diumenge, 24 d’abril del 2016

"Llagostera i Nàstic es reparteixen els punts a Palamós (1-1)". Article de Esport 3

Llagostera i Nàstic es reparteixen els punts a Palamós (1-1)

Llagostera i Nàstic han empatat a Palamós en un partit en què els gols s'han reservat al segon temps. Naranjo ha avançat els grana i Natalio ha igualat per als d'Oriol Alsina. El punt no acaba de satisfer els interessos de cap dels dos equips.
Els dos equips han signat un empat a Palamós (@NASTICTARRAGONA)
Tot i la diferència a la classificació, la primera part a Palamós ha estat força igualada. Els dos equips s'han mostrat força respecte i mentre el Nàstic ha intentat fer mal amb contres ràpides, el Llagostera ho ha provat amb alguna acció aïllada. Naranjo i Mossa han estat dels més actius pels de Vicente Moreno, a qui també se'ls ha afegit Sergio Tejera buscant forats i provant-ho amb xuts potents. Imaz, pels d'Oriol Alsina, també ho ha provat. Edu Oriol, als vint minuts, ha evitat una pilota des de la mateixa línia de gol després d'una rematada de Sergio Tejera. Juanjo, amb un trau al cap, per un xoc fortuït amb Suzuki ha deixat uns quats minuts els gironins amb inferioritat. Naranjo amb una vaselina que ha marxat fregant al pal ha tingut l'ocasió més clara del primer temps. El partit, però, ha arribat al descans amb igualtat al marcador.
A la represa, el Nàstic ha posat una marxa més i li ha donat fruits. Naranjo, al 51, ha avançat els grana a Palamós després d'una paret amb Aníbal dins de l'àrea que ha acabat amb un xut col·locat que René no ha pogut evitar. Però lluny d'enfonsar-se, el Llagostera ha mantingut la compostura i ha aconseguit empatar. Ho ha fet a través de Natalio que ha aprofitat una centrada des de la banda d'Edu Oriol. Natalio, al segon pal, ha sorprès Reina. I el mateix jugador blaugrana ha tingut just després el segon, així com Benja, que acabava d'entrar al terreny de joc. La seva acció, però, ha acabat avortada pel porter del conjunt tarragoní. El tram final ha estat d'estira-i-arronses però sense canvis al marcador. El Llagostera continua en descens i cada cop té menys jornades per apropar-se a la salvació mentre que el Nàstic va perdent coixí amb la resta de classificats de la zona de play-off.