divendres, 14 d’octubre del 2016

"El Llagostera es posarà a prova demà contra el millor visitant". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera es posarà a prova demà contra el millor visitant

14.10.2016 | 07:23 El rival de demà a l'estadi Palamós-Costa Brava (18.30) és d'aquells incòmodes i que obligarà al Llagostera a oferir la seva millor versió. El Cornellà, un equip que frega les places de play-off d'ascens a Segona A i que suma, per exemple, els mateixos 15 punts que el tercer, es presenta a Palamós amb l'etiqueta de millor visitant de la categoria gràcies a les tres victòries (0-3 contra el Mallorca B, i 0-1 davant l'Atlètic Llevant i el Barça B), més l'empat a Alcoi (1-1).
A les files del conjunt barceloní, visitarà l'estadi un jove entrenador que coneix molt bé l'estadi de Palamós perquè el tècnic Jordi Roger té arrels palamosines, el seu pare és del municipi, i a més a més, ell va ser davanter del degà i també ha visitat l'estadi com a tècnic dels barcelonins a Tercera. El duel de demà serà un cara a cara contra el millor visitant de la Segona B davant un dels millors conjunts com a local. Els d'Alsina i Álvarez, a diferència dels duels a domicili s'estan mostrant fiables i invencibles a casa com ho demostren les dues victòries i els dos empats aconseguits fins ara davant els seus aficionats.
Situat en l'avantpenúltima posició, el Llagostera està signant uns registres pràcticament idèntics als dels dos últims exercicis a la Segona Divisió A. Fa dues temporades, després de les vuit primeres jornades portaven la mateixa puntuació que ara, 8 punts, mentre que la temporada passada l'arrencada de Lliga va ser un xic pitjor, però, molt similar, 7 punts després de les primeres 8 jornades.
Llegir mes / Leer mas...

"Shafa ja és una opció més en l'atac". Article de @educiu a @lesportiucat

Shafa ja és una opció més en l'atac

Del partit al camp del Mallorca B (4-0) se'n poden extreure pocs aspectes positius. Potser l'únic va ser el debut en la lliga de Jorge Shafa, que va substituir Pablo Sánchez en el minut 56 de partit, quan el resultat ja era de 3-0 a favor del filial mallorquinista. El davanter, que el dimecres havia disputat els seus primers minuts en la copa Catalunya a Gavà, va poder aportar ben poca cosa i fins i tot va veure com el Mallorca B marcava el definitiu 4-0 poc després de la seva entrada. “Les errades individuals ens enfonsen, hem de millorar-ho. Estic content pel meu debut, però no del resultat, encara que la temporada és molt llarga i hi ha plantilla suficient per fer-ho anar tot endavant”, explica Shafa. Nico Ratti, Pol, Calvet i el lesionat Nando Quesada són els tres jugadors amb fitxa del primer equip que falten per debutar.
Llegir mes / Leer mas...

"Acotar l'equip no és sinònim de bons resultats ". Article de @educiu a @lesportiucat

Acotar l'equip no és sinònim de bons resultats

2a divisió B. El Llagostera, que va repetir l'onze per primer cop, cada cop té l'equip titular més definit. Els d'Alsina, però, estan lluny de la seva millor versió

Amb el descens a segona B el Llagostera va configurar a l'estiu una plantilla pràcticament nova. A priori es va formar un equip cridat a estar a la part alta de la taula, però després de les primeres vuit jornades de lliga el Llagostera encara està molt lluny del potencial que se li pressuposa. Tant, que el diumenge el conjunt dirigit per Oriol Alsina va entrar en descens per primera vegada aquesta temporada després d'una nova desfeta a domicili (ja son 25 partits sense guanyar a fora entre el curs passat i aquest) que va encendre totes les alarmes. Els llagosterencs, que també han estat eliminats de la copa i la copa Catalunya, han mostrat força mancances en aquest inici de lliga, amb els regals defensius com a principal handicap d'un equip que, d'altra banda, cada vegada està més perfilat. Ho demostra el fet que diumenge Alsina va repetir l'onze per primer cop aquest curs, un equip titular que, per un altre costat, també acostuma a estar molt condicionat per les múltiples i importants baixes que acumulen els llagosterencs des del principi. Sigui com sigui, les poques variacions en l'onze d'una jornada a l'altra (3, 2, 2, 1, 2, 1, 0) no s'han traduït en bons resultats; un problema que els de la Costa Brava intentaran millorar el dissabte en la visita del Cornellà (a les 18.30 h a Palamós). Pel que fa a la participació, el porter Moragón i Rodri són els únics integrants de la primera plantilla que ho han jugat tot (720 minuts).
El Llagostera continua preparant el transcendental duel de demà.

TOT SUMA

Jornada 2
3 canvis
Jornada 3
2 canvis
Jornada 4
2 canvis
Jornada 5
1 canvi
Jornada 6
2 canvis
Jornada 7
1 canvi
Jornada 8
0 canvis

INTOCABLES

Les múltiples i importants baixes de l'equip també han influït en les alineacions
El porter Moragón i Rodri són els únics jugadors de la plantilla que ho han jugat tot
Llegir mes / Leer mas...