dissabte, 21 de maig del 2016

"Prèvia de #2cat1 – Jornada 33". Article de Marc Tresserras a @elconvocat

A falta de dues jornades per acabar la lliga, encara pot variar molt la classificació ja que amb una lliga tant igualada, les victòries i les derrotes fan escalar i descendir posicions d’una jornada per l’altra. Aquest cap de setmana pot haver-hi campió de lliga, permanències assegurades i més equips que poden perdre la categoria matemàticament degut als descensos d’altres categories.
Marc Tresserras

Marc Tresserras

El Llagostera ‘B’ pot proclamar-se campió de lliga aquest dissabte (16.00 h) davant la seva afició si fa el mateix resultat que el Palafolls. L’equip de Pep Triadú, rebrà un Cornellà de Terri que, per culpa dels descensos compensats, encara no té la permanència lligada.
Els cuers de la competició, el Vilamalla, buscaran el triomf en l´últim partit de lliga a casa per acabar amb bon peu davant la seva afició. Tanmateix, el seu rival, el Guíxols vindrà a pels tres punts ja que després de tres derrotes consecutives, no té la salvació matemàtica.
El Blanes es desplaçarà fins a Bescanó amb l’objectiu de sumar els tres punts per no perdre la categoria de forma matemàtica. Tot i així, els homes de Joan Maria Esteve també voldran aconseguir la victòria per fer un pas de gegant cap a la salvació i no haver de patir a l’última jornada.
El Bosc de Tosca és un dels altres equips que haurà de vigilar amb els descensos compensats i, per tant, està obligat a vèncer al Can Gibert, que encadena tres victòries seguides, per no patir per la seva plaça.
El Palafolls i el Breda disputaran un partit gairebé intranscendent per ambdós conjunts. Els maresmencs tenen assegurada la segona plaça i tenen complicat assolir la primera (estan a quatre punts del Llagostera ‘B’); per la seva part, l’equip bredenc ja ha perdut la categoria.
El Cassà rebrà el descendit Sant Gregori per intentar certificar la seva permanència matemàtica. Mantindrà la categoria si guanya o empata i el Tordera perd.
Diumenge a les cinc de la tarda, el Base Roses ha de guanyar sí o sí per mantenir-se viu a la lluita per la salvació. Tot i jugar a fora, els homes entrenats per José Santos aniran fins al Pla de l’Estany per enfrontar-se a un Banyoles que ja no s’hi juga res.
Partit de vital importància al Municipal de Tordera. Els torderencs ocupen plaça de possible descens compensat – 11ª posició – i han d’aconseguir els tres punts contra un Camprodon que tot i encaixar dues derrotes consecutives, es manté cinquè.
L’atlètic Bisbalenc té la permanència difícil per culpa dels descensos compensats però té opcions de sumar tres punts contra el Besalú, que ja és equip de Tercera catalana. Els del Baix Empordà perdran la categoria si no guanyen o, tot i vèncer, si guanya Base Roses i empata el Tordera també baixarien.
Llegir mes / Leer mas...

"Previa CD Mirandés – UE Llagostera: la primera final". Article de Cesar Bellido en @LlagosteraVAVEL

Previa CD Mirandés – UE Llagostera: la primera final

CD Mirandés vs UE Llagostera // Domingo, 22 de mayo // 17:00 horas // Estadio Anduva // Partido correspondiente a la trigésimo novena jornada del campeonato de Liga Adelante // Canal+Liga 2, Multifútbol 4, dial 179 y Vavel.com // Árbitro: Rubén Eiriz Mata (Comité de Árbitros de Galicia) // Mirandés y Llagostera se medirán en el estadio de Anduva en un partido vital para los dos conjuntos. Los rojillos necesitan los tres puntos para intentar agotar sus últimas opciones de meterse en los puestos de play off de ascenso a la Liga BBVA, mientras que los catalanes querrán la victoria para seguir en su lucha por lograr la permanencia.

Previa CD Mirandés – UE Llagostera: la primera final
José Carlos y Provencio en un lance del partido jugado en tierra catalanas. (Foto: La Liga)
Mirandés y Llagostera agotan sus últimas opciones de alcanzar los objetivos marcados a estas alturas de la temporada. Los de Miranda de Ebro no están, ni mucho menos, en su mejor momento de la campaña, en las últimas jornadas han perdido todo el fuelle que tendría que ser necesario para encaramarse a los puestos altos de la clasificación. Después de la victoria por la mínima ante el Huesca los rojillos no pudieron vencer al Oviedo en un encuentro que se antojaba vital. A pesar del buen juego mostrado por los mirandesistas se fueron de vacío y no tienen otra que ganar para no verse en tierra de nadie a falta de tres partidos para la conclusión del campeonato.
La Llagostera afronta un partido vital para intentar lograr la permanencia
Los visitantes, por su parte, querrán empezar a refrendar a domicilio los buenos resultados que vienen cosechando en casa, son quintos en esta clasificación con 36 puntos. Tras la importantísima victoria ante el Córdoba, los de Alsina se han acercado a los puestos de salvación y ganar en territorio visitante podría ser el impulso definitivo para el equipo catalán.

Aridane será baja en el Mirandés

El técnico Carlos Terrazas seguirá sin poder contar con el delantero Aridane. El vizcaíno, salvo esta importante baja que suplirá con la presencia en el equipo de Ion Vélez, pondrá en liza el once de gala para intentar dejar los tres puntos en el feudo mirandesista.
Álex Ortiz, uno de los mejores jugadores de los de Miranda de Ebro a lo largo de la temporada, pasaba esta semana por la sala de prensa para analizar el partido contra los catalanes y las posibilidades reales de los suyos de entrar en los puestos de play off de ascenso a la Liga BBVA: "Somos conscientes de que ahora ya no dependemos de nosotros mismos, pero nuestras opciones para conseguir meternos en el play-off es ganar los cuatro partidos que restan y eso es lo que vamos a pelear".
Marcos Tébar jugará el partido tras retirarle el Comité la amarilla 
Oriol Alsina, por su parte, no podrá contar con la participación de Juanjo Expósito por acumulación de amonestaciones pero recupera a Samu de los Reyes después de su ausencia en el partido contra el Córdoba por estar cedido por el club andaluz. Marcos Tébar, después de su amarilla en el partido contra los andaluces cumplía ciclo pero el Comité ha decidido retirarle la amonestación, por lo que saldrá de titular. El entrenador sabe que las posibilidades de permanencia pasan por ganar en un feudo tan complicado como Anduva y alineará a toda su artillería sobre el césped y así lo ha dejado entrever en la rueda de prensa previa al choque: "Estadísticamente es el momento en el que estamos más cerca de conseguir los primeros tres puntos de la temporada fuera de casa. Es un partido de extrema dificultad pero en el fútbol nunca sabes lo que puede pasar".

Un gallego arbitrará el partido

El encargado de dirigir el partido será el gallego Rubén Eiriz Mata. El árbitro ha dirigido al Mirandés en dos ocasiones, en el duelo ante el Almería en Anduva el resultado fue de empate a uno y contra el Bilbao Athletic en tierras vizcaínas en marcador fue el mismo después de un penalti un tanto discutido a favor de los locales en los últimos instantes del encuentro. A la Llagostera también le ha arbitrado en dos oportunidades, en el partido ante el Huesca disputado en Palamós la victoria cayó del lado local por dos a cero y el otro choque se saldó con derrota por la mínima ante la Ponferradina en Ponferrada.

Posibles onces iniciales 

Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera ayudará al Sabadell a no desaparecer". Article de @mundodeportivo

El Llagostera ayudará al Sabadell a no desaparecer

  • Los de Oriol Alsina donarán el 100% de los ingresos de las entradas al conjunto catalán

Llagostera-Real Oviedo. Segunda División (Liga Adelante). Natalio celebra el 2-0.
Llagostera-Real Oviedo. Segunda División (Liga Adelante). Natalio celebra el 2-0. (Jordi Ribot Punti/ICONNA - Jordi Ribot Punti/ICONNA)

La UE Llagostera mostró su mejor versión al informar de que ayudará al Sabadell para que no desaparezca. El conjunto gerundense recopilará el precio de todas las entradas del partido ante el Almería para donarlos al equipo catalán, sumido en una fuerte crisis. El conjunto arlequinado está al borde de la desaparición tras 113 años de historia después de conocerse la grave situación económica que vive el club. Ayer mismo el propio Sabadell lanzó la campaña #teneCESitamos, que tiene como objetivo la participación del mayor número de personas posibles para recaudar fondos y revertir está complicada situación.
Llegir mes / Leer mas...

"Els ingressos per taquilla del Llagostera-Almeria es donaran al Sabadell". Article de @diaridegirona

Els ingressos per taquilla del Llagostera-Almeria es donaran al Sabadell

El club vol tenir així un gest amb l'entitat vallesana, que viu una situació econòmica delicada i un futur incert

21.05.2016 | 00:00
Els ingressos per taquilla del Llagostera-Almeria es donaran al Sabadell
Els ingressos per taquilla del Llagostera-Almeria es donaran al Sabadell
Només un dia després que el Centre d'Esports Sabadell fes pública la seva delicada situació econòmica, el Llagostera anunciava ahir a través de les xarxes socials que ha decidit donar el cent per cent dels ingressos per taquilla que aconsegueixi en el proper partit que els blaugrana jugaran com a locals. Serà el dimecres vinent, en un duel d'alt voltatge amb l'Almeria, un rival directe en la lluita per la permanència. «El 100% de la taquilla l'enviarem al CESabadell. És un històric i el volem ben viu!», deia l'escrit al Twitter oficial del club gironí. Dijous, l'entitat vallesana impulsava una campanya per captar fons a causa de la greu situació econòmica per la qual passa i que podria comprometre fins i tot el seu futur abans de l'inici del proper curs.
Llegir mes / Leer mas...

«El Llagostera està en el millor moment». Article de @diaridegirona

«El Llagostera està en el millor moment»

21.05.2016 | 00:00
Carlos Terrazas, l'entrenador del Mirandés, també va passar per la sala de premsa com ho va fer Oriol Alsina a Palafrugell, per parlar del duel que demà enfrontarà a tots dos equips a l'estadi d'Anduva. Malgrat que les opcions de fer la promoció d'ascens pràcticament s'han esfumat per als burgalesos, el tècnic basc va deixar ahir ben clar que «pensar a curt termini i mirar de sumar els tres punts» és el principal objectiu del Mirandés, que encara dos partits consecutius al seu estadi en ben pocs dies.
«Si som capaços d'encadenar dues victòries consecutives davant el nostre públic, escalarem posicions. Sabem que això és molt difícil, però encararem totes dues jornades amb totes les opcions i aquesta intenció», afirmava un Terrazas qui recordava que «últimament estem bé a Anduva». Del Llagostera, va recordar que «vindrà aquí a jugar-se bona part de les seves opcions de permanència. Serà un partit molt dur. Té un bon equip i arriba en el millor moment de la temporada. Està fent una bona segona volta».
Pel que fa a la plantilla, el Mirandés tindrà les baixes del davanter Aridane Santana i del porter Imanol, tots dos lesionats. ddg miranda/girona
Llegir mes / Leer mas...

Segons @oriol_alsina«L'intent de fusió no ha afectat gens ni mica el vestidor» . Article de @ribas1975 a @diaridegirona

«L'intent de fusió no ha afectat gens ni mica el vestidor»

Oriol Alsina treu ferro als maldecaps institucionals d'aquesta setmana i centra tota l'atenció en la «final» de demà al camp del Mirandés

21.05.2016 | 00:00
«L'intent de fusió no ha afectat gens ni mica el vestidor»
«L'intent de fusió no ha afectat gens ni mica el vestidor»
Que el futbol i l'actualitat merament esportiva tornin a recuperar tot el protagonisme és l'únic que interessa a Oriol Alsina. Després de tot el rebombori que ha ocasionat l'intent fallit de fusió entre el Llagostera i el Palamós, el tècnic blaugrana va voler passar de puntetes sobre aquest afer ahir en la roda de premsa celebrada a Palafrugell, dedicant tota l'atenció al transcendental duel de demà al camp del Mirandés. Alsina no vol que els temes institucionals enrareixin l'excel·lent moment de joc i resultats que viu l'equip, amb les dues victòries consecutives (contra Oviedo i Còrdova). És per això, que abans de posar rumb cap a terres burgaleses, l'entrenador va voler deixar ben clar que la fusió fallida «ha afectat zero el vestidor» perquè «els jugadors n'han estat aïllats i concentrats al cent per cent en el futbol».
Un cop més, i ja en van un grapat de setmanes seguides, es parla de final. Alsina, anava fins i tot més enllà i treia la calculadora, destacant que «queden quatre partits de lliga i n'hem de guanyar tres», i va lamentar que «la passada jornada els resultats no ens van acompanyar». Aquest cap de setmana si els d'Alsina fan els deures i aconsegueixen per fi estrenar-se a domicili en el dissetè intent, podrien retallar punts tenint en compte que els rivals directes s'enfronten davant equips amb aspiracions d'ascens. Això ho té ben en compte Oriol Alsina:?«Si nosaltres guanyem, aquesta setmana podríem quedar a dos o a un punt de la permanència perquè tots no guanyaran». A més, com recordava el tècnic blaugrana «dimecres ens visita l'Almeria», un rival directe dels gironins en la lluita per no baixar. Tots aquests càlculs passen, però, «per guanyar perquè és cert que amb un empat continuaríem vius, però una derrota ens enviaria a la UVI i després hauríem de fer un tres de tres».
El factor Terrazas
Del rival de demà, un Mirandés que en la passada jornada va caure per 4 a 1 al Carlos Tartiere i pràcticament s'acomiadava de les opcions de play-off, Alsina deia que «juga amb molta intensitat i és el màxim golejador (54 gols) de la categoria». Segons el maresmenc, «ens trobarem a un equip ferit per la golejada a Oviedo i a més, encara voldrà esgotar les possibilitats de fer la promoció». Un factor clau en aquest partit és Carlos Terrazas, el tècnic rival, qui els té ben estudiats en ser un habitual de l'estadi palamosí perquè els contrincants que deixa el Llagostera els recull el Mirandés. Per Alsina, «Terrazas és un dels entrenadors més pencaires, no en té prou de veure els partits per la tele sinó que sempre ve aquí, això fa que ens conegui molt».
Que els blaugrana es troben en el moment més dolç del campionat, amb cinc victòries, dos empats i tres derrotes, és una evidència que Alsina valora i molt, per això, va reptar als mitjans ahir presents a contestar aquesta pregunta: «Si agafeu la classificació dels últims deu partits de Lliga, sabeu quin equip va líder?». La resposta la va respondre ell mateix, amb un contundent «el Llagostera, juntament amb dos equips més». Alhora va comentar que «a vegades ens quedem amb el partit dolent d'Osca (3-1) o a Valladolid (3-0), però si dividim la Lliga en quatre parts de deu partits, en l'última som els líders empatats amb dos més».
Per endur-se per primera vegada els tres punts lluny de Palamós, Alsina creu que «darrerament en algun desplaçament com a Elx o a Ponferrada mereíxiem més premi, però, la clau és sortir amb una mentalitat guanyadora i creure com ens passa a casa que som capaços de superar qualsevol».
Poc a dir sobre la fusió
Malgrat els intents en aprofundir un xic més en tot l'enrenou institucional que ha viscut el club durant aquests dies, Alsina va passar-hi força de puntetes. «Tot està liquidat, perquè no hi ha opció de fer res, la relació amb el Palamós és extraordinària», es va limitar a dir. Pel que fa al vestidor va confessar que « els jugadors en passen de tot això, no els interessa». Qüestionat per com ha quedat la relació amb l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, va ser taxatiu:?«Vull que parlem del partit davant el Mirandés, em vull centrar en el partit, si voleu saber més coses truqueu a la presidenta que és qui s'ocupa de tot això, la meva parcel·la és l'esportiva».
Nando i Juanjo, les baixes
A Anduva no hi seran els lesionats Nando Quesada ni Juanjo; aquest últim, a més a més està sancionat. Serà dubte fins a darrera hora Edu Oriol. Una de les preocupacions d'Alsina és la quantitat de jugadors que es troben a una targeta de la suspensió: René, Escassi, Benja, Tébar, Natalio, Edu Oriol i Fofo.
Llegir mes / Leer mas...

"Trien Santa Cristina d'Aro". Article de @educiu a @lesportiucat

Trien Santa Cristina d'Aro

Llagostera. El club té decidit construir la ciutat esportiva en uns terrenys situats al costat del camp de futbol del municipi baixempordanès, però primer vol esperar a saber si es manté o no a segona A

.
1 2
Després de buscar molt i d'estudiar un munt d'emplaçaments possibles, el Llagostera sembla que ja ha trobat el lloc on construir la seva pròpia ciutat esportiva, un desig que el club llagosterenc fa molt de temps que té ficat entre cella i cella, sobretot arran de l'ascens a segona A de fa dos estius. Els terrenys escollits són uns camps situats al costat de la zona esportiva de Santa Cristina d'Aro, una extensa àrea en una zona privilegiada que permetria al Llagostera de desenvolupar el seu projecte amb unes garanties totals.
Per fer-ho possible l'Ajuntament del municipi baixempordanès està negociant la compra dels terrenys amb la intenció de cedir-los posteriorment al Llagostera, una operació que encara no està enllestida i que està pendent de diferents factors. Un, el més important, és confirmar si el Llagostera finalment podrà afrontar la despesa econòmica que implica fer una inversió d'aquestes característiques. En aquest sentit, el club presidit per Isabel Tarragó vol esperar a saber si l'equip es manté a segona A o no per fer números i valorar la situació amb més calma. Si el conjunt dirigit per Oriol Alsina aconsegueix mantenir la categoria a final de temporada el projecte tiraria endavant amb tota seguretat, mentre que si baixés el Llagostera buscaria igualment una fórmula per no renunciar a la ciutat esportiva.
En tot cas, la tria de Santa Cristina d'Aro com a possible seu de la ciutat esportiva ha arribat després que el club llagosterenc hagi temptejat un grapat de municipis, com per exemple Platja d'Aro, Palamós (sobretot després de l'intent de fusió fallida entre els dos clubs) o Llagostera mateix, sense arribar a cap entesa.
Tenir una ciutat esportiva pròpia permetria al Llagostera fer un pas endavant important pel que fa a la qualitat dels entrenaments, amb el futbol base com a gran beneficiat. La idea seria construir-hi diferents camps, tant de gespa artificial com també de natural.

EN PROCÉS

L'Ajuntament està negociant la compra dels terrenys per poder-los cedir

NO ÉS EL MATEIX

Si el Llagostera baixés estudiaria la manera de no renunciar al projecte

ZONA PRIVILEGIADA

Es vol construir diferents camps d'entrenament de gespa natural i artificial

NO S'ENTENEN

El club havia temptejat altres opcions, com Llagostera, Platja d'Aro o Palamós
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Segons @oriol_alsina“Una derrota ens deixaria a l'UVI”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Una derrota ens deixaria a l'UVI”

Mirandés. Oriol Alsina reconeix que s'hauran de guanyar tres dels últims quatre partits per aspirar a la salvació, començant pel de demà a Anduva. El Llagostera tindrà les baixes de Juanjo (sancionat) i Quesada (lesionat), i el dubte d'Edu Oriol

Oriol Alsina Foto: G.S / ICONNA.
1
Oriol Alsina va oferir ahir la roda de premsa prèvia al partit de demà al camp del Mirandés (a les 17 h). El tècnic llagosterenc va valorar el duel com “una final”, conscient que una derrota a Anduva deixaria el seu equip en una situació crítica. “Queden quatre partits i, com a mínim, n'haurem de guanyar tres per tenir possibilitats. Sortirem a guanyar, perquè amb un empat encara quedaríem amb vida, però una derrota ens deixaria a l'UVI”, va explicar Alsina, que va voler aparcar tota la polèmica sobre el projecte de fusió amb el Palamós, que no va acabar a bon port: “A l'equip, tot això no l'ha afectat gens i tothom està al 100%; tots els jugadors i el cos tècnic, excepte jo, han estat aïllats, així que tot està perfecte. El projecte està entre cometes liquidat, ara mateix no hi ha opció a fer res, però la nostra relació amb el Palamós és igual d'extraordinària que sempre.”
El dubte d'Edu Oriol
El Llagostera va fer ahir el penúltim entrenament de la setmana a Palafrugell, i avui l'equip s'exercitarà per última vegada abans de viatjar cap a Miranda de Ebro. Per al partit de demà el Llagostera tindrà les baixes segures de Nando Quesada (lesionat) i Juanjo Expósito (sancionat i lesionat), i encara no és segur que Edu Oriol entri a la llista per culpa d'unes molèsties físiques.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"Un ajut per al Sabadell". Article de @educiu a @lesportiucat

Un ajut per al Sabadell

Llagostera. El conjunt de la Costa Brava ha anunciat que la recaptació del proper partit a casa (dimecres 20.30 h, contra l'Almeria) anirà destinada a la plataforma per salvar l'entitat arlequinada

L'afició, a Palamós Foto: J. C.
1
El Llagostera donarà la recaptació del proper partit a casa (dimecres, contra l'Almeria) a la plataforma Salvem el Sabadell, que vetlla per la supervivència del conjunt arlequinat.
“És un històric i el volem ben viu”, va manifestar el conjunt de la Costa Brava responent a la crida liderada pel conseller de l'entitat arlequinada, Àxel Torres, d'auxili per la greu situació econòmica en la qual es troba l'equip vallesà. “Agraïment etern als amics de Llagostera. És un detall que els honora, els dignifica i demostra la seva grandesa”, va respondre el president del Sabadell, Antoni Reguant: “Per part nostra farem tot el que sigui possible perquè tanta gent de Sabadell com sigui possible vagi a animar-los en un partit tan transcendental. Tenim l'obligació moral de correspondre'ls”, va afegir.
Altres personalitats del món del futbol com ara Míchel, Xabi Alonso, Rafa Alkorta i Julen Lopetegui s'han unit a les mostres de suport a través de les xarxes socials. La setmana que ve es donarà la primera xifra de la recaptació.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

GORKA KIJERA:“El Llagostera pot salvar-se encara”. Article de M Salgas @lesportiucat

GORKA KIJERA  DEFENSA DEL MIRANDÉS

“El Llagostera pot salvar-se encara”

“Tenim la promoció d'ascens a set punts, encara hi ha unes mínimes possibilitats d'arribar-hi i lluitarem per aquest objectiu”

Gorka Kijera controla la pilota en un partit d'aquesta temporada amb el Mirandés Foto: DIARIO DE BURGOS.
1
El Llagostera és conscient que cada partit és gairebé una última oportunitat de salvar-se, i vindrà a guanyar
Tinc la confiança de l'entrenador, que em fa jugar molt, i això és el que vol un jugador: tenir minuts i sentir-se important
Gorka Kijera (Hernani, 26/05/1986) juga la seva segona temporada al Mirandés, on s'ha convertit en el jugador més utilitzat per l'entrenador, Carlos Terrazas. Aquesta lliga ha jugat 2.946 minuts i ha marcat tres gols. El jugador basc explica a L'Esportiu quin Llagostera s'espera, quines possibilitats creu que té de salvar la categoria i com es troba a Mirandés, equip amb qui encara té una temporada més de contracte.
El Llagostera es juga molt a Miranda de Ebro. Quin equip espera rebre?
Vindrà un equip amb la confiança alta perquè ha tingut resultats positius les últimes jornades que l'han apropat a la salvació. Vindrà a mort. S'acaba la lliga, i el Llagostera és conscient que cada partit és gairebé una última oportunitat de salvar-se i vindrà amb l'objectiu de guanyar-nos i endur-se els tres punts.
Malgrat això, el Llagostera encara no ha guanyat cap partit a fora aquesta temporada.
Si encara té possibilitats d'aconseguir la permanència és gràcies als seus partits a Palamós. Esperem que la ratxa dolenta que tenen a fora continuï.
Vostès pràcticament no s'hi juguen res. Això afecta la manera d'encarar un partit?
És molt relatiu, això que no ens hi juguem res. Tenim l'Osasuna, el primer equip del play-off, a set punts, i encara tenim unes mínimes opcions d'arribar-hi. Fins que les matemàtiques ens ho permetin lluitarem per aquest objectiu. Si el Llagostera ve amb la mentalitat que nosaltres no ens hi juguem res els agafarem per sorpresa i ho tindran complicat.
El seu és l'equip més golejador, però també un dels més golejats.
Som l'exemple que marcar molts gols no et dóna totes les victòries si no estàs bé en defensa. I amb les nostres dades es veu. Hem fet molts gols però n'hem encaixat més del que caldria, i això ha fet que no estiguem més amunt. Hi ha d'haver un equilibri i per estar amunt en la classificació has de marcar gols, però també estar fi en defensa. És una de les coses que ens ha perjudicat. En alguns partits ens han generat ocasions de manera molt fàcil. Els gols en contra són el major problema que ha tingut el Mirandés aquest any per no tenir millor classificació.
El seu entrenador, Carlos Terrazas, viatja sovint a Palamós perquè el rival del Llagostera sol enfrontar-se després contra el Mirandés. Això fa que coneguin millor el Llagostera?
El mister coneix molt bé el Llagostera, ens donarà una explicació de com juga i de les seves individualitats. Però que els hagi vist deu cops en comptes de dos no canvia gaire res en la manera de plantejar el partit.
Veu el Llagostera capaç de salvar-se?
Tal com va últimament, amb l'eficàcia en els partits de casa, està fent passes de gegant, tot i que cal reconèixer que ho té difícil perquè l'equip que marca la salvació el té a quatre punts. No sé com té l'average, però de possibilitats en té. Si nosaltres, a sis punts del play-off, encara creiem que podem arribar-hi, el Llagostera, a quatre de la salvació, deu pensar el mateix.
Vostè és el jugador amb més minuts al Mirandés aquesta temporada. S'hi sent còmode i valorat?
És el meu segon any aquí, i estic molt content. Em queda una altra temporades de contracte i em sento amb la il·lusió de continuar-hi. Tinc la confiança de l'entrenador, que em fa jugar molt. Al final el que un jugador vol és això: jugar i sentir-se important. I en aquests dos anys no em puc queixar, estic content i espero que el següent sigui com els dos primers.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

“La fusió generava malestar”. Article de M Salgas @lesportiucat

“La fusió generava malestar”

Aclariments. L'alcalde de Llagostera i els responsables del club es reuneixen per rebaixar la tensió i aclarir els fets de l'última setmana. L'Ajuntament es compromet a mantenir i reforçar els acords de col·laboració amb la UE Llagostera

Santamaria, a la llotja del Llagostera Foto: MANEL LLADÓ.
1
Fermí Santamaria, alcalde de Llagostera, va assegurar ahir que les relacions amb la UE Llagostera es mantenen intactes malgrat les tensions que s'han generat aquesta setmana amb l'anunci que el club es fusionaria amb el Palamós, un projecte descartat poques hores després per motius legals. “Em vaig reunir amb Tarragó i Alsina perquè l'anunci que desapareixeria el nom de Llagostera va crear un cert malestar. Va quedar clar que la fusió no queda congelada, sinó definitivament enterrada.” L'alcalde creu que els dirigents del club es van precipitar: “Es va crear una certa fredor. No van analitzar les conseqüències que podia tenir aquesta fusió. No crec que fos amb la intenció de fer mal, però s'ha d'anar pas a pas. I més que mai necessiten que l'aficionat vagi al camp.” Santamaria va dir que la col·laboració entre les dues parts continuarà sent com fins ara: “Tots els moviments que ha fet la UE Llagostera han tingut el suport de l'Ajuntament. Continuarem fent tot el possible i, si alguna cosa es pot millorar, s'intentarà fer-ho.” I va dir que els acords de col·laboració es posaran per escrit en un conveni, ja que fins ara eren de paraula. També va recalcar que el club, com a ens privat, és lliure de prendre decisions: “Mentre no perjudiquin el futbol de base, com a SAE poden fer el que vulguin.”
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...