dissabte, 21 de novembre del 2015

“Aquell triomf ja no ens el pot treure ningú”

Article de @lesportiucat

Llagostera. Alsina remarca que la victòria contra el Nàstic de fa dos cursos forma part de la història del club

Alsina en un entrenament d'aquesta setmana Foto: MANEL LLADÓ.
1
De manera clara però sense voler aixecar més polseguera del compte. Així es va expressar Oriol Alsina en la prèvia del duel que els tornarà a enfrontar amb el Nàstic, club contra el qual van aconseguir un inesperat ascens a 2a divisió A: “D'aquell partit recordo que vam guanyar, i que, passi el que passi, ningú ens ho podrà treure. Va ser la culminació d'un any històric per al Llagostera. Un curs molt llarg, difícil. Quan penso en tot el que vam fer m'omple d'orgull”, va destacar Alsina.
L'entrenador llagosterenc tornarà demà a l'escenari que va acollir el primer capítol d'una eliminatòria que va ser molt tensa tant en l'aspecte esportiu com en l'extraesportiu. Des de la banqueta llagosterenca, però, Alsina té clar que cal girar full, i pel seu cap no hi passa res més que intentar sumar els tres primers punts a fora: “La setmana no ha estat diferent de les altres. És un partit molt important per a nosaltres, però no perquè anem a Tarragona, sinó perquè hi ha tres punts en joc i tenim l'assignatura de sumar bons resultats a domicili”, va analitzar l'entrenador llagosterenc.
Indiferència
El màxim responsable de l'àrea esportiva llagosterenca no va voler valorar la campanya engegada pel Nàstic, en què en un primer moment –dimecres el club grana va fer marxa enrere– es reclamava venjança esportiva pels fets de fa un any i mig: “M'és totalment indiferent el que facin, tant en la campanya actual com en l'anterior. Jo em centro en els meus jugadors: que facin la seva feina i que competeixin al màxim. Jo només vull competir i sumar els tres punts, ja que ens anirien molt bé per sortir de la zona baixa de la classificació”, va remarcar l'entrenador llagosterenc, conscient que no calia atiar el foc en la prèvia d'un duel que serà intens.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui