dilluns, 23 de maig del 2016

"El prisma més optimista". Article de @educiu a @lesportiucat

El prisma més optimista

Llagostera. Els gironins deixen escapar una bona ocasió de plantar-se a les portes de la salvació, però mantenen una bona dinàmica gràcies a un set de nou

El Llagostera va arrencar un empat al camp del Mirandés. Si bé el conjunt llagosterenc necessitava imperiosament aconseguir els tres punts, a conseqüència de la delicada situació que travessa en la taula i de les poques jornades que falten per a la conclusió, els d'Alsina resten un punt respecte a la permanència.
El bloc blaugrana es troba immers en la millor sèrie de resultats de la temporada –set punts dels últims nou possibles–. Després de tocar fons al camp de l'Osca (3-1) –l'equip es va situar a set punts de la permanència–, les dues victòries consecutives com a locals –contra l'Oviedo (2-0) i el Còrdova (1-0)–, a més de l'empat d'ahir, han permès als llagosterencs restar quatre punts respecte al gran objectiu. El d'Anduva tot just és el quart punt del Llagostera fora de casa en els 20 enfrontaments que ha disputat lluny de la Costa Brava, i és que sembla un miracle que la plantilla dirigida per Oriol Alsina mantingui esperances de permanència amb els pèssims números fora de casa. A més de sumar el quart punt de 60 possibles, a Miranda de Ebro, els gironins van aconseguir per primera vegada aquest curs mantenir la porteria a zero a fora.
Ensopeguen tots els rivals
Partint de la base que només servia la victòria, sobretot en els prolegòmens de l'enfrontament, l'ensopegada de tots els rivals directes permet convertir el punt agre en agredolç, tot i haver perdut una oportunitat d'or. Dissabte, el Mallorca va perdre contra el Girona (1-0) i ahir, la Ponferradina va fer el mateix al camp de l'Alavés (2-0), fet que ha provocat un triple empat a 43 punts després de la victòria de l'Almeria contra l'Oviedo.
Vèncer l'Almeria en el proper partit (dimecres a les 20.30 h a Palamós) és una obligació per als llagosterencs, que com a locals han mostrat una versió millor. Actualment davant la seva afició, el Llagostera ha sumat setze de divuit punts possibles, el principal argument per afrontar amb optimisme el vital enfrontament.

A PALAMÓS

16
punts
dels últims 18 possibles ha sumat el Llagostera com a local, uns números brillants

UNA LLÀSTIMA

Ara a tres punts
de la salvació, els gironins guanyant quedaven a un sol punt de l'objectiu

Contra l'Almeria, la gran final

Minuts després de la conclusió de l'enfrontament, el cos tècnic del Llagostera i tots els jugadors van coincidir a considerar el proper duel contra l'Almeria com l'enfrontament clau de la temporada, fet que donarà o no possibilitats a l'equip d'obtenir la permanència: “Fa setmanes que parlem d'afrontar finals però el proper partit contra l'Almeria és la gran final de totes. L'equip que no guanyi ho tindrà difícil per salvar la categoria”, explicava Fofo. El conjunt andalús arribarà a Palamós amb la moral ben alta i fora del descens.
Darrera actualització ( Dilluns, 23 de maig del 2016 00:00 )