diumenge, 28 d’agost del 2016

"El Llagostera busca trencar contra l'Ebro el malefici a domicili". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera busca trencar contra l'Ebro el malefici a domicili

L'equip d'Oriol Alsina juga a Saragossa en busca del primer triomf de la temporada després que el curs passat no guanyés mai de visitant

28.08.2016 | 00:00
Un dels capitans de l´equip, Jordi Masó, en el duel contra l´Espanyol B.
Un dels capitans de l´equip, Jordi Masó, en el duel contra l´Espanyol B.
Després del regust més aviat amarg que dolç del debut a Palamós davant l'Espanyol B (1-1), el Llagostera intentarà aquest migdia (12 h.) a l'estadi de l'Almozara de Saragossa i davant l'Ebro sumar la primera victòria en el retorn a la Segona B. L'empresa no serà fàcil perquè els aragonesos arriben llençats al duel després de la victòria en l'estrena a la Nova Creu Alta de Sabadell (0-1). A més, els jugadors d'Emilio Larraz, com passarà en molts duels d'aquesta temporada, tenen la motivació extra de tombar a un dels grans favorits al play-off d'ascens. El Llagostera no va ser capaç de gua?nyar cap partit com a visitant el curs passat a Segona A.
Amb el benentès que tot just la Lliga comença a fer les primeres passes i que al bàndol llagosterenc cal tenir un xic de paciència per acoblar un munt de cares noves, els gironins, avui hauran d'anar amb peus de plom i aplicar-se al 100 per cent si volen obtenir algun premi de terres aragoneses. "Ens espera un partit molt complicat, l'Ebro és un equip molt intens, saben a què juguen i tenen moltes variables en el seu sistema de joc", va analitzar Alsina abans d'emprendre camí cap a Saragossa.
La idea és tancar amb pany i clau la porteria blaugrana, per assegurar com a mínim un punt davant un Ebro que parteix amb l'avantatge de disposar d'una plantilla marcada per la continuïtat i d'un terreny de joc de reduïdes dimensions, un escenari oposat a l'estadi palamosí. Rafa Jordà i San José són baixa per als llagosterencs per problemes musculars.
Llegir mes / Leer mas...

“Jugar a les 12 és una animalada”.Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“Jugar a les 12 és una animalada”

A més d'enfrontar-se amb un equip sòlid i ben treballat, el Llagostera haurà de fer front a les inclemències climatològiques. I és que, a Saragossa, durant les dues hores del partit s'esperen temperatures superiors als 35 graus, un enemic per a qualsevol esportista: “És una autèntica animalada haver de jugar a les dotze del migdia d'un 28 d'agost. La televisió mana i no han tingut en compte les necessitats dels esportistes”, comenta Alsina en un to crític però amb certa resignació: “Hauria d'estar prohibida la pràctica de qualsevol esport a l'aire lliure a aquesta hora, per l'època de l'any en què estem”, concloïa el tècnic d'Arenys de Mar. El del Llagostera al camp de l'Ebre, serà l'únic duel de la jornada que es jugarà en aquest horari matinal, més habitual amb temperatures suaus.
Darrera actualització ( Diumenge, 28 d'agost del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"Preparats per a la batalla". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Preparats per a la batalla

2a divisió B. El Llagostera visita l'Ebre en un horari infernal per a l'època de l'any i en un terreny de joc peculiar per les dimensions i la superfície, molt semblant al municipal llagosterenc


Els jugadors del Llagostera atents durant una jugada assajada de corner Foto: LLUÍS SERRAT.
1
El Llagostera visita el camp de l'Ebre (a les 12 h). El conjunt llagosterenc s'hi posarà d'hora, un aspecte que no seria noticiable en plena temporada, però que encara sent agost, amb temperatures superiors als 35 graus a qualsevol indret del territori, provoquen més d'un contratemps a qualsevol. Contra això i contra un rival que té apamat el seu terreny de joc, de dimensions reduïdes i de gespa artificial, molt semblant al municipal de Llagostera, escenari de cada un dels entrenaments que han fet els d'Oriol Alsina durant tota la setmana: “L'Ebre és un equip molt ben treballat. Sempre estan ben posicionats damunt el terreny de joc, són intensos i agressius esportivament parlant, amb un gran balanç defensa i atac i les línies tancades reduint els espais. Tenen un joc directe molt acurat i trenen contraatacs amb velocitat. Amb tot això, assegurem que serà un partit molt complicat”, analitza l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que va ser present a la Nova Creu Alta de Sabadell, on l'Ebre es va endur els tres punts (0-1): “Interpreten molt bé com s'ha de jugar i concedeixen poques coses al rival. Fins i tot van arribar a jugar amb tres sistemes de joc diferents durant el matx”, assenyala Alsina.
“Puntuar sempre és bo”
Tot i que el Llagostera ha canviat de categoria respecte al curs passat i retorna a segona B per iniciar un nou camí de retorn al futbol professional, el fet de treure's l'espina de no vèncer a fora de casa des de fa mesos –la campanya passada no van aconseguir cap triomf– pot ser una motivació afegida –queden pocs jugadors de la plantilla de la temporada passada–: “Tots els partits són igual d'importants. Si puntuem sempre és bo, sigui a casa o a fora. No ens hem o no m'haig de treure cap espina. Sortirem a guanyar com en tots els partits des que som aquí”, sentencia el tècnic, Oriol Alsina, que encara no podrà disposar del central Samu Sanjosé, recuperant-se d'un lesió, ni del davanter titular en el primer partit, Rafa Jordà, que pateix una microruptura i s'haurà d'aturar uns dies, un contratemps important per a les característiques del matx.

LA PRÈVIA


L'Ebre és un equip molt ben treballat. Sempre estan ben posicionats damunt el terreny de joc, són intensos i agressius esportivament

Tenen un joc directe molt acurat i trenen contraatacs amb velocitat. Amb tot això, assegurem que serà un partit molt complicat

És una animalada haver de jugar un 28 d'agost a les 12 del migdia, però la televisió mana...
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Diumenge, 28 d'agost del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...