dijous, 3 de març del 2016

"Cinc maldecaps més per a Alsina ".Article de @diaridegirona

Cinc maldecaps més per a Alsina

Jordi Masó i Marcos Tébar, lesionats en el derbi del Girona, estaran quinze dies de baixa, igual que José Carlos, que cau de nou; Nando Quesada es va trencar en l'entrenament d'ahir, i Ríos fa tres dies que és a casa amb una bronquitis

03.03.2016 | 07:23
Marcos Tébar pressionant Cristian Herrera dissabte a Palamós en un partit que no va acabar per lesió.
Marcos Tébar pressionant Cristian Herrera dissabte a Palamós en un partit que no va acabar per lesió.
Dissabte passat, després de la derrota del seu equip en el derbi contra el Girona, Oriol Alsina es va queixar de l'arbitratge de Martínez Munuera i de la seva decisió de xiular penal per una caiguda de Jaime Mata dins l'àrea local a poc per acabar el partit. Però, més enllà de polèmiques, l'entrenador del Llagostera també es lamentava de la contínua mala sort del seu equip amb les lesions després que, just abans de començar el partit, hagués de fer un canvi en l'alineació previst perquè Jordi Masó s'havia lesionat en l'escalfament. Començat el partit, el primer canvi d'Alsina també va haver de ser obligat perquè, a l'inici de la segona meitat, Marcos Tébar deixava el seu lloc a Tito per culpa d'una lesió. «A veure quan s'acaben aquests factors externs en contra i podem competir amb menys problemes», deia Alsina dissabte quan, de fet, encara no sabia l'abast dels mals de Tébar i Masó. Ni coneixia la nova lesió de José Carlos, ni que Nando Quesada es trencaria en l'entrenament d'ahir al matí o que una bronquitis encara no ha permès exercitar-se a Rios Reina aquesta setmana...
Un munt de desgràcies que ja van condicionar el desenvolupament del derbi contra el Girona i que ho seguiran fent els pròxims partits perquè, d'entrada, Tébar, Masó i José Carlos seran baixa quinze dies i es perdran, com mínim, els duels contra l'Elx i Mallorca. Pel de Valladolid caldrà esperar l'evolució de les micro ruptura als isquiotibials de Marcos Tébar i José Carlos; i de l'elongació a l'abductor de Jordi Masó. El cas més greu, però, podria acabar sent el de Nando Quesada, que es va lesionar ahir al matí a Palafrugell i, a manca de les proves, tindria afectats els lligaments del genoll. Una desgràcia per al migcampista que, després d'entrenar-se amb l'equip des de feia mesos, va ser donat d'alta en el mercat d'hivern i va tenir els seus primers minuts en el partit contra l'Albacete. Ara se li podria haver acabat la temporada. Finalment, encara que és l'únic dels cinc que no està descartat per jugar dissabte al camp de l'Elx, Rios Reina ha passat per una bronquitis que no l'ha deixat entrenar en el que es porta de setmana.
L'altra cara de la moneda és la reincorporació als entrenaments d'Edu Oriol. L'extrem va arribar a Llagostera en el mercat d'hivern, però ha pogut jugar ben poc per culpa d'un esquinç en una costella. Aquesta setmana ja s'ha entrenat, tot i que no al mateix ritme que la resta del grup. Per altra banda, Chus Herrero que va rebre un fort cop dissabte contra el Girona ja està recuperat.
Llegir mes / Leer mas...

Nuha: «Em fa ràbia no jugar aquest partit» . Article de @diaridegirona

Nuha: «Em fa ràbia no jugar aquest partit»

El davanter de Lloret va ser l'autor del gol de l'ascens a Segona A del Llagostera, però encara no ha pogut debutar a la categoria i, aquesta temporada, juga cedit pels gironins amb el filial de l'Elx, on ha marcat divuit gols a Tercera Divisió. Dissabte veurà el duel en directe entre els seus dos clubs, però haurà de seguir esperant l'oportunitat que algun tècnic aposti per ell i el faci debutar a l'elit: «Em veig capacitat per jugar a Segona A, el salt no és tan gran com a Primera»

03.03.2016 | 07:23
El lloretenc Nuha Marong, celebrant un gol amb l´Elx Il·licità
El lloretenc Nuha Marong, celebrant un gol amb l´Elx Il·licità
E
l Llagostera juga a Segona A gràcies a l'obstinació d'Oriol Alsina i Isabel Tarragó, que han bregat d'ençà de l'època de Regional per portar al futbol professional el club d'un poble de 8.000 habitants. També ho fa per l'esforç de jugadors que segueixen treballant a la casa ("scar Álvarez i Tarradellas, pels que han marxat (Sellarés, Enric Pi...) i pels que encara continuen sobre el camp com Pitu o Tito. Però, anant més al detall, l'equip llagosterenc va posar els dos peus a l'elit gràcies a un gol de Nuha Marong a la pròrroga del partit de tornada del play-off d'ascens contra el Nàstic (3-1). El jove davanter de Lloret de Mar jugava ben poc aquella temporada, però, amb l'eliminatòria empatada després que el Nàstic marqués de penal a la segona meitat, va acabar marcant un gol que obria la porta del futbol professional al Llagostera. Un accés que, de moment, continua tancat per a Nuha, que encara no ha pogut debutar a Segona A i està jugant a Tercera Divisió amb el filial de l'Elx, l'equip que dissabte rep el Llagostera. «Em fa molta ràbia no jugar aquest partit, sigui amb un equip o amb l'altre, però jo segueixo treballant per tenir l'oportunitat de fer el salt a Segona A», diu Nuha, que porta divuit gols amb l'Elx Il·licità però, tot i entrenar-se sovint a les ordres de Rubén Baraja amb el primer equip, no ha anat convocat cap cop. «Estic molt content aquí a Elx, l'any passat a Sant Andreu va ser una mica estrany, però aquesta temporada estic molt bé. Els companys em van fer adaptar ràpidament i estic jugant molts minuts», diu Nuha, que dissabte a la tarda serà al Martínez Valero per veure l'Elx-Llagostera en directe. El filial alacantí juga diumenge contra el Novelda, però Nuha està sancionat per cinc grogues.
La temporada passada, la següent a la de l'ascens, Oriol Alsina va pensar que el davanter necessitava jugar minuts a Segona B i el va cedir al Sant Andreu, però, en un any molt complicat per als quadribarrats, Nuha no va tenir el seu millor curs i els barcelonins acabarien baixant. Enguany, fent un pas enrere per agafar impuls, l'espigat davanter de Lloret va marxar cedit al filial de l'Elx, a Tercera Divisió on, de moment, va camí de lluitar per un altre ascens fent-se un tip de marcar gols: 18 quan encara falten 11 partits de Lliga més el play off. Nuha està cedit pel Llagostera a l'Elx fins al 30 juny, però el club alacantí té una opció de compra. «No sé què passarà a l'estiu, he parlat amb l'Oriol (Alsina) sobre la possibilitat de tornar, però també hi ha el tema de l'opció de compra. S'ha de veure què passa amb el Llagostera que no té una temporada fàcil, si aquí l'Elx Il·licità puja a Segona B... No ho sé, jo ara mateix no hi penso perquè estic centrat aquí a Elx que és el que em dóna menjar i, encara que sembla que tinguem el play-off fet encara queden onze partits i poden passar moltes coses». El que té clar Nuha és que, als 22 anys, més tard o més d'hora es veu fent el salt a Segona A.
Llegir mes / Leer mas...

"Ase magre ple de mosques"- Article de @educiu a @lesportiucat

Ase magre ple de mosques

Drama. El Llagostera continua de pega amb les lesions: Masó, Tébar i José Carlos seran baixa quinze dies i Quesada podria tenir una lesió d'encreuats. Ríos, Álex Cruz i Jordi López tampoc estan disponibles

Tébar Foto: quim puig.
1
Quan semblava que el Llagostera ja havia tocat fons pel que fa a les lesions, ahir es van confirmar tres baixes noves. D'una banda, Marcos Tébar i Jordi Masó estaran allunyats dels terrenys de joc les dues pròximes setmanes per culpa d'un trencament a l'isquiotibial i d'una elongació a l'adductor, respectivament, dues lesions que els jugadors es van fer dissabte passat, coincidint amb el derbi gironí (Masó es va lesionar en l'escalfament previ al partit i Tébar va demanar el canvi en la segona meitat).
A més, en l'entrenament matinal que l'equip va fer ahir a Palafrugell, Nando Quesada es va fer mal tot sol en recolzar malament la cama i tot indica que la lesió és de gravetat. Després de les primeres exploracions, el migcampista, que va ser evacuat de l'estadi en ambulància i que avui se sotmetrà a més proves, podria tenir una lesió de lligaments encreuats que li faria perdre's el que resta de temporada. Si es confirmés la lesió seria un cop duríssim per al jugador, que tot just fa tres setmanes va debutar a segona A amb el Llagostera jugant els últims set minuts en el triomf contra l'Albacete (2-0).
Per si no fos poca cosa, el Llagostera tampoc podrà disposar de José Carlos els pròxims quinze di-es. L'extrem, arribat al club a mitjan de temporada (al desembre va agafar la fitxa federativa que se li va retirar a Enric Pi), de moment està resultant una incorporació del tot improductiva, ja que només ha disputat 108 minuts repartits en tres partits i ja acumula set jornades lesionat. L'entrenador llagosterenc, Oriol Alsina, esperava recuperar el jugador la setmana passada de cara al derbi gironí (el tècnic fins i tot va sospesar la idea de fer-lo jugar de titular), però José Carlos va caure de la convocatòria a última hora. El motiu no va ser la primera lesió, sinó que ara el futbolista andalús té una microruptura a l'altra cama que l'ha obligat a aturar-se una altra vegada.
El drama del Llagostera amb les lesions no acaba aquí. Ríos Reina, que ja fa quatre partits que no juga, no acaba de fer net de les molèsties i, a sobre, ara té bronquitis. L'esquerrà serà baixa segura per al pròxim partit al camp de l'Elx (el dissabte, a les 18 h), com també Jordi López i Álex Cruz. El migcampista acumula els últims vuit partits lesionat, mentre que el lateral, arribat en el mercat d'hivern, encara no ha debutat amb la samarreta blaugrana després de fer-se mal tot just en el segon entrenament amb l'equip. S'espera que els dos jugadors s'integrin a la dinàmica de grup la setmana que ve.
En contrapartida, Edu Oriol ja està a punt i podria tornar a una convocatòria després de cinc partits lesionat, mentre que Chumbi, que ja es va asseure a la banqueta contra el Girona, té possibilitats fins i tot de ser titular.

JORDI MASÓ

El lateral es va fer una elongació a l'adductor en l'escalfament de l'últim partit

NANDO QUESADA

Es va lesionar ahir entrenant-se tot sol i va ser evacuat de Palafrugell
en ambulància
El migcampista, lesionat en el derbi gironí, té un trencament a l'isquiotibial

RÍOS REINA

L'esquerrà no fa net de les molèsties i ara,
a sobre, també
té bronquitis

JOSÉ CARLOS

L'extrem fa set partits que està de baixa i ara té una microruptura a l'altra cama

JORDI LÓPEZ I CRUZ

El mig i el lateral, que encara no ha debutat, es podrien integrar al grup la setmana vinent

Rubén Baraja (Elx) tanca els entrenaments

El pròxim rival del Llagostera, l'Elx, no passa el millor moment. El conjunt il·licità és desè amb 39 punts (té el play-off a quatre) després de sumar dos empats en els últims quatre partits. Això ha provocat que el tècnic, Rubén Baraja (el dissabte no s'asseurà a la banqueta perquè va ser expulsat contra l'Oviedo) hagi decidit tancar els entrenaments, tal com ja va passar després de la derrota contra el Llagostera en la primera volta (4-1). Per al duel al Martínez Valero, l'Elx tindrà la baixa segura d'Armando i els dubtes d'Eldin i Isidoro, que arrosseguen
molèsties.
Llegir mes / Leer mas...