dilluns, 18 de gener del 2016

Álex Cruz (Toledo) reforça el Llagostera

Álex Cruz (Toledo) reforça el Llagostera

El lateral esquerre andalús, de 29 anys, signa per una temporada i mitja amb els de la Costa Brava

18.01.2016 | 16:38 Un cop confirmada la rescissió de contracte de Giva, el Llagostera ha anunciat aquesta tarda la incorporació del lateral esquerre Álex Cruz procedent del Toledo. El defensa, de 29 anys, signa pel conjunt blaugrana fins el 30 de juny del 2017 i arriba per reforçar una posició on fins ara Oriol Alsina tan sols comptava amb Samu de los Reyes. Álex Cruz té una llarga experiència a Segona B on ha jugat amb el Portuense, Atlètic Balears, Ciudad de Lorquí, Lucena, Avilés i Jaén i també ha tastat la Segona A amb les samarretes del Nàstic (08-09) i del Jaén (13-14). Aquest any estava sent indiscutible per a Onésimo Sánchez al Toledo, actual cinquè classificat del Grup II i amb qui ha jugat 19 partits.
Álex Cruz es converteix doncs en el cinquè fitxatge d'hivern del Llagostera després de José Carlos, Quesada, Tébar i Edu Oriol. El club no descarta fer més moviments abans que es tanqui el mercat. Això sí, qualsevol nova incorporació suposaria donar alguna baixa més a la plantilla.
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera rescindeix el contracte a Giva

El Llagostera rescindeix el contracte a Giva
El retard en la incorporació després de les vacances de Nadal ha estat determinant per prescindir-ne
18.01.2016 | 13:01

DDG El Llagostera ha anunciat aquest matí que ha rescindit el contracte del brasiler Giva, que penjava d'un fil des que es va reincorporar a l'equip, després de les vacances de Nadal, quatre dies tard. El migcampista es va formar al Santos i va compartir vestidor amb el davanter del Barça Neymar. Fins i tot Giva va arribar a estar en l'òrbita dels barcelonistes perquè es van reservar una opció sobre ell en el complicat traspàs de Neymar cap el Camp Nou.

Definitivament els dos brasilers que van arribar al Llagostera l'estiu passat no passaran a la història pels seus mèrits futbolístics i sí pel seu escàs rendiment. Abans que rescindissin Giva, el club també havia prescindit de Mosquito, que no s'havia adaptat a la nova vida europea.

El conjunt d'Oriol Alsina aprofitarà el lloc que ha deixat buit Giva per tancar algun altre reforç en el mercat d'hivern després de Nando Quesada, José Carlos, Marcos Tébar i Edu Oriol. Tot per reflotar un equip que va penúltim a la classificació i que al final de la primera volta té la permanència a cinc punts de distància.
Llegir mes / Leer mas...

"Les múltiples baixes, una altra preocupació del cos tècnic llagosterenc". Article de @lesportiucat

Les múltiples baixes, una altra preocupació del cos tècnic llagosterenc

A part de la mala classificació, un cop tancada la primera volta del campionat, el Llagostera afrontarà una nova setmana amb especial atenció a l'evolució dels múltiples lesionats que té: “Esperem que ens canviï la sort en aquest aspecte, ja que no podem continuar preparant els partits amb tants de lesionats. Fem els onzes tan competitius com podem, però per sortir d'aquesta situació necessitem com més components de la plantilla en bon estat millor”, explicava l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, a la conclusió de l'enfrontament a l'estadi de La Romareda. I és que el conjunt llagosterenc va arribar al matx contra el Saragossa amb set baixes per diferents problemes físics de jugadors. A última hora, David Querol va fer-se un cop al turmell que li va impedir viatjar; Jordi López, molèsties musculars, així com Jose Carlos, que havia estat titular en el darrer partit contra el Leganés. A més, els gironins tenien les baixes confirmades de Pitu Comadevall, que a més d'estar sancionat té una lesió als bessons; Chus Herrero, que s'està recuperant d'una operació a la planta del peu que es va fer durant l'aturada nadalenca per corregir unes molèsties; Chumbi, que contra el Leganés es va fer un trencament muscular, i Ruymán, que es recupera d'un trencament dels lligaments encreuats. S'ha de tenir en compte, a més, que Emilio tornava a una convocatòria després de perdre's vuit jornades per una lesió i que les recents incorporacions, Marcos Tébar i Edu Oriol, no tenen ritme de competició.
Llegir mes / Leer mas...

"Rema que remaràs". Article de @lesportiucat

Rema que remaràs

Un repte. El Llagostera segueix sense aixecar el vol després de perdre a La Romareda. Amb la primera volta acabada, els gironins hauran de fer una gran segona volta per salvar la categoria

Jorge Garcia, Fran Cruz i Tito intenten evitar que els jugadors del Saragossa, Ortuño, Cabrera i Vallejo rematin en condicions una centrada Foto: G.MESTRE / HERALDO.
1
El Llagostera va caure derrotat per la mínima contra el Saragossa (1-0). El conjunt gironí segueix acumulant desfetes a domicili –només ha sumat un punt dels 33 possibles– i comença a arrelar amb preocupació a les posicions més baixes de la classificació. Acabada la primera volta del campionat, els llagosterencs han sumat només 17 punts, molt lluny dels 50 que es necessiten habitualment per assegurar la permanència a la categoria. A la Romareda, els jugadors dirigits per Oriol Alsina van evidenciar, una vegada més, que lluny del Palamós-Costa Brava són un equip diferent, que guanya mínimament en consistència defensiva amb el ja habitual trivot al mig del camp, però que és un autèntic drama en atac –contra els aragonesos només van fer un xut entre els tres pals, de Juanjo Expósito en el 68' i un llançament d'Emilio Sánchez amb cert perill, que es va perdre pel lateral de la porteria de Bono, un minut després.
Conscients que la situació és delicada, però convençuts que encara es pot tirar endavant la situació i aconseguir la salvació, ara ja més en un repte, que un objectiu, el Llagostera haurà de fer una segona volta brillant, de com a mínim 33 punts, és a dir, del nivell dels equips que en la primera volta estan en posicions de play-off d'ascens a primera. Ara per ara, i amb els problemes que arrossega l'equip, sembla una utopia, però el caràcter de l'entitat i dels equips dirigits per Oriol Alsina permeten tenir un bri d'esperança: “Som conscients que en la segona volta hem de fer molts punts. Hem de fer una bona segona meitat del campionat per arribar als últims partits amb opcions de salvar-nos. Tinc experiència en situacions com aquesta amb el Girona i ens en vam sortir de pitjors. De totes maneres, no ens hi hem de capficar, hem de pensar en el primer partit contra l'Osasuna” comentava el migcampista del Llagostera, Marcos Tébar, caut i, de moment, tranquil i confiat, com el seu company, el central Jorge García: “Seguirem treballant dur ja que sabem que això és molt llarg. Anirem a mort cada setmana per aconseguir victòries i arribar a l'última jornada amb opcions de classificar-nos fora del descens, que a la fi, és el que més compta.”
La plantilla del Llagostera sap que la lluita serà ferotge fins el final i que mirar la classificació en l'actualitat no els traurà dels problemes, ans el contrari: “Les coses estan difícils i serà complicat sortir d'abaix. Hem de canviar la dinàmica i no mirar la classificació, només pensar en el següent partit per mirar de reaccionar i començar a guanyar” explicava Jose Antonio Rios Reina, que com Marcos Tébar i Jorge García, contra el Saragossa van ser tres de les quatre novetat en l'onze inicial presentat per Alsina a la Romareda, un altre símptoma de la inestabilitat i les batzegades que provoquen el fet de no haver trobat encara l'onze més competitiu.
 

LA SALVACIÓ

Amb la jornada acabada, l'equip llagosterenc ja es troba a cinc punts del divuitè, l'Osca
Les coses estan difícils i serà complicat sortir de baix. Hem de canviar la dinàmica i no mirar la taula, només pensar en el següent partit
José Antonio Ríos Reina
extrem del llagostera
Anirem a mort cada setmana per aconseguir victòries i tenir possibilitats de salvar-nos en l'última jornada
Jorge García
central del llagostera
Som conscients que hem de fer molts punts en la segona volta per arribar als últims partits amb possibilitats de salvar-nos
Tinc experiència en situacions com aquesta amb el Girona i ens en vam sortir de pitjors. No ens hem de capficar
Marcos Tébar
Migcampista del Llagostera
Llegir mes / Leer mas...