dimarts, 26 d’abril del 2016

"Un invent molt productiu". Article de @educiu a @lesportiucat

Un invent molt productiu

Encert. Contra el Nàstic el Llagostera va recol·locar Edu Oriol al lateral dret, una aposta que va funcionar a la perfecció. El de Cambrils, solvent en defensa, va donar l'assistència del gol llagosterenc

Edu Oriol, fent una passada el dissabte contra el Nàstic al costat de Xisco Muñoz (1-1) Foto: LLUÍS SERRAT.
1
Una de les notes positives del partit entre el Llagostera i el Nàstic de dissabte passat (1-1) va ser la bona actuació d'Edu Oriol en la posició de lateral dret. El jugador de Cambrils, molt més habituat a jugar com a extrem, va ser la principal novetat en l'onze titular d'Oriol Alsina, i al principi els més escèptics no tenien del tot clar que es tractés d'una bona idea. Tot i així, Edu Oriol no va tardar a demostrar que l'invent havia estat tot un èxit i es va convertir ràpidament en un dels jugadors més destacats del seu equip. Solvent en defensa, el futbolista va oferir una bona sortida de pilota des del darrere i també va aportar profunditat en atac, arribant fins a la línia de fons més d'una vegada per després centrar amb rosca tot buscant un company. Precisament en una d'aquestes jugades va néixer el gol de l'empat llagosterenc, quan Natalio va aprofitar una gran assistència d'Oriol per batre Manolo Reina.
“El lateral és una posició que m'agrada i en la qual em sento còmode. Ja hi havia jugat abans tant en el Barça B com en el Saragossa. El mister m'ho va comentar i li vaig dir que confiés en mi; va anar bé i vaig donar una assistència”, recorda Edu Oriol, que dissabte va jugar el seu primer partit complet amb el Llagostera des de la seva arribada en el mercat d'hivern (abans havia jugat en sis duels més, i només dos com a titular).
Al final, però, els blaugrana no van poder capgirar el resultat contra el Nàstic i es van haver de conformar amb l'empat, un resultat que no va minimitzar els elogis sobre l'actuació d'Oriol com a defensa. “No és la seva posició natural, però l'Edu és un jugador polivalent i al lateral ens dóna una molt bona sortida de pilota. És un jugador més ofensiu que no pas els altres laterals drets més purs que tenim, i com que últimament estem arriscant més, vam provar-ho. Va funcionar, i estem contents perquè va sortir bé, però això no vol dir que cada setmana jugui al lateral; ho anirem veient en funció dels partits”, explica el tècnic Oriol Alsina.
Al llarg del curs el Llagostera ha utilitzat diferents jugadors al lateral dret, sobretot Jordi Masó i Aimar Moratalla, encara que últimament també hi havia actuat David Querol, d'un perfil més ofensiu.

LES REACCIONS

El lateral és una posició que m'agrada i en la qual em sento còmode. Ja hi havia jugat abans, tant en el Saragossa com en el Barça B

AGAFA GALONS

1r
partit complet
d'Oriol amb el Llagostera. Havia jugat en sis duels més, i només dos com a titular.
Oriol, habituat a jugar d'extrem, ja havia actuat al lateral en el Barça B i el Saragossa
Estem contents perquè va sortir bé, però això no vol dir que cada setmana jugui com a lateral
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
No és la seva posició natural, però l'Edu és un jugador polivalent i al lateral ens dóna una molt bona sortida de pilota. Va funcionar
El ‘mister' m'ho va comentar i li vaig dir que confiés en mi. Va anar bé i vaig donar una assistència
Edu Oriol
jugador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"Partit d'entrenament amb el Barça juvenil". Article de @educiu a @lesportiucat

Partit d'entrenament amb el Barça juvenil

Rodatge. El Llagostera va formar un equip entre els menys habituals i jugadors del filial i el juvenil

El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb una sessió de recuperació per als jugadors que van ser titulars contra el Nàstic, mentre que els suplents, així com els menys habituals i també diversos jugadors del filial i el juvenil llagosterenc, van fer un partit d'entrenament a Palamós amb el juvenil del Barça, que ja ha acabat la temporada en la divisió d'honor de la categoria.
El Llagostera tornarà a tenir avui festa i reprendrà els entrenaments demà a Palafrugell.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera no vol estar sol a El Alcoraz". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El Llagostera no vol estar sol a El Alcoraz

Viatge. El club llagosterenc organitza un autobús perquè els seus aficionats es puguin desplaçar fins a Osca i assistir al matx decisiu

La tribuna en el darrer matx contra el Nàstic Foto: L.S.
1
El Llagostera sap que dissabte afronta un dels partits més importants de la seva història recent. El conjunt dirigit per Oriol Alsina es desplaça fins a El Alcoraz per enfrontar-se amb l'Osca, un dels equips que, amb 39 punts, marca la permanència en la categoria –els gironins es troben a sis punts dels aragonesos–. El club posa a la disposició dels socis un autobús gratuït, amb l'entrada a part –18 euros per als adults i 5 euros, per als menors de 14 anys–. Per als no abonats, les entrades tindran el mateix preu, però l'autobús costarà 20 euros. Els interessats s'hi poden apuntar a les tardes al bar del municipal.
Llegir mes / Leer mas...