dissabte, 21 de novembre del 2015

«L´únic que m´importa és el partit»

Article de @diaridegirona

Oriol Alsina aparca tota mena de polèmica i assegura que l'equip està centrat en sumar la primera victòria a domicili

21.11.2015 | 06:30
Oriol Alsina, en un partit d´aquest curs a l´estadi Palamós-Costa Brava.
Oriol Alsina, en un partit d´aquest curs a l´estadi Palamós-Costa Brava.
Malgrat l'evident connotació sentimental i la forta càrrega emocional que desprèn el Nàstic-Llagostera de demà, Oriol Alsina no ha volgut trencar amb la seva rutina i ahir va oferir una roda de premsa en la qual va limitar-se a valorar la cita del Nou Estadi com un partit més de la competició. El tècnic va voler passar de puntetes i deixar al marge tota la polèmica generada durant la setmana. La rectificació per part del club grana de canviar la campanya promocional del partit s'ha acollit de manera satisfactòria a terres gironines, encara que Alsina en cap moment va voler-hi buscar tres peus al gat. «M'és completament indiferent la campanya anterior, com també la nova. Em centro únicament i exclusiva en el partit».
Durant tota la setmana, ha decidit gastar les seves energies a «preparar als meus jugadors per competir al cent per cent i deixar d'una vegada per totes la porteria a zero. Això, al menys, ens asseguraria un punt». L'hostilitat i les ganes de revenja que sura per Tarragona és quelcom amb què Alsina ja compta. Per tant, al vestidor estan preparats per la rebuda hostil que els espera. «Que hi hagi un estadi ple vol dir futbol en estat pur. Això ja ens agrada. Tenim l'experiència de la temporada passada, quan vam visitar estadi plens com el del Betis, Saragossa, Tenerife o Albacete... on hi vam sumar bons resultats. Que a Tarragona parlin del de demà com el partit de l'«any» és quelcom que omple d'«orgull» a Alsina i companyia. «Ens fa sentir contents perquè un equip tan petit com el Llagostera pugui omplir estadis de ciutats tan grans parla molt bé de nosaltres».
Alsina va subratllar que «ha estat una setmana com qualsevol altra» tot i tenir davant «un partit molt important perquè encara tenim l'assignatura pendent de guanyar fora de casa». A més, els tocarà bregar contra un rival que «està fent un bon futbol i sumant bons resultats a casa seva».
Això sí, va tenir temps de fer memòria i recordar aquella eliminatòria d'ascens amb els tarragonins de fa dues temporades, de la qual va destacar que «vam guanyar i passi el que passi ningú ens ho podrà retreure. Va ser la culminació d'un any difícil, llarg i també històric per nosaltres, que vam coronar amb un ascens irrepetible». Perquè Alsina vol quedar-se només amb «tot allò positiu» i passar de polèmiques:?«Prefereixo esborrar tot allò que sigui negatiu».
Gestionar els primers minuts i frenar l'empenta inicial dels grana serà clau per treure un bon resultat del Nou Estadi. Ho sap el cos tècnic i així ho ha intentat inculcar als seus jugadors. «Entenc que tots dos equips sortirem amb molta empenta. Nosaltres sempre ho fem així excepte quan ens va tocar jugar al camp de l'Alcorcón. Per exemple, a Palma havíem marcat al primer minut, però ens van anul·lar el gol», rememorava el tècnic, abans de demanar «la cara que el meu equip ens oferia a domicili l'any passat». L'aspecte mental és molt important per a Alsina:?«La qüestió psicològica sempre és rellevant. Ara venim d'una victòria clau contra el Numància i ells vénen de perdre. Però tenen 6 punts més que nosaltres i això vol dir que ho estan fent millor a la Lliga».
De les peces de l'equip que dirigeix Vicente Moreno, destacava el davanter Jean Luc, que porta quatre gols i tres d'aquests els ha aconseguit al Nou Estadi, Alsina no només el destacava a ell sinó també a «tot l'equip. Saben a què juguen, són intensos, i tenen a un bon entrenador». A més, definia com a jugadors «top» Emana, Tejera, Marcos o Palanca..
David Querol és dubte
El gran protagonista de l'última victòria del Llagostera davant el Numància, David Querol, és dubte per enfrontar-se al seu exequip. «Veurem si pot jugar perquè hi ha d'altres futbolistes que ara mateix estan en molt bona forma com ho són Giva o Eloy Gila». Ruymán i Juanto estan descartats per lesió, mentre que en el cas de Querol, amb una sobrecàrrega al pubis, converteix a l'exjugador grana en dubte. No és l'únic:?també el defensa Chus Herrero està a l'espera de saber si podrà viatjar cap a Tarragona.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui