dissabte, 10 de setembre del 2016

"La majoria d'equips gironins, avui.". Article a @lesportiucat

La majoria d'equips gironins, avui.

Tres dels quatre equips de la demarcació disputen avui els seus partits de la segona jornada de lliga. El Lloret, després de la gran victòria a Manresa, mirarà d'aconseguir el segon triomf consecutiu, contra el Ripollet (17 h). D'altra banda, el Llagostera B s'enfronta, de nou, amb un equip osonenc i visita el camp del Vic (18h) amb l'objectiu de tornar a guanyar els tres punts. Finalment, el Farners cercarà els primers punts del curs contra l'FP Hermes (18 h).
Darrera actualització ( Dissabte, 10 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Tevenet no descarta repetir el triple pivote". Article de @omanteca a @alicante_actual

Tevenet no descarta repetir el triple pivote

Tevenet no descarta repetir el triple pivote

Oscar Manteca / @omanteca el 10 septiembre de 2016
No oculta el deseo de ganar su primer partido de liga en el Rico Pérez

Si lo hace Simeone en el Atlético de Madrid ‘con Koke, Tiago y Saúl’, lo puede hacer él en el Hércules.
Luis García Tevenet no descartaba este viernes volver a alinear en la zona ancha a Chema, Omgba y Espinosa, el triple pivote con el que saltó su equipo el pasado miércoles al terreno de juego del Cartagonova.
El que el Hércules juegue como local no condicionará su decisión al respecto, como tampoco la de optar por por jugar con Berrocal y Mainz, pero sí las bajas con que ha de lidiar una jornada más: José Manuel Rojas y Javi Flores no podrán jugar este domingo, mientras que sobre Nieto será duda hasta el último momento.
Además de las dos derrotas ligueras consecutivas y especialmente la de la segunda jornada ante su público que reconocía que ha generado acierta ansiedad en los suyos por ganar como locales, también el cansancio es otros de los efectos colaterales de esta primeras semanas de competición, especialmente después de jugar res partidos en siete días y el tercero de nada menos que 120 minutos.
No obstante, Tevenet confía en que la clasificación copera, todo y lograrlo después de cometer errores que ‘no se pueden consentir’, suponga un golpe de moral que afiance en su apuesta futbolística al equipo y le permita también neutralizar ese cansancio, ganando su primer partido de la temporada en el Rico Pérez.
Llegir mes / Leer mas...

"Continua el «malefici» del Llagostera lluny de Palamós".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Continua el «malefici» del Llagostera lluny de Palamós

10.09.2016 | 07:14 L'assignatura de guanyar a fora continua sense aprovar-se. A Santander i encara que fos en una competició diferent, l'intent de guanyar d'una vegada per totes lluny de Palamós es va convertir en una missió impossible. Durant tota la temporada passada, el Llagostera va ser incapaç de guanyar un partit com a visitant en la competició domèstica i en l'actual exercici 2016-17, en els dos desplaçaments realitzats fins ara, l'empresa tampoc ha reeixit. A l'estadi de l'Almozara d'Ebro, els blaugrana van caure per 2 gols a 0 a la Lliga i dimecres passat en la Copa del Rei, els d'Alsina-Álvarez van quedar eliminats a mans del Racing de Santander (2-1).
Demà, a dos quarts de vuit, el Llagostera ho tornarà a intentar. En aquest cas, al camp de l'Hèrcules.
Llegir mes / Leer mas...

"Un mal rival per despertar". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un mal rival per despertar

2a divisió B. El Llagostera intentarà sumar el segon triomf consecutiu en un estadi que mai ha visitat, el Rico Pérez, contra un dels candidats a l'ascens

Una acció de l'Hèrcules i el Barça d'enguany Foto: LAVERDAD.
1
El Llagostera visitarà diumenge, a les 19.30 h, el José Rico Pérez d'Alacant per enfrontar-se amb l'Hèrcules. El conjunt llagosterenc intentarà confirmar la millora iniciada en el matx contra l'Atlètic Saguntí i obtenir així la segona victòria consecutiva, fet que el catapultaria fins a la part noble de la taula.
Al davant, però, l'equip dirigit per Oriol Alsina hi tindrà un dels candidats a l'ascens més fiables. L'Hèrcules, que sense anar gaire lluny fa sis temporades militava a primera divisió, encadena enguany tres campanyes a segona B. Al mes de juny, el conjunt alacantí es va quedar a les portes de tornar al futbol professional després de caure en l'última i decisiva eliminatòria contra el Cadis. I és que l'Hèrcules ha accedit els dos últims anys a les eliminatòries d'ascens a segona A, en quedar quart i tercer en la classificació de la lliga en el grup tercer, i confirma que és un dels equips més poderosos, en tots els nivells, de la categoria.
Set incorporacions
Després de no aconseguir el gran objectiu, els estius a l'Hèrcules solen ser moguts. En els últims mesos, els alacantins han incorporat el pal de paller, el nou entrenador, Luis García Tevenet, que arriba per substituir Vicente Mir, i a més, set futbolistes. Entre els fitxatges més importants destaquen els dels defenses Pol Bueso i el silenc Albert Dalmau, objecte de desig dels gironins durant diversos mercats; els mitjos Gaspar i l'exjugador del Girona i l'Oviedo Franck Omgba, i el davanter Jesús Berrocal (Ponferradina), que s'uneix a la incorporació, al mes de gener, del contrastat atacant David Mainz, procedent de l'Osca.
Aquests futbolistes, juntament amb el gironí Chechu, Miñano, Espinosa i un bon etcètera, formen un bloc cridat a estar a la part alta.
Porters
José María Jiménez CHEMA
Ivan BUIGUES
Defenses
Albert DALMAU
Fernando ROMÁN
Francisco PEÑA
POL BUESO
José Manuel ROJAS
Migcampistes
José Carlos ‘CHECA'
CHECHU Flores
José Manuel López GASPAR
JAVI FLORES
Juanma ESPINOSA
José Luis MIÑANO
Miguel Ángel NIETO
Emmanuel Franck OMGBA
Davanters
Jesús BERROCAL
David MAINZ
Álvaro SALINAS
Entrenador
Luis García TEVENET
Actualment ocupa la tretzena posició amb tres punts en tres jornades
Darrera actualització ( Dissabte, 10 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera-Vila-real B, per Esport3.". Article de @lesportiucat

El Llagostera-Vila-real B, per Esport3.

Després d'enfrontar-se demà amb l'Hèrcules, el conjunt llagosterenc rebrà la visita del Vila-real B, un altre dels candidats a ser a la part alta del grup tercer de segona B. El matx entre els dos equips es disputarà el diumenge 18 de setembre a les 18.00 h a l'estadi Palamós-Costa Brava i es podrà seguir en directe pel canal català Esport 3.
Darrera actualització ( Dissabte, 10 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...