interior de l'àrea però un defensa salva el gol sobre la mateixa línia.
35' René ha de sortir fins al límit de l'àrea per rebutjar amb els peus una pilota i així evitar que Nano rematés.
42' Xut tímid d'Imaz que el porter local atura sense problemes.
50' Nano es planta a la frontal de l'àrea però el seu xut surt ras i no genera cap problema per a René.
54' Passada a l'esquena de la defensa cap a Suso que davant René remata massa desviat.
56' Juanjo remata sol de cap a l'interior de l'àrea però ho fa desviat amb tot a
favor per marcar.
60' Córner a favor del Llagostera que no aconsegueix generar perill.
64' Ricardo no aconsegueix fer el control quan ja es quedava sol davant René.
69' Córner molt tancat i René té problemes per tornar a enviar a fora. El segon llançament acaba amb un xut molt alt des de la frontal.
76' Suso, tot sol davant René, opta per cedir a Choco i Escassi s'anticipa per evitar el tercer gol local.
82' Benja remata amb l'interior del peu des del punt de penal i incomprensiblement l'envia per sobre del travesser.
83' El Llagostera executa un córner molt tancat però li assenyalen falta en atac.
89' Un contra un de Choco Lozano amb René que el davanter local envia a fora.
91' Benja remata de cap a l'interior de l'àrea i el porter atura sobre la línia de gol amb una gran intervenció.
91' 3-1 Suso se'n va al contraatac aprofitant que el Llagostera protesta que la pilota rematada per Benja havia entrat i sentencia.
GOLS: 1-0 (3') Nano. 2-0 (17') Nano. 2-1 (25') Imaz. 3-1 (91') Choco Lozano.
ÀRBITRE: Areces Franco (col·legi asturià). T.G.: Germán (36'), Saúl (56') i Alberto (90'), del Tenerife, i Chus Herrero (90') i Fofo (90'), del Llagostera.
PÚBLIC: 7.286 espectadors a l'Heliodoro Rodríguez López de Santa Cruz de Tenerife.

TREUEN L'ORGULL

El Llagostera
va créixer i amb
el gol d'Imaz
va posar la por
al cos al Tenerife

INTERCANVI DE COPS

El Tenerife va tenir ocasions per sentenciar i el Llagostera, per empatar el duel

SOBRE LA LÍNIA?

En l'acció clau es fa molt complicat distingir des de
la distància si la pilota entra o no

S'ESCAPA UN PUNT

La permanència s'allunya de nou i ara caldrà eixugar sis punts per sortir del descens
Llegir mes / Leer mas...

"“Ens ha costat sentenciar el partit i per això hem patit”".Article de @Gfreixa a @lesportiucat

“Ens ha costat sentenciar el partit i per això hem patit”

Pep Lluís Martí Tècnic del Tenerife

Pep Lluís Martí es va mostrar satisfet per la victòria del seu equip, que abans del partit contra el Llagostera acumulava quatre jornades sense guanyar. “El partit se'ns ha posat de cara molt aviat, però després hem entrat en una dinàmica de no tenir la pilota. Ens ha costat sentenciar i per això hem patit”, va explicar el tècnic del Tenerife, que també va comentar certs aspectes que creu que s'han de millorar: “Estic orgullós de l'esforç dels jugadors, però som capaços de generar més futbol i de tenir més continuïtat en el joc. Hem de fer un pas endavant en aquest sentit, tenir més paciència per arribar a l'àrea rival i no convertir el partit en un duel d'anada i tornada.”
Pep Lluís Martí també es va referir a la jugada polèmica prèvia al 3-1: “M'han dit els meus jugadors que la pilota no ha entrat, però això ja no es pot canviar.”
Llegir mes / Leer mas...