dijous, 27 d’octubre del 2016

"La infermeria no es buida". Article de @educiu a @lesportiucat

La infermeria no es buida

El Llagostera va tenir ahir festa i avui reprendrà l'activitat amb una doble sessió a Palafrugell que servirà per continuar preparant el pròxim duel contra el Barça B (dissabte a les 18.30 h al Palamós Costa Brava). Contra el filial blaugrana el conjunt dirigit per Oriol Alsina recuperarà el central Samu San José, sancionat la jornada passada, però continuarà tenint baixes importants. I és que Vivi, Nando Quesada, Rafa Jordà, Diego Jiménez i Rodri (també està sancionat) encara no han fet net dels problemes físics.
Llegir mes / Leer mas...

"Com si fossin dos veterans ". Article de @educiu a @lesportiucat

Com si fossin dos veterans

2a divisió B. El Llagostera va jugar i guanyar a Gavà amb dos centrals de 22 anys del filial, Eloi Zamorano i Pol Gómez, aquest últim debutant a 2a B

El Llagostera va sumar diumenge a Gavà una victòria de molt mèrit (0-2), pel resultat, per haver trencat una ratxa de 25 partits sense guanyar a domicili entre el curs passat i aquest, i també pel fet d'haver jugat amb dos centrals del filial de primera catalana, Eloi Zamorano i Pol Gómez. Els dos futbolistes, de 22 anys (estan en l'últim any de sub-23), van formar parella a l'eix de la defensa a causa de les baixes dels tres centrals del primer equip (Rodri, Diego Jiménez i Samu San José) i van oferir un gran rendiment. Anteriorment Zamorano ja havia participat en dos partits de lliga (90 minuts a Alcoi i 19 contra el Cornellà, a més del partit de copa a Santander), però per a Pol Gómez va ser el debut a segona B.
“El debut i la victòria em van fer molt content, ara he de seguir treballant per poder tornar a jugar un altre partit. Durant els primers minuts estava bastant nerviós, però vaig tenir la sort que tot va anar bé i no vam patir per guanyar”, explica Pol Gómez, que a l'estiu va fitxar pel Llagostera B procedent del Lloret, la seva terra natal. “No em cauran els anells per tornar a jugar a primera catalana, t'ajuda a estar disponible”, hi afegeix el central, que en l'etapa de formació va coincidir amb Eloi Zamorano en les categories inferiors del Girona. Aquesta temporada els dos jugadors ja havien coincidit en un altre partit, curiosament a la Bòbila i contra el mateix Gavà en la copa Catalunya.
“Faltaven centrals, però no sabíem si ens faria jugar a tots dos. Va funcionar, i en Masó ens va ajudar molt jugant davant nostre. Ens coneixem des de petits i crec que en Pol és un jugador molt seriós, que no es complica”, comenta Eloi Zamorano, que es mostra humil i ambiciós a parts iguals amb vista al futur. “Sí que em veig amb possibilitats de continuar en l'equip, però si més no hem de continuar treballant per estar a punt.”
Pol Gómez, Eloi Zamorano i el davanter Carlos Cano són els tres jugadors del filial que han debutat amb el primer equip.

ELS PROTAGONISTES


El debut a segona B i la victòria em van fer molt content, ara he de seguir treballant per poder tornar a jugar un altre partit

CURIOSITAT


No em cauran els anells per tornar a jugar a primera catalana, t'ajuda a estar disponible
Pol Gómez
central del llagostera

L'OPORTUNITAT


Faltaven centrals, però no sabíem si ens faria jugar a tots dos. Va funcionar i en Masó ens va ajudar molt jugant davant nostre
Pol Gómez i Eloi ja van coincidir precisament a Gavà en la copa Catalunya
Oriol Alsina tenia les baixes dels tres centrals del primer equip: Rodri, Diego i Samu San José
Llegir mes / Leer mas...