dimarts, 15 de març del 2016

"3 gols que valen més que 3 punts".Escriu @MarckComamala (@elconvocat).

UE Llagostera 3-0 RCD Mallorca

El Llagostera supera amb claredat al Mallorca i els hi retalla tres punts a la classificació en un partit molt complet dels locals.

Marc Comamala

Director
S’enfrontaven dos equips de la zona baixa que estan intentant sortir del descans i això es va notar quan va començar a rodar la pilota.
El partit va tenir un inici sense ocasions, més de tempteig, on els dos conjunts es vigilaven de ben a prop. Aquest estudi del rival va provocar que cap dels equips arrisqués cap pilota, es va fer massa us de la pilotada llarga i amb el ben que feia al municipal es dificultava el joc. El Mallorca va anar dominant la pilota però el Llagostera li va tallar les ales al minut 31. Chumbi va aprofitar una pilota a l’esquena dels centrals del Mallorca per planter-se sol davant Wellenreuther. El porter va aturar el primer xut però el refús va acabar als peus del capità Juanjo que no va perdonar (1-0). Aquest gol va portar dues reaccions, el Llagostera es va començar a sentir més còmode i el Mallorca va avançar línies. Una rematada de cap d’Aveldaño amb gran aturada de René va ser l’única ocasió de perill abans del descans.
A la segona els de la Costa Brava feien mal al contraatac davant l’intent de domini de pilota del Mallorca. Al 58’ tot es va posar de cares quan Pitu es va treure un as de la màniga. El saltenc va sacar ràpid una falta des d’uns trenta metres i va agafar a Wellenreuther i al Mallorca en general despistats, per col·locar la pilota a la mateixa escaire (2-0). Tres minuts més tard, arribava el tercer gol obra de Juanjo que va aprofitar una sèrie de refusos dins l’àrea rival per marcar el definitiu 3-0. A falta de mitja hora, els locals es van dedicar a controlar el partit, ben replegats i creant perill a la contra. El Mallorca va intentar retallar distàncies però es va topar amb un Llagostera molt ben col·locat.
Oriol Alsina “Ara tots els partits són finals. Quan jugues contra un equip que està com tu, tu sumes i ells no. No només hem guanyat, també tenim a favor el gol average contra el Mallorca. Ha sigut un partit que ha sortit tot molt bé, aquesta és la línia a seguir, portem molts dies jugant bé a futbol i generant ocasions, mereixíem aquests punts abans.”

UE Llagostera: René, Chus Herrero, Masó, Samu, Escassi, Tébar, Querol, Natalio (Edu Oriol 65’), Pitu, Chumbi (Fofo 75’) i Juanjo (Tito 84’).
RCD Mallorca: Wellenreuther, Aveldaño, Truyols (Ortuño 60’), Oriol, Campabadal, Yuste, Lago Junior Salomao (Arana 65’), Damià, Acuña (Brandon 78’) i Colunga.
Àrbitre: Jorge Figueroa Vázquez.
Targetes: A Chumbi del Llagostera. A Colunga, Aveldaño i Lago Junior del Mallorca.
Gols: 1-0 Juanjo (31’), 2-0 Pitu (58’), 3-0 Juanjo (61’).
Camp: Municipal de Palamós – 3.000 espectadors.