diumenge, 17 de gener del 2016

Golejadors cap de setmana


Llegir mes / Leer mas...

"El Zaragoza logra un triunfo imprescindible y corto por su falta de pegada ante un rival inofensivo". Article de @periodicoaragon

La 21ª jornada de Segunda

Pasito obligado

El Zaragoza logra un triunfo imprescindible y corto por su falta de pegada ante un rival inofensivo

  • Ortuño y Pedro se abrazan tras el gol, en el que el delantero asistió al extremo alicantino. - Foto:JAIME GALINDO
    Ortuño y Pedro se abrazan tras el gol, en el que el delantero asistió al extremo alicantino. - Foto:JAIME GALINDO
1
S. VALERO 17/01/2016
Para correr hace falta andar y el Real Zaragoza, en clara crisis de juego y resultados, sacó una victoria obligada e imprescindible ante un Llagostera inofensivo, que apenas inquietó a Bono. El resultado, corto por el número de ocasiones que generó el equipo zaragocista, que tuvo escasa pegada arriba salvo en el gol anotado por Pedro tras un buen centro de Ortuño, es un bálsamo a todos los niveles. En la clasificación le acerca al playoff, recompone sensaciones, permite a Lluís Carreras esbozar su primera sonrisa triunfal como técnico zaragocista y, sobre todo, supone un soporte anímico para buscar una mejoría que, lejos de vislumbrarse en los anteriores encuentros con el técnico catalán, había sido inapreciable.
Al amparo de los triunfos se trabaja con más calma y el Zaragoza logró ayer, ante una Romareda que vivió entre el frío y las dudas que le ofrece su equipo, más despejadas con el paso de los minutos, alejar un poco los fantasmas, primer paso para nadar hacia las aguas, tan obligadas por historia y economía, como aún lejanas, del ascenso directo. De momento, se acostó anoche séptimo, empatado con la promoción, con la sexta plaza, a la espera de lo que suceda hoy. Por algo se empieza...
El triunfo hay que ponerlo en la cuarentena que supone un rival tan inocente como el Llagostera, que tiene más que difícil repetir la hazaña del curso pasado si mantiene ese carácter inofensivo arriba y blando atrás que mostró en una Romareda con menos de media entrada. Solo René y la falta de puntería mantuvieron vivo en el partido al equipo de Oriol Alsina. Explicó a las claras el conjunto catalán por qué lleva un punto fuera en 11 partidos y su visita fue una bendición para un Zaragoza que se apoyó en un Pedro más activo y en Ortuño, que fue un incordio siempre que se lo propuso para el flojo eje de la zaga rival.
Falló ocasiones de todos los colores el equipo de Carreras, las erraron Dorca, Rico, Hinestroza, Ortuño y, sobre todo, Diamanka, al que se le vio mucho en la segunda parte. El problema es cuando ese protagonismo va más acompañado de errores que de aciertos. Carreras, por cierto, le dio sus primeros minutos en el tramo final a Sergio Gil, que le cargó de razones al técnico para ofrecerle continuidad, porque con él la mejoría en la generación de fútbol fue evidente.

MAL INICIO Anda Carreras con un Zaragoza de transición a la espera de refuerzos, sobre todo de centrocampistas y también de un punta, y de que su estilo tenga de verdad reflejo sobre el césped. Por eso quizá apostó por el mismo esquema que en Oviedo con la entrada obligada de Isaac en el lateral y con el cambio de banda de Hinestroza y Pedro, para que ambos entraran por el costado que deben hacerlo y no a pierna cambiada. El que más lo notó fue Pedro, que pronto vio en Samu un chollo que no podía desaprovechar para empezar a enmendar un curso con más sombras que luces.
Con todo, el Zaragoza fue un dolor en los primeros minutos. Asentado en el 4-1-4-1 no podía con el Llagostera, de idéntica disposición en el intento visitante de sorprender a los de Carreras, que es verdad que se esfuerzan más en tocar, en buscar la combinación y en huir de pelotazos absurdos. Sin embargo, en la primera media hora, con Dorca desaparecido, lo habitual, y Diamanka perdido, el Zaragoza no tuvo un gramo de fútbol.
Al Llagostera le venía bien el plan y el partido solo se alteró en una llegada de Rico que Pedro remató para que René se luciera y en la primera buena jugada de Ortuño que Dorca no supo aprovechar. Daba la impresión de que, a poco que hiciera el Zaragoza, la victoria no se le podía escapar. Y así pasó. Desarboló Ortuño a Fran Cruz y puso el balón a Pedro para que a la media hora llegara de cabeza y a bocajarro el gol. Aún tuvo otra más Ortuño tras un buen desmarque a pase de Erik Morán. Eso sí, su definición fue para olvidar.
El Llagostera quiso dar un paso adelante tras el descanso, pero se quedó en el deseo. Buscó Alsina más presencia arriba con la entrada de Benja para jugar con dos puntas, pero las ocasiones eran zaragocistas. Pedro mandó un balón al larguero en una buena jugada personal e Hinestroza no supo rematar bien antes de lesionarse para que Sergio Gil ocupara su lugar, para caer en la banda izquierda. No es su puesto, pero el canterano, con ganas de reivindicarse, le sentó de maravilla al Zaragoza, que pasó a jugar con Diamanka por detrás de Ortuño y un 4-2-3-1.
El senegalés apareció mucho, con su desorden habitual, y tuvo hasta tres ocasiones. Un taconazo de Ortuño y dos buenos pases de Gil y la presencia de Pedro como catalizador le pusieron de gol a Diamanka, que disparo alto primero, mal después y que no pudo remachar el despeje de René tras tiro de Pedro.


OCASIONES PARA DIAMANKA A La Romareda le preocupaba la escasez de la renta y Alsina aún buscó más juego en ataque con Emilio Sánchez y el exzaragocista Edu Oriol. Un disparo del primero que se marchó fuera por poco fue el único susto para un Zaragoza donde Lluís Carreras recurrió a Ortí en un cambio que no pareció sentar muy bien a Ortuño, que buscaba su gol. Ortí tuvo su ocasión para que se luciera de nuevo René a pase de Diamanka, que se marchó con el gesto también torcido en el descuento. Pequeñas cuitas en todo caso, lo importante es el triunfo, obligado y vital, un paso, el primero. Ahora, es necesario que lleguen muchos más.
Llegir mes / Leer mas...

"El Real Zaragoza torea su falta de puntería". Article de @heraldodeportes

El Real Zaragoza torea su falta de puntería

Un solitario gol de Pedro le vale el triunfo al equipo de Carreras, que falló numerosas ocasiones y no logró sentenciar un partido fácil.
















Las mejores imágenes del partido del Real Zaragoza - Llagostera


El Real Zaragoza ha toreado su falta de puntería en La Romareda. Los de Lluís Carreras podrían haber salido por la puerta grande del estadio zaragozano si hubieran aprovechado una pequeña parte de las muchas ocasiones que han tenido, pero al final la victoria ha sido por la mínima. El solitario gol de Pedro a la media hora de juego ha sido suficiente para que el conjunto aragonés se despida de su racha de cuatro partidos sin ganar y para que Carreras se apunte su primera victoria como técnico blanquillo, pero ha vuelto a dejar en evidencia la falta de gol de sus atacantes.

Diamanka, Ortuño, Hinestroza y el propio Pedro han gozado de numerosas ocasiones para resolver con autoridad el duelo contra el peor visitante de la categoría -solo ha sumado un punto en 11 partidos a domicilio-, pero el alicantino ha sido el único capaz de marcar en una de las dos decenas de llegadas al área contraria que ha acumulado el Real Zaragoza. Hasta Rico, Cabrera o Dorca lo han intentado, pero tampoco han logrado abrir la brecha. Pero, al contrario de lo que suele suceder en este tipo de partidos, el portero del Llagostera, René, tampoco ha sido elevado a la figura de héroe. El guardameta ha detenido un par de buenos remates de Pedro y un duro disparo de Dorca, pero el resto de ocasiones las han desbaratado los propios atacantes zaragocistas en una exhibición de disparos desviados y decisiones erróneas en los últimos metros.

Carreras ha optado por una alineación sin sorpresas, idéntica a la que usó Popovic en varias ocasiones y a la que probablemente hubiera elegido su antedecesor en similares circunstancias. Tampoco tenía mucho más donde elegir, salvo la alternativa de Sergio Gil, que salió en la segunda parte y fue uno de los mejores del conjunto aragonés. Con Erik Morán, Dorca y Diamanka en el centro del campo, Hinestroza y Pedro en las bandas y Ortuño arriba, el Real Zaragoza comenzó con dudas y un claro déficit de fútbol ante un Llagostera que presionaba mucho la salida del balón de los blanquillos e incluso se atrevía a pelearle la posesión.

A los de Lluís Carreras les costó meterse en el partido. No dispararon a puerta hasta el minuto 25, pero entonces ya empezaron a avisar. Cabrera, Pedro y Dorca probaron a René en un par de minutos, y en el 30 llegó el único gol del partido. Lo marcó Pedro porque era imposible fallarlo. Gran parte del mérito fue de Ortuño, cuyo centro lo remató el extremo casi en la línea de gol. Fue el único capaz de sobreponerse al desencuentro con la portería contraria, y también el jugador más destacado. Pedro, cuestionado en los últimos partidos, elevó su nivel y lideró el ataque zaragocista, aunque ya no volvió a ver puerta. Ortuño tuvo en sus botas el segundo de la tarde al final de la primera mitad, pero su remate se marchó muy desviado.
 
Más ocasiones falladas

Tras el descanso el Llagosterá salió de nuevo con la intensidad de la primera parte, presionando al Real Zaragoza e intentando no dejar jugar a los blanquillos, pero ni el físico ni la calidad le dio para poner en aprietos a su rival. De hecho, Pedro estuvo a punto de marcar con un potente disparo que se estrelló en el larguero, que repelió el balón, aunque bien lo podría haber mandado a la red. Pese a la falta de gol, los zaragocistas apenas pasaron apuros. Bono solo tuvo que intervenir para despejar algún balón aéreo, aunque daba la impresión de que los de Carreras se podían llevar un susto en cualquier jugada aislada. Su mejor ocasión llegó en el minuto 69 con un disparo cruzado de Emilio que se marchó muy cerca del palo.

Oriol Alsina decidió ir a por el partido con varios cambios ofensivos, y el Real Zaragoza respondió con Sergio Gil, que sustituyó a Hinestroza. El colombiano se marchó lesionado tras un mal partido y el canterano de Garrapinillos mejoró mucho el rendimiento de su compañero. Hizo casi todo bien, movió el balón con criterio, se ofreció y no falló casi ningún pase. “Ha hecho un partidazo”, aseguraba el entrenador del Real Zaragoza tras el partido.

En el tramo final fue Diamanka el que más ocasiones desaprovechó, algunas tan claras que parecía más difícil fallarlas que marcar. Primero recibió un pase de Pedro que le dejaba solo delante de René, pero envió el balón a las nubes, más tarde tardó demasiado en tirar y se le acabó cruzando un defensa y por último desaprovechó un rechace del portero que solo tenía que empujar a la red con la cabeza.

El final del partido dejó el regreso de Rubén, que volvía a jugar tras cuatro meses lesionado y solo tuvo un minuto. Pese a que el resultado invitaba a sufrir, el Llagostera no logró inquietar al Real Zaragoza en los minutos finales y la victoria, justa pero corta, se quedó en La Romareda, que ya hacía falta.
 
Ficha técnica

1 - Real Zaragoza: Bono; Isaac, Vallejo, Cabrera, Rico; Erik Morán, Dorca, Diamanka (Rubén, min.92); Hinestroza (Sergio Gil, min.65), Ortuño (Ortí, min.83) y Pedro.

0 - U.E. Llagostera: René; Masó, Fran Cruz (Benja, min.57), Jorge, Samu (Edu Oriol, min.77); Imaz, Tito, Marcos Tebar, Ríos Reina; Escassi (Emilio, min.68) y Juanjo.

Goles: 1-0. min.30. Pedro.

Árbitro: Trujillo Suárez, del Comité Tinerfeño. Amonestó con tarjeta amarilla a los visitantes Samu e Imaz.

Incidencias: partido correspondiente a la jornada 21 de la Liga Adelante disputado en el estadio de La Romareda de Zaragoza ante unos 15.000 espectadores.
Llegir mes / Leer mas...

"Real Zaragoza 1 – 0 UE Llagostera: El Zaragoza se impone con una leve mejoría". Article de @Losotros18


Real Zaragoza 1 – 0 UE Llagostera: El Zaragoza se impone con una leve mejoría


Foto vía heraldo.es
Foto vía heraldo.es
Por

Hasta el minuto 24 el Zaragoza deambuló por el terreno de juego como un muerto viviente, sin trenzar dos pases seguidos. Se escucharon incluso pitidos tras algún pase al portero desde la línea del centro del campo maña. Lo inconcebible parecía estar cerca de hacerse realidad: el Zaragoza de Carreras hacia bueno al de Popovic.
No obstante, cuando la desesperación empezaba a hacerse notar entre los presentes, algo se activó entre los hombres del once maño. Primero, Rico avanzó a trompicones y sacó un gran centro; el remate de Pedro, no obstante, fue atajado con acierto por René.
Después, Ortuño cabalgó en diagonal con una elegancia inusitada y dejó solo a Dorca en la frontal del área, pero el remate del catalán volvió a toparse con René.
Al fin, a la media hora, Ortuño volvía a tomar las riendas del fútbol ofensivo: su progresión por la izquierda acabó en la línea de fondo, cuando el murciano sacaba un centro paralelo a la portería que dejaba solo a Pedro en la línea de gol. El alicantino no fallaba bajo el poste y empujaba el balón a la red.
Los mejores minutos del Zaragoza
Sin brillo, el Zaragoza comenzó a sentirse cómodo en el campo. Pese a la poca participación esta vez de Diamanka (desaparecido el senegalés), y con poco brillo, el equipo maño disfrutó de los mejores momentos desde que Lluis Carreras está a los mandos.
Ortuño tuvo en el 43′ la oportunidad de aumentar la distancia en el marcador, pero su disparo se fue incomprensiblemente a saque de banda. El Llagostera daba muestras de haber perdido el fuelle en la segunda mitad del primer tiempo.
Segunda parte, más de lo mismo
El segundo tiempo siguió con la misma tónica, quizás incluso más trabado, pero con alguna ocasión para el Zaragoza. La que más cerca estuvo fue un disparo de Pedro en el 55 que se estrelló en el larguero de René.
En el 69′ Emilio puso el miedo en el cuerpo de los locales: el jugador del Llagostera sacó un buen disparo desde la frontal que se marchó cerca del palo izquierdo de Bono.
Y en el bando zaragocista, dos caras de una misma moneda: Diamanka, irreconocible, no daba una a derechas; Pedro, por el contrario, daba síntomas de parecerse al de la temporada pasada.
Prueba de esta afirmación fueron las tres siguientes jugadas ofensivas del Zaragoza: un pase descomunal de Sergio Gil (lo hace todo bien el canterano) dejaba en una situación privilegiada a Pedro Sánchez. El alicantino cedía perfectamente a Diamanka, que se quedaba solo delante de René y mandaba el balón a la nubes.
En el 82′ un saque de banda era cedido por Ortuño de tacón y dejaba a Pedro dentro del área. Leve toque del interior y Diamanka, con todo a favor, chuta al cuerpo del único defensa que se interponía entra la portería y él. Y al minuto, un remate de Pedro lo despejaba René: el rechazo dejaba solo de nuevo a Diamanka a portería vacía, pero senegalés no acertaba a girar la cabeza a tiempo y enviaba el balón muy desviado de la puerta.
Los canteranos del Zaragoza, protagonistas
Además del exquisito toque de Sergio Gil, que dio una lección de fútbol en cada balón que tocó, otro canterano zaragocista disfrutó de la confianza de Carreras en los cambios: Jorge Ortí saltó al campo en el 84′ y en el 91′ realizó un buen disparo que pudo despejar René.
Iba a ser la última ocasión del encuentro. El Zaragoza se hace con los tres puntos por primera vez desde que Carreras está en el banquillo. El Llagostera de Alsina ofreció poco juego y seguirá ocupando la penúltima posición de la tabla.
Llegir mes / Leer mas...

"Pedro firma una victoria cortísima para el Zaragoza". Article de @diarioas

Pedro firma una victoria cortísima para el Zaragoza

Los blanquillos derrotaron al Llagostera, peor equipo de la categoría como visitante, por la mínima aprovechando el solitario tanto de Antonio Pedro.


Respira el Zaragoza y también Lluis Carreras, que alcanzó su primera victoria en el banquillo de La Romareda en un partido que mereció acabar en goleada y sólo se resolvió con un gol de Pedro, vuelto a la vida del fútbol después de dos meses desaparecido. El Zaragoza, más necesitado que nunca, hizo méritos sobrados para ganar y acumuló hasta 21 remates por uno solo del Llagostera, un rival que hizo honor a su condición de peor visitante de la categoría.
Al Zaragoza le costó veinte minutos largos encontrar el camino, pero, a la que pudo amenazar una vez a René, ya todo fue acumular ocasiones hasta el descanso. Hasta cinco claras, incluido, por supuesto, el 1-0 de Pedro al cabecear en la boca de gol un centro de Ortuño, anoche en su mejor versión en la punta del ataque, aguantando el balón y dando siempre soluciones a la segunda línea. Lo cierto es que el equipo de Carreras, con un renacido Pedro, pudo haber resuelto el partido en el tramo final de la primera parte frente a un rival al que sólo sostuvo su portero.
El Zaragoza salió de la caseta al galope, dispuesto a sentenciar por la vía rápida a un Llagostera incapaz de comprometer ni una vez a Bono, al que esta vez le benefició la mejora defensiva de todo el equipo, mucho menos vulnerable y notablemente más organizado para recuperar rápidamente la pelota. Pedro tuvo el segundo gol en el minuto 55, pero su derechazo se estrelló en el larguero y botó medio metro fuera. Ahí se acabó, durante un cuarto de hora, el ímpetu del Zaragoza, que dejó crecer al Llagostera cuando Alsina movió el banquillo a la desesperada. Emilio, en el primer disparo con peligro de los naranjas —para entonces el Zaragoza ya llevaba 19—, le metió el susto en el cuerpo a La Romareda y dio paso a un periodo final de incertidumbre por lo apretado del marcador. Diamanka tuvo la sentencia a puerta vacía en el 77’, pero su remate se fue a las nubes ante la desesperación de Carreras, cuya mano ya se nota en el Zaragoza, lo mismo que la zurda de Sergio Gil, que demostró que es titular de todas todas en este equipo.
Llegir mes / Leer mas...

"1-0. El Real Zaragoza cortó su racha negativa". Article de @mundodeportivo

1-0. El Real Zaragoza cortó su racha negativa



Zaragoza, 16 ene (EFE).- El Real Zaragoza cortó la racha negativa de cuatro jornadas sin ganar que acumulaba con una victoria ajustada sobre el Llagostera en un partido en el que tuvo ocasiones para haber logrado una amplia goleada pero en el que le faltó acierto rematador.
Lluis Carreras logró su primer triunfo como técnico zaragocista en un partido en el que el Llagostera evidenció las razones por las que es penúltimo, ya que no tiró entre los tres palos ni una sola vez en todo el partido.
El Zaragoza, por su parte, tuvo un cuarto de hora bueno, con ocasiones al final del primer tiempo y otra a la vuelta del descanso y no fue hasta el tramo final, con su rival más abierto en busca de la igualada, cuando dispuso de varias más para haber goleado, pero sin tino rematador
El inicio del encuentro estuvo a la altura del frío imperante en la capital aragonesa. Ambos conjuntos tenían congeladas las ideas y nadie era capaz de combinar de forma que pudiera acabar la situación en una jugada con cierto peligro.
Así transcurrió el encuentro hasta el minuto 26 de partido, momento en el que los locales despertaron y comenzaron a llegar con peligro a la meta de René.
Cabrera, Pedro y Dorca tuvieron sus opciones de abrir el marcador en apenas dos minutos, los que fueron del 26 al 28, pero faltó puntería.
Esas ocasiones serían el preludio del gol zaragocista, que llegó en el minuto 30 obra de Pedro, tras un excelente centro de Ortuño desde la línea de fondo, que no tuvo mas que empujar a la red en boca de gol.
El autor de la asistencia tuvo en sus botas el segundo de la tarde cuando agonizaba el primer periodo tras irse de la defensa e internarse en el área, pero su remate salió muy desviado, y Pedro pudo sentenciar con el segundo a poco de volver de vestuarios con un remate potente que se estrelló en el larguero.
Conforme avanzó el cronómetro el conjunto catalán se fue estirando pero sin llegar a crear excesivo peligro sobre la meta de un Bono inédito que solo tuvo trabajo en algún centro o en algún saque de esquina.
El único disparo con enjundia de los visitantes llegó en un remate raso que salió ajustado al palo, del recién ingresado Emilio, en el minuto 69.
Sin embargo, al abrir líneas, el equipo gerundense comenzó a dejar huecos atrás y el Real Zaragoza los aprovechaba para llevar peligro a la contra.
Una jugada entre Sergio Gil y Pedro, que acabó con un gran pase de éste a Diamanka no fue aprovechada por el senegalés que, solo ante el meta René, envió el balón a las nubes en el 78 y tres minutos más tarde, de nuevo el africano pudo marcar pero su remate dentro del área dio en un defensa que se cruzó.
Para evidenciar las carencias en el remate, los zaragocistas aún dispusieron de dos opciones más que, como todas las anteriores, fueron marradas en inmejorables condiciones.
Ficha técnica:
1 - R. Zaragoza: Bono; Isaac, Vallejo, Cabrera, Rico; Erik Morán, Dorca, Diamanka (Rubén, min.92); Hinestroza (Sergio Gil, min.65), Ortuño (Ortí, min.83) y Pedro.
0 - U.E. Llagostera: René; Masó, Fran Cruz (Benja, min.57), Jorge, Samu (Edu Oriol, min.77); Imaz, Tito, Marcos Tebar, Ríos Reina; Escassi (Emilio, min.68) y Juanjo.
Goles: 1-0. min.30. Pedro.
Árbitro: Trujillo Suárez, del Comité Tinerfeño. Amonestó con tarjeta amarilla a los visitantes Samu e Imaz.
Incidencias: partido correspondiente a la jornada 21 de la Liga Adelante disputado en el estadio de La Romareda de Zaragoza ante unos 15.000 espectadores.EFE
Llegir mes / Leer mas...

"Primera victoria de Carreras".Article de @mundodeportivo

Primera victoria de Carreras

  • El Zaragoza cortó la racha negativa de cuatro jornadas sin ganar ante un Llagostera que no existió en ataque
Lluis Carreras sumó su primer triunfo al frente del Zaragoza
Lluis Carreras sumó su primer triunfo al frente del Zaragoza

Zaragoza


El Real Zaragoza cortó la racha negativa de cuatro jornadas sin ganar que acumulaba con una victoria ajustada sobre el Llagostera, en un partido en el que tuvo ocasiones para haber logrado una amplia goleada pero en el que le faltó acierto rematador. Lluís Carreras logró su primer triunfo como técnico zaragocista en un partido en el que el Llagostera evidenció las razones por las que es penúltimo, ya que no tiró entre los tres palos ni una sola vez en todo el partido. El Zaragoza, por su parte, tuvo un cuarto de hora bueno, con ocasiones al final del primer tiempo y otra a la vuelta del descanso y no fue hasta el tramo final, con su rival más abierto en busca de la igualada, cuando dispuso de varias más para haber goleado, pero sin tino rematador.
El gol zaragocista llegó en el minuto 30 obra de Pedro, tras un excelente centro de Ortuño desde la línea de fondo, que no tuvo mas que empujar a la red en boca de gol. El propio Pedro pudo sentenciar con el segundo a poco de volver de vestuarios con un remate potente que se estrelló en el larguero.
El único disparo con enjundia de los visitantes llegó en un remate raso que salió ajustado al palo, del recién ingresado Emilio, en el minuto 69. Sin embargo, al abrir líneas, el equipo gerundense comenzó a dejar huecos atrás y el Real Zaragoza los aprovechaba para llevar peligro a la contra. Una jugada entre Sergio Gil y Pedro, que acabó con un gran pase de éste a Diamanka no fue aprovechada por el senegalés que, solo ante el meta René, envió el balón a las nubes en el 78. Para evidenciar las carencias en el remate, los zaragocistas aún dispusieron de dos opciones más que, como todas las anteriores, fueron marradas en inmejorables condiciones.
Ficha técnica:
R. Zaragoza: Bono; Isaac, Vallejo, Cabrera, Rico; Erik Morán, Dorca, Diamanka (Rubén, min.92); Hinestroza (Sergio Gil, min.65), Ortuño (Ortí, min.83) y Pedro.
U.E. Llagostera: René; Masó, Fran Cruz (Benja, min.57), Jorge, Samu (Edu Oriol, min.77); Imaz, Tito, Marcos Tebar, Ríos Reina; Escassi (Emilio, min.68) y Juanjo.
Goles: 1-0. min.30. Pedro.
Árbitro: Trujillo Suárez, del Comité Tinerfeño. Amonestó con tarjeta amarilla a los visitantes Samu e Imaz. Incidencias: 15.000 espectadores en La Romareda
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera cae por la mínima en Zaragoza y no se acerca a la salvación". Article de @sport

El Llagostera cae por la mínima en Zaragoza y no se acerca a la salvación

El Llagostera cierra la primera vuelta como penúltimo a cuatro puntos provisionales de la salvación, después de caer por la mínima en Zaragoza en el primer triunfo oficial de Lluís Carreras en el banquillo blanquillo

El Llagostera cae por la mínima en Zaragoza y no se acerca a la salvación
Lluís Carreras sumó su primer triunfo en Zaragoza EFE
EFE
16-1-2016 | 20:35 H.
El Real Zaragoza cortó la racha negativa de cuatro jornadas sin ganar que acumulaba, con una victoria ajustada sobre el Llagostera en un partido en el que tuvo ocasiones para haber logrado una amplia goleada, pero en el que le faltó acierto rematador.
Lluis Carreras logró su primer triunfo como técnico zaragocista en un partido en el que el Llagostera evidenció las razones por las que es penúltimo, ya que no tiró entre los tres palos ni una sola vez en todo el partido.
El Zaragoza, por su parte, tuvo un cuarto de hora bueno, con ocasiones al final del primer tiempo y otra a la vuelta del descanso, y no fue hasta el tramo final, con su rival más abierto en busca de la igualada, cuando dispuso de varias más para haber goleado, pero sin tino rematador.
El inicio del encuentro estuvo a la altura del frío imperante en la capital aragonesa. Ambos conjuntos tenían congeladas las ideas y nadie era capaz de combinar, de forma que pudiera acabar la situación en una jugada con cierto peligro.
Así transcurrió el encuentro hasta el minuto 26 de partido, momento en el que los locales despertaron y comenzaron a llegar con peligro a la meta de René.
Cabrera, Pedro y Dorca tuvieron sus opciones de abrir el marcador en apenas dos minutos, los que fueron del 26 al 28, pero faltó puntería.
Esas ocasiones serían el preludio del gol zaragocista, que llegó en el minuto 30 obra de Pedro, tras un excelente centro de Ortuño desde la línea de fondo, que no tuvo mas que empujar a la red en boca de gol.
El autor de la asistencia tuvo en sus botas el segundo de la tarde, cuando agonizaba el primer periodo, tras irse de la defensa e internarse en el área, pero su remate salió muy desviado, y Pedro pudo sentenciar con el segundo a poco de volver de vestuarios con un remate potente que se estrelló en el larguero.
LOS AZULGRANAS, SIN REMATE
Conforme avanzó el cronómetro el conjunto catalán se fue estirando, pero sin llegar a crear excesivo peligro sobre la meta de un Bono inédito que solo tuvo trabajo en algún centro o en algún saque de esquina.
El único disparo con enjundia de los visitantes llegó en un remate raso que salió ajustado al palo, del recién ingresado Emilio, en el minuto 69.
Sin embargo, al abrir líneas, el equipo gerundense comenzó a dejar huecos atrás y el Real Zaragoza los aprovechaba para llevar peligro a la contra.
Una jugada entre Sergio Gil y Pedro, que acabó con un gran pase de éste a Diamanka, no fue aprovechada por el senegalés, que, solo ante el meta René, envió el balón a las nubes en el 78 y, tres minutos más tarde, de nuevo el africano pudo marcar, pero su remate dentro del área dio en un defensa que se cruzó.
Para evidenciar las carencias en el remate, los zaragocistas aún dispusieron de dos opciones más que, como todas las anteriores, fueron marradas en inmejorables condiciones.
Llegir mes / Leer mas...

"Edu Oriol debuta i Emilio reapareix dos mesos després". Article de @diaridegirona

Edu Oriol debuta i Emilio reapareix dos mesos després

17.01.2016 | 00:00 Una de les imatges que va deixar el partit del Llagostera a la Romareda va ser el debut del jugador de Cambrils Edu Oriol, fitxat aquesta setmana, i que va sortir a la segona meitat per jugar els seus primers minuts amb la samarreta de l'equip gironí.
L'extrem va entrar al minut 73 per substituir Samu de los Reyes i no va tenir gaire protagonisme amb el joc. Edu Oriol no disputava un partit des del passat mes de maig, amb el Rapid de Bucarest, i haurà d'entrar mica en mica en l'estil de joc d'Oriol Alsina i haurà d'agafar ritme de competició.
Una de les notícies positives pel Llagostera en el partit d'ahir va ser la reaparició del migcampista Emilio Sánchez. El manxec, com Edu Oriol, va entrar a la segona meitat reapareixent així dos mesos després d'estar lesionat i no poder participar en els últims compromisos de l'equip. Emilio va aportar més equilibri i possessió al mig del camp i va tenir a les seves botes l'empat, en un xut que va sortir fregant el pal de la porteria aragonesa.
La reaparició d'Emilio i el debut d'Edu Oriol van venir propiciats per les baixes d'última hora de Jordi López, José Carlos i Querol. Per la seva banda, Tébar, que va debutar la setmana passada, va ser titular per primer cop.
Llegir mes / Leer mas...

"Se´ls hi fa encara més complicat ".Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Se´ls hi fa encara més complicat

El Llagostera encaixa la desena derrota del curs fora de casa a Saragossa en un partit on el porter René evita un resultat més desfavorable

17.01.2016 | 00:00
Se´ls hi fa encara més complicat
Se´ls hi fa encara més complicat
La Romareda ha deixat de ser un estadi talismà per la UE Llagostera-Costa Brava. Era la tercera vegada que els gironins visitaven Saragossa, on sempre havien tret un resultat positiu, però en aquesta ocasió van encaixar una derrota (1-0) que tanca una primera volta per oblidar. L'equip d'Oriol Alsina completa la primera part de la temporada sense saber que és guanyar fora de casa i ahir ni tan sols ho van merèixer davant d'un rival que podria haver tancat el partit amb un marcador molt més contundent. Només la falta d'encert dels davanters i l'actuació de René Román van evitar-ho.
La cara dels jugadors en el moment de deixar el terreny de joc fa pensar que aquesta ensopegada ha fet trontollar l'estat anímic del vestidor. La sort tampoc acompanya. Oriol Alsina va haver de tornar a capgirar l'onze inicial amb canvis importants obligat per les nombroses baixes que tenia per visitar al conjunt aragonès. A les ja conegudes de Chus Herrero i Ruymán, aquesta setmana es van sumar les de Pitu per sanció i Chumbi, Querol i Jordi López per lesió. Fins i tot a última hora va perdre a José Carlos per unes molèsties al bessó. Amb això Marcos Tébar va ser la principal novetat a l'equip. Després de debutar la setmana passada contra el Leganés, el madrileny va estrenar titularitat acompanyant a Tito Ortíz i Escassi al centre del camp. L'aposta pel trivot sembla definitiva. També destacada l'entrada de Jorge Garcia a l'eix de la defensa, i l'alineació de Juanjo com a única referència en atac. El Llagostera va sortir disposat a madurar el partit intentant aprofitar-se de la delicada situació del Saragossa i de l'exigència de la graderia sobre el seu equip. Ben plantat sobre el camp i fent la pressió des de la zona de creació aragonesa, va començar aturant el joc de combinació dels locals, i només una rematada de cap de Cabrera a la sortida de córner va inquietar la porteria gironina. A mesura que van anar passant els minuts el Llagostera es va atrevir a estirar línies, el que també va generar més espais, especialment per bandes. Va ser després d'una arribada per l'esquerra que Pedro va obligar a René a fer una gran intervenció per evitar el primer gol local.
Aquesta jugada va esperonar als de Lluís Carreras, que en la jugada següent ho van tornar a intentar amb un xut de Dorca. Coincidint amb la mitja hora de partit, i amb el Saragossa llençat a l'atac, Pedro va avançar el seu equip rematant una centrada d'Ortuño. En aquesta ocasió el davanter no va fallar. Si la tarda a la capital aragonesa no era prou freda, el gol va acabar de glaçar els ànims d'un Llagostera que a partir d'aquest va passar els pitjors moments del partit. Un minut més tard novament Pedro, molt actiu per banda dreta, va xutar al lateral de la xarxa. Ell mateix va obligar René a refusar un servei de cantonada molt tancat, i just abans del descans Ortuño va desaprofitar l'ocasió més clara del seu equip per fer el segon. El davanter es va quedar sol davant del porter però va xutar creuat.
El descans va arribar quan el Llagostera més ho necessitava. A la represa les coses no van canviar massa, i en les dues primeres accions, Hinestroza va provar fortuna amb dos xuts des de fora l'àrea. Tots dos perillosos, però desviats. Als deu minuts de la segona part Alsina va decidir fer un pas endavant substituint Fran Cruz per Benja amb l'objectiu de reforçar l'atac. Amb el canvi va endarrerir la posició d'Escassi, però poc després el malagueny es va haver de retirar per culpa d'unes molèsties. El seu lloc el va ocupar Emilio Sánchez, que tornava a jugar després vuit setmanes. El manxec va disputar vint minuts, i amb ell al camp el Llagostera va tenir més control de la pilota apostant més per l'elaboració que pel joc directe, tot i que sense profunditat.
El Saragossa en canvi es va dedicar a defensar bé i sortir al contra atac amb passades llargues que en la majoria de casos van agafar els gironins massa avançats. Ortuño va tenir dues clares ocasions per sentenciar el partit, però ahir l'exdavanter del Girona no va estar encertat. Igualment Pedro, que en una tercera acció consecutiva tampoc va trobar porteria. L'última carta d'Oriol Alsina va ser deixar l'equip amb defensa de tres fent debutar a Edu Oriol, presentat dijous com a nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, i que mancat de ritme de competició poc va poder fer per ajudar als seus nous companys. L'últim quart d'hora només va servir perquè el Saragossa intentés assegurar la victòria amb vàries arribades que Diamanka no va saber definir.
Amb el xiulet de l'àrbitre La Romareda va respirar tranquil·la amb el primer triomf de l'era Lluís Carreras al Saragossa. Al bàndol gironí en canvi, nou cop per la moral d'un equip obligat a millorar d'immediat si no vol veure's sentenciat quan encara quedi un tram important de la temporada. El calendari no dóna treva als d'Oriol Alsina, que la setmana que ve tenen una nova sortida a Pamplona per enfrontar-se a un Osasuna que també lluita per la part alta. Amb un setmana de marge, el tècnic no només espera recuperar la confiança dels seus jugadors, si no també poder comptar amb alguna de les vuit baixes que té ara mateix a la plantilla.
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina, molt crític: "No ho podem fer pitjor a domicili". Article de @diaridegirona

Alsina, molt crític: "No ho podem fer pitjor a domicili"

L'entrenador del Llagostera espera i desitja una victòria per capgirar l'estat d'ànim de l'equip

17.01.2016 | 00:00
Oriol Alsina i els jugadors d´ambdòs equips es van saludar al final dels noranta minuts.
Oriol Alsina i els jugadors d´ambdòs equips es van saludar al final dels noranta minuts.
Oriol Alsina va destacar en la coferència de premsa posterior a la derrota del Llagostera, que "la victòria del Saragossa ha estat clara i merescuda. Han estat millor que nosaltres". El tècnic de l'equip gironí va veure com aquesta setmana, tres jugadors se sumaven a la llista de lesionats de l'equip i dificultaven la preparació pel partit a terres aragoneses. "Hem tingut molts despropòsits en aquesta última setmana. Les baixes de Jordi López, Querol i José Carlos s'han sumat a les que ja teníem, fins al punt de viatjar amb 8 absències".
El Llagostera va sortir a "aguantar el partit". Coneixedors de la dificultat de l'enfrontament i de les necessitats que també tenia el rical, el conjunt blaugrana va fer uns bons minuts abans d'encaixar el gol. "Tots els jugadors han sortit amb molta intensitat". Alsina va recalcar que, novament, "el gol arriba després d'un error defensiu per part nostre. Fins aleshores estavem ben plantats sobre el terreny de joc i quan ells han marcat, el partit s'ha complicat".
A partir del seu gol, l'equip va patir més dificultats i René va resultar clau perquè l'1-0 fos el resultat definitiu al marcador. "A la segona part hem anat a per totes. Hem arriscat, hem canviat defenses per jugadors més ofensius i ho hem intentat. A l'últim quart d'hora el Saragossa ha creat més ocasions perquè nosaltres hem arriscat i hem anat més a l'atac".
El Llagostera només ha sumat 1 punt fora de casa en tota la temporada i Oriol Alsina es va mostrar crític amb aquesta situació. "Ara mateix a fora de casa no ho podem fer pitjor. Hem d'estar forts a casa i millorar molt a domicili, que és on hem de fer una passa endavant". El Llagostera i Alsina ja comencen a fer un compte enrere dels partits que queden per acabar la competició i a fer càlculs. "A Llagostera ens caracteritzem per assolir els reptes complicats. Dels 21 partits que queden, n'hem de guanyar 10 o empatar molts partits". No obstant això, l'equip ha demostrat que sap jugar contra tots els rivals. "Hem de jugar tots els partits com si fossin una final".
A Saragossa segurament l'equip no va fer tants mèrits per guanyar com sí que va passar en els últims desplaçaments que va fer l'equip llagosterenc. "A fora de casa no tenim gaire sort. Hem perdut els últims partits i un d'ells, per culpa d'un gol en fora de joc. Hem de recuperar l'estat anínic de la plantilla". Respecte aquest aspecte, Alsina ratifica que necessiten una victòria per canviar l'estat d'ànim. "Hem d'estar mentalitzats que la lliga és llarga i que hem de lluitar fins al final". El proper objectiu, intentar puntuar al Sadar.
Mentrestant, el club segueix treballant per trobar un lateral esquerre que reforci la plantilla.
Llegir mes / Leer mas...

"mOMENT DE FER BALANÇ ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

mOMENT DE FER BALANÇ

17.01.2016 | 00:00
mOMENT DE FER BALANÇ
mOMENT DE FER BALANÇ
a completa la primera volta del campionat, i arribats a aquest punt és moment de posar nota a la primera part de la temporada, treure conclusions i analitzar en què cal millorar. Això tenint en compte la classificació s'ha de fer amb caràcter d'urgència. En general l'equip d'Oriol Alsina suspèn pràcticament en tot. Els gironins han estat 18 de les 21 jornades disputades en zona de descens. Per trobar les raons es pot retrocedir a l'inici d'una pretemporada més llarga del que és habitual i amb rivals de 'poca' exigència per un equip de la Lliga Adelante. Excepte el Girona, tots van ser de categories no professionals. També la planificació d'una plantilla sense homes amb un perfil clar de banda, mancança que el Llagostera ha acusat especialment amb rivals amb bon ordre defensiu.
Les lesions, l'altre gran obstacle. Moltes i repetides de jugadors cridats a ser protagonistes. Sense un onze tipus l'equip ha acusat els desajustos d'un plantejament que aposta, fins i tot en excés, pel joc directe, sobretot havent futbolistes amb qualitat per l'elaboració i el toc de pilota. En els últims partits s'intueix un canvi gràcies a un trivot que reforça el centre del camp. Tot i això el Llagostera continua sent la fragilitat d'una defensa que encaixa masses gols, molts a partir d'errades en la pressió. Igual d'important és la manca d'encert de cara a porteria. Amb 6 davanters el Llagostera no arriba al gol per partit. Finalment també les decisions arbitrals, que no han fet justícia amb l'equip. En positiu és inqüestionable l'esperit competitiu i capacitat de sacrifici dels jugadors, destacable el rendiment dels gironins a Palamós, la millora en les segones voltes i la 'calma' aparent amb la qual s'està gestionant la situació. El vestidor està convençut que se'n sortiran.
Llegir mes / Leer mas...

"Un malalt en estat crític". Article de @lesportiucat

Un malalt en estat crític

El Saragossa guanya amb justícia el Llagostera després de crear-li múltiples ocasions clares per fer gol

Els gironins tanquen la primera volta havent sumat només un punt de 33 fora de casa

Amb 17 punts, arribar als 50 és tot un repte

Ríos Reina, conduint la pilota davant Pedro, l'autor del gol del Saragossa Foto: G.M/HERALDO.
1
El Llagostera va tornar a perdre fora de casa, aquesta vegada a l'estadi de La Romareda, contra el Saragossa (1-0). El conjunt llagosterenc es va veure superat pels aragonesos, que van disposar de múltiples ocasions per ampliar la seva renda i golejar. O bé les bones intervencions de René o la falta de punteria dels atacants locals van permetre als gironins arribar al tram final del partit amb possibilitats de puntuar. Ni el fet de poder obtenir un botí injust al final va fer que els jugadors d'Alsina traguessin el verí per reaccionar, i és que el primer xut llagosterenc va arribar en el 68'. El segon i últim, en el 69'. Sortir del pou i evitar el descens s'ha convertit en tot un repte per al Llagostera, que acaba la primera volta amb només un punt de 33 fora de casa i un total de 17, molt lluny dels 50, la marca mínima que assegura en el major dels casos la salvació.
El temut vent de mestral o cerç –cierzo– conegut entre els aficionats del Saragossa va fer acte de presència durant tot el dia. Moderat, de component nord-oest, fred i sec, és més respectat que els rivals pels aragonesos. L'ambient gèlid no va ajudar cap dels dos equips, ja que la sensació tèrmica a Saragossa, al voltant dels zero graus, només podia ser escalfat amb gols i bon joc. Tot el contrari suposava un sentiment contradictori que s'accentuava a mesura que passaven els minuts, sobretot per la situació dels dos equips, necessitats, tot i que de manera molt diferent –els de Carreras no volen perdre de vista la part alta de la taula, mentre que els d'Alsina intenten sortir de la zona més baixa–. En els primers compassos de l'enfrontament, l'equip local va portar tímidament la iniciativa del joc. Amb molt de toc, comandat pel seu home més tècnic, Erik Morán, els aragonesos van disposar de les primeres aproximacions a l'àrea gironina, a través de les centrades de Pedro, que per sort, no trobaven rematador. El Llagostera no es va empetitir davant l'embranzida dels jugadors dirigits per Lluís Carreras i amb el trivot, novament utilitzat a domicili, els d'Oriol Alsina van discutir la possessió als locals. El treball de Tito, per davant dels centrals, i d'Escassi i Tébar en la pressió de la sortida de pilota rival van ofegar la zona de creació aragonesa.
Cap dels dos rivals va optar per assumir riscos innecessaris i el joc va entrar en una fase lenta i de poca tensió. Segurament això és el que millor li anava al Llagostera, ja que qualsevol intercanvi de cops de tu a tu amb el contrincant el portaria de caps a la infermeria. Les imprecisions i les passades endarrerides buscant la millor opció dels jugadors aragonesos eren protestades pels aficionats locals, que s'impacientaven cada vegada més amb el seu equip, un altre aspecte que segur que Alsina firmava en el seu imaginari.
Canvi de ritme i gol
El trivot, ben treballat per part llagosterenca, va anar ofegant cada vegada més el mig del camp del Saragossa, que tot i això, amb l'ajuda d'una bona internada de l'exjugador del Girona Ortuño, Pedro va tenir la millor ocasió fins llavors (26'). René, brillant, va rebutjar el fort xut de l'extrem a boca de gol. S'ho va creure el Saragossa i un minut més tard, Pedro, ara d'assistent, va deixar la pilota a Dorca, que sense oposició va tornar a topar amb René.
En la tercera bona ocasió que tenia en escassos tres minuts, el Saragossa es va trobar amb el premi del gol després que Ortuño va centrar una pilota al segon pal i, de nou Pedro, va rematar la pilota amb el cap a la xarxa de la porteria llagosterenca. El treball de consistència gironina tornava a tenir la xacra d'un gol en contra. Calia trobar un revulsiu que dotés l'equip de caràcter ofensiu, però aquest tampoc va acabar d'arribar.
El Saragossa va sortir intens en els primers minuts de la segona part, incentivat per un Llagostera tou i inofensiu a partir de tres quarts del camp. En el 55', Pedro, el millor home dels aragonesos, va estavellar una pilota al pal, i és que, abans que els locals fessin el segon gol, Alsina va voler augmentar els efectius ofensius amb l'entrada de Benja per Fran Cruz, fet que movia Escassi a l'eix defensiu i convertia de nou el dibuix tàctic a l'habitual 4-4-2. No n'hi havia prou amb això i el d'Arenys de Mar va treure Escassi per donar entrada a Emilio Sánchez i així connectar amb els futbolistes més avançats. I aquest moviment va ser el que va provocar dues ocasions consecutives dels gironins. La primera en el primer xut entre els tres pals de Juanjo, massa forçat (68'), i la segona, amb un xut ras i sec d'Emilio des de la frontal, que es va perdre per poc, al costat esquerre de la porteria defensada pel marroquí Bono (69'). El conjunt dirigit per Lluís Carreras no va renunciar a l'atac per evitar endarrerir línies i Pedro i Diamanka van disposar de més arribades amb perill que no van saber materialitzar i que van impedir als llagosterencs tenir alguna ocasió més.

LLAGOSTERA: René, Masó, Fran Cruz (Benja Martínez, 56'), Jorge García, Samu de los Reyes (Edu Oriol, 76'); Escassi (Emilio, 66'), Tito, Marcos Tébar; Imaz, Ríos Reina i Juanjo.

SARAGOSSA: Bono, Isaac, Vallejo, Cabrera, Diego Rico; Erik Morán, Dorca, Diamanka (Rubén, 91'); Hinestroza (Sergio Gil, 63'), Pedro i Alfredo Ortuño (Jorge Ortí, 83').

MOLTA FEINA

En els primers minuts el trivot format per Tito, Tébar i Escassi va collar els rivals
MINUT A MINUT: 4' Bona combinació entre Erik Morán i Pedro. Aquest acaba fent la centrada massa forta sense trobar cap rematador. 5'Passada a l'espai de Tébar cap a Jesús Imaz. Desgraciadament l'atacant es trobava en fora de joc quan es quedava sol davant de Bono. 6' Falta lateral que serveix Pedro. Cabrera remata amb el cap com pot i la pilota marxa al lateral de la porteria defensada per René Román. 14' Passada a l'espai de Pedro a la qual Ortuño no arriba per ben poc. 15' Ríos Reina fa una bona centrada des de la banda esquerra que, massa passada al segon pal, no troba rematador. 20' René rebutja malament amb els peus. La pilota cau als peus d'Hinestroza, que cedeix a Pedro i força el córner. 21' El mateix Pedro serveix el córner i Isaac, sol a la frontal de l'àrea, envia la pilota a la segona graderia de l'estadi de La Romareda. 22' Mala cessió de Ríos Reina a René que queda curta, però el porter andalús aconsegueix rebutjar bé. 23' Córner servit per Ríos Reina molt tancat que Cabrera ha de rebutjar molt a prop de la ratlla de gol. 24' Falta lateral servida per Ríos Reina que Juanjo aconsegueix rematar de cap al segon pal. La pilota queda morta al punt de penal però un defensor rebutja. 25' Gran jugada de Diego Rico, que fa la centrada al segon pal i René intervé providencialment per rebutjar a córner. 26' Internada d'Ortuño, que centra al segon pal i Pedro remata. Per sort, René rebutja a córner. 27' Pedro se'n fa dos del Llagostera i cedeix a Dorca. El garrotxí, sense oposició dins l'àrea, xuta però topa amb René, providencial. 30' Ortuño fa una bona centrada al segon pal després d'aprofitar un rebot amb Fran Cruz. De nou Pedro remata i aquesta vegada fa l'1-0 per al conjunt dirigit per Lluís Carreras. 43' Ortuño guanya el cos a cos a Jorge García però remata massa creuat davant d'un René Román ja batut. 50' Dorca fa una passada cap a Hinestroza, aquest la deixa passar i Diego Rico des del carril fa la centrada. Jorge García refusa amb precisió. 55' Pedro fa la centrada, Samu rebutja però la pilota li cau novament a les cames a l'extrem, que engalta un fort xut que topa amb el travesser de la porteria llagosterenca. 56' Diamanka per a Ortuño, aquest per a Hinestroza, que retalla i envia la pilota als núvols. 59' Falta servida per Ríos Reina, que obliga a treballar els centrals locals per enviar a córner. 68' Primer xut del Llagostera a porteria. El fa Juanjo Expósito massa forçat, a les mans de Bono. 69' S'anima el Llagostera. Emilio xuta des de fora de l'àrea fora per poc. La més clara dels d'Alsina. 73' Bona triangulació de Diamanka i Sergio Gil que Diego Rico acaba enviant als núvols. 77' Passada a l'espai a Pedro, que al primer toc la centra per a Diamanka, sol dins l'àrea petita, i remata per damunt de la porteria de René. 81' Pedro cap a Ortuño, que cedeix a Diamanka, però el seu xut toca el cul de Jorge i es perd pel córner. 83' Pedro, al vèrtex de l'àrea, xuta creuat, René posa la mà i de nou, Diamanka no pot rematar bé a boca de gol. 88' Falta lateral executada per Pedro que Sergio Gil gairebé remata al segon pal amb l'oposició de Masó.
GOLS: 1-0 (30) Pedro. ÀRBITRE: Trujillo Suárez (col·legi de Tenerife). T.G.: als visitants Samu de los Reyes (38') i Jesús Imaz (51'). T.V.: cap. PÚBLIC: 14.033 espectadors a l'estadi de La Romareda.

EVITABLE

Ortuño es va girar molt fàcilment per cedir a Pedro al segon pal i fer l'1-0 definitiu

CANVIS OFENSIUS

Fran Cruz, Escassi i Samu van deixar el seu lloc a Benja, Emilio i el flamant fitxatge, Edu Oriol

POC JOC OFENSIU

El Llagostera va tornar a evidenciar que fora de casa la seva artilleria és del tot inofensiva
Les múltiples baixes, alguna d'última hora, van condicionar l'onze d'Alsina
Darrera actualització ( Diumenge, 17 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera:“Hem perdut merescudament”. Article de @lesportiucat

“Hem perdut merescudament”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina i Carreras, ahir a La Romareda Foto: EL PERIODICO DE ARAGÓN.
1
A diferència dels últims partits a fora de casa, Oriol Alsina no es va mostrar gaire enfadat pel resultat del seu equip, que va ser el mateix, una derrota, ja que aquesta vegada va qualificar el resultat de just i no va tenir cap retret cap a l'actuació arbitral. Evidentment, però, el tècnic estava disgustat per la derrota a La Romareda, la vuitena consecutiva a camp contrari del Llagostera. “Hem començat bé, però el seu gol ens ha trastocat els plans i ens ha complicat el partit, ha estat un error important per part nostra, perquè no podem deixar que un jugador com l'Ortuño es mogui amb tanta facilitat dins l'àrea abans de fer la centrada. En la segona part hem intentat arriscar amb gent més ofensiva i posant més jugadors per dins, però també és quan el Saragossa ha pogut generar més ocasions. Hem tornat a perdre, però avui segurament hem merescut la derrota, perquè el rival ha estat millor que nosaltres”, va començar explicant Oriol Alsina, que va tornar a fer referència a les nombroses baixes que tenia el Llagostera per afrontar el partit, un handicap que s'arrossega des de principi de temporada. “És un cúmul de despropòsits. A totes les baixes que ja teníem, se n'hi van afegir tres d'última hora, i a la banqueta avui teníem jugadors que només estaven bé per jugar 20 o 25 minuts; tot això ens està condicionant molt. Esperem que aquesta mala sort canviï aviat per poder fer els onzes més competitius.” El tècnic també va voler deixar clar que ahir, a diferència d'altres partits, sí que va quedar satisfet amb l'entrega dels seus jugadors: “S'hi han deixat la vida, avui no podem dir que hagin sortit adormits o que els hagi faltat intensitat, i això és una cosa que ens anima a seguir treballant per tirar cap amunt.”
Tot i així, Alsina no va amagar que la situació de l'equip comença a ser força preocupant: “És un moment complicat i anímicament és normal que tot això afecti els jugadors, però hem d'estar mentalitzats que això és molt llarg i que hem de lluitar fins al final del campionat.”

LA REALITAT

“És un moment complicat i anímicament és normal que tot això afecti els jugadors”

LA CLAU

“Hem començat bé, però el seu gol ens ha trastocat els plans. Ha estat un error important per part nostra”

SENSE REACCIÓ

“En la segona part hem arriscat amb gent més ofensiva, però també és quan el Saragossa més ha generat”
Darrera actualització ( Diumenge, 17 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Edu Oriol debuta amb el Llagostera".Article de @lesportiucat

Edu Oriol debuta amb el Llagostera

Primers minuts. L'extrem va jugar l'últim quart d'hora, però no va poder fer res per evitar la derrota de l'equip

Edu Oriol, just en el moment d'entrar al camp Foto: G.M./ HERALDO.
1
Només dos dies després de ser presentat oficialment com a nou jugador del Llagostera, Edu Oriol va poder disputar els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana (el de Cambrils va entrar en la convocatòria a causa de les nombroses baixes de l'equip). L'extrem va entrar al camp en el minut 75 de partit en substitució del defensa Samu de los Reyes i es va col·locar a la banda dreta, quan el resultat ja era d'1-0 a favor del Saragossa. En aquest tram del matx, el Llagostera ja anava a la desesperada a la recerca de l'empat, mentre que el conjunt local no aconseguia matar el partit tot i tenir nombroses ocasions al contraatac.
Edu Oriol va tenir poca participació en el quart d'hora que va estar damunt la gespa, ja que li van arribar escasses pilotes en atac i, fins i tot, va haver de recular en més d'una ocasió per ajudar en tasques defensives. El jugador, que es va enfrontar amb el que va ser el seu últim equip en el futbol estatal (hi va jugar els cursos 2011/12 i 12/13, a primera divisió, abans d'iniciar un periple de dos anys i mig per l'estranger), es va mostrar satisfet per haver debutat amb el Llagostera però alhora resignat per la derrota a La Romareda.
“Estic molt content per haver debutat, i més per ser al camp del Saragossa, però evidentment no puc estar satisfet del tot, perquè no hi hem pogut aconseguir cap punt. Hem de continuar treballant i jo, personalment, posar-me del tot en forma al més aviat possible”, va explicar Edu Oriol després de l'enfrontament.
Quesada haurà d'esperar
Qui també va estar a punt de debutar amb el Llagostera va ser Nando Quesada, que ja pot jugar amb el primer equip des que es va obrir el mercat d'hivern (abans només podia competir amb el filial de 2a catalana). El migcampista es va escalfar durant bona part de la segona meitat, però finalment no va ser cap dels tres canvis i el seu debut haurà d'esperar.
Darrera actualització ( Diumenge, 17 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Lluís Carreras Tècnic del Saragossa:“Aquesta victòria ens reforça la moral a tots”. Article de @lesportiucat

“Aquesta victòria ens reforça la moral a tots”

Lluís Carreras Tècnic del Saragossa

L'entrenador català del Saragossa, Lluís Carreras, es va mostrar satisfet i alleujat després de la victòria del seu equip contra el Llagostera, la seva primera com a tècnic del conjunt aragonès. “Sempre plantegem els partits per guanyar, però en aquest, a diferència d'altres, hem tingut ocasions més clares i hem marcat un gol més que el rival. És una victòria que ens reforça la moral a tots, a la gent, a la premsa, al Saragossa...”, va explicar Carreras, que va lamentar no haver sabut matar el partit: “Hem generat moltes ocasions de gol però només n'hem marcat un, que ens ha servit per guanyar. Ens ha faltat ser més efectius.”
El tècnic de Sant Pol de Mar també va destacar el gran partit de Pedro, l'autor del gol del triomf aragonès: “En Pedro avui ens ha donat els tres punts, s'ha posat l'equip a l'esquena i ha fet jugar a tot l'equip”.
Darrera actualització ( Diumenge, 17 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...