dissabte, 16 d’abril del 2016

ENTRADES PEL NASTIC


Llegir mes / Leer mas...

ELS GOLEJADORS DELS EQUIPS


Llegir mes / Leer mas...

"Una nova oportunitat". Article de Raul Sanz a @elconvocat

La UE Llagostera busca a Los Pajaritos la seva primera victòria a domicili


Un Numància a meitat de taula, rebrà aquest dissabte a un conjunt català que necessita sumar fora de casa per continuar amb la lluita per la permanència. El partit tindrà una important transcendència a la classificació, ja que la zona baixa està cada jornada més atapeïda.

En una posició còmode
Els sorians es troben a zona de ningú; 11 punts per sobre del descens i a 7 dels playoffs. Tot i això, necessiten guanyar i seguir amb les bones sensacions i allunyar-se el màxim dels equips que lluiten per permanència.
Després de la derrota davant l’Oviedo, el Numància vol aconseguir la victòria per assegurar la categoria i no haver de patir en aquest final tram de temporada.
L’equip de Jagoba Arrasate, guiat pel golejador Julio Álvarez –que rebrà un homenatge abans de l’inici del matx–, encara aquests últims nou partits amb l’objectiu de tancar una temporada més a la Liga Adelante i, si es pot, lluitar pel playoff.

Una victòria per agafar oxigen
Disset partits després, el Llagostera –juntament amb l’Almeria– segueix sense conèixer la victòria lluny de Palamós. Això ha fet que l’equip estigui on està. A casa es fa fort, i és difícil que els rivals s’emportin punts de la Costa Brava. Però no han pogut aprofitar aquest factor i tot el que guanyen com a locals, ho perden com a visitants.
Oriol Alsina segueix pensant que l’equip ha merescut guanyar en vàries ocasions quan ha jugat com a visitant. ‘‘Guanyem a casa’’, deia Alsina, ‘‘però no aprofitem cap oportunitat a fora’’. Tot i això, es mostra optimista i creu que seran capaços de trencar aquesta ‘mala dinàmica’.
Puntuar fora de casa és molt important, i més a la situació en la que es troba la plantilla. Però està clar que guanyar, donaria molt oxigen als blaugranes. La situació canviaria totalment, i estarien més a prop de la desitjada permanència.
El tècnic ha lloat als jugadors numantins, especialment a Julio Álvarez:‘‘És el jugador amb millor xut de tota la lliga. Si li regales una falta, inclòs un córner, et pot crear perill’’
Fa dos setmanes, tot i caure a Ponferrada, el Llagostera no va perdre distància amb els rivals. La setmana passada, en canvi, al guanyar al Bilbao Athletic, van escorçar-la. És una lliga molt competitiva; molt igualada. I més a les últimes jornades. Els equips lluiten per diferents objectius, i afronten els partits com a finals.
Nando Quesada i Fofo són baixes confirmades per lesió, i Jordi Masó per sanció. Natalio –que torna a terres sorianes– i tota la resta de la plantilla estarà disponible.
CD Numància vs UE Llagostera – Dissabte, 18:00 – Los Pajaritos (Soria)
Els convocats pel partit de dissabte són:
Llegir mes / Leer mas...

"En vivo: Numancia vs Llagostera online en Segunda División 2016". Article de @crisurbis en @LlagosteraVAVEL

En vivo: Numancia vs Llagostera online en Segunda División 2016

Partido correspondiente a la 34ª jornada de la Liga Adelante entre el CD Numancia y la UE Llagostera. El partido se disputará en el estadio de Los Pajaritos de Soria. Una final para los catalanes y un partido que, en caso de derrota, pondría en problemas al Numancia. Arbitrará el partido el sr. Figueroa Vázquez del colegio andaluz. Sábado 16 de Abril de 2016 a la 18:00 h. Movistar+ y vavel.com en vivo.

En vivo: Numancia vs Llagostera online en Segunda División 2016
Fotomontaje: Jose Antonio Tenrero (VAVEL España)

CD Numancia
UE Llagostera
Arbitrará el encuentro el sr. Figueroa Vázquez, del colegio andaluz. Tiene 36 años y ésta es su cuarta temporada en segunda división. Ha pitado ésta temporada al Numancia en el José Zorrilla (2-2) y al Llagostera en Palamós frente al Mallorca (3-0). Árbitro que trata con bastante respeto a los jugadores y que ha bajado su media de tarjetas ostensiblemente desde su primer año en la Liga Adelante.
Oriol Alsina ha manifestado: "El Numancia es un gran equipo. Tenemos que ser inteligentes y no cometer faltas peligrosas aunque ellos no son sólo Julio Álvarez". También comento: "Estoy muy contento con la dinámica del equipo. Lástima que arrastramos el no ganar fuera. Si contamos los últimos cinco partidos, seríamos líderes".
Arrasate, ha manifestado en la previa: "Es un partido complicado porque para el Llagostera es una final y para nosotros, si ganamos estamos casi salvados y si perdemos nos metemos en líos". También confirmó que el club hará un pequeño homenaje a Julio Álvarez por convertirse en máximo goleador del Numancia en la LFP con 50 goles.
En el cuadro catalán, destaca la vuelta tras lesión de Querol, auténtico puñal por la banda del Llagostera. Los convocados son: René, Moragón, Ruymán, Chus Herrero, Escassi, Samu, Aimar, Álex, Pitu, Edu Oriol, Tito, Tebar, Imaz, José Carlos, Querol, Natalio, Benja y Juanjo. Destacar que Natalio vuelve a Soria, donde fue futbolista del Numancia, por primera vez.
El entrenador del CD Numancia, Arrasate, no podrá contar para éste partido con Ripa (sancionado) ni con Iñigo Pérez, Jorge Díaz y Javier del Pino (lesionados). Por contra, recupera a Luis Valcarce y Julio Álvarez que han cumplido sanción. Marc Pedraza y Alex Alegría serán duda hasta última hora.
En la primera vuelta, en Palamós, la UE Llagostera consiguió la victoria con bastante sufrimiento. El resultado final fue 2-1 gracias a los tantos de Querol y Pitu en la primera parte. En el segundo tiempo, Óscar Díaz marcó el único gol soriano.
El equipo gerundense no conoce a éstas alturas la victoria lejos de Palamós. Ha sumado dos empates frente al Girona y  ante el Elche. En su último partido como visitante, el Llagostera cayó con polémica en Ponferrada por 1-0, en un partido que se resolvió gracias a un penalti mal señalado por el colegiado.
La UE Llagostera llega al encuentro con muchísima necesidad de sumar, ya que actualmente es 21ª con tan sólo 31 puntos y se encuentra en una situación límite a cinco puntos de la salvación. El equipo catalán viene realizando un buen juego pero sin fortuna. Aún así, la pasada jornada ganó al Bilbao Athletic. por 2-1 gracias a una espectacular remontada.
Los sorianos son un equipo muy fuerte en su estadio, Los Pajaritos, donde sólo Alavés, Osasuna y Leganés, han conseguido la victoria. Su último partido en casa, hace dos semanas, se saldó con una victoria por 3-2 ante el Huesca.
El CD Numancia, se presenta al partido en una situación incierta. Una victoria le daría prácticamente la salvación definitiva de la categoría, ya que ahora mismo ocupa la 15ª posición en la tabla con 42 puntos. Pero una derrota le podría complicar mucho la vida, ya que está a ocho puntos del Almería, que cierra los puestos de descenso. La pasada jornada perdió 1-0 en el Carlos Tartiere de Oviedo.
¡Buenas tardes! Bienvenidos una semana más a VAVEL.com. Este sábado, en directo desde el estadio Los Pajaritos de Soria, un apasionante partido CD Numancia vs UE Llagostera en vivo. El partido comenzará el sábado  a las 18:00 horas.  ¡Síguelo minuto a minuto en VAVEL!
Llegir mes / Leer mas...

"CD Numancia – UE Llagostera: previa, horario y tv". Article de Carles Ferrés a planetadeporte.es

CD Numancia – UE Llagostera: previa, horario y tv

El CD Numancia una jornada más busca ganar para asegurar no sufrir ante el descenso. Delante, una UE Llagostera que buscará la primera victoria a domicilio tras 34 jornadas de Liga Adelante y que lucha por salir del descenso. No es el partido más importante de la jornada, pero tendrá sin duda incidencia en la tabla clasificatoria. Conoce los detalles del partido en planetadeporte.es
  • La UE Llagostera, un nuevo intento para ganar fuera de casa
  • El CD Numancia no tiene buenos registros en Los Pajaritos
CD Numancia – UE Llagostera: previa, horario y tv
Nueva jornada de la Liga Adelante con la disputa del partido entre el CD Numancia y la UE Llagostera en el estadio de Los Pajaritos. La recta final de la competición no siempre es negativa y la necesidad de ganar por verse con la soga en el cuello puede permitir a equipos hacer una reacción exprés después de una mala temporada.

Una nueva jornada para llegar a los 45

Tras recuperar a sus hombres sancionados en el último partido y tras la derrota ante el Real Oviedo, el Numancia quiere ya llegar a los 45 puntos y dejar vista por sentencia la salvación a la Liga Adelante. Su ventaja con el descenso es de 11 puntos y quedarán en caso de ganar la gran mayoría de los de abajo y el propio equipo numantino en una situación de alrededor de una salvación sobre los 10 puntos con tan sólo 24 puntos en juego. Lo lógico sería que ya no tuviera problemas para mantener la categoría en el restante de temporada.
Los minutos previos al partido estarán marcados por el homenaje que recibirá Julio Álvarez por ser el máximo goleador del conjunto de la entidad a lo largo de su historia como 50 goles. El jugador podrá volver a ser titular tras la sanción de la semana pasada y seguro que intentará devolver el calor que le va a mostrar su afición, entregada muchas veces al hispano-venezolano con un gol que pueda ser importante para el equipo, incluso para lograr la victoria ante un rival muy asequible de entrada, pero que por otro lado se juega la vida una semana más

Nueva oportunidad para ganar a domicilio

Llegamos a la jornada 34 y la UE Llagostera sigue sin conseguir la victoria en la Liga Adelante. El conjunto de Oriol Alsina ha logrado más victorias durante la temporada que algunos de sus principales rivales en la lucha por el descenso, pero su pobre balance en el número de empates y además un triste balance fuera de casa con tan sólo 2 empates les está condenando. Están realizando una mejor segunda vuelta, pero la obligación de ganar ya impera porque no sirve ganar sufriendo en casa para después tirar por la borda el trabajo realizado fuera de casa.
Hoy los catalanes ya se desplazarán hacia Soria, con lo que Oriol Alsina adelantó la conferencia de prensa a este jueves para comentar la jugada antes del partido. Sin duda, para el técnico “ganar los tres puntos seria oxígeno para después poder enfocar el próximo partido en casa de una forma totalmente diferente”. Y del rival, se deshizo en elogio del que ya hemos dicho que será protagonista en los instantes previos al partido, hablando principalmente de sus virtudes: “Julio Álvarez es el mejor de la Liga Adelante a balón parado desde hace 5 años” 

CD Numancia – UE Llagostera: horario y tv

Día: Sábado 16 de abril
Hora de partido: 18.00 horas.
Televisión: Movistar+.
Estadio: Los Pajaritos
La previa de la jornada de la Liga Adelante en Planeta Adelante
Llegir mes / Leer mas...

"L´hora de trencar el malefici ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

L´hora de trencar el malefici

El Llagostera necessita estrenar-se fora de casa d'una vegada per totes per seguir viu en la lluita per la permanència

16.04.2016 | 08:22
Natalio torna avui a Los Pajaritos, on va jugar quatre cursos i mig.
Natalio torna avui a Los Pajaritos, on va jugar quatre cursos i mig.
A Los Pajaritos, al Llagostera se li presenta la novena oportunitat d'encadenar dos triomfs seguits. En les anteriors vuit victòries del Llagostera, totes a l'estadi Palamós-Costa Brava, immediatament després ha arribat una derrota que tallava les ales als d'Oriol Alsina i evitava fer un pas endavant a la classificació. Ni tan sols un empat. Sempre han tornat de buit cap a casa. Aquesta irregularitat de no poder enllaçar mai dos triomfs consecutius suposa una llosa massa pesada per als llagosterencs que si no la suprimeixen immediatament -aquesta immediatesa passa per vèncer avui a Sòria- les opcions de permanència poden quedar reduïdes a una utopia depenent dels resultats dels rivals Amb nou jornades a l'horitzó per posar el punt i final a la Lliga, (5 partits a casa i 4 a fora), Alsina reclama que «a veure si d'una vegada per totes podem trencar aquesta mala dinàmica a fora i fem un pas endavant». Segons el també director esportiu llagosterenc «un empat ens estaria bé però sortirem a buscar els tres punts, tot i saber que serà complicat perquè el Numància és un equip intens i amb jugadors determinants».
Els gironins van arribar ahir a Sòria amb les novetats a la convocatòria d'Aimar en el lloc del sancionat Masó i de Querol, ja recuperat de le lesió. A banda del defensa de Melianta, Alsina no pot disposar dels lesionats Emilio Sánchez, Ríos, Jordi López i Nando Quesada ni de Fofo, que es va fer mal contra el Bilbao Athletic dissabte passat. El rendiment d'homes com Benja i josé Carlos contra el filial basc els dóna opcions d'entrar a l'onze. Alsina també dubta si fer entrar Álex Cruz i Tito en el lloc de De los Reyes i Pitu per donar més consistència a l'equip defensivament.
Mentre els números a casa surten, a fora no hi ha per on agafar-los. «És difícil que els rivals ens guanyin a Palamós i ara fent una classificació dels últims cinc partits seríem líders». Una altra història, com admet el maresmenc, és allò que succeix a domicili, (15 derrotes i 2 empats, és a dir, 2 punts de 51). Per això l'entrenador reclama «trencar el malefici a fora amb una victòria perquè seria decisiu».
A los Pajaritos davant un Numància (15è amb 42 punts) que buscarà els tres punts per enllestir la permanència definitivament, Alsina confia que la remuntada davant el Bilbao Athletic serveixi «de punt d'inflexió. Satisfet de la imatge i perseverança mostrada en l'últim partit que va servir per aixecar un marcador advers per primer cop en el que va de Lliga, Alsina confia veure per fi l'ADN Llagostera als seus homes «Ens ha costat una mica més treure el caràcter característic del Llagostera». En aquest sentit, l'entrenador del Llagostera analitza que «històricament som un equip que fa millor la segona volta que la primera» i els números de l'actual curs així ho corroboren. Els blaugranes en les primeres 12 jornades de la primera volta van sumar 10 punts de 36 possibles, mentre que ara i en el mateix període en sumen 14 de 36. Qüestionat per si en aquest esprint final de Lliga el tècnic ?llagosterenc és d'aquells que treu la calculadora per esbrinar on poden esgarrapar més punts, Alsina assegura que «no fem números sinó que només pensem a guanyar i no em fixo ni en els altres partits perquè tant quan hem lluitat per dalt o per baix ens ha anat bé la fórmula del partit a partit».
De les armes del conjunt que dirigeix Jagoba Arrassate, a Alsina el preocupa especialment el migcampista Julio Álvarez. «A pilota aturada és dels millors de la categoria i haurem de vigilar i ser llestos en no provocar faltes a la vora de l'àrea». A Sòria, Alsina assegura que «haurem de remar molt fort perquè el Numància a casa és un equip que creix i té bon números». Els sorians, després d'un curs irregular, encadenen ara sis jornades sense perdre a Los Pajaritos. Arrasate recupera després de complir sanció Julio Álvarez i Pablo Valcarce, però perd per aquest mateix motiu Ripa. A més a més ha vist com Íñigo Pérez es lesionava en un peu i és baixa segura. El seu lloc al mig del camp se'l disputen Gaztañaga i Pedraza, dos jugadors que arrosseguen moltèsties. Jorge Díaz i Del Pino, lesionats estan descartats.
Llegir mes / Leer mas...

"Instint de supervivència". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Instint de supervivència

El Llagostera, penúltim i a cinc punts de la permanència, ja no pot demorar més la primera victòria del curs a domicili i la buscarà avui a Los Pajaritos

El Numància, instal·lat a mitja taula com de costum, s'ha fet fort a casa (fa sis partits que no hi perd)

.
1 2
El Llagostera té avui al camp del Numància (a les 18 h) l'enèsima oportunitat de sumar la primera victòria de la temporada a domicili. El conjunt llagosterenc ha fet del Palamós-Costa Brava un fortí (quatre victòries en els últims cinc partits) i arriba al duel amb la moral alta després de guanyar el Bilbao Athletic (2-1), la que va ser la primera remuntada del curs, però tot i així encara continua en una situació força crítica: és el penúltim classificat, amb 31 punts, i té la permanència a cinc quan només queden nou jornades per disputar-se. És per això que els gironins necessiten fer un pas endavant a camp contrari (només 2 punts de 51 possibles) per tenir opcions reals de salvació, tal com afirma l'entrenador Oriol Alsina, que es mostra esperançat per millorar el ritme productiu lluny de casa. “Tenim clar que per salvar-nos haurem de guanyar algun partit a domicili, perquè a casa no ho podrem sumar tot. Sumar a fora sempre és bo, però una victòria ens donaria molt d'oxigen de cara al futur. Esperem trencar la mala dinàmica a domicili.”
Del rival, Alsina en destaca sobretot la fortalesa com a local (el Numància acumula sis partits sense perdre a Los Pajaritos) i també el perill de les jugades a pilota aturada, amb Julio Álvarez com a principal executor. “Ens trobarem un equip que s'envalenteix molt quan juga a casa i que encara s'hi està jugant coses, tant a la part alta de la taula com a la baixa. El Numància és un rival molt complicat, intens i amb jugadors determinants, com Julio Álvarez en les jugades d'estratègia i altres futbolistes que marquen diferències. El davanter Alex Alegría ha millorat molt, és fort i potent; a la banda esquerra tenen els dos germans Valcarce, molt ofensius, i Marc Pedraza ha crescut moltíssim al doble pivot. Haurem d'estar molt atents i intentar fer el nostre partit.”
El Numància, quinzè, amb 42 punts, està instal·lat en la zona tranquil·la de la taula, una tendència que s'ha repetit en les set temporades que l'equip numantí acumula consecutivament a segona A (només el Girona el supera en veterania, amb vuit). El conjunt que dirigeix Joseba Arrasate, força irregular al llarg de la temporada (només va enllaçar dues victòries en les dues primeres jornades de lliga), té gairebé tan a prop el play-off (a set punts) com el descens (a vuit).
Retocs a la banda dreta
Per al partit d'avui, el Llagostera haurà de reformular el carril dret respecte al de la passada jornada, i és que ni Jordi Masó (sancionat per acumulació de targetes) ni Fofo (estarà unes tres setmanes de baixa després de lesionar-se contra el Bilbao Athletic) estaran disponibles. Pel que fa al lateral dret, el més probable és que hi actuï Aimar Moratalla, mentre que a l'extrem el conjunt llagosterenc disposa de diferents possibilitats. Una seria fer jugar David Querol, ja recuperat després de tres partits d'absència per lesió, i l'altra, apostar d'inici per José Carlos, el gran revulsiu en el triomf contra el filial basc i que aporta un plus de verticalitat i de regat molt benvingut.
Sigui quin sigui l'onze, el que és evident és que el Llagostera s'ha de treure els complexos de sobre a camp contrari i sortir a totes des del primer minut per poder donar la sorpresa a Los Pajaritos, estadi en el qual els llagosterencs van perdre el curs passat per 3-2 enmig de la neu.

UNA NECESSITAT

Els gironins han de destapar-se a camp contrari per aspirar de veritat a la salvació

LES VALORACIONS D'ORIOL ALSINA

El Numància és un rival molt complicat, intens i amb jugadors determinants. Haurem d'estar molt atents i intentar fer el nostre partit
El Llagostera no ha estat bé a fora de casa, però en el tram final i decisiu sempre hi ha sorpreses. Haurem d'estar molt atents i concentrats
El Llagostera haurà de cobrir les vacants de Masó i Fofo al carril dret

EN ZONA TRANQUIL·LA

El Numància té gairebé tan a prop el ‘play-off' (a set punts) com el descens (a vuit)

LES VALORACIONS DE JAGOBA ARRASATE

Trobarem un equip que s'envalenteix quan juga a casa i que encara s'hi està jugant coses, tant a la part alta de la taula com a la baixa

PÈSSIM BAGATGE

2
punts
de 51 possibles ha sumat el Llagostera a domicili; és el pitjor equip de la categoria

REESTRUCTURACIÓ

Sumar a fora de casa sempre és bo, però una victòria ens donaria molt d'oxigen per al futur. Esperem trencar la mala dinàmica a domicili
Tenim clar que per salvar-nos haurem de guanyar algun partit a camp contrari, perquè a casa no ho podrem sumar tot
El Llagostera no varia molt el seu joc si juga a casa o a fora. La diferència de punts s'explica per les peculiaritats del seu terreny de joc
Julio Álvarez està disponible després de la sanció i jugarà. No tenim cap motiu per relaxar-nos, volem al·licients de cara a final de curs
Per nosaltres és un partit important ja que si vencem farem un pas gairebé definitiu cap a la salvació, però en cas de perdre ens complicarem la vida

D'Ager Aketxe a Julio Álvarez

El Llagostera sap que un dels grans punts forts del Numància és el joc a pilota aturada, un perill que també compartia l'anterior rival dels llagosterencs, el Bilbao Athletic. Si dissabte passat el conjunt gironí ja va patir per contrarestar la qualitat d'Ager Aketxe (va marcar un golàs i va fer un travesser en una falta directa), ara haurà d'anar molt amb compte amb la màgia de Julio Álvarez, tot un especialista en les jugades d'estratègia. El mitjapunta veneçolà, màxim golejador històric de l'equip numantí en el futbol professional, amb 50 gols, ja n'ha marcat sis aquest curs i tornarà a l'onze després de complir sanció en la jornada passada. “És el millor jugador de 2a A a pilota aturada dels últims anys, pot ser determinant en qualsevol partit i haurem de vigilar de no concedir faltes o córners innecessaris”, diu Oriol Alsina.
Llegir mes / Leer mas...