dimarts, 15 de març del 2016

"La UE Llagostera consigue una vida extra frente al RCD Mallorca". Article de Jose Antonio Tenrero en @LlagosteraVAVEL

La UE Llagostera consigue una vida extra frente al RCD Mallorca

Partidazo de la UE Llagostera que consigue vencer al RCD Mallorca por 3-0 y seguir soñando una semana más con la permanencia. El equipo balear sale muy tocado de éste partido y entra en zona de descenso. Juanjo Expósito marcó dos goles y Pitu Comadevall hizo magia, una vez más, con un golazo sólo al alcance de los jugadores más grandes. El Municipal de Palamós registró la mejor entrada de la temporada con 3028 espectadores.

La UE Llagostera consigue una vida extra frente al RCD Mallorca
El Llagostera golea al Mallorca y sueña con la salvación. (Foto Laliga.es)
UE Llagostera
3 0
RCD Mallorca
UE Llagostera: René; Masó, Escassi, Chus Herrero, Samu; Querol, Tebar, Pitu, Natalio (Edu Oriol, min. 65); Juanjo (Tito, min. 84) y Chumbi (Fofo, min. 75).
RCD Mallorca: Wellenreuther; Oriol, Truyols (Ortuño, min. 60), Aveldaño, Campabadal; Yuste, Damià, Salomao (Arana, min. 65), Lago Junior; Colunga y Acuña (Brandon, min.78).
MARCADOR: 1-0, min. 31, Juanjo. 2-0, min. 58, Pitu. 3-0, min. 61, Juanjo.
ÁRBITRO: Sr. Figueroa Vázquez (colegio andaluz). Amonestó con tarjeta amarilla a Colunga (min. 13), Chumbi (min. 44), Avendaño (min. 58) y Lago Junior (min. 58).
INCIDENCIAS: Partido correspondiente a la 29ª jornada de la Liga Adelante disputado en el estadio municipal de Palamós Costa-Brava ante 3028 espectadores, récord de la temporada.
El Community Manager de la UE Llagostera, Edgar Alsina, viene acostumbrando a la hinchada del equipo gerundense a disfrutar cada 15 días de unos carteles futboleros que a buen seguro pasarán a los anales de la historia del fútbol profesional. Fotos épicas de escenas de películas, imágenes ingeniosas sobre eventos que coinciden con los partidos o simplemente mensajes para atraer al mayor número de hinchas a Palamós.
Ésta semana, el cartel del artista diseñador de sueños, se basaba en la portada de un famoso videojuego conocido por todos: Grand Theft Auto. En dicho videojuego, el protagonista arrasa con todo lo que quiere y se le cruza a su paso sin ningún miramiento y con total libertad. Y así jugó su partido el Llagostera, sin misericordia. Insert coin.
Comenzó la partida la UE Llagostera con un curioso intercambio de golpes, leve pero emocionante, con su oponente. Como buscando en los mandos de la PlayStation el truco para manejar los controles cuando se juega la primera partida. A veces se equivocaba de botón. Por eso, el RCD Mallorca sembraba inquietud en el público que batió récord de asistencia. Incluso obligó a René a lucirse en una clara oportunidad tras una gran acción del mejor hombre del Mallorca: Lago Junior.
Pero el conjunto catalán fue probando poco a poco todas las combinaciones de "combo" posibles y a la media hora de partido, consiguió hacerse por fin con el control del marcador. Balón a la espalda de la defensa mallorquina que Chumbi controla y falla en el mano a mano con el guardameta, pero Juanjo Expósito, muy atento al rechazo, fusila sin piedad y marca el primer gol del partido.
Con los controles ya dominados, Pitu Comadevall, otra vez enorme, hacía y deshacía a su antojo por el centro del campo. Pase va, pase viene, ahora largo, ahora corto, un regate, un control, una exibición. Y al llegar el descanso, el Mallorca respiró pensando en ordenar sus ideas en el vestuario. Era el momento de Vázquez, el entrenador gallego del conjunto balear.

El Mallorca con calidad pero sin ideas

El segundo periodo comenzó con el Mallorca mejor situado en el terreno de juego. Intentos constantes de combinación y triangulación con gotas de mucha calidad pero con Lago Junior ya casi sin combustible. Sólo Colunga ponía un poco de misterio en el ataque vermellón. Pero el equipo local, tenía entre ceja y ceja el ganar. Y ganar también el "goal average". Lo querían todo.
El tesón y la fe inquebrantable del Llagostera, tuvieron su recompensa a los 58 minutos. Lo que se vivió en el Municipal de Palamós en ese minuto, sólo se puede ver en un espectáculo de Dynamo el mago o en el Camp Nou cuando juega Messi. En una falta bastante lejana y más bien escorada a la izquierda, varios jugadores del Mallorca se disponían a formar una tímida barrera sin enterarse que Pitu, talento en esencia pura, no pidió al colegiado tal barrera. Con el portero descolocado y bajo el asombro de todos, Pitu lanzó a portería con un efecto y una colocación sorprendentes que llevaron el esférico directamente a limpiar las telarañas de la escuadra izquierda de Wellenreuther. Seguramente, el gol de la temporada.
Y la locura se instaló en Palamós. El Llagostera se olvidó de la presión de los puntos y junto a su afición, disfrutó del resto del partido. Otro gol de Juanjo para redondear el resultado y nuevas ocasiones que de ser materializadas hubiesen hecho del resultado, ya abultado, un escándalo. Game Over.
Así terminó la experiencia. Un videojuego, un cartel, dos equipos con la misma meta, tres puntos que dan la vida al Llagostera y una comunión perfecta entre los pupilos de Oriol Alsina y su afición. No se puede pedir más.
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina: "Merecíamos estos puntos desde hace tiempo". Article de Jose Antonio Tenrero en @LlagosteraVAVEL

Oriol Alsina: "Merecíamos estos puntos desde hace tiempo"

Oriol Alsina compareció en rueda de prensa muy satisfecho por el trabajo realizado y por los importantísimos 3 puntos. Se mostró especialmente agradecido por la gran asistencia de espectadores al estadio y muy esperanzado con la salvación del equipo. "Por actitud, no va a ser", dijo.

Oriol Alsina: "Merecíamos estos puntos desde hace tiempo"
Oriol Alsina: "Merecíamos éstos puntos desde hace tiempo" (foto Maix Sola)
Oriol Alsina se mostró feliz en rueda de prensa por los puntos conseguidos y por el buen juego del equipo. Recordó que la victoria frente al Mallorca debió llegar ya hace varias jornadas: "Llevamos ya varias semanas en donde competimos muy bien. Es muy difícil hacernos un gol. La semana pasada en Elche nos empataron a falta de 5 minutos y después generamos 3 o 4 ocasiones claras que no pudimos materializar. Hoy sí han entrado los goles, pero hemos podido marcar incluso varios más. Estoy contento porque estamos compitiendo muy bien".
Sobre el partido, comentó: "Los jugadores han interpretado muy bien lo que queríamos. Todos han estado a un nivel muy alto. Hemos ganado muchas luchas individuales al Mallorca. Pero la gran diferencia con respecto a partidos anteriores es que hoy han entrado las ocasiones".
Con respecto a la actitud de sus jugadores, también se mostró muy satisfecho: "No se puede competir como lo ha hecho el equipo si no hay actitud. Se juega como se entrena y nosotros estamos entrenando muy bien, incluso los jugadores que hoy se han quedado en la grada sin jugar, están entrenando a un nivel máximo. Por actitud, desde luego, no va a ser. Ningún equipo nos superará en eso, quizás en otras muchas cosas sí, pero en actitud, no".
Preguntado por las lesiones que ha habido ésta temporada, Oriol Alsina respondió: "Precisamente ayer estábamos en el entrenamiento comentando un poco en broma, que a ver quién se lesionaba hoy, porque cada semana caía alguno. Afortunadamente no se lesionó nadie. La suerte que tenemos es que hay 5 lesionados. La mayoría de equipos tienen 1 o 2 y es un drama para ellos porque les trastoca el equipo. Nosotros hemos tenido hasta 10 lesionados, así que ahora tener sólo 5 es una maravilla".
No dudó en mostrarse esperanzado con la salvación del equipo: "La verdad es que tengo dos llamas de la esperanza encendidas. Una es el nivel de juego que estamos mostrando. En pocos partidos hemos sido inferiores al rival. Muchos partidos que se han perdido no merecíamos ni el empate, sino la victoria. Y la segunda es que si llegamos con vida a los últimos 6 partidos, 4 se jugarán en nuestra casa y eso es muy importante porque en casa estamos mostrando un nivel muy alto y hemos ganado a grandes equipos".
Finalmente, sobre el golazo de Pitu, dijo: "Pitu es un jugador con una calidad extrema, con una zurda increíble y además, es muy pillo. Es el pillo de la clase, entonces, ha visto al portero adelantado y ha probado y la ha puesto donde la ha puesto. Hay veces que lo prueba y prueba de hacer cosas y no le sale y le digo pero tío, una vez, dos, tres...pero claro, luego le sale y dices, bueno, a disfrutar, a verlo y a aplaudirlo".

Pitu Comadevall

Pitu pasó por la zona mixta y quiso agradecer la asistencia del público: "Quería darle las gracias a la afición. Hoy nos han empujado hacia la victoria y así es mucho más fácil. Así que a seguir así y a trabajar para conseguir la salvación".
Habló del ambiente en el vestuario y aseguró que el equipo no hace números aún:" No hacemos números pero de lo que si hablamos en el vestuario es de intentar una racha de varias victorias seguidas. Eso sí que nos ayudaría a escalar posiciones".
Sobre su gol, señaló: "Ha sido un gol parecido al de Messi en el Calderón. La verdad es que justo antes de lanzar lo he pensado. No habíamos pedido barrera, el portero estaba adelantado y he pensado, lo tengo que probar, y la he pegado al palo contrario de donde estaba el portero, a la escuadra, y muy contento de que haya salido bien y sobretodo de ayudar al equipo".
La victoria ante el Mallorca, es para Pitu: "Oxígeno puro. Si nos ganan hoy nos poníamos practicamente a 11 punto y eso ya era muy difícil. Nos da la vida ésta victoria. Ya veníamos jugando muy bien en anteriores partidos, como en Elche, pero se nos escapaban los puntos. Hoy lo hemos conseguido".
Llegir mes / Leer mas...

"Juanjo desperta el seu instint golejador i iguala Querol com a "pitxitxi" ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Juanjo desperta el seu instint golejador i iguala Querol com a "pitxitxi"

15.03.2016 | 00:00 Amb els dos gols de diumenge, el davanter del Llagostera Juanjo Expósito ja arriba als cinc gols amb els blaugrana. Una xifra que serveix per empatar al capdavant de la llista de màxims golejadors del Llagostera amb el reusenc David Querol. El càntabre, amb un gol a la Copa del Rei anotat a Palamós davant el Deportivo de la Corunya (1-2), és el pitxitxi en solitari dels llagosterencs amb sis dianes. Diumenge, Juanjo va obrir la llauna davant el Mallorca amb l'1 a 0 al minut 31 i va tancar i segellar el triomf amb el 3 a 0 al minut 61. En tots dos gols Juanjo va córrer a celebrar-ho cap a una zona de la tribuna per dedicar els gols a la seva filla Candela, que diumenge feia quatre anys. "Vaig dedicar els gols a la meva filla i amb els dits he fet el senyal de les quatre espelmes", va confessar el golejador del Llagostera. Pel capità del Llagostera el 3 a 0 davant un rival directe com el Mallorca va ser "un resultat merescut pel treball i esforç que estem fent perquè crec que mereixem tenir més punts dels que tenim". Quan falten 13 finals per acabar la Lliga, l'ex-Tenerife creu que l'empresa "és complicada però si seguim actuant així tindrem opcions fins al final".
Juanjo va tornar a marcar a la Lliga catorze partits després. El de Santander no marcava amb els del Gironès des del passat 28 de novembre quan els blaugrana es van imposar a l'Osca per 2 a 0. Com a capità i veu autoritzada, ?Juanjo, envia un missatge de calma i tranquil·litat. "Encara no hem fet res perquè seguim lluny de la permanència". Això sí, amb el triomf, ara tot es veu d'un altre color. "La sensació és una altra. Això fa un altre olor i ara cal no desviar-nos d'aquesta línia".
El golejador va voler expressar el seu parer amb les actuacions arbitrals. "En els anteriors partits s'ha parlat molt dels arbitratges i sincerament vull felicitar l'àrbitre dels partits contra l'Elx i el Mallorca". Juanjo conclou explicant que "no volem que ens regalin res sinó que ens tractin igual que a la resta per mirar d'assolir els nostres objectius".
Llegir mes / Leer mas...

"La màgia de Pitu guia el Llagostera ".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

La màgia de Pitu guia el Llagostera

Contra el Mallorca es va tornar a complir la màxima que diu que quan el saltenc marca, l'equip sempre guanya

15.03.2016 | 00:00
Juanjo va dedicar els gols a la seva filla, que feia 4 anys.
Juanjo va dedicar els gols a la seva filla, que feia 4 anys.
És una fórmula que no falla. Els gols que ha fet Pitu Comadevall en les dues temporades del Llagostera a la Segona Divisió A- en aquests moments un total de 7- sempre han anat acompanyats d'una victòria. Tots els gols del saltenc han estat a l'estadi Palamós-Costa Brava, cap a domicili. La temporada passada, l'hàbil i tècnic jugador del Llagostera va celebrar tres gols vestit de blaugrana, Pitu va fer dos gols de falta davant el Tenerife (2-0) i novament a Palamós en va fer un contra la Ponferradina (3-1). Amb l'extraordinari gol de falta aconseguit davant el Mallorca diumenge passat i que situava el 2 a 0 a l'electrònic, Pitu Comadevall, ja ha superat els registres golejadors de la temporada passada quan en el debut dels llagosterencs a la Segona Divisió A, l'ex-Girona en va aconseguir tres.
L'especialitat de la casa quan es parla de Pitu són les accions a pilota aturada i en l'última jornada en va donar un nou exemple. El migcampista esquerrà dels del Gironès, aquesta temporada, ha marcat tots els gols a pilota aturada. El primer d'ells el va anotar des dels onze metres davant l'Alabès (3-0). Posteriorment, també de penal va col·laborar en el triomf davant el Numància (2-1). Els dos darrers han estat lluny de l'àrea dels porters rivals, contra l'Osca (2-0) i el de diumenge contra el Mallorca (3-0). Pitu repassa la seqüència del gol aconseguit davant l'equip balear. "Vaig plantar la pilota, ningú va demanar distància. El porter estava col·locant la barrera i aleshores vaig pensar amb el gol de Messi al Calderón". A partir d'aquí, explica Pitu que "me la vaig jugar enviant la pilota al segon pal i aquesta va entrar per l'escaire".
El de Salt té acostumada la parròquia local a gols extraordinaris i diumenge en va afegir un més a la col·lecció. "L'any passat se'm va escapar un gol des del mig del camp i aquest tot i no ser-ho va ser important per guanyar". Més enllà de la bellesa en l'execució de la falta, per Pitu, allò realment valuós és que el triomf davant el Mallorca dóna vida als d'Alsina de cara a seguir somiant en la salvació. "És una victòria contra un rival directe i a més a més els guanyem el goal-average i al final de temporada pot ser un fet important".
Ara l'objectiu immediat és el d'enllaçar dues victòries a domicili. Una situació que passa per trencar d'una vegada per totes la malastrugança que persegueix els llagosterencs lluny de la Costa Brava. Pitu encara és més ambiciós. "Volem encadenar tres victòries seguides per apropar-nos a la salvació". La recepta del gironí per aconseguir-ho "és treballar amb ganes, intensitat i anar a Valladolida a per totes".
Dissabte vinent a la llar del Valladolid, el Llagostera tindrà al davant l'enèssima ocasió de guanyar a domicili. "Encara no hem guanyat cap partit a fora i si ens volem salvar això no pot seguir així. Per tant, anirem allà a buscar els tres punts". Contra el Mallorca, el Llagostera va demostrar que en els partits a caixa o faixa o decretats de final, els d'Alsina no perdonen. En aquest sentit, Pitu comenta que "el Llagostera és un equip que sempre dóna la cara quan es troba entre les cordes i contra el Mallorca en vam donar un nou ?exemple". Mentre hi hagi possibilitats i les matemàtiques ho permetin, Pitu assegura que "la mentalitat de l'equip és que ens podem salvar".
Un altre gol per emmarcar
En els partits del Llagostera a casa i a la grada de la General sempre es desplega una pancarta on es pot llegir: Enjoy Pitu (gaudeix de Pitu). El saltenc és un dels jugadors més estimats per l'afició i valorats de l'equip d'Alsina. Qüestionat per si el gol davant el Mallorca és el millor que ha fet amb la samarreta del Llagostera, el jugador amb passat al planter del Barça assegura que "el gol que vaig fer des del mig del camp contra l'Avilés i pel que va significar també el considero molt important". El gol no és la seva funció perquè la seva és més la d'assistir els companys, però el Llagostera confia a celebrar més gols de Pitu perquè de moment, tot i arribar en comptagotes, ofereixen una fiabilitat de victòria del 100%.
Llegir mes / Leer mas...

"UE Llagostera B 2 – 2 EF Bosc de Tosca".Escriu (@elconvocat).

UE Llagostera B 2 – 2 EF Bosc de Tosca
Els gols van arribar a la segona part. Primer s’avançaven els locals amb el gol d’Alex Fajardo (49’); Xavi Aulinas (53’) empatava uns minuts després i, ja amb el partit obert i amb anades i vingudes constants per part dels dos conjunts, Rubén Martínez feia el 2-1 a menys de vint minuts pel final. Tot i així, Alejandro Gaitán faria el gol de l’empat (83’). Tot i que el Bosc de Tosca va jugar els últims cinc minuts de temps afegit amb nou, el Llagostera no va aconseguir marcar i endur-se els tres punts.
Les tres jornades seguides que porta l’equip de Pep Triadú sense guanyar, fa que el Palafolls l’atrapi en el liderat. D’altra banda, els homes entrenats per Arcadi Torras, són vuitens.
Llegir mes / Leer mas...

"3 gols que valen més que 3 punts".Escriu @MarckComamala (@elconvocat).

UE Llagostera 3-0 RCD Mallorca

El Llagostera supera amb claredat al Mallorca i els hi retalla tres punts a la classificació en un partit molt complet dels locals.


Marc Comamala

Marc Comamala

Director
S’enfrontaven dos equips de la zona baixa que estan intentant sortir del descans i això es va notar quan va començar a rodar la pilota.
El partit va tenir un inici sense ocasions, més de tempteig, on els dos conjunts es vigilaven de ben a prop. Aquest estudi del rival va provocar que cap dels equips arrisqués cap pilota, es va fer massa us de la pilotada llarga i amb el ben que feia al municipal es dificultava el joc. El Mallorca va anar dominant la pilota però el Llagostera li va tallar les ales al minut 31. Chumbi va aprofitar una pilota a l’esquena dels centrals del Mallorca per planter-se sol davant Wellenreuther. El porter va aturar el primer xut però el refús va acabar als peus del capità Juanjo que no va perdonar (1-0). Aquest gol va portar dues reaccions, el Llagostera es va començar a sentir més còmode i el Mallorca va avançar línies. Una rematada de cap d’Aveldaño amb gran aturada de René va ser l’única ocasió de perill abans del descans.
A la segona els de la Costa Brava feien mal al contraatac davant l’intent de domini de pilota del Mallorca. Al 58’ tot es va posar de cares quan Pitu es va treure un as de la màniga. El saltenc va sacar ràpid una falta des d’uns trenta metres i va agafar a Wellenreuther i al Mallorca en general despistats, per col·locar la pilota a la mateixa escaire (2-0). Tres minuts més tard, arribava el tercer gol obra de Juanjo que va aprofitar una sèrie de refusos dins l’àrea rival per marcar el definitiu 3-0. A falta de mitja hora, els locals es van dedicar a controlar el partit, ben replegats i creant perill a la contra. El Mallorca va intentar retallar distàncies però es va topar amb un Llagostera molt ben col·locat.
Oriol Alsina “Ara tots els partits són finals. Quan jugues contra un equip que està com tu, tu sumes i ells no. No només hem guanyat, també tenim a favor el gol average contra el Mallorca. Ha sigut un partit que ha sortit tot molt bé, aquesta és la línia a seguir, portem molts dies jugant bé a futbol i generant ocasions, mereixíem aquests punts abans.”

UE Llagostera: René, Chus Herrero, Masó, Samu, Escassi, Tébar, Querol, Natalio (Edu Oriol 65’), Pitu, Chumbi (Fofo 75’) i Juanjo (Tito 84’).
RCD Mallorca: Wellenreuther, Aveldaño, Truyols (Ortuño 60’), Oriol, Campabadal, Yuste, Lago Junior Salomao (Arana 65’), Damià, Acuña (Brandon 78’) i Colunga.
Àrbitre: Jorge Figueroa Vázquez.
Targetes: A Chumbi del Llagostera. A Colunga, Aveldaño i Lago Junior del Mallorca.
Gols: 1-0 Juanjo (31’), 2-0 Pitu (58’), 3-0 Juanjo (61’).
Camp: Municipal de Palamós – 3.000 espectadors.
Llegir mes / Leer mas...

"Pitu ho torna a fer". Article de @educiu a @lesportiucat

Pitu ho torna a fer

El migcampista saltenc va marcar un altre gol d'hemeroteca contra el Mallorca, el 22è del seu compte particular amb la samarreta del Llagostera

En una falta llunyana Pitu va veure el porter Wellenreuther avançat, no va demanar barrera i va enviar la pilota a l'esquadra amb un xut mil·limètric

Pitu, exultant després de marcar el 2-0 contra el Mallorca Foto: E.DURAN.
1
El gol que Pitu Comadevall va fer contra el Mallorca, el 2-0, està a l'abast de pocs jugadors. Va ser una autèntica obra d'art que va fer embogir la graderia del Palamós-Costa Brava, un gol d'hemeroteca que va néixer en una falta llunyana i que el migcampista saltenc va executar amb gran qualitat i astúcia, a parts iguals. Pitu va veure avançat el porter del Mallorca Timon Wellenreuther, no va demanar barrera, va disparar amb efecte a porteria i va enviar la pilota a l'esquadra amb un xut mil·limètric. “La pilota estava plantada, no havíem demanat distància i el porter estava al seu pal marcant la barrera. Llavors he pensat en el gol de Messi al Calderón [2011/12], perquè el porter estava distret, i per sort la pilota ha entrat per l'esquadra”, explicava Pitu després del partit, que va acabar amb un resultat de 3-0 i va donar tres punts d'or al Llagostera per seguir viu en la lluita per la salvació (ara la zona de permanència està cinc punts per sobre).
Una àmplia varietat
El de diumenge va ser el 22è gol que el futbolista marca amb la samarreta del Llagostera, club al qual va arribar la temporada 2012/13, a 2a B. Al llarg d'aquests quatre cursos, Pitu ha fet dianes de tots els colors, moltes d'espectaculars i poc freqüents, com els dos gols que va marcar de córner directe el curs 2013/14 contra el Lleida i l'Atlètic Balears, respectivament, i sobretot els dos que va fer des del mig del camp: l'Atlètic Balears va tornar a patir la màgia de Pitu la temporada 2012/13, i també l'Avilés un any més tard, amb un gol, el 3-0, que va culminar la remuntada del Llagostera en la segona eliminatòria d'ascens a 2a A (en l'anada els llagosterencs havien perdut per 2-0) i que va permetre accedir a l'encreuament final contra el Nàstic. Precisament aquest és el gol que Pitu considera el seu millor amb el Llagostera, sense desmerèixer el que va marcar diumenge. “Aquest del Mallorca podria ser un dels meus millors gols amb el Llagostera, no és des del mig del camp, però és important, perquè era el 2-0 i l'equip ho necessitava en aquell moment. Tot i així, em quedo amb el de l'Avilés, pel que va significar.”
Pitu, de 32 anys, s'ha consolidat com un especialista en les jugades d'estratègia. De fet, 17 dels seus 22 gols amb el Llagostera han estat a pilota aturada (vuit de falta, sis de penal, dos de córner directe i un des del mig del camp (el de l'Avilés). Aquest curs, el migcampista ja n'ha marcat quatre (dos de falta i dos de penal), un més dels que va fer en tota la temporada passada (3). En la seva primera etapa a 2a A amb Las Palmas (2008/09) el saltenc només havia vist porteria en una ocasió.

SE SUPERA

DE FALTA (8)
Llagostera-l'Hospi (12/13)
1-1
Prat-Llagostera (copa 12/13)
3-0
Llagostera-València B (13/14)
3-1
Reus-Llagostera (copa 13/14)
0-3
Llagostera-Tenerife (14/15)
2-0
* Pitu va marcar els 2 gols de falta
Llagostera-Osca (15/16)
2-0
Llagostera-Mallorca (15/16)
3-0
DE PENAL (6)
Llevant B-Llagostera (12/13)
2-1
Llagostera-Ieclà (12/13)
3-0
Llagostera-Vila-real B (12/13)
1-0
Prat-Llagostera (copa 12/13)
2-3
Llagostera-Alavés (15/16)
3-0
Llagostera-Numància (15/16)
2-1
DE JUGADA (4)
Llagostera-València B (12/13)
3-0
Llagostera-Espanyol B (13/14)
3-2
Elx B-Llagostera (13/14)
2-2
Llagostera-Ponfe (14/15)
3-1
DES DE MIG CAMP (2)
Llagostera-At. Balears (12/13)
3-2
Llagos.-Avilés (‘play-off' 13/14)
3-0
CÓRNER DIRECTE (2)
Llagostera-Lleida (13/14)
2-1
Llagostera-At. Balears (13/14)
3-0

UN ESPECIALISTA

Pitu ja ha marcat un gol més que el curs passat (3), el del seu retorn a 2a A. Amb Las Palmas en va fer 1 (08/09)
4
gols
ha marcat Pitu aquest curs, 2 de falta i 2 de penal. 17 dels 22 que ha fet amb el Llagostera han estat a pilota aturada.

EL PROTAGONISTA

Podria ser un dels meus millors gols amb el Llagostera, però em quedo amb el de l'Avilés
Pitu Comadevall
migcampista del llagostera
He pensat en el gol de Messi al Calderón i per sort la pilota ha entrat per l'esquadra. No és des del mig del camp, però és important
Darrera actualització ( Dimarts, 15 de març del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"Juanjo posa fi a la sequera". Article de @educiu a @lesportiucat

Juanjo posa fi a la sequera

Pólvora. El davanter va marcar un doblet contra el Mallorca i va trencar una ratxa de tretze partits sense veure porteria. Amb cinc gols, Juanjo empata amb Querol com a màxim golejador de l'equip

Juanjo, celebrant un dels gols contra el Mallorca Foto: J.C/ICONNA.
1
Pitu i Juanjo van ser els artífexs dels tres gols del Llagostera contra el Mallorca. En el cas del davanter en va fer dos (l'1-0 i el 3-0) que li van servir per alliberar-se personalment, ja que feia tretze jornades consecutives que no veia porteria. Amb el doblet de diumenge Juanjo ja acumula cinc gols aquest curs, la qual cosa el converteix en el màxim golejador de l'equip, juntament amb David Querol. Els segueixen Pitu i Imaz (4). “Molts cops fas feina bruta i no t'arriba la recompensa, i ara ha arribat amb dos gols. Tot i així sempre prefereixo no marcar i que l'equip guanyi”, diu Juanjo, que va dedicar els gols a la seva filla petita, que complia quatre anys.
En termes col·lectius Juanjo també es va mostrar molt satisfet per la victòria del seu equip, vital per continuar amb vida en la lluita per la permanència a segona A: “Estem treballant bé i mereixíem el triomf. Seguim lluny de la salvació, però aquest és el camí.” Els cinc gols marcats per Juanjo són els mateixos que va fer el davanter el curs passat amb el Llagostera, i queda a tres del seu sostre a segona A, els vuit que va marcar amb el Numància el curs 2011/12.

EL PROTAGONISTA

Molts cops fas feina bruta i no t'arriba la recompensa, i ara ha arribat amb dos gols. Tot i així prefereixo no marcar i que l'equip guanyi

CINC GOLS

Estem treballant bé i mereixíem el triomf. Seguim lluny de la salvació, però aquest és el camí
Juanjo Expósito
davanter del llagostera
Juanjo ha marcat els mateixos gols que en tot el curs passat. El seu sostre són vuit amb el Numància (2011/12)
Darrera actualització ( Dimarts, 15 de març del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...