dijous, 11 d’agost del 2016

"El Llagostera guanya la Jonquera gràcies a un gol de Rafa Jordà ". Article de @diaridegirona

El Llagostera guanya la Jonquera gràcies a un gol de Rafa Jordà

11.08.2016 | 00:00 El Llagostera va sumar una nova victòria a la pretemporada, aquesta vegada al camp de la Jonquera, de la Tercera Divisió. L'equip d'Oriol Alsina en va tenir prou amb un gol a la segona meitat per combatre el conjunt d'Àxel Vizuete, que va oferir un bon nivell.
A la primera meitat, el joc al mig del camp va ser protagonista i els equips amb prou feines van trepitjar l'àrea contrària. La més clara la va tenir el conjunt fronterer, que es va topar amb un Busquets ben col·locat sota pals.
Pràcticament només començar la segona meitat va arribar el gol blaugrana. El davanter Rafa Jordà, al minut 51, va definir molt bé després d'una bona assistència de Marc Fernández. Jordà va deixar molt bones sensacions i va ser l'home més actiu a la segona meitat.
Amb el gol, el Llagostera es va trobar més còmode sobre el terreny de joc i va poder ampliar distàncies mitjançant el mateix Rafa Jordà o Marc Fernández, que va veure com li anul·laven un gol. La Jonquera va mostrar un bon nivell a poc més d'una setmana del debut històric a Tercera Divisió.
El proper compromís del Llagostera serà demà contra el Girona, mentre que la Jonquera jugarà el dissabte al camp del Vic.
Llegir mes / Leer mas...

"Sebastian Setti, caràcter argentí a la medul·lar". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Sebastian Setti, caràcter argentí a la medul·lar

2a divisió B. El Llagostera anuncia la incorporació del mig defensiu Sebas Setti, procedent de l'Atlético San Luis de Mèxic i amb experiència europea

Sebas Setti ja va debutar ahir al camp de la Jonquera Foto: Q.P.
1
Poques hores abans del duel amistós que havia d'afrontar contra la Jonquera, el Llagostera va anunciar la incorporació del migcampista defensiu que faltava a la plantilla. Sebas Setti, que ja va debutar a la Jonquera, és el darrer fitxatge del conjunt llagosterenc, un mig argentí de 32 anys que atorgarà a la medul·lar del camp encara més experiència, potència i joc aeri. Format a l'Argenitos Juniors, el futbolista nascut a Caseros (Buenos Aires), té amb una dilatada experiència en diverses lligues estrangeres. Ben aviat, Setti va deixar l'Argentina per provar sort al Paraguai, amb el Guaraní. Tot i un bon curs amb els grocs-i-negres, Sebas va voler provar sort per Europa i el Royal Amberes, de la segona divisió belga, el va acollir.
Canvis i poca continuïtat
Després de l'aventura de dues temporades a Bèlgica, el pivot defensiu va jugar mig any a la primera divisió de la Xina per iniciar després un periple per diversos equips entre Ucraïna, Xipre i Grècia, just abans d'acabar a l'Atlético San Luis de Mèxic, on era company del també jugador del Llagostera, fitxat fa poques setmanes, el central Samu San José: “Sebas Setti és un jugador complet. Amb un físic imponent, alt, intens amb molt sentit tàctic en el joc posicional i ràpid i intuïtiu en la cobertura”, analitza l'entrenador i director tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que matisa: “És argentí amb passaport de Polònia. Té amb una àmplia experiència en diverses lligues europees i estem segurs que donarà un plus de qualitat a la plantilla en una posició en què necessitàvem incorporar un futbolista.”
Amb l'arribada de Setti, al Llagostera només li queda concretar el fitxatge d'un davanter centre, o mitjapunta, i un jugador sub-23 que aporti encara més competència.

EL PROTAGONISTA

És un jugador complet, amb un físic imponent, alt, intens, amb sentit tàctic en el joc posicional i ràpid en les cobertures
Sebastian Andrés Setti
Caseros, Buenos Aires (Argentina)
09/02/1984 (32 anys)
Mig centre defensiu
Alçada:
1,86 m
Pes:
85 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Asociación Atlética Argentinos Juniors.
TRAJECTÒRIA
05/06
Argentinos Juniors
13 p., 3 g.
06/07
Almagro
20 p., 1 g.
07/08
Guaraní (1a)
33 p., 0 g.
08/09
Royal Amberes (2a)
15 p., 3g.
09/10
Royal Amberes (2a)
15 p., 1 g.
2010
Changchun Yatai (1a)
23 p., 1 g.
10/11
Chornomorets (1a)
13 p., 0 g.
11/12
Chornomorets (1a)
19 p., 0 g.
12/13
Apollon Limassol(1a)
13p.,1 g.
12/13
Asteras Tripoli (1a)
6 p., 0 g.
13/14
Asteras Tripoli (1a)
12 p., 1 g.
14/15
Apollon Smirnis (2a)
5 p.,2 g.
14/15
Panthrakikos (1a)
2 p., 0 g.
15/16
Panthrakikos (1a)
7 p., 0 g.
15/16
Atl. San Luís (1a)
11 p., 1 g.
16/17
Llagostera (2a B)
?
Té amb una
àmplia experiència en diverses lligues i ens donarà un plus de qualitat
Oriol Alsina
Entrenador i director esportiu del llagostera
Darrera actualització ( Dijous, 11 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Rafa Jordà ja goleja". Article de @lesportiucat

Rafa Jordà ja goleja

Amistós. Un únic gol del davanter centre permet al Llagostera endur-se el matx contra la Jonquera, que es va mostrar sòlid defensivament i ordenat

Carlos Cano (Llagostera) rodejat per Vergara i Mamadou durant el matx d'ahir Foto: Q.PUIG.
1
El Llagostera va vèncer per la mínima a la Jonquera (0-1). L'estrena golejadora de Rafa Jordà va decantar la balança a favor dels blaugrana, als quals, tot i dominar, els va costar generar ocasions clares de gol davant un conjunt jonquerenc seriós i ben col·locat en terreny propi. El conjunt llagosterenc va dominar a nivell posicional i, a poc a poc, va menjar terreny a l'equip jonquerenc. Sense generar perill cap dels dos conjunts, el joc al mig del camp va ser ferotge. Els futbolistes dirigits per Oriol Alsina només generaven perill a través de la pilota aturada –en el 26' la defensa local va haver de rebutjar una centrada perillosa–, però la Jonquera cada vegada es trobava millor damunt el terreny de joc. En el 30', els d'Axel Vizuete van fer treballar Busquets, que va evitar el gol en el darrer moment. La primera part va acabar sense moviments, però en l'inici de la segona, novament el conjunt local va disposar d'una bona ocasió. El porter Busquets va tornar a intervenir magistralment en els millors moments dels empordanesos, que es van apagar amb una galleda d'aigua freda en forma de gol, el primer amb la samarreta blaugrana de Rafa Jordà, que va aprofitar molt bé l'assistència de Marc Fernández (52') –els dos acabaven de sortir al camp. El gol, i la decisió d'Alsina de fer entrar jugadors del primer equip, com els protagonistes de la diana, Marc Martínez o Rubén Martínez, van permetre al Llagostera dominar a plaer. De fet, Rafa Jordà va estar a punt de fer el segon de la nit, però quan va intentar superar el porter local amb un toc suau aquest va desviar l'esfèrica a córner. Atacava el conjunt llagosterenc mitjançant Marc Martínez i Rubén, però va ser Marc Fernández qui va colar la pilota dins la porteria empordanesa. El col·legiat, però, va anul·lar la diana de l'exjugador del Sabadell (86') per fora de joc en la que va ser la darrera gran arribada d'un partit sense gaire història.

LA JONQUERA0
LLAGOSTERA1

LA JONQUERA: Montero, Zou, Pau Bonmatí, Botxi, Murga, Mamadou, Vergara, Moñino, Brice, Molina i Coro. També van jugar: Boido, Tidiane, Henry, Facu, Joan Pons, Fran Pérez, Ivan Ruiz, Sergio Moreno i Xavi Amigo.
LLAGOSTERA: Pol Busquets, Albarrán, Eloi Zamorano, Ferrer, Mainau, Sebas Setti, Roger Barnils, Pol Laporta, Gelmà, Soufiane i Carlos Cano. També van jugar: Jordi Masó, Rodri, Valentín, Colorado, Marc Martínez, Marc Fernández, Robert Simón, Ruben Martínez, Pablo Sánchez i Rafa Jordà.
GOLS: 0-1 (52') Rafa Jordà.
ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: al local Tidiane i al visitant Cano. T.V.: cap.
PÚBLIC: Uns 200 espectadors a les Forques.
Darrera actualització ( Dijous, 11 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...