dissabte, 21 de novembre del 2015

RESULTATS DEL JUGADOR CANYERO


Llegir mes / Leer mas...

Els tècnics giren full

Article de @lesportiucat

Concentrats. Vicente Moreno (Nàstic) i Oriol Alsina (Llagostera) recorden el polèmic partit de fa dos cursos però asseguren que les seves plantilles només pensen en els tres punts en joc

Vicente Moreno i Oriol Alsina Foto: Fotografia.
1
Per primera vegada el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, i el del Llagostera, Oriol Alsina, es veuran les cares després del tens partit que va desembocar en l'ascens del Llagostera fa dues temporades. Però cap dels dos entrenadors va oferir ànims de revenja en l'obligada compareixença prèvia al partit. Cap dels dos tècnics va voler fer una reminiscència intensa del polèmic xoc tot i que tots dos van escombrar cap a casa tant com van poder.
“Els primers mesos després de pujar estàvem tots accelerats, però això ho vam superar i després d'aconseguir l'ascens està més que passat”, va dir l'entrenador del Nàstic, que va posar aigua al vi a la campanya engegada pel mateix club, que reclama revenja: “A nosaltres no ens ha arribat gaire –explicava Moreno amb referència al vestidor–, no hi hem parlat i no ha tingut més transcendència. Hi haurà tensió competitiva i vull que els meus jugadors tinguin el punt òptim de motivació però sense anar gaire més enllà.” Moreno, però, sí que va voler defensar el seu president davant les crítiques que ha generat la promoció de l'enfrontament a Tarragona: “Crec que s'ha estat injust amb el nostre president. Això sí que ho he notat i ens ha sabut greu.”
A Moreno li van preguntar si saludaria Alsina (com marca la tradició és l'entrenador de casa qui ofereix la benvinguda) i el tècnic no va tenir dubtes a respondre. “Ni ho he pensat. No veig cap diferència amb cap altre entrenador i fins i tot sobra el fet de preguntar-ho. Som persones educades”, va dir. Tot i això, Moreno no es va voler ficar gaire en valoracions sobre el seu homòleg a l'altra banqueta. “Tinc referències d'ell però no hem coincidit mai i no s'ha donat la situació”, i va reclamar protagonisme per als jugadors.
Orgull a Llagostera
De forma clara però sense voler aixecar més polseguera del compte. Així es va expressar Oriol Alsina en la prèvia del duel. “D'aquell partit recordo que vam guanyar, i que passi el que passi ningú ens ho podrà treure. Va ser la culminació d'un any històric per al Llagostera. Un curs molt llarg, difícil. Tot el que vam fer m'omple d'orgull”, va destacar Alsina.
L'entrenador llagosterenc tornarà demà al camp que va ser l'escenari del primer capítol d'una eliminatòria que va ser molt tensa tant esportivament com extraesportivament. Des de la banqueta llagosterenca, però, Alsina té clar que cal girar full i pel seu cap no hi passa res més que intentar sumar els tres primers punts a casa: “La setmana no ha sigut diferent de les altres. És un partit molt important per a nosaltres, però no perquè anem a Tarragona sinó perquè hi ha tres punts en joc i tenim l'assignatura de sumar bons resultats a domicili.”
El màxim responsable de l'àrea esportiva llagosterenca no va voler valorar la campanya engegada pel Nàstic, en què en un primer moment –dimecres el club grana va fer marxa enrere– es reclamava venjança esportiva pels fets de fa un any i mig: “M'és totalment indiferent el que facin, tant en la campanya actual com en l'anterior. Jo em centro en els meus jugadors: que facin la seva feina i que competeixin al màxim”, va remarcar l'entrenador llagosterenc, conscient que no calia atiar el foc en la prèvia d'un duel que ben segur que serà intens.

ELS PROTAGONISTES

Els primers mesos després de pujar estàvem accelerats, però això ho vam superar un cop vam aconseguir l'ascens de categoria
És un partit molt important però no pel fet d'anar a Tarragona sinó perquè volem començar a guanyar a fora de casa
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
D'aquell partit recordo que vam guanyar, i que passi el que passi ningú ens ho podrà treure. Va ser la culminació d'un any històric
Crec que s'ha estat injust amb el nostre president en els últims dies. Això sí que ho he notat i ens ha sabut greu
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Lluís Fàbregas: 'Hemos reorientado el mensaje'

Article del Diari de Tarragona

Entrevista al director general del Nàstic

Publicado: 10:28 - 20/11/2015

Publicidad
- ¿Qué buscaba la campaña #Venvinguts?
- La campaña tenía como objetivo animar a nuestra afición a vivir en directo el partido ante el Llagostera. El claim, el lema era ‘Benvinguts’.

- ¿Esperaban que levantara tanto debate?
- Cuando rompes con lo políticamente correcto puede pasar que surjan voces a favor y en contra. En marketing cuando haces un mensaje que impacta sucede que hay detractores.

- ¿Por qué la retiran?
- Para clarificar el mensaje. Se mantiene el Benvinguts pero la campaña se reorienta con la sustitución de la ‘V’ de Vendetta por un símbolo de la paz.

- ¿Ha habido presiones por parte de los Mossos?
- Los Mossos d’Esquadra, igual que la Guardia Urbana y los miembros de la seguridad privada del club dan su opinión y nosotros les escuchamos igual que le enviamos a la LFP la imagen para que nos la validen.
- Y así lo hicieron.
- Hablamos con la LFP antes de lanzar la campaña, pero luego tras la reunión de la Junta de Seguridad, en la que debatimos los aspectos a vigilar del partido, tomamos la decisión de no cambiar el mensaje pero sí reorientarlo.

- ¿Han tenido miedo a alguna sanción?
- Nunca. Insisto era una campaña, con la imagen de los seis futbolistas que jugaron en Llagostera en el play-off de 2014, que quería dar relevancia de manera cómica e irónica a un partido en el que hay tres puntos en juego muy importantes y que llegan con un valor añadido por el equipo que es. Buscamos atraer a la afición, porque así lo piden los futbolistas, y que la afluencia se mantenga para los próximos encuentros.

- ¿Cuándo se diseña la campaña?
- Hace dos semanas. Sabemos que es un partido muy esperado por nuestro aficionado y queríamos hacer una exhibición de masa social. No escondemos que nos gustaría tener unos datos de asistencia más altos.

- ¿Cree que el escenario actual, tras los atentados de París, han podido influir en la aceptación de la campaña?
- La verdad es que una desgracia tan terrible como la que ocurrió en París no ha ayudado a entender el mensaje. Quizás algunos de los que cuestionan la campaña no lo hubieran hecho.

- ¿Retirarla es reconocer un error?
- Evidentemente, los que tomamos decisiones nos equivocamos. Hemos escuchado opiniones y hemos variado la forma, sin cambiar el mensaje.

- Entre los detractores, Javier Salamero, secretario general del Llagostera y extécnico del Nàstic. ¿Le sorprendió su dureza en las críticas?
- No quiero entrar a valorarlas. Me parecen desafortunadas y de ser desagradecido. Demuestra tener poca memoria. Tuvo la oportunidad de entrenar al Nàstic, donde recibió un trato y unas atenciones exquisitas, y debería ver ese hecho como algo positivo en su carrera. Me ha sorprendido negativamente.
- ¿Han tenido contacto con miembros del Llagostera esta semana?
- Los de protocolo. Han enviado sus peticiones e intentaremos, atendiendo a nuestras posibilidades y a las expectativas que tenemos de afluencia, de facilitárselas. La relación no es igual que con el resto de clubes.

- ¿Temen que suceda algo?
- No. Sin ninguna duda la afición del Nàstic demostrará la elegancia que siempre ha mostrado. Somos un club abanderado de la antiviolencia. Nuestra afición nunca ha tenido problemas con las de los rivales. Animarán a sus jugadores para que sumen una victoria importante.
Llegir mes / Leer mas...

'Ni me he planteado no darle la mano a Alsina; somos educados'

Article de l'AS

El técnico del Nàstic dice haber pasado página al duelo de playoff de 2014 y resta presión a su equipo a dos días del partido ante el Llagostera.



Vicente Moreno no quiere que el ambiente que se viva en el Nou Estadi afecte al equipo y pide al aficionado del Nàstic que anime al equipo y ayude a vencer a un Llagostera “también motivado. Habrá más nervios fuera del campo que dentro y esperamos aislarnos. Nos espera un partido muy difícil”.
Olvidar lo que pasó el 21 de junio de 2014 es algo complicado, pero el técnico grana tiene claro que “hemos entrenado con normalidad, como todas las semanas y no hemos hecho nada especial. Nuestra motivación es máxima pero como en todos los partidos. Siempre salimos al máximo y el equipo está centrado en el aspecto deportivo. Queremos lograr los tres puntos”. Vicente Moreno, que se mordió la lengua en más de una ocasión, trata de aislar al equipo de cualquier tema extradeportivo y quiso desvelar que “hemos hablado poco de todo lo que rodea a este partido. Quiero que el equipo esté en un momento óptimo”. Él vivió desde el banquillo aquel intento de ascenso frustrado y aunque pueda parecer que haya sentimiento de venganza, comentó que “no he visto demasiadas veces aquel partido. Los primeros meses después de no subir estábamos acelerados, pero ya lo hemos superado. Tras conseguir el ascenso ya hemos pasado página”.
En aquel encuentro se fraguó la tensión entre ambos clubes y una de las claves fue, según la entidad grana, la agresión de Oriol Alsina hacia el delegado grana Josep Maria Grau. Vicente Moreno lo vivió en el túnel de vestuarios, pero ello no hará que ambos técnicos se citen antes de iniciar el encuentro: “Ni me he planteado no dársela. Somos personas educadas y eso prima por delante de todo. Hay rivalidad, siempre es bonito, pero somos educados”. Por último, el entrenador del conjunto tarraconense no quiso entrar a valorar el cambio que sufrió la campaña para promocionar el encuentro (del mensaje de ‘vendetta’ al de “bienvenidos. Esto es fútbol” en clave de paz) pero sí defendió al presidente Josep Maria Andreu de los comentarios en lo que se le tachaba de forofo. “Es una gran persona, los que lo conocemos lo sabemos y ya está”.
En cuanto al equipo que pueda presentar para enfrentarse al Llagostera, Vicente Moreno podría volver a apostar por un 4-3-3 ya que tendrá el alta de Sergio Tejera, sancionado la pasada jornada. Gerard Valentín, por lesión, será la única baja.
Llegir mes / Leer mas...

Eloy Gila i "scar Álvarez, dos punts de connexió més amb?Tarragona

Article de @diaridegirona

El davanter blaugrana i l'actual segon entrenador han vestit la samarreta grana en el passat

21.11.2015 | 00:00
Eloy Gila, en un entrenament d´aquesta temporada.
Eloy Gila, en un entrenament d´aquesta temporada.
Duel ben especial el de demà a Tarragona. Per al Nàstic i també per al Llagostera, que es tornaran a trobar després d'una polèmica i tensa eliminatòria per pujar a Segona A, disputada el juny del 2014. Especial també per a David Querol, que tornarà a visitar el que va ser el seu estadi. Però també per a d'altres membres de la família blaugrana. Un d'ells és el davanter Eloy Gila. I?l'altre, l'actual segon entrenador i mà dreta d'Oriol Alsina:?"scar Álvarez.
Gila viurà una cita que li remourà certs sentiments. Ell va ser l'autor del primer gol en la tornada de la promoció, la tarda en què el Llagostera va acabar pujant a Segona A (3-1). A?més, el sabadellenc té passat grana, ja que en la temporada 12/13, abans de fitxar pel conjunt gironí, va defensar els colors del Nàstic. El canvi d'aires que Gila va decidir fer en el seu dia li ha resultat una bona opció, ja que un any després, el davanter celebrava un ascens històric de categoria. Darrerament, però, no viu el seu millor moment. Ha participat en els dos darrers partits acumulant 20 minuts, però li ha costat entrar per culpa d'una lesió. El jugador es va estrenar aquesta temporada a San Mamés, disputant els últims dotze minuts en substituir Ríos Reina. En l'últim partit, va rellevar l'heroi de la tarda, David Querol, saltant al minut 82 del duel amb el Numància a Palamós. La culpa de tot plegat ho té una lesió que es va produir abans de començar al campionat i que l'ha tingut moltes setmanes fora de combat. En el primer amistós de pretemporada, amb l'Hospitalet (1-1), Eloy Gila es va lesionar la clavícula i no va poder reaparèixer fins el passat 9 de novembre, quan es va tornar a sentir futbolista.
Un Llagostera-Nàstic per acabar
"scar Álvarez, l'actual segon entrenador del Llagostera, sempre recordarà aquell partit del 2014 contra el Nàstic al Municipal. Va ser especial perquè, com a futbolista, va aportar el seu granet de sorra en l'històric ascens del club de la demarcació gironina a la Segona Divisió A. I?també, perquè aquella tarda va disputar el seu darrer partit com a futbolista professional. El defensa català va ser titular en aquell partit.
A?partir de la següent campanya, Álvarez ja va canviar de rol i va passar a treballar colze a colze ab Oriol Alsina i Lluís Carrillo. Es dóna la circumstància que el jugador, forjat a les categories inferiors del FC Barcelona i també del Girona, en una de les seves etapes com a futbolista també va defensar els colors del Nàstic. Va ser una etapa agredolça per a ell. Hi va estar una temporada i mitja, sense pràcticament participació (només 4 partits)?per culpa d'una greu lesió al genoll que el va apartar dels terrenys de joc. Això sí, "scar Álvarez era un dels membres de la plantilla que el curs 05/06 va viure l'ascens del conjunt tarragoní a la Primera Divisió.
Llegir mes / Leer mas...

«L´únic que m´importa és el partit»

Article de @diaridegirona

Oriol Alsina aparca tota mena de polèmica i assegura que l'equip està centrat en sumar la primera victòria a domicili

21.11.2015 | 06:30
Oriol Alsina, en un partit d´aquest curs a l´estadi Palamós-Costa Brava.
Oriol Alsina, en un partit d´aquest curs a l´estadi Palamós-Costa Brava.
Malgrat l'evident connotació sentimental i la forta càrrega emocional que desprèn el Nàstic-Llagostera de demà, Oriol Alsina no ha volgut trencar amb la seva rutina i ahir va oferir una roda de premsa en la qual va limitar-se a valorar la cita del Nou Estadi com un partit més de la competició. El tècnic va voler passar de puntetes i deixar al marge tota la polèmica generada durant la setmana. La rectificació per part del club grana de canviar la campanya promocional del partit s'ha acollit de manera satisfactòria a terres gironines, encara que Alsina en cap moment va voler-hi buscar tres peus al gat. «M'és completament indiferent la campanya anterior, com també la nova. Em centro únicament i exclusiva en el partit».
Durant tota la setmana, ha decidit gastar les seves energies a «preparar als meus jugadors per competir al cent per cent i deixar d'una vegada per totes la porteria a zero. Això, al menys, ens asseguraria un punt». L'hostilitat i les ganes de revenja que sura per Tarragona és quelcom amb què Alsina ja compta. Per tant, al vestidor estan preparats per la rebuda hostil que els espera. «Que hi hagi un estadi ple vol dir futbol en estat pur. Això ja ens agrada. Tenim l'experiència de la temporada passada, quan vam visitar estadi plens com el del Betis, Saragossa, Tenerife o Albacete... on hi vam sumar bons resultats. Que a Tarragona parlin del de demà com el partit de l'«any» és quelcom que omple d'«orgull» a Alsina i companyia. «Ens fa sentir contents perquè un equip tan petit com el Llagostera pugui omplir estadis de ciutats tan grans parla molt bé de nosaltres».
Alsina va subratllar que «ha estat una setmana com qualsevol altra» tot i tenir davant «un partit molt important perquè encara tenim l'assignatura pendent de guanyar fora de casa». A més, els tocarà bregar contra un rival que «està fent un bon futbol i sumant bons resultats a casa seva».
Això sí, va tenir temps de fer memòria i recordar aquella eliminatòria d'ascens amb els tarragonins de fa dues temporades, de la qual va destacar que «vam guanyar i passi el que passi ningú ens ho podrà retreure. Va ser la culminació d'un any difícil, llarg i també històric per nosaltres, que vam coronar amb un ascens irrepetible». Perquè Alsina vol quedar-se només amb «tot allò positiu» i passar de polèmiques:?«Prefereixo esborrar tot allò que sigui negatiu».
Gestionar els primers minuts i frenar l'empenta inicial dels grana serà clau per treure un bon resultat del Nou Estadi. Ho sap el cos tècnic i així ho ha intentat inculcar als seus jugadors. «Entenc que tots dos equips sortirem amb molta empenta. Nosaltres sempre ho fem així excepte quan ens va tocar jugar al camp de l'Alcorcón. Per exemple, a Palma havíem marcat al primer minut, però ens van anul·lar el gol», rememorava el tècnic, abans de demanar «la cara que el meu equip ens oferia a domicili l'any passat». L'aspecte mental és molt important per a Alsina:?«La qüestió psicològica sempre és rellevant. Ara venim d'una victòria clau contra el Numància i ells vénen de perdre. Però tenen 6 punts més que nosaltres i això vol dir que ho estan fent millor a la Lliga».
De les peces de l'equip que dirigeix Vicente Moreno, destacava el davanter Jean Luc, que porta quatre gols i tres d'aquests els ha aconseguit al Nou Estadi, Alsina no només el destacava a ell sinó també a «tot l'equip. Saben a què juguen, són intensos, i tenen a un bon entrenador». A més, definia com a jugadors «top» Emana, Tejera, Marcos o Palanca..
David Querol és dubte
El gran protagonista de l'última victòria del Llagostera davant el Numància, David Querol, és dubte per enfrontar-se al seu exequip. «Veurem si pot jugar perquè hi ha d'altres futbolistes que ara mateix estan en molt bona forma com ho són Giva o Eloy Gila». Ruymán i Juanto estan descartats per lesió, mentre que en el cas de Querol, amb una sobrecàrrega al pubis, converteix a l'exjugador grana en dubte. No és l'únic:?també el defensa Chus Herrero està a l'espera de saber si podrà viatjar cap a Tarragona.
Llegir mes / Leer mas...

“Aquell triomf ja no ens el pot treure ningú”

Article de @lesportiucat

Llagostera. Alsina remarca que la victòria contra el Nàstic de fa dos cursos forma part de la història del club

Alsina en un entrenament d'aquesta setmana Foto: MANEL LLADÓ.
1
De manera clara però sense voler aixecar més polseguera del compte. Així es va expressar Oriol Alsina en la prèvia del duel que els tornarà a enfrontar amb el Nàstic, club contra el qual van aconseguir un inesperat ascens a 2a divisió A: “D'aquell partit recordo que vam guanyar, i que, passi el que passi, ningú ens ho podrà treure. Va ser la culminació d'un any històric per al Llagostera. Un curs molt llarg, difícil. Quan penso en tot el que vam fer m'omple d'orgull”, va destacar Alsina.
L'entrenador llagosterenc tornarà demà a l'escenari que va acollir el primer capítol d'una eliminatòria que va ser molt tensa tant en l'aspecte esportiu com en l'extraesportiu. Des de la banqueta llagosterenca, però, Alsina té clar que cal girar full, i pel seu cap no hi passa res més que intentar sumar els tres primers punts a fora: “La setmana no ha estat diferent de les altres. És un partit molt important per a nosaltres, però no perquè anem a Tarragona, sinó perquè hi ha tres punts en joc i tenim l'assignatura de sumar bons resultats a domicili”, va analitzar l'entrenador llagosterenc.
Indiferència
El màxim responsable de l'àrea esportiva llagosterenca no va voler valorar la campanya engegada pel Nàstic, en què en un primer moment –dimecres el club grana va fer marxa enrere– es reclamava venjança esportiva pels fets de fa un any i mig: “M'és totalment indiferent el que facin, tant en la campanya actual com en l'anterior. Jo em centro en els meus jugadors: que facin la seva feina i que competeixin al màxim. Jo només vull competir i sumar els tres punts, ja que ens anirien molt bé per sortir de la zona baixa de la classificació”, va remarcar l'entrenador llagosterenc, conscient que no calia atiar el foc en la prèvia d'un duel que serà intens.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Pendent dels últims retocs

Article de @lesportiucat

Dubtes. Alsina confirma que té decidit l'equip que jugarà però que les molèsties en els últims dies d'homes com Querol, Chus Herrero o Fran Cruz encara el fan dubtar de fer algun canvi

Querol en una lluita amb un jugador del Numància durant l'últim partit de lliga Foto: J.CASTRO/ICONNA.
1
El penúltim entrenament de la setmana del Llagostera no va permetre resoldre els últims dubtes d'Oriol Alsina a l'hora de concretar l'equip titular que jugarà a Tarragona. Els fonaments de l'equip són clars però el tècnic llagosterenc encara té diversos dubtes en dues posicions concretes. “L'equip el tinc decidit però he d'acabar de veure com estan alguns jugadors. Segur que introduirem alguna sorpresa i no serà el mateix que la jornada anterior”, va comentar Alsina, en una declaració que de ben segur estava encaminada a amagar alguna carta al rival.
El que sí que és del tot cert és que diversos futbolistes amb un gran pes en el Llagostera de les últimes jornades no s'han pogut entrenar al màxim de les seves possibilitats aquesta setmana. Chus Herrero va acabar el duel contra el Numància amb molèsties als isquiotibials, i l'acumulació de partits també està passant factura física a Fran Cruz. Així doncs, el primer gran dubte és qui jugarà de central. “Qui jugui ho farà perquè està bé del tot. En aquest nivell és complicat que un jugador jugui sense cap molèstia. Si no poden jugar, tenim bons recursos per substituir-los”, va analitzar.
La sorpresa va ser quan Alsina va explicar que un dels grans protagonistes del partit, Querol, també ha acabat la setmana amb problemes físics: “Se li carrega el pubis. Veurem si pot jugar d'entrada, sortir a mig partit o és millor que descansi. A més, Giva s'està entrenant molt bé i la seva punta de velocitat ens pot ajudar molt. També tenim opcions com Eloy Gila, que està fresc i a cama canviada pot generar molt de perill”, destacava Alsina. De qui sí que podrà disposar el tècnic és d'Imaz, absent en els últims tres partits.
Juanto, complicat
Dels diversos dubtes que arrossega el Llagostera, el que sembla més clar que no arribarà per jugar el duel de demà és Juanto Ortuño. L'atacant llagosterenc arrossega molèsties en un bessó des de la prèvia del partit contra el Bilbao B, i tampoc no va poder jugar contra el Numància. Ruymán, lesionat de llarga durada del genoll, continua fent treball al marge de l'equip.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Un retorn per la via ràpida

Article de @lesportiucat

Chumbi. El davanter del Llagostera va tornar a ser titular en l'última jornada després de nou partits i tot just una setmana després de ser operat del trencament d'un dit de la mà

El jugador llagosterenc rep l'entrada de Luis Valcarce del Numància durant el partit de l'última jornada Foto: JOAN CASTRO/ICONNA.
1
Rafa Fernández, Chumbi, va ser titular en les tres primeres jornades, en què va ser l'escollit per acompanyar Juanjo en la punta d'atac. Aquesta esperançadora arrencada per al davanter murcià va quedar frenada de cop en el partit contra l'Alavés. Chumbi va rebre contra els vitorians un cop al genoll que li va provocar un esquinç al lligament lateral intern. La lesió el va deixar fora de combat tot un mes i quan semblava que tornava a recuperar la bona forma jugant diverses estones –va acumular 56 minuts en tres partits– es va trencar un dit de la mà en una acció fortuïta en acabar l'últim entrenament de la setmana. “Quan anava cap a l'hospital ja sabia que tenia el dit trencat. Em pensava que en tindria per un mes de baixa i la veritat és que estava enfonsat”, va recordar Chumbi tan sols vuit dies després de lesionar-se.
El davanter va passar per la sala d'operacions, i la llum al final del túnel es va començar a veure quan li van comentar que hi havia la possibilitat de jugar amb una fèrula protectora. Dit i fet. Chumbi va aparèixer diumenge passat al terreny de joc amb un aparatós embenat a la mà esquerra, un fet que no li va impedir fer un bon partit contra el Numància. “El club s'ha portat molt bé i m'ha posat moltes facilitats per tornar a jugar ben ràpid”, remarcava el jugador, que va forçar dos penals que el col·legiat no va voler xiular.
De nou, des de l'inici
Chumbi no era titular des de la jornada 3 i per al davanter llagosterenc el fet de tornar a jugar des de l'inici era especialment important. “He tingut el problema al genoll que m'ha impedit tenir regularitat en aquest inici de lliga. Tenia moltes ganes de tornar a jugar 90 minuts”, destaca el futbolista.
Chumbi s'afegeix de ple d'aquesta manera a la forta competència que hi ha en el Llagostera, en què fins a deu futbolistes s'han de disputar només quatre posicions. En el cas del murcià, en les pròximes oportunitats que tingui per jugar intentarà estrenar-se com a golejador, un fet que encara no ha aconseguit tot i tenir oportunitats i generar força perill a la porteria contrària.
Pensant en el Nàstic
L'ara jugador llagosterenc no va viure en primera persona el duel de fa dos cursos a Tarragona, però sí que ho va seguir de ben a prop, ja que aquella temporada va jugar en el filial del València, que militava al mateix grup que gironins i tarragonins. Chumbi té clar que la rebuda serà hostil. “Segur que ens esperen. En el meu cas, no sé si recordaran que vaig jugar a Reus. Segur que només de veure'm amb la samarreta del Llagostera ja servirà per xiular-me molt”, explica el jugador, que espera sumar els tres punts: “A fora de casa no ens han sortit bé les coses i només hem jugat bé a Montilivi. Ja toca guanyar.”

EL PROTAGONISTA

Anant a l'hospital sabia que tenia el dit trencat, i després de la lesió al genoll em veia un altre mes sense jugar. Em vaig enfonsar
L'operació va ser ràpida i el club ha posat facilitats perquè pogués tornar ben ràpid
Rafa Fernández, ‘Chumbi'
davanter del llagostera
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...