dissabte, 10 de setembre del 2016

"Un mal rival per despertar". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un mal rival per despertar

2a divisió B. El Llagostera intentarà sumar el segon triomf consecutiu en un estadi que mai ha visitat, el Rico Pérez, contra un dels candidats a l'ascens

Una acció de l'Hèrcules i el Barça d'enguany Foto: LAVERDAD.
1
El Llagostera visitarà diumenge, a les 19.30 h, el José Rico Pérez d'Alacant per enfrontar-se amb l'Hèrcules. El conjunt llagosterenc intentarà confirmar la millora iniciada en el matx contra l'Atlètic Saguntí i obtenir així la segona victòria consecutiva, fet que el catapultaria fins a la part noble de la taula.
Al davant, però, l'equip dirigit per Oriol Alsina hi tindrà un dels candidats a l'ascens més fiables. L'Hèrcules, que sense anar gaire lluny fa sis temporades militava a primera divisió, encadena enguany tres campanyes a segona B. Al mes de juny, el conjunt alacantí es va quedar a les portes de tornar al futbol professional després de caure en l'última i decisiva eliminatòria contra el Cadis. I és que l'Hèrcules ha accedit els dos últims anys a les eliminatòries d'ascens a segona A, en quedar quart i tercer en la classificació de la lliga en el grup tercer, i confirma que és un dels equips més poderosos, en tots els nivells, de la categoria.
Set incorporacions
Després de no aconseguir el gran objectiu, els estius a l'Hèrcules solen ser moguts. En els últims mesos, els alacantins han incorporat el pal de paller, el nou entrenador, Luis García Tevenet, que arriba per substituir Vicente Mir, i a més, set futbolistes. Entre els fitxatges més importants destaquen els dels defenses Pol Bueso i el silenc Albert Dalmau, objecte de desig dels gironins durant diversos mercats; els mitjos Gaspar i l'exjugador del Girona i l'Oviedo Franck Omgba, i el davanter Jesús Berrocal (Ponferradina), que s'uneix a la incorporació, al mes de gener, del contrastat atacant David Mainz, procedent de l'Osca.
Aquests futbolistes, juntament amb el gironí Chechu, Miñano, Espinosa i un bon etcètera, formen un bloc cridat a estar a la part alta.
Porters
José María Jiménez CHEMA
Ivan BUIGUES
Defenses
Albert DALMAU
Fernando ROMÁN
Francisco PEÑA
POL BUESO
José Manuel ROJAS
Migcampistes
José Carlos ‘CHECA'
CHECHU Flores
José Manuel López GASPAR
JAVI FLORES
Juanma ESPINOSA
José Luis MIÑANO
Miguel Ángel NIETO
Emmanuel Franck OMGBA
Davanters
Jesús BERROCAL
David MAINZ
Álvaro SALINAS
Entrenador
Luis García TEVENET
Actualment ocupa la tretzena posició amb tres punts en tres jornades
Darrera actualització ( Dissabte, 10 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui