dissabte, 21 de maig del 2016

"Un ajut per al Sabadell". Article de @educiu a @lesportiucat

Un ajut per al Sabadell

Llagostera. El conjunt de la Costa Brava ha anunciat que la recaptació del proper partit a casa (dimecres 20.30 h, contra l'Almeria) anirà destinada a la plataforma per salvar l'entitat arlequinada

L'afició, a Palamós Foto: J. C.
1
El Llagostera donarà la recaptació del proper partit a casa (dimecres, contra l'Almeria) a la plataforma Salvem el Sabadell, que vetlla per la supervivència del conjunt arlequinat.
“És un històric i el volem ben viu”, va manifestar el conjunt de la Costa Brava responent a la crida liderada pel conseller de l'entitat arlequinada, Àxel Torres, d'auxili per la greu situació econòmica en la qual es troba l'equip vallesà. “Agraïment etern als amics de Llagostera. És un detall que els honora, els dignifica i demostra la seva grandesa”, va respondre el president del Sabadell, Antoni Reguant: “Per part nostra farem tot el que sigui possible perquè tanta gent de Sabadell com sigui possible vagi a animar-los en un partit tan transcendental. Tenim l'obligació moral de correspondre'ls”, va afegir.
Altres personalitats del món del futbol com ara Míchel, Xabi Alonso, Rafa Alkorta i Julen Lopetegui s'han unit a les mostres de suport a través de les xarxes socials. La setmana que ve es donarà la primera xifra de la recaptació.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui