dilluns, 23 de maig del 2016

"Més a prop, però lluny". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Més a prop, però lluny

El Llagostera no pot guanyar a Miranda però salva un punt que li permet situar-se a tres punts de la salvació René evita la derrota i manté les esperances a manca de tres partits

23.05.2016 | 00:00
El punt que la UE Llagostera-Costa Brava va sumar ahir a Anduva és dels que poden valer una permanència però també suposar un descens. És insuficient alhora que manté els gironins amb opcions a 3 jornades d'acabar la lliga, una situació que els d'Oriol Alsina haurien signat fa només unes setmanes. I més si tenim en compte que després dels resultats dels principals rivals, arriben al tram decisiu del campionat a tres punts de la salvació. Només un partit. Amb l'empat (0-0) els gironins continuen sense guanyar fora de casa. Una victòria que se'ls resisteix però que ahir tampoc mereixien.
El Mirandés és, juntament amb el Girona, l'equip que més dificultats ha causat al Llagostera a la Lliga Adelante, i de fet no només són els dos únics als quals no ha estat capaç de superar, sinó que en el cas dels castellans ni tan sols han pogut fer-li un gol en quatre partits. Ahir tampoc van disposar de clares ocasions per fer-ho. Crida l'atenció que tots dos utilitzin sistemes similars. Això unit a les baixes de Juanjo i Edu Oriol va alterar els plans d'Alsina, que després de molts mesos va tornar a sortir d'inici amb trivot. La sortida dels gironins convidava a l'optimisme. En una primera acció Benja rematava desviat, i en la jugada següent era un defensor el que rebutjava un xut de ?Natalio. La reacció dels locals no es va fer esperar, i després d'un servei de cantonada la pilota es va passejar per l'interior de l'àrea petita de René ?sense que ningú arribés a tocar-la. Això va esperonar el Mirandés, que mitjançant Sangalli ho va tornar a provar amb un llançament llunyà.
Amb les idees molt més clares i dominant la zona mitja, l'equip de Terrazas va anar tancant als gironins en el seu terreny de joc amb constants arribades per banda. Després de diverses centrades sense perill, Vélez va posar a prova els reflexos de René amb un xut que el gadità va enviar a córner. En la continuació Imaz va evitar el primer gol local desviant un cop de cap que es prèviament havia tocat el travesser. Un minut més tard Álex Ortiz va desaprofitar una ocasió immillorable per marcar xutant massa alt. Ofegats per la pressió del rival, el Llagostera no va trobar la manera de generar perill. Més tard va ser Corral qui va fallar també a pilota aturada. Un xut d'Imaz a la mitja hora de joc va canviar el ritme del partit. El lleidatà va buscar l'escaire esquerre de la porteria de Raul amb un llançament des de la frontal que el porter va enviar a córner amb una gran intervenció. Abans de la mitja part, primer Natalio i novament Imaz rematant de xilena, van provar d'avançar el seu equip. L'última ocasió de la primera meitat, però, va ser per a Oyarzun. El seu xut va acabar al lateral de la xarxa. Descontent amb el joc ofensiu de l'equip Oriol Alsina va decidir que 'Fofo' substituís Benja. El canvi va sorgir efecte, i durant els primers minuts de la represa el Llagostera va fer un pas endavant. El control de pilota els va permetre tenir més presència en atac encara que sense profunditat. La va buscar el tècnic fent entrar Jose Carlos en el lloc d'Imaz, però l'andalús no va oferir la versió d'altres partits. Els últims vint minuts els locals van tornar a pressionar, i gràcies a això van arribar les ocasions més clares de l'enfrontament. I va aparèixer René. El porter va desviar un xut d'Alex García primer, va aturar un xut d'Abdón després i encara en una tercera intervenció va evitar el gol de Provencio. A cinc minuts del final la sort també es va aliar del costat gironí, i la rematada de Salinas va acabar tocant el pal. El xiulet de l'àrbitre va posar punt i final al patiment del Llagostera, que acceptant la superioritat del Mirandés va donar per bo el punt. Amb aquest resultat l'equip d'Alsina es manté vintè però retalla la diferència de 3 punts amb la salvació abans de rebre l'Almeria a Palamós. Els andalusos marquen ara la salvació, per la qual cosa un triomf del Llagostera podria apropar-los més que mai a la salvació. Un partit vital si es té en compte també l'average.
Llegir mes / Leer mas...

L'entrenador @oriol_alsina: "Dimecres sabrem si aquest punt sumat és bo o dolent". Article de @diaridegirona

Oriol Alsina: "Dimecres sabrem si aquest punt sumat és bo o dolent"

El tècnic del Llagostera lamenta el fluix partit dels seus i reconeix que la victòria no hauria estat justa El partit contra l'Almeria dictarà sentència a les aspiracions de salvació

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, reconeixia al final del partit a Miranda de Ebro que el seu equip no havia merescut guanyar un partit que "sortien a guanyar", però valorava com a "bo" el punt tret d'Anduva. "La veritat és que el punt és bo amb el partit que hem fet", reconeixia. Amb vistes a la classificació si és bo o no "ho sabrem dimecres" amb relació al partit clau que afronta l'equip d'Alsina contra un Almeria que visitarà Palamós amb l'esperança de salvar-se matemàticament. Alsina no amagava la seva decepció perquè ahir el Llagostera va desaprofitar les empassagades dels rivals directes però recordava que Anduva és un "camp molt complicat". Pel que fa estrictament al partit, Alsina recordava que havien tingut alguna arribada a la primera part, però "sí que és veritat que a la segona ells han millorat molt més" i era aquí quan valorava la feina de René que "ens ha salvat en algunes ocasions".
Pel que fa a la segona meitat l'entrenador d'Arenys de Mar explicava que a la segona part havien millorat i havien sortit millor "hem fet variacions tàctiques però ens ha faltat intensitat" i aquí deixava anar una queixa cap a alguns jugadors que "no havien tingut un bon dia". Pel que fa a la part final del partit on el Mirandés va tenir constants ocasions, Alsina ho vinculava a les necessitats del Llagostera, i reconeixia que "hem arriscat moltíssim, perquè intentàvem fer alguna cosa diferent, per intentar tenir opcions". Segons Alsina això deixava més descobert el migcamp, sobretot a partir dels canvis que va introduir el tècnic del Llagostera. "Si poso jugadors com José Carlos o Fofo te la jugues a patir" i per això el partit s'havia convertit en una "anada i vinguda" cada atac.
El maresmenc recordava que "hem de guanyar sí o sí dimecres" per així fer bo el resultat d'ahir a Anduva i intentar sortir de la zona de descens, i més sabent que el cap de setmana que ve visiten el Leganés, que s'està jugant la possibilitat de pujar a primera de forma directa sense haver de promocionar. A més, tal i com reconeixen molts jugadors, i els números no enganyen a fora el Llagostera de moment és incapaç de guanyar.
Per acabar, Alsina feia referència a que el d'ahir era una oportunitat per sortir del pou. "Està clar que si haguéssim guanyat hauríem fet un pas molt gran, però aquest partit ens permet estar a un partit del Mallorca". El tècnic del Llagostera fa els seus càlculs i comentava que si l'equip és capaç de guanyar a casa contra l'Almeria, i el Mallorca cau contra l'Elx que lluita per entrar a la zona de play-off els catalans estaran més a prop de salvar la categoria. Una combinació, potser l'única, que faria bo el punt d'ahir. Després, però, caldrà vèncer a Leganés i el Saragossa.

"un abans i un després ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

un abans i un després

23.05.2016 | 00:00 Si encara hi ha algú que dubta de la incidència que té el futbol en la nostra societat, que visiti Llagostera. Sobretot aquests dies. És el tema 'estrella', i no tant per l'important partit d'ahir davant del Mirandés i les opcions de mantenir la categoria, com per la divisió d'opinions que ha provocat el frustrat intent de fusió amb el Palamós CF. En primer lloc s'ha de recordar que actualment la UE Llagostera-Costa Brava és una Societat Anònima Esportiva, per la qual cosa mirant-s'ho des d'un punt de vista empresarial, i sense entrar en els detalls econòmics què representava l'acord, era una acció més que comprensible i lògica. Una manera d'enfortir el club i expandir el negoci. Res a dir. El conflicte real és què dur a terme aquesta unió suposava la desaparició total del nom i l'escut de l'equip, incloent al futbol base. Un atac a la identitat d'un Llagostera que hagués quedat reduït a història. I les formes? Per sorpresa, a través dels diaris i amb la salvació en joc. Oberta la caixa dels trons, les explicacions improvisades i contradictòries a corre-cuita només van satisfer un entorn famèlic de noves oportunitats que esvaït el projecte es va esfumar sense deixar cap rastre. Alguns ni tan sols a les xarxes socials. Tot plegat, fa bona la dita "no diguis blat fins que estigui al sac i ben lligat". N'hi havia prou sortint i explicant que només era una idea. La importància de la comunicació. Això hagués estalviat la resta. I ara què? El mal ja està fet, i encara que s'han fet passos per redreçar la situació, les coses ja no tornaran a ser com abans i només el temps dirà si aniran a millor o a pitjor. També cal preguntar-se què farà el poble. És evident que davant del risc de perdre el futbol ha reaccionat, almenys alçant la veu, però no n'hi ha prou. És moment de fer un pas endavant defensant i col·laborant perquè el club segueixi sent i estant a Llagostera. Ser partícip d'un fenomen com aquest també implica una responsabilitat, cadascú en el seu grau. La dels jugadors és aconseguir la salvació. La de l'Ajuntament, club, empreses, socis i seguidors treballar en una mateixa direcció per mantenir el que tant ha costat d'aconseguir. Al final, i més enllà dels èxits, tots necessitem sentir-nos valorats.

"No aprofiten l'oportunitat". Article de @educiu a @lesportiucat

No aprofiten l'oportunitat

El Llagostera continua sense guanyar a fora, empata sense gols a Anduva i desaprofita una ocasió immillorable per acostar-se a un punt de la salvació, que ara queda a tres

Els d'Alsina van estar a punt d'avançar-se amb un xut d'Imaz, però va ser el Mirandés qui va disposar de les millors ocasions, sempre refusades per René

Escassi disputa amb Ion Vélez per la possessió d'una pilota Foto: A.GÓMEZ.
1
L'empat a zero que el Llagostera va sumar ahir al camp del Mirandés es pot analitzar des del positivisme o des de la depressió, depenent de com es vulgui mirar. Pels que veuen el got mig ple el conjunt llagosterenc va aconseguir deixar la porteria a zero per primera vegada aquest curs a fora i va retallar un punt respecte de la zona de permanència, però també és cert que el malefici a camp contrari continua (4 empats de 60 possibles) i que ahir es va deixar escapar una oportunitat d'or per acostar-se a només un punt de la salvació, que ara queda a tres quan només falten tres jornades per al final de la lliga. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va fer un partit seriós i correcte a Anduva, però no va materialitzar les poques ocasions que va tenir (sobretot una d'Imaz en la primera meitat que va aturar Raúl Fernández amb la punta dels dits) i va acabar demanant l'hora contra un Mirandés que en va tenir més i de millors, travesser inclòs, però que sempre es va trobar amb les genials intervencions de René Román, altra vegada decisiu per als seus. Al final el Llagostera va tornar cap a casa amb un punt que el manté viu en la lluita per la permanència però que el deixa sense marge d'error en les últimes tres finals, la primera dimecres a Palamós contra l'Almeria, un partit que marcarà definitivament el destí dels gironins a la categoria.
René i Raúl no fallen
Oriol Alsina, segurament per la previsió de pluja que hi havia abans del partit, va plantejar un onze amb moltes novetats, entre les quals va destacar l'aposta pel trivot al mig del camp format per Tébar, Tito i Emilio, que tornava a la titularitat set partits després en el que va ser el seu estadi el curs passat. El partit, però, va començar sense ni rastre de l'aigua i els dos equips no van tardar a arribar amb perill a la l'àrea rival. Benja i Natalio van ser els primers de provar-ho, mentre que Oyarzun, amb un llançament de córner directe, i Sangalli, amb una vaselina, encara van estar més a prop del gol.
El duel era intens, sense pausa, amb el Mirandés basant gran part del seu joc per les bandes, amb Sangalli i Oyarzun fent-se un tip de penjar pilotes, mentre que el Llagostera estava ben col·locat i combinava amb sentit, però cada vegada es mostrava més inofensiu en atac, amb les línies massa endarrerides. En contrapartida, el conjunt dirigit per Carlos Terrazas va fer un pas endavant i va tenir el gol a tocar en dues jugades pràcticament consecutives que René va aturar providencialment, primer rebutjant una rematada dins l'àrea de Ion Vélez i tot seguit un xut amb rosca de Néstor Salinas, el rebuig del qual va anar a parar als peus d'Álex Ortiz que, sense esperar-se-la, va enviar la pilota alta. El partit va arribar a la mitja hora de joc i el Llagostera, superat, va agrair la pluja que va començar a caure amb intermitència a Anduva, ja que va alentir una mica el partit. Els llagosterencs van agafar confiança i cada vegada estaven més còmodes jugant al contraatac, amb Natalio llegint el joc a la perfecció. En una d'aquestes jugades el Llagostera va estar a punt d'avançar-se mitjançant Imaz, que va engaltar un xut col·locat que el porter Raúl Fernández va rebutjar providencialment. Poc després el mitjapunta lleidatà la va tornar a tenir amb una aparatosa xilena a la qual només li va faltar una mica de col·locació per entrar. I així es va arribar al final de la primera meitat, amb ocasions per als dos equips però amb un empat en el marcador que ho deixava tot obert.
El setge és local
En el descans el Llagostera va fer el primer canvi donant entrada a Fofo en el lloc de Benja, fet que va recol·locar a la punta d'atac Natalio, que va continuar com el millor jugador del Llagostera. Tot i així, ni uns ni altres van començar el segon acte amb la mateixa intensitat que el primer i el partit es va anar adormint, ja sense la pluja pel mig. El que sí que es va repetir va ser el retrocés del Llagostera i el joc vertical dels locals, altra vegada dominadors del partit. Ni l'entrada de José Carlos va fer millorar gaire el conjunt gironí, que li costava Déu i ajuda passar del mig camp i, quan ho feia, sempre li fallava l'última passada. El Mirandés empenyia amb força, però es va tornar a topar amb René, que va salvar novament el seu equip amb tres parades seguides a Oyarzun, Provencio i Álex García. Tot seguit era el pal el que privava del gol als locals, quan Álex Ortiz va estavellar la pilota al travesser a la sortida d'un córner. El setge del Mirandés era total i no va obtenir resposta del Llagostera, que no va acabar de definir bé els pocs contraatacs de què va disposar. Els llagosterencs no feia la sensació que s'hi estaven jugant la categoria, sinó més aviat que el punt ja els anava bé, conscients de la seva inferioritat. Al final el marcador no es va moure i el Llagostera va sortir viu d'Anduva, però també amb l'aigua al coll.

LLAGOSTERA: René, Jordi Masó, Escassi, Chus Herrero, Samu de los Reyes, Tito, Marcos Tébar, Emilio (Pitu, 75'), Jesús Imaz (José Carlos, 66'), Benja (Fofo, 45')
i Natalio.

MIRANDÉS: Raúl Fernández, Galán, Ortiz, Corral (Álex García, 64'), Rúper, Eguaras (Provencio, 76'), Kijera, Néstor Salinas, Sangalli, Oyarzun i Ion Vélez (Abdón Prats, 55').

INICI VIBRANT

Els dos equips
van començar intensos, amb ocasions des del xiulet inicial

SENSE MARGE

Continua el malefici a fora (4 punts de 60) i el duel amb l'Almeria ja és sense xarxa
MINUT A MINUT:
1' Només de començar Benja captura una pilota dins l'àrea. El davanter xuta, però Galán rebutja el perill.
3' Ara és Natalio qui ho prova, i aquesta vegada la pilota se'n va a córner.
5' Oyarzun, del Mirandés, està molt a prop de fer un gol olímpic, però finalment la centrada de córner surt fregant el pal de la porteria defensada per René.
6' Sangalli controla una passada llarga i intenta una vaselina que surt alta, per damunt del travesser.
18' Natalio fa una bona conducció i aconsegueix assistir dins l'àrea Benja, que intenta rematar sense èxit, superat per la defensa local.
19' Kijera connecta una centrada des de la banda esquerra i René atura providencialment la rematada de Ion Vélez.
20' Néstor Salinas xuta amb rosca, fa lluir altra vegada René i Ortiz no sap aprofitar el rebuig, enviant la pilota alta.
27' Nova centrada del Mirandés i aquesta vegada la defensa llagosterenca no té més remei que enviar amb el cap la pilota a córner en última instància.
31' Natalio fa una bona assistència a Imaz, que es precipita amb una rematada molt desviada amb la cama esquerra quan tenia tot el temps del món per pensar què fer
33' Jugada de contraatac del Llagostera. Natalio torna a veure Imaz desmarcat, la hi passa, i aquest frega el gol amb un gran xut que rebutja amb la punta dels dits el porter local Raúl Fernández.
39' Imaz la torna a tenir, ara provant una xilena que no acaba de sortir del tot col·locada.
42' Oyarzun engalta un potent xut amb la cama esquerra que surt fregant el pal.
48' Emilio no s'ho pensa i remata amb la cama esquerra, però massa desviat.
50' Néstor Salinas també s'anima amb l'esquerra, massa fluix per inquietar René Román.
65' Oyarzun torna a demostrar un gran xut, ara obligant René a rebutjar la pilota a córner.
69' René no està segur en la sortida d'una centrada i provoca un ensurt als seus, però finalment acaba atrapant la pilota.
71' Centrada xut de Sangalli que es passeja perillosament per l'àrea petita, però sense trobar rematador.
77' Provencio, que acabava d'entrar al camp, engalta una volea que surt lleugerament desviada per sobre del travesser llagosterenc.
80' René treu amb els punys una falta perillosa d'Oyarzun.
83' El porter del Llagostera atura un gran xut de Provencio.
84' I tercera de René, aquesta vegada rebutjant una rematada d'Álex García.
85' A la sortida d'un córner Álex Ortiz remata amb el cap al travesser.
90' Abdón remata a la frontal de l'àrea, però el seu xut no troba porteria.
ÀRBITRE: Eiriz Mata, del col·legi gallec. T.G.: als visitants Masó i Chus Herrero. T.V.: Cap

ES REPETEIX

En la segona part el Llagostera va tornar a retrocedir i els locals insistien per les bandes
René va salvar els seus en el setge constant del Mirandés, que va fer un travesser
Darrera actualització ( Dilluns, 23 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a

Entrenador del Llagostera @oriol_alsina :“No sabem si el punt és bo o no”.Article de @educiu a @lesportiucat

“No sabem si el punt és bo o no”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació desplaçats a Miranda d'Ebro pocs minuts després de confirmar-se l'empat del seu equip contra el Mirandés (0-0). El tècnic del Llagostera va valorar el punt sumat pels seus jugadors: “Vist l'enfrontament, el punt podríem considerar-lo com a bo. Pel que fa a la nostra necessitat no ho és, ja que volíem guanyar, però no sabrem si el punt és bo o no fins que no juguem les tres jornades que falten”, comentava Alsina, amb dificultats a l'hora de transmetre les sensacions de l'empat a zero. “L'empat ens permet estar a un partit de sortir de la part baixa a només dues setmanes del final de la lliga”, va afegir el tècnic.
El Llagostera va obtenir el quart empat a fora d'aquesta temporada. En alguna fase del matx, els llagosterencs van tenir el control del joc, però els d'Alsina van acabar patint en el tram final: “Hem fet alguna arribada durant la primera part, però en la segona han arribat molt més ells. El Mirandés treballa bé el sistema de joc, molt diferent al de la resta. Hem fet variacions per contrarestar-lo, però al final no hem estat del tot bé”, deia Alsina, que insistia en el canvi tàctic de l'equip, tot i el poc profit que li va acabar traient: “Hem intentat trobar benefici del canvi tàctic, però no tots ho han interpretat bé. També hem canviat jugadors pensant que afrontàvem una setmana de tres partits”, sentenciava l'entrenador del conjunt llagosterenc.
L'Almeria al cap
Tot i que feia poca estona que el matx havia acabat, Alsina ja tenia en els seus pensaments el proper duel contra l'Almeria –dimecres a les 20.30 h, a l'estadi Palamós-Costa Brava–: “Fins avui el matx contra el Mirandés era el més important, però ara ho és el de l'Almeria. Ens hem posat a només tres punts de dos equips i veurem què passa si guanyem el proper partit. Tenim una oportunitat de sortir del descens i afrontar les dues últimes jornades amb possibilitats de tot”, comentava Alsina, que va afegir: “Estem a un partit de la salvació i en una bona dinàmica. Les sensacions són positives després de sumar set dels últims nou punts possibles. El duel contra l'Almeria serà la clau de l'esperança”, concloïa Oriol Alsina, amb més optimisme que mai.

LA CLAU

“Estem a un matx de la salvació i en una bona ratxa;
el proper partit contra l'Almeria serà decisiu”

INCERTESA

“Vist el partit, el punt és bo; per les necessitats que teníem no, però potser a final de curs el valorarem”

UN RIVAL PECULIAR

“El Mirandés treballa bé el seu sistema, diferent
al de la resta,
i hem intentat contrarestar-lo”
Darrera actualització ( Dilluns, 23 de maig del 2016 00:00 )
Publicat a

"El prisma més optimista". Article de @educiu a @lesportiucat

El prisma més optimista

Llagostera. Els gironins deixen escapar una bona ocasió de plantar-se a les portes de la salvació, però mantenen una bona dinàmica gràcies a un set de nou

El Llagostera va arrencar un empat al camp del Mirandés. Si bé el conjunt llagosterenc necessitava imperiosament aconseguir els tres punts, a conseqüència de la delicada situació que travessa en la taula i de les poques jornades que falten per a la conclusió, els d'Alsina resten un punt respecte a la permanència.
El bloc blaugrana es troba immers en la millor sèrie de resultats de la temporada –set punts dels últims nou possibles–. Després de tocar fons al camp de l'Osca (3-1) –l'equip es va situar a set punts de la permanència–, les dues victòries consecutives com a locals –contra l'Oviedo (2-0) i el Còrdova (1-0)–, a més de l'empat d'ahir, han permès als llagosterencs restar quatre punts respecte al gran objectiu. El d'Anduva tot just és el quart punt del Llagostera fora de casa en els 20 enfrontaments que ha disputat lluny de la Costa Brava, i és que sembla un miracle que la plantilla dirigida per Oriol Alsina mantingui esperances de permanència amb els pèssims números fora de casa. A més de sumar el quart punt de 60 possibles, a Miranda de Ebro, els gironins van aconseguir per primera vegada aquest curs mantenir la porteria a zero a fora.
Ensopeguen tots els rivals
Partint de la base que només servia la victòria, sobretot en els prolegòmens de l'enfrontament, l'ensopegada de tots els rivals directes permet convertir el punt agre en agredolç, tot i haver perdut una oportunitat d'or. Dissabte, el Mallorca va perdre contra el Girona (1-0) i ahir, la Ponferradina va fer el mateix al camp de l'Alavés (2-0), fet que ha provocat un triple empat a 43 punts després de la victòria de l'Almeria contra l'Oviedo.
Vèncer l'Almeria en el proper partit (dimecres a les 20.30 h a Palamós) és una obligació per als llagosterencs, que com a locals han mostrat una versió millor. Actualment davant la seva afició, el Llagostera ha sumat setze de divuit punts possibles, el principal argument per afrontar amb optimisme el vital enfrontament.

A PALAMÓS

16
punts
dels últims 18 possibles ha sumat el Llagostera com a local, uns números brillants

UNA LLÀSTIMA

Ara a tres punts
de la salvació, els gironins guanyant quedaven a un sol punt de l'objectiu

Contra l'Almeria, la gran final

Minuts després de la conclusió de l'enfrontament, el cos tècnic del Llagostera i tots els jugadors van coincidir a considerar el proper duel contra l'Almeria com l'enfrontament clau de la temporada, fet que donarà o no possibilitats a l'equip d'obtenir la permanència: “Fa setmanes que parlem d'afrontar finals però el proper partit contra l'Almeria és la gran final de totes. L'equip que no guanyi ho tindrà difícil per salvar la categoria”, explicava Fofo. El conjunt andalús arribarà a Palamós amb la moral ben alta i fora del descens.
Publicat a

Carlos Terrazas:“Hem fet tot el possible per sumar els tres punts”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Hem fet tot el possible per sumar els tres punts”

Carlos Terrazas Tècnic del Mirandés

Carlos Terrazas va acabar el partit amb un regust agredolç. D'una banda, el tècnic es va mostrar satisfet amb “el bon partit de l'equip i les ganes dels jugadors d'anar a buscar la victòria en tot moment”, però no va poder amagar la decepció de no haver aconseguit el premi de la victòria. “Ha estat un dels partits en què hem creat més ocasions de la temporada, i a més ho hem fet durant tot el partit. Hem fet tot el possible per sumar els tres punts, ens ho hem merescut, però avui per una cosa o una altra no han entrat les ocasions”, va analitzar Terrazas.
Sobre la situació en la classificació, el tècnic basc va assegurar que l'equip té la “il·lusió de guanyar els tres partits que queden i arribar a la sisena posició, però si no és possible, quedar tan amunt com puguem”.