dimecres, 9 de novembre del 2016

"Molts minuts a les cames ".Article de @educiu a @lesportiucat

Molts minuts a les cames

2a divisió B. Les últimes tres jornades, jugades amb només vuit dies de diferència, han espremut físicament els jugadors més utilitzats del Llagostera 

 

La segona divisió B va tancar diumenge el seu cicle de partits més intens de la temporada, amb tres jornades disputades amb només vuit dies de diferència (n'hi va haver una d'intersetmanal dimecres passat). Pel que fa al Llagostera, enguany l'únic representant gironí en la categoria de bronze, només ha pogut sumar tres punts dels últims nou en joc, amb una darrera desfeta al camp de l'Atlètic Llevant (2-0) que va deixar els llagosterencs amb un pam de nas.
A més del poc botí pel que fa a resultats, aquestes últimes tres jornades han espremut físicament els jugadors més utilitzats del Llagostera. Cinc futbolistes ho han jugat tot (el porter Moragón, Eloi Zamorano, Valentín, Masó i Manel) i molts altres jugadors de pes en la plantilla han sobrepassat –o s'hi han acostat molt– els 200 minuts de joc: Rubén Martínez (261), Samu (243), Marc Fernández (241), Albarrán (208), Robert Simón (194) o Marc Martínez (180). La càrrega física per a aquests futbolistes ha estat important, en part incentivada per les nombroses baixes que ha tingut darrerament el Llagostera, tant lesionats (la majoria) com sancionats, que han provocat molt poques variacions en els onzes titulars d'Oriol Alsina (després de la segona jornada el tècnic llagosterenc ha introduït, com a màxim, dos canvis d'un partit a l'altre).
Volen recuperar efectius
El Llagostera va gaudir ahir d'un dia de festa i avui reprendrà l'activitat amb una doble sessió (al matí al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell i a la tarda al municipal llagosterenc) que servirà per continuar preparant el pròxim partit contra el València B (dissabte a les 17.30 h al Palamós-Costa Brava). Serà una bona ocasió per saber l'estat dels jugadors que arrossegaven problemes físics, com és el cas de Vivi, Rafa Jordà, Diego Jiménez, Rodri i Nando Quesada.

ELS DE MÉS MINUTS

José Moragon
270 minuts
Valentín Merchán
270
Eloi Zamorano
270
Jordi Masó
270
Manel Martínez
270
Rubén Martínez
261
Samu San José
243
Marc Fernández
241
Carlos Albarrán
208
Robert Simón
194
Marc Martínez
180
Álex Colorado
127
Pablo Sánchez
90
Pol Calvet
52
Carlos Cano
15
Sebas Setti
9

POC MARGE

5
jugadors
han jugat tots els minuts en els últims tres partits: Moragón, Eloi, Valentín, Masó i Manel.
Les múltiples baixes també han influït en les poques rotacions d'Oriol Alsina

 

Llegir mes / Leer mas...