divendres, 28 d’octubre del 2016

COMPARATIVA PREBENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA BENJAMI D


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA BENJAMI C


Llegir mes / Leer mas...

COMPARACIO BENJAMI B


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA BENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA ALEVI D


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA ALEVI C


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA ALEVI B


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA ALEVI A


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA INFANTIL D


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA INFANTIL C


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA INFANTIL B


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA INFANTIL A


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA CADET C


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA CADET B


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA CADET A


Llegir mes / Leer mas...

COMPARATIVA JUVENIL C


Llegir mes / Leer mas...

comparativa JUVENIL B


Llegir mes / Leer mas...

comparativa juvenil a


Llegir mes / Leer mas...

comparativa filial


Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera acumula vuit mesos sense perdre a casa ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera acumula vuit mesos sense perdre a casa

L'última derrota al Palamós-Costa Brava data del 27 de febrer:?0-1 contra el Girona a Segona A

28.10.2016 | 00:00
Una acció del Llagostera-Vila-real B (2-2), al Palamós-Costa Brava.
Després de repetir, setmana rere setmana, que el Llagostera era incapaç de guanyar un partit a fora encadenant una ratxa sorprenent i alhora catastròfica, l'equip va aprovar l'examen amb un 0-2 al camp del Gavà aquest últim cap de setmana. Amb això superat, els blaugranes esperen ara que es faci més ressò a una altra ratxa;?en aquest cas, molt més positiva, com ho és la que acumula des de fa temps al seu propi estadi. Perquè el Llagostera acumula un total de 8 mesos sense conèixer la derrota al Palamós-Costa Brava, una condició que confia a mantenir aquesta propera jornada contra el Barça B.
L'últim equip que va ser capaç d'emportar-se'n els tres punts va ser el Girona. Va ser un ja llunyà 27 de febrer d'aquest mateix any, quan el conjunt dirigit per Pablo Machín es va apuntar la victòria gràcies a un solitari gol d'Àlex Granell des del punt de penal a les acaballes del derbi. Des d'aleshores, els d'Alsina han convertit el seu feu en un autèntic fortí. Des d'aquell 0-1, el Llagostera ha encadenat 13 partits, entre Segona A?i Segona B, sense conèixer la derrota. El balanç és més que positiu, amb un total de 9 victòries i 4 empats. A?més, els dos últims partits a casa (contra Atlètic Balears i Cornellà), els ha guanyat. El balanç golejador també és força productiu. Al llarg d'aquesta ratxa positiva, els gironins han aconseguit marcar un total de 29 gols (el que surt a més de 2 gols per partit). En defensa, els números també són prou bons:?8 gols encaixats en 13 jornades i la porteria a zero en fins a 7 ocasions.
Llegir mes / Leer mas...

"Rafa Jordà, a poc a poc". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Rafa Jordà, a poc a poc

El davanter de Santa Perpètua de Mogoda no ha tingut gens de sort des que va fitxar pel Llagostera. Jordà va jugar el primer partit contra l'Espanyol, però abans del segon, contra l'Ebre, es va fer una lesió als isquiotibials. Quan ja estava recuperat i agafant la bona forma, en el partit de copa Catalunya a Gavà, el 5 d'octubre, es va fer una altra lesió, en aquest cas en un bessó. El davanter, que havia de ser clau i decisiu per al conjunt llagosterenc, continua recuperant-se a poc a poc exercitant-se en solitari amb el fisioterapeuta del club, el cassanenc Eduard Bardera.
Llegir mes / Leer mas...

"Manel, una constant ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Manel, una constant

2a divisió B. El davanter del Llagostera, que va fer a Gavà el quart gol del curs, el tercer en els darrers dos partits, continua demostrant que és clau - Llagostera

Si bé la golejada rebuda al camp del Mallorca B (4-0) és una taca considerable en l'expedient, el Llagostera passa el millor moment des que va començar la lliga. Les tres victòries en les últimes quatre jornades –contra l'Atlètic Balears (2-1), el Cornellà (3-0) i el Gavà (0-2)– han permès als llagosterencs trencar amb la part baixa de la taula i començar a alçar la vista per la zona alta. El pas endavant de molts jugadors i, concretament, l'olfacte golejador de futbolistes com Manel Martínez han dotat els gironins de més efectivitat i gol. L'equip es va treure un bon pes de sobre a Gavà amb les primeres dianes i els primers punts a domicili. “Estem molt contents d'estar en millor dinàmica de la que teníem darrerament. L'equip està bé, reforçat i amb confiança ja que aquests dos últims resultats positius han dotat d'una motivació extra l'equip. Ens allunyem de la zona perillosa i intentarem no aturar-nos aquí per seguir escalant posicions i mirar cap amunt”, comenta Manel Martínez.
Tres gols en dos partits
El davanter barceloní cedit pel Girona, club amb el qual va firmar un contracte per tres temporades l'estiu passat després de desvincular-se del Sabadell, està sostenint l'atac del Llagostera en els darrers enfrontaments. Amb la lesió de Rafa Jordà, Manel i el jove Jorge Shafa han quedat com els únics davanters centres del primer equip –l'atacant del filial, Carlos Cano, també ha gaudit de minuts–, un fet que li ha permès acumular molts minuts de joc (808) i marcar ja quatre dianes. “Estic content amb les dues últimes actuacions. Els gols són fruit del treball de tot l'equip i jo estic encantat de poder ajudar els companys”, diu Manel, que des del primer dia s'ha integrat molt bé a l'estil del Llagostera i els mecanismes que treballa el seu tècnic, Oriol Alsina. “Estic molt còmode dins l'equip, m'agrada la filosofia del Llagostera i la proposta de joc que tenim. El bon ambient i la bona disposició de tots també és clau per fer-ho fluir tot”, afirma.
Manel ja pensa en la seva pròxima víctima, el Barça B (demà a les 18.30 h al Palamós-Costa Brava), un duel que tornarà a mesurar el nivell dels gironins. “El considerem un rival molt directe. Intentarem que de casa no s'escapi cap punt. Serà un partit molt complicat però sabem que podem vèncer i continuar amb la bona ratxa actual”, sentencia l'atacant, el puntal del joc ofensiu llagosterenc.

EL PROTAGONISTA

Estic content amb les dues últimes actuacions. Els gols són fruit del treball de tot l'equip i jo estic encantat de poder ajudar
L'equip està bé, reforçat i amb confiança gràcies als darrers dos bons resultats
Manel Martínez
davanter del llagostera
Llegir mes / Leer mas...