diumenge, 2 d’octubre del 2016

Els golejadors del cap de setmana


Llegir mes / Leer mas...

"El Baleares busca regresar a la senda de la victoria". Article de @diariomallorca

El Baleares busca regresar a la senda de la victoria

El once blanquiazul visita al Llagostera tras sumar solo tres puntos de los últimos doce Ziege tiene la duda de Vich, y Chando y Simon siguen de baja

02.10.2016 | 03:02
Marcel jugará de lateral derecho si Vich no se recupera.
Marcel jugará de lateral derecho si Vich no se recupera.

Con tan solo tres puntos sumados de los últimos 12 en juego, el Atlético Baleares tratará de volver hoy (12:00 horas, IB3 Televisió) en Palamós a sumar de tres en tres frente a un Llagostera que, pese a su condición de exequipo de Segunda A, está deambulando por la categoría con más pena que gloria –únicamente suman 5 puntos–, aunque los de Oriol Alsina parece que poco a poco le van cogiendo el aire a la categoría.
Los blanquiazules, que pese a todo solo se encuentran a tres puntos de la zona de play-off, no conocen la victoria desde la segunda jornada, en la que los futbolistas de Christian Ziege se impusieron en el derbi insular al Mallorca B (2 a 1). Desde entonces no han vuelto a ganar.
Es más, en los últimos cuatro partidos solo ha logrado tres empates y una dolorosa derrota (2–1) en el Mini Estadi, en el campo del líder Barcelona B.
Tras el dantesco partido jugado el pasado sábado en Son Malferit, con la lluvia como principal protagonista, el equipo ya se ha recuperado del descomunal esfuerzo realizado frente al Sabadell. Tan solo los delanteros Chando y Simon siguen sin ser de la partida, mientras que el defensa Joan Vich es duda hasta momentos antes de iniciarse el encuentro.
El técnico del Llagostera, Oriol Alsina, tiró esta semana de veteranía ante la visita del Baleares y avisó de la peligrosidad blanquiazul. "Tiene jugadores con mucha experiencia en Segunda B, e incluso en Segunda A, y está montado para estar arriba. Juegan con tres centrales y tienen muy bien asumido el sistema; para mí es uno de los mejores equipos de la categoría", aseveró. Como referencia goleadora tiene al exmallorquinista Marc Fernández, que la pasada temporada goleaba con el Sabadell y que esta temporada es uno de los hombres importantes de un Llagostera que quiere iniciar hoy su recuperación.
Llegir mes / Leer mas...

"La prèvia de Primera Catalana #1 – Jornada 5". Article de @elconvocat

El derbi entre el Girona ‘B’ i el Lloret, l’interessant duel del Farners a Mollet i el difícil encontre del Llagostera ‘B’ a Sants, tot a #ElConvocatEl derbi d’estil gironí | Girona F.C. ‘B’ – C.F. Lloret

El Sant Ponç-Fontajau acollirà, diumenge a les 12:00, un partit entre dos conjunts necessitats de punts. El Girona B, establert a la dotzena posició amb 5 punts, arriba a aquesta jornada amb una ratxa negativa de 3 partits consecutius sense conèixer la victòria i els de Javi García estan decidits a trencar-la davant els selvatencs.
El Lloret, per la seva part, es troba en una més que meritòria quarta posició, amb 7 punts de 12 possibles, i oferint molt bones sensacions al terreny de joc. Pel que fa als convocats, Edu Urdiales no podrà comptar amb el lesionat Juan Romero, però recupera a Gousmani de cara al partit contra el filial gironí. El matx s’anticipa molt igualat i amb els dos equips jugant-se la possessió de l’esfèrica, combinació que, de ben segur, donarà lloc a un futbol vistós per l’aficionat.
Cap a Mollet directes | U.E. Mollet – C.E. Farners
El conjunt farnesenc, situat al desè lloc, jugarà diumenge a les 12:00 al camp de la UE Mollet, equip que es troba, amb un punt més que el Farners, setè a la classificació. Els de David Ortiz tornen a casa després de l’empat a casa del Vic la darrera jornada i esperen reprendre el camí de la victòria, premi que els situaria a les posicions capdavanteres.
Per altra banda, els de Santa Coloma arriben de sumar un altre empat a casa i volen tornar a assaborir la victòria, com va succeir al camp del Llagoster B durant la tercera jornada. Nacho Castro no tindrà disponible a Toumani, baixa per una pubàlgia, però podrà comptar de nou amb Criado, ja recuperat del trencament muscular que va patir davant l’Hermes, i amb el davanter polivalent Guillem Palanca, jugador de 20 anys i incorporat recentment del Sabadell B. Els dos equips volen veure de ben lluny la zona baixa, i diumenge, a Mollet, es disputarà un fantàstic partit entre dos rivals directes de “Primera”.
Dura prova a Sants | U.E. Sants – U.E. Llagostera ‘B’
En plena etapa de reflexió i amb tres punts al caseller, el ‘filialasso’ afronta un partit dur davant un dels millors equips de la lliga. Tot i que encara no ocupa el descens, té els mateixos punts que el Ripollet –equip que tanca la zona vermella–. Només la bona estrena davant el Tona ha permès a l’equip de Pep Triadú, no caure al fons de la taula.
L’última derrota davant l’Hermes va fer que els blaugranes reflexionessin sobre el mal inici de lliga. Casualment, l’Hermes ha estat un dels dos equips que ha pogut treure un empat davant el Sants. Juntament amb l’Avià, han estat els únics dos conjunts capaços de robar un punt a l’equip de Barcelona.
Tot i aquesta diferència de resultats, només cinc punts separen a tots dos. El Sants, amb 8, ocupa la segona posició, a quatre del líder, l’Horta. Tretze posicions més avall, amb 3 punts, es col·loca el Llagostera B. Una gran diferència posicional però no de puntuació. Aquest cap de setmana, encarem la cinquena jornada de Primera Catalana, i el camí és molt llarg. Queda molt trajecte per recórrer.
Així doncs, diumenge a les 18:15, tots dos equips tenen l’oportunitat de, per una banda, seguir sent forts a la part alta de la classificació, o, d’altra banda, sortir del pou i fer un pas de valent.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera confia a aixecar el vol davant de l'Atlètic Balears". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera confia a aixecar el vol davant de l'Atlètic Balears

?El davanter Rafa Jordà podria reaparèixer un cop superada la lesió
?Un resultat negatiu podria fer caure els gironins a llocs de descens

02.10.2016 | 00:00
Una acció del partit entre el Llagostera i el Vila-real B.
Una acció del partit entre el Llagostera i el Vila-real B.
La segona victòria no es pot demorar més. Aquest migdia (12 h) el Llagostera està obligat a oferir la millor versió possible per derrotar un Atlètic Balears amb ganes d'aixecar el vol i deixar enrere la mala ratxa de resultats que acumulen els de Christian Ziege (3 empats i 1 derrota). Al bàndol local tampoc estan per gaires més alegries. Els d'Alsina, més a la vora de la zona baixa que de les places capdavanteres, intentaran seguir amb la ratxa d'imbatibilitat a l'estadi Palamós-Costa Brava. Els blaugrana presenten un balanç d'una victòria i dos empats davant la seva parròquia. La visita dels balears, un equip situat en la vuitena posició i amb nou punts, compta amb jugadors de nivell contrastat i que posaran les coses difícils als del Gironès com adverteix el mateix tècnic del Llagostera. Segons Oriol Alsina, "l'Atlètic Balears compta amb una plantilla amb jugadors experimentats a la Segona B i fins i tot a Segona A", explica el maresmenc. L'entrenador i director esportiu del Llagostera destaca d'entre els illencs peces "de qualitat ,com Juan Vich o Francesc Fullana, que els converteixen en un dels millors equips de la categoria". A casa, el Llagostera té l'obligació d'apretar les dents i guanyar per compensar els punts que no suma a domicili, on -juntament amb el cuer, l'Eldenc- presenta els pitjors números de la categoria a fora.
L'esperança s'anomena Rafa Jordà. Inèdit des de la primera jornada de Lliga, quan va abandonar el rectangle de joc en benefici de Manel Martínez a les acaballes del Llagostera-Espanyol B (1-1), els llagosterencs s'aferren a la reaparició del davanter Rafa Jordà. El de Santa Perpètua de Mogoda ha deixat enrere uns problemes als isquiotibials i avui contra l'Atlètic Balears podria tornar a tenir minuts. En canvi, el tàndem Alsina-Álvarez ja sap que no podrà comptar amb la participació de Nando Quesada, Vivancos i Diego Jiménez, mentre que Marc Martínez, amb molèsties pel cop rebut fa una setmana al Collao, és dubte fins a darrera hora.
Llegir mes / Leer mas...

"Un triomf per solidificar-se". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un triomf per solidificar-se

Obligats. El Llagostera ha de guanyar l'Atlètic Balears si no es vol veure abocat a les posicions de descens. No sumar els tres punts allunyaria massa els blaugrana de la zona noble de la taula

Foto: DIARIO INFORMACIÓN.
1
Tots els edificis, com qualsevol equip que comença de zero, necessiten una bona base sòlida per sostenir-se dempeus. Els fonaments a còpia de treball han de començar a donar al Llagostera els primers bons resultats del curs per així alçar la veu i escalar posicions en la taula. El conjunt llagosterenc rep
la visita de l'Atlètic Balears (a les 12 h), un altre dels múltiples equips que tenen penjada l'etiqueta de favorit per lluitar per les posicions capdavanteres. Si bé el conjunt dirigit per Oriol Alsina ja ha mostrat els primers brots verds en els dos darrers enfrontaments –contra el Vila-real B en va tenir prou amb dos minuts per eixugar un 0-2 i, en el darrer partit al Collao, tot i perdre, va asfixiar la defensa de l'Alcoià, en un dels millors partits dels gironins fora de casa–, el Llagostera necessita els tres punts per solidificar les bases del que ha de ser una temporada il·lusionant i d'èxit: “Les sensacions en els darrers partits són bones, per això no estem gaire preocupats. De tota manera, preferiríem menys bones sensacions i més punts ara mateix. Mereixem més del que tenim, però hem de continuar treballant. Van passant les setmanes i, si no guanyem, hi ha equips que se'ns escapen. Ho volem evitar, ja que, si no ho fem, no podrem lluitar per coses maques i per estar a dalt”, explica Oriol Alsina.
El Palamós-Costa Brava serà l'escenari d'un duel que es preveu d'allò més igualat entre dos conjunts d'un nivell semblant. L'Atlètic Balears, dirigit per l'exinternacional alemany Christian Ziege –va jugar amb el Bayern de Munic i el Milà–, té el suport del capital bavarès, i és que la plantilla balear té grans individualitats i jugadors contrastats com Xisco Hernández, David Sánchez, Kike López i Rubén Jurado, que podrien fer anar de bòlit les defenses rivals: “Juguem contra un equip construït amb l'objectiu de fer play-off. Disposa de jugadors de qualitat que poden desequilibrar un partit en qualsevol moment i ben segur que ens ho posaran difícil”, analitza l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que lloa tot el bloc: “No només a partir de tres quarts de camp tenen bons jugadors. En defensa tenen un bloc competitiu i agressiu, esportivament parlant. Són molt regulars, sòlids, rocosos i físics”, afegeix el tècnic d'Arenys de Mar.
El fet de jugar com a local podria ajudar el Llagostera, que davant la seva afició encadena set mesos sense perdre –des del 0-1 en el duel gironí a segona A contra el Girona, el 27 de febrer passat–: “No sé si ens ajudarà, ja que el duel que hem analitzat de l'Atlètic Balears al Miniestadi va ser igualat. Fins i tot els balears haurien pogut vèncer, ja que ho van fer molt bé. Tenen jugadors experimentats que s'adapten a la perfecció
a qualsevol entorn”, diu Oriol Alsina, que, això sí, puntualitza: “Jugar a casa, però, ens dóna tranquil·litat i seguretat en l'estratègia, el control del partit i la col·locació.”
Per a l'enfrontament matinal, la primera vegada aquest curs que es dóna jugant com a local, Oriol Alsina tindrà les baixes confirmades dels lesionats Nando Quesada, Vivi i Diego Jiménez. La notícia positiva és que el migcampista Marc Martínez s'ha recuperat del cop que va rebre al Collao i que el davanter Rafa Jordà tindrà els primers minuts després de la lesió muscular als isquiotibials.

LA PRÈVIA

Van passant les setmanes i, si no guanyem, hi ha equips que se'ns escapen.
Ho volem evitar, ja
que l'objectiu és lluitar
per estar a dalt
En defensa tenen un bloc competitiu i agressiu. Són molt regulars, sòlids, rocosos i físics
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Juguem contra
un equip construït per fer ‘play-off'. Té jugadors que poden desequilibrar un enfrontament en qualsevol moment
No guanyar avui faria que se'ls escapessin els equips de la
part més alta
El Llagostera no perd a casa des del 27 de febrer, en el duel de 2a A contra el Girona
Darrera actualització ( Diumenge, 2 d'octubre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...