diumenge, 18 de setembre del 2016

"Duel de categoria". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera i el Villarreal B es troben a la cinquena jornada del campionat amb uns resultats semblants

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
No ha sigut el millor inici de lliga per ambdós equips, això és veritat. Tant els de la Costa Brava com el filial del submarí, tenen objectius molt més grans que romandre a la zona baixa de la taula.
Amb 4 punts, tots dos conjunts esperen aixecar la vista, i anar pujant esgraons a base de victòries. Tan sols un triomf en què va de lliga, reflecteix el moment en què es troben.
A per la segona consecutiva
Després d’un inici preocupant, l’equip de Paco López va adjudicar-se la seva primera victòria, derrotant al Sabadell. Com també el Llagostera, els groguencs no han pogut guanyar a fora de casa. Van debutar perdent a Cornellà i, dues setmanes després, el Barça B li va robar els tres punts quan l’àrbitre estava a punt de xiular el final amb empat al marcador.
Va ser el moment que han estat més a prop de col·locar al caseller els primers tres punts, però no va poder ser. Només l’empat davant el Gavà a la segona jornada va fer que el submarí no ocupés zones encara més baixes a la classificació.
Com a casa, a cap lloc
Per la seva part, el Llagostera s’aferra als bons resultats a casa i a la força que l’afició els transmet. Els d’Alsina, sumen quatre punts; tots aconseguits al Nou Estadi de Palamós. Amb un empat, davant l’Espanyol B, i la passada victòria, contra l’At. Saguntí, els blaugranes confien en sumar davant els aficionats catalans.
Per aquesta raó, els blaugranes intentaran sortir a pel partit des del primer minut, per no haver de patir fins a última hora, com als darrers partits. Les jornades passen, i els equips comencen a col·locar-se a les posicions on es mouran durant la temporada, i els de la Costa Brava han de començar a aixecar el vol.
L’Hèrcules va truncar la bona dinàmica en la qual estaven els homes d’Oriol Alsina, tanmateix, tant la plantilla com el cos tècnic no ha volgut especular sobre el moment actual. Encara estem al principi de temporada i la situació pot canviar en poques jornades. Tot i això, l’entrenador no podrà comptar amb els lesionats Diego Jiménez, Vivancos i Rafa Jordà.
Diumenge, a les 17.30, el Nou Estadi de Palamós vibrarà amb el Llagostera-Villarreal B.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui