dissabte, 6 d’agost del 2016

"L'Al-Wahda, tercer test per a un Llagostera encara en construcció ". Article de @carlesrosell a @diaridegirona

L'Al-Wahda, tercer test per a un Llagostera encara en construcció

Rafa Jordà és l'únic fitxatge que no ha debutat i avui podria tenir els seus primers minuts, tot i que no és segur

06.08.2016 | 00:00
Alsina, en un entrenament.
Alsina, en un entrenament.
Aquest Llagostera encara està verd. Netejat l'equip de dalt a baix, amb un grapat de cares noves i poques setmanes de rodatge, a l'equip encara li falta per a la posada a punt. Superat el Barça B (1-0) en el primer duel de l'estiu i païda la derrota contra el Prat (1-0), aquesta tarda (19 hores) arriba el torn per al tercer test de preparació. El rival, l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs, un equip entrenat pel mexicà Javier Aguirre que no fa massa dies perdia contra l'Olot (2-0). "És un equip de la primera divisió del seu país, amb un entrenador de màxim nivell. Porta una pretemporada dura, amb molts partits. Esperem que no arribi al seu millor moment contra nosaltres", diu Oriol Alsina.
El tècnic blaugrana reconeix que el seu equip encara està "molt precari" i que li falta "temps" per fer prou patxoca. "Trigarem unes setmanes a tenir un grup conjuntat, a diferència d'altres equips de la nostra categoria", reflexiona. Tot i això, posa bona nota al que ha vist fins ara a la pretemporada. "La gent està treballant molt bé. Els nous fitxatges, els que ja hi eren i els nanos del filial. Hi ha moltíssima il·lusió", explica.
Amb la plantilla encara en construcció (el club pentina el mercat a la recerca d'un punta, un pivot defensiu i algun sub23 que pugui "destacar en alguna posició"), la gran atracció d'avui podria ser el debut de Rafa Jordà, l'únic fitxatge que encara no s'ha estrenat. Tot i això, l'atacant vallesà podria endarrerir la seva estrena fins demà, quan el Llagostera jugarà un nou amistós (contra el Palamós). Per això, Alsina repartirà la participació entre els dos duels d'aquest cap de setmana.
Llegir mes / Leer mas...

"Un atacant, un pivot i un sub-23". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un atacant, un pivot i un sub-23

Després d'haver anunciat l'arribada de Rafa Jordà, el dimarts passat, el Llagostera va rastrejant el mercat per acabar de tancar la plantilla: “Ens falta un punta i un pivot defensiu. Veurem també si trobem un sub-23 que apugi el nivell, tot esperant tenir una fitxa lliure, si podem”, diu Alsina, que es mostra content amb els fitxatges recents: “Estem satisfets. En cada posició tenim jugadors amb experiència i l'objectiu és tenir una plantilla curta. Els jugadors del filial estan responen molt bé i això ens dóna un plus de tranquil·litat”, declara el director esportiu del Llagostera.
Darrera actualització ( Dissabte, 6 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Augment de revolucions". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Augment de revolucions

2a divisió B. El Llagostera afronta un cap de setmana amb dos partits en 24 hores. Quan falten 15 dies per l'inici de lliga, els llagosterencs emprenen el tram final i més decisiu de la preparació

Robert Simón observa l'esfèrica abans de fer el control durant el matx contra el Prat Foto: O.D.
1
El Llagostera es troba a quinze dies d'iniciar el campionat de lliga. Amb gairebé quatre setmanes d'entrenaments a la motxilla, els gironins afrontaran aquest cap de setmana dos partits en només 24 hores. El primer serà avui a les 19.00 h contra l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs –l'equip dirigit per Javier Aguirre està de gira per la demarcació i ja ha jugat contra l'Olot, amb el qual van perdre (3-0), i el Figueres (0-0)– i el segon contra el Palamós, demà a les 21.00 h, els dos al Palamós-Costa Brava.
Les revolucions augmenten per als gironins, que aquesta setmana no han gaudit de cap dia de festa per accelerar en la preparació d'una temporada que serà llarga i dura: “Els futbolistes estan treballant dur i molt bé. A més de físicament, són dies per entrenar conceptes tàctics, que la gent es conegui internament, etc. Som un bloc totalment nou i hem hagut de començar de zero”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina que, respecte a l'acoblament del gros de la plantilla, hi afegeix: “Ajuntar tants jugadors nous pot ser un handicap, però el grup és bo, hi ha futbolistes competitius i bona gent. Encara és aviat per valorar coses en profunditat, però la mescla de joves i futbolistes experimentats sembla bona, veurem com evoluciona tot. Ara estem sembrant per recollir fruïts importants”, valora el també director esportiu del club llagosterenc.
Més proves i exigència
El doble duel que afrontarà el Llagostera avui i demà servirà als tècnics del conjunt gironí per avaluar el grup. Sempre amb l'objectiu de d'anar acumulant minuts a les cames i provant aspectes tàctics menys habituals, els blaugrana juguen avui contra l'Al-Wahda: “Intentarem buscar que bona part dels jugadors puguin sumar els 90 minuts de joc. Ens costarà jugar bé, ja que en el 60' ja pesen les cames, a conseqüència de la càrrega d'entrenaments i el clima que fa, però la intenció és fer servir a jugadors diferents en cada partit. Si s'ha de patir ho farem, sempre amb l'objectiu que en el primer enfrontament de la lliga s'aguantin els minuts que calen a bon nivell”, sentencia Oriol Alsina, de moment optimista amb el grup de futbolistes que dirigeix.

EL PROTAGONISTA

Els futbolistes estan treballant dur i bé. A més de físicament, són dies per entrenar conceptes tàctics i que la gent es conegui internament
Ajuntar tants jugadors nous pot ser un handicap, però el grup és bo, hi ha gent competitiva i bones persones. Veurem com evoluciona
Ens falta un punta i un pivot defensiu. Veurem també si trobem un sub-23 que apugi el nivell
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...