dilluns, 22 de febrer del 2016

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera:“Hem tornat a merèixer més”. Article de @Gfreixa a @lesportiucat

“Hem tornat a merèixer més”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, ahir a l'Heliodoro Rodríguez López Foto: AZUL Y BLANCO.
Oriol Alsina continua sense poder estar content després d'un partit del seu equip a camp contrari. Una vegada més el tècnic llagosterenc va lamentar tornar a casa amb les mans buides i va resumir l'enfrontament de la següent manera. “No hem entrat bé en el partit i de seguida ja perdíem per 2-0. A partir d'aquí hem tingut més possessió, hem trenat diagonals i hem triangulat més, un exemple és el nostre gol, el 2-1, que ha arribat després d'una jugada llarga que hem acabat fins al final. Llavors hem continuat insistint, al final arriscant moltíssim jugant amb una defensa de tres i tot i així hem tingut ocasions molt clares, però no les hem ficat a dins”, va començar explicant. Oriol Alsina no va tardar gaire a fer referència a la jugada polèmica del partit, quan el porter del Tenerife va aturar sobre la línia de gol una rematada amb el cap de Benja que va deixar el dubte de si la pilota havia entrat o no: “Aquesta jugada fatídica era el 2-2. M'han dit diferents jugadors que la pilota ha entrat clarament un pam dins de la porteria, cosa que ens hauria donat un punt molt positiu. L'àrbitre no ha donat el gol. A veure si algun dia hi ha alguna decisió a favor nostre.”
El tècnic va reconèixer que la plantilla havia quedat afectada després de la derrota al camp del Tenerife, però també va deixar molt clar que no es pensen rendir d'aquí a final de curs. “Marxem fotuts per la derrota, perquè ens hi hem deixat la pell fins al final i l'empat el considero injust, ja que hem tornat a merèixer més. Ara ja només ens queden finals, tant a casa com a fora”, va explicar. Alsina ara ja té entre cella i cella el derbi gironí de dissabte contra el Girona (a les 18 h al
Palamós-Costa Brava): “Sempre vull que guanyi el Girona. És un dels millors equips de la categoria i ara està en bona forma, però nosaltres necessitem els punts i hem de fer-nos forts a casa nostra. Segur que serà un partit complicat, però espero que la gent disfruti.”

LA SITUACIÓ

“Marxem fotuts per la derrota. Ara ja només
ens queden finals, tant a casa
com a fora”

EL RESUM

“No hem entrat bé en el partit, però ens hem refet i hem tingut ocasions clares. L'empat és injust”

LA POLÈMICA

“M'han dit diferents jugadors que la pilota ha entrat clarament un pam dins de
la porteria”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui