diumenge, 18 de setembre del 2016

"El Villarreal B busca seguir escalando posiciones tras su mal inicio". Article de @mundodeportivo



El Villarreal B busca seguir escalando posiciones tras su mal inicio


Barcelona

Vila-real (Castellón), 17 sep (EFE).- El Villarreal B visita este domingo el campo del Llagostera, con el objetivo de sumar su segundo triunfo consecutivo tras un irregular inicio de temporada al sumar dos derrotas y un empate.
La victoria del pasado fin de semana, al remontar en la Ciudad Deportiva frente al Sabadell, ha permitido al conjunto filial salir de los puestos de abajo de la tabla, pero que sigue siendo poco bagaje para las aspiraciones de los de Paco López.
Además, el equipo jugó el miércoles la competición de la Premier, que le enfrenta a equipos europeos sub23, lo que supuso un desgaste importante tras viajar a Manchester.
En el capítulo de bajas, siguen fuera del equipo Anton Shvets y Carlos López, que siguen lesionados. A ellos se suma que sigue fuera del equipo Leo Suárez, quien tras cuatro partidos de sanción ya podía regresar a los campos de juego, pero sigue sin poder hacerlo al no estar recuperado de sus molestias físicas.
Con todo ello, el once que puede alinear Paco López sería el formado por Cantero como portero, con una defensa con Edgar Ié, Marcos Mauro, Pau Torres y José Peris. Un centro del campo en el que jugarían Larrea y Ramiro Guerra como pivotes, con Raba y Cantalapiedra como jugadores de banda. Y para alinear una delantera con el habitual Carlos Martínez y con el uruguayo Franco Acosta, que ya jugó en el partido pasado. EFE
Llegir mes / Leer mas...

"Duel de categoria". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera i el Villarreal B es troben a la cinquena jornada del campionat amb uns resultats semblants

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
No ha sigut el millor inici de lliga per ambdós equips, això és veritat. Tant els de la Costa Brava com el filial del submarí, tenen objectius molt més grans que romandre a la zona baixa de la taula.
Amb 4 punts, tots dos conjunts esperen aixecar la vista, i anar pujant esgraons a base de victòries. Tan sols un triomf en què va de lliga, reflecteix el moment en què es troben.
A per la segona consecutiva
Després d’un inici preocupant, l’equip de Paco López va adjudicar-se la seva primera victòria, derrotant al Sabadell. Com també el Llagostera, els groguencs no han pogut guanyar a fora de casa. Van debutar perdent a Cornellà i, dues setmanes després, el Barça B li va robar els tres punts quan l’àrbitre estava a punt de xiular el final amb empat al marcador.
Va ser el moment que han estat més a prop de col·locar al caseller els primers tres punts, però no va poder ser. Només l’empat davant el Gavà a la segona jornada va fer que el submarí no ocupés zones encara més baixes a la classificació.
Com a casa, a cap lloc
Per la seva part, el Llagostera s’aferra als bons resultats a casa i a la força que l’afició els transmet. Els d’Alsina, sumen quatre punts; tots aconseguits al Nou Estadi de Palamós. Amb un empat, davant l’Espanyol B, i la passada victòria, contra l’At. Saguntí, els blaugranes confien en sumar davant els aficionats catalans.
Per aquesta raó, els blaugranes intentaran sortir a pel partit des del primer minut, per no haver de patir fins a última hora, com als darrers partits. Les jornades passen, i els equips comencen a col·locar-se a les posicions on es mouran durant la temporada, i els de la Costa Brava han de començar a aixecar el vol.
L’Hèrcules va truncar la bona dinàmica en la qual estaven els homes d’Oriol Alsina, tanmateix, tant la plantilla com el cos tècnic no ha volgut especular sobre el moment actual. Encara estem al principi de temporada i la situació pot canviar en poques jornades. Tot i això, l’entrenador no podrà comptar amb els lesionats Diego Jiménez, Vivancos i Rafa Jordà.
Diumenge, a les 17.30, el Nou Estadi de Palamós vibrarà amb el Llagostera-Villarreal B.
Llegir mes / Leer mas...

Alsina "Quan estiguem ben acoblats oferirem un nivell alt".Article de @diaridegirona

Alsina "Quan estiguem ben acoblats oferirem un nivell alt"

El Llagostera rep el Vila-real B amb l'objectiu de fer-se fort al Nou Estadi tot i les baixes

18.09.2016 | 00:00
Pablo Sánchez, en l´últim duel a Palamós contra l´Atlètic Saguntí.
Pablo Sánchez, en l´últim duel a Palamós contra l´Atlètic Saguntí.
Continuar el període d'adaptació amb victòria en un escenari més còmode i productiu, com és l'Estadi Palamós-Costa Brava, és l'objectiu del Llagostera en aquesta cinquena jornada del campionat de lliga de Segona Divisió B. L'equip d'Oriol Alsina buscarà davant el Vila-real B la segona victòria de la temporada davant la seva afició.
Els del Gironès, amb un empat davant l'Espanyol B (1-1) i un triomf contra l'Atlètic Saguntí (2-0) a casa, perseguiran els tres punts en el procés d'acoblament d'una plantilla que a mesura que avanci el campionat oferirà millors prestacions. Així ho creu el tècnic Oriol Alsina, que assegura que "encara ens hem de conèixer i quan aconseguim acoblar-nos oferirem un nivell important", explica Alsina, afegint que "la classificació actual és irreal perquè davant l'Espanyol B i l'Ebro merexíem més premi".
L'entrenador del Llagostera analitza el filial groguet dient que "el Vila-real B és un rival important que la temporada passada va quedar segon, són joves, però amb qualitat i ens ho posaran difícil". Segons Alsina, "el Llagostera està motivat i il·lusionat perquè arribi el partit". El d'Arenys de Mar assegura que "és evident que a Palamós donem millor rendiment que a fora, però això tot just acaba de començar i valorem per igual els punts en tots els camps".
Amb 4 punts de 12, Oriol Alsina llença un missatge tranquil·litzador a l'afició dient que "els jugadors s'estant adaptant a les nostres exigències, estem creixent com a equip i a més tenim baixes de jugadors importants". Unes absències per línia que l'entrenador blaugrana repassa així: "Tenim baixes importants en la columna vertebral, el central Diego Jiménez, el pivot Vivi al mig del camp i en Rafa Jordà al davant". A aquests tres futbolistes cal afegir-hi la baixa de llarga durada de Nando Quesada.
La manca de gol (3 en els 4 partits de Lliga) com ahir apuntaven Álex Colorado i Manel Martínez, no preocupa en excés a Alsina "perquè el gol va per ratxes i tots som responsables dels gols a favor i en contra, però sí que és cert que si els puntes n'endollessin alguna ens donaria confiança i faríem un pas endavant". El partit contra el Vila-real B serà una dura prova de foc per a un Llagostera que vol fer-se fort a casa.
Llegir mes / Leer mas...

"El fortí s'ha de mantenir inexpugnable". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El fortí s'ha de mantenir inexpugnable

El Llagostera ha sumat els quatre punts que té en total a l'estadi Palamós-Costa Brava. En la primera jornada, els llagosterencs van empatar a un gol contra l'Espanyol B, mentre que en la tercera jornada, els jugadors dirigits per Oriol Alsina van vèncer l'Atlètic Saguntí (2-0). La premissa de ser forts a casa és imperativa per a cada component de la plantilla blaugrana, que sap que a fora encara ha de fer un pas endavant per adaptar-se als rivals que tenen al davant i als diversos terrenys de joc canviants segons el desplaçament. En tot cas, sigui el rival que sigui, l'objectiu del Llagostera sempre és el triomf, i és que, per mirar d'estar a prop de les posicions de play-off d'ascens, els gironins han de seguir sumant de tres en tres com a locals i esgarrapar el màxim de punts a fora.
Darrera actualització ( Diumenge, 18 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera rep un rival camuflat amb pell de xai". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El Llagostera rep un rival camuflat amb pell de xai

Atenció. Tot i que no ha fet un bon inici de lliga, el Vila-real B visita el Palamós-Costa Brava amb la intenció de guanyar. Els de la Plana Baixa tenen una de les millors plantilles de la categoria

Marc Martínez rep una entrada durant el partit contra l'Atlètic Sangutí a Palamós Foto: J. SABATER.
1
El Llagostera s'enfronta al Vila-real B en el duel corresponent a la cinquena jornada de segona B (17 h, Esport3). El conjunt rep la visita a l'estadi Palamós-Costa Brava d'un dels equips amb millor plantilla del grup. Compensat, amb joventut i ple de qualitat individual, el filial del Vila-real és un clar candidat a la part alta, tot i fer un inici irregular –té quatre punts, els mateixos que els gironins, en les primeres quatre jornada–: “Mantenen el bloc que el curs passat va estar tot l'any en la primera posició i que li va mancar la sort al final per pujar a segona A. La plantilla és jove però tenen algun futbolista amb experiència, com Carlos Martínez, que els aporta un plus de qualitat” comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que sap perfectament quins són els perills del proper rival: “Són un equip top de la categoria. Haurem d'estar molt atents a les seves individualitats, però em preocupa el col·lectiu. Fa un any que juguen junts i nosaltres encara estem en procés d'aprenentatge”, analitza.
De menys a més?
Després d'un inici de lliga en paral·lel, tant el Llagostera com el Vila-real B tenen com a objectiu sumar els tres punts i escalar així posicions en la taula. El conjunt groguet ha perdut dos duels en el temps afegit, n'ha empatat un després de jugar amb un home menys des del minut 2 de partit –contra el Gavà (1-1)– , però arriba a la Costa Brava després de vèncer el Sabadell (3-1) la darrera jornada. Per contra, el Llagostera ve d'ensopegar de nou lluny de Palamós i va perdre per la mínima al Rico Pérez contra l'Hèrcules (1-0), un altre os de la categoria: “El Vila-real B juga bé a futbol i interpreta molt bé els espais. En aquest sentit jugar a casa no serà un avantatge, sí per l'afició que pugui venir, però no per les característiques del camp, que a ells els van bé”, explica el tècnic d'Arenys de Mar, que tindrà les baixes confirmades de Nando Quesada, Diego Jiménez i Vivi, amb un esquinç al turmell que es va fer en el partit de copa contra el Racing de Santander. Oriol Alsina podria recuperar Rafa Jordà, tot i que aquest serà dubte fins a última hora per comprovar si el seu estat de forma és del tot òptim.

LA PRÈVIA

La plantilla del Vila-real B és jove però tenen algun futbolista amb experiència com Carlos que els aporta un plus de qualitat
Són un equip ‘top' de la categoria. Haurem d'estar molt atents a les seves individualitats, però també em preocupa el col·lectiu
El Vila-real B juga bé a futbol i interpreta bé els espais. En aquest sentit jugar a casa no serà un avantatge
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...