dissabte, 16 d’abril del 2016

"L´hora de trencar el malefici ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

L´hora de trencar el malefici

El Llagostera necessita estrenar-se fora de casa d'una vegada per totes per seguir viu en la lluita per la permanència

16.04.2016 | 08:22
Natalio torna avui a Los Pajaritos, on va jugar quatre cursos i mig.
Natalio torna avui a Los Pajaritos, on va jugar quatre cursos i mig.
A Los Pajaritos, al Llagostera se li presenta la novena oportunitat d'encadenar dos triomfs seguits. En les anteriors vuit victòries del Llagostera, totes a l'estadi Palamós-Costa Brava, immediatament després ha arribat una derrota que tallava les ales als d'Oriol Alsina i evitava fer un pas endavant a la classificació. Ni tan sols un empat. Sempre han tornat de buit cap a casa. Aquesta irregularitat de no poder enllaçar mai dos triomfs consecutius suposa una llosa massa pesada per als llagosterencs que si no la suprimeixen immediatament -aquesta immediatesa passa per vèncer avui a Sòria- les opcions de permanència poden quedar reduïdes a una utopia depenent dels resultats dels rivals Amb nou jornades a l'horitzó per posar el punt i final a la Lliga, (5 partits a casa i 4 a fora), Alsina reclama que «a veure si d'una vegada per totes podem trencar aquesta mala dinàmica a fora i fem un pas endavant». Segons el també director esportiu llagosterenc «un empat ens estaria bé però sortirem a buscar els tres punts, tot i saber que serà complicat perquè el Numància és un equip intens i amb jugadors determinants».
Els gironins van arribar ahir a Sòria amb les novetats a la convocatòria d'Aimar en el lloc del sancionat Masó i de Querol, ja recuperat de le lesió. A banda del defensa de Melianta, Alsina no pot disposar dels lesionats Emilio Sánchez, Ríos, Jordi López i Nando Quesada ni de Fofo, que es va fer mal contra el Bilbao Athletic dissabte passat. El rendiment d'homes com Benja i josé Carlos contra el filial basc els dóna opcions d'entrar a l'onze. Alsina també dubta si fer entrar Álex Cruz i Tito en el lloc de De los Reyes i Pitu per donar més consistència a l'equip defensivament.
Mentre els números a casa surten, a fora no hi ha per on agafar-los. «És difícil que els rivals ens guanyin a Palamós i ara fent una classificació dels últims cinc partits seríem líders». Una altra història, com admet el maresmenc, és allò que succeix a domicili, (15 derrotes i 2 empats, és a dir, 2 punts de 51). Per això l'entrenador reclama «trencar el malefici a fora amb una victòria perquè seria decisiu».
A los Pajaritos davant un Numància (15è amb 42 punts) que buscarà els tres punts per enllestir la permanència definitivament, Alsina confia que la remuntada davant el Bilbao Athletic serveixi «de punt d'inflexió. Satisfet de la imatge i perseverança mostrada en l'últim partit que va servir per aixecar un marcador advers per primer cop en el que va de Lliga, Alsina confia veure per fi l'ADN Llagostera als seus homes «Ens ha costat una mica més treure el caràcter característic del Llagostera». En aquest sentit, l'entrenador del Llagostera analitza que «històricament som un equip que fa millor la segona volta que la primera» i els números de l'actual curs així ho corroboren. Els blaugranes en les primeres 12 jornades de la primera volta van sumar 10 punts de 36 possibles, mentre que ara i en el mateix període en sumen 14 de 36. Qüestionat per si en aquest esprint final de Lliga el tècnic ?llagosterenc és d'aquells que treu la calculadora per esbrinar on poden esgarrapar més punts, Alsina assegura que «no fem números sinó que només pensem a guanyar i no em fixo ni en els altres partits perquè tant quan hem lluitat per dalt o per baix ens ha anat bé la fórmula del partit a partit».
De les armes del conjunt que dirigeix Jagoba Arrassate, a Alsina el preocupa especialment el migcampista Julio Álvarez. «A pilota aturada és dels millors de la categoria i haurem de vigilar i ser llestos en no provocar faltes a la vora de l'àrea». A Sòria, Alsina assegura que «haurem de remar molt fort perquè el Numància a casa és un equip que creix i té bon números». Els sorians, després d'un curs irregular, encadenen ara sis jornades sense perdre a Los Pajaritos. Arrasate recupera després de complir sanció Julio Álvarez i Pablo Valcarce, però perd per aquest mateix motiu Ripa. A més a més ha vist com Íñigo Pérez es lesionava en un peu i és baixa segura. El seu lloc al mig del camp se'l disputen Gaztañaga i Pedraza, dos jugadors que arrosseguen moltèsties. Jorge Díaz i Del Pino, lesionats estan descartats.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui