"Natalio salva un punt pel Llagostera contra el Nàstic". Article de @diaridegirona

Natalio salva un punt pel Llagostera contra el Nàstic

Els blaugranes han tingut ocasions per guanyar en el tram final del partit

23.04.2016 | 20:15
L'equip gironí ha empatat a Palamós contra el Gimnàstic de Tarragona (1-1) i fa un petit pas enrere cap a la salvació. El duel català, molt intens tant tan terreny de joc com a la graderia, no s'ha decidit fins a la segona meitat. L'últim precedent d'un Llagostera-Nàstic va ser en l'històric ascens del conjunt gironí a Segona A fa quasibé dues temporades i a Tarragona encara feia mal aquell partit, prova n'ha estat la no presència del president del conjunt visitant a la llotja i si a la zona de l'afició visitant.
Després d'una primera meitat molt igualada, amb una vaselina del tarragoní Naranjo que ha sortit fregant el pal com a ocasió més destacada, el duel s'ha decidit en els segons 45 minuts. Precisament ha estat el Nàstic l'equip que s'ha avançat a marcador. El mateix Naranjo, el jugador grana més desequilibrant, batia René per avançar el seu equip al marcador.
Davant aquest resultat, Oriol Alsina ha donat entrada a Benja i José Carlos i, sobretot aquest últim, ha donat un aire diferent a l'equip. Al minut 63,el golejador Natalio ha empatat l'enfrontament rematant una centrada al segon pal. Fins al final, la tensió seguia sent evident i el mateix jugador balear tenia l'ocasió més clara, però el seu xut l'ha aturat amb dificultats Reina. Amb el punt sumat, el Llagostera dormirà a cinc punts de la salvació a l'espera del resultat que faci demà l'Almeria, que juga a casa davant el Bilbao Athletic.