dilluns, 9 de novembre del 2015

Els pitxixis de la UE Llagostera





Llegir mes / Leer mas...

els liders de la UE Llagostera






Llegir mes / Leer mas...

Bilbao Athletic – UE Llagostera: previa, horario y TV

Article de PlanetaDeporte.es

Duelos de necesitados en San Mamés. Bilbao Athletic y Llagostera, penúltimo y antepenúltimo respectivamente, se enfrentan esta noche en el último partido de la jornada 12 con el objetivo de conseguir los tres puntos para salir de la zona de descenso.
Bilbao Athletic y UE Llagostera cierran la jornada 12 de la Liga Adelante con un duelo entre dos equipos muy necesitados de puntos, Penúltimo y antepenúltimo en la tabla, con 9 y 10 puntos respectivamente, cachorros y azulgranas llegarán al choque obligados y en sendas malas rachas que se traducen en dos derrotas consecutivas, una por goleada, por parte de los de Girona, y en seis jornadas sin ganar y solo un gol marcado en todas ellas los rojiblancos.
El Bilbao Athletic cuenta con las bajas de larga duración ya conocidas jornadas anteriores (Ramalho, Jon Aguirre, Bengoa y Magdaleno) a los que se les ha sumado Enric Saborit que lleva lesionado dos semanas cuando se había asentado ya en el once titular.
“Tenemos confianza en lo que hacemos”, ha apuntado el técnico navarro, seguro de que con el paso de los partidos su bisoño equipo irá rentabilizando el juego y las ocasiones que han dado para bastante más que los 9 puntos y solo 6 goles a favor que le mantienen penúltimo en la tabla y, a la hora del partido, a 4 ó 5 puntos de la salvación.
El Llagostera llega a San Mamés con el objetivo de romper la mala racha de resultados de las últimas jornadas. Los de Oriol Alsina vienen de perder 0-1 en Palamós la semana pasada ante la Ponferradina pero hace dos semanas se llevaron un contundente 6-1 de su duelo ante el Alcorcón.
En el apartado de las bajas y altas de lesiones, Oriol Alsina consigue recuperar por fin a René Roman, el portero titular del equipo y uno de los artífices de la gran temporada del año pasado, que después de sufrir una fractura en el brazo ya se ha recuperado por completo.
Eloy Gila también entra en la convocatoria para ir a Bilbao. Por otro lado, Chumbi será baja segura después de romperse un dedo de la mano. El delantero fue operado este viernes por la noche, horas después de lesionarse en un entrenamiento, además Escassi y Imaz también queda fuera por lesión.

Posibles alineaciones:

Bilbao Athletic: Remiro; Etxebarria, Yeray, Gil, Iriondo; Undabarrena, Vesga; Guarrotxena, Unai López, Seguín; y Villalibre
UE Llagostera: René; Masó, Fran Cruz, Chus Herrero, Samu; Tito, Emilio, Querol, Giva; Juanjo; y Benja

Bilbao Athletic-UE Llagostera: Horario y TV

Día: Lunes 9 de noviembre
Hora de partido: 20:30 horas
Televisión: Canal+ Liga2
Estadio: San Mamés
Llegir mes / Leer mas...

Bilbao Athletic vs UE Llagostera en directo online en la Liga Adelante 2015 (0-0)

Article de Vavel Espanya

Bilbao Ath. - UE Llagostera disputarán éste lunes 9 de noviembre de 2015 el partido correspondiente a la 12ª jornada de la Liga Adelanate en el estadio de San Mamés. El partido será a las 20:30 h. (Movistar+, vavel.com). El BilbaoAth. es último en la clasificación con 9 puntos y la UE Llagostera ocupa el 20º lugar con un punto más, 10. Choque inédito en la Liga. Arbitrará el sr. De La Fuente Ramos, del colegio castellano-leonés.

Bilbao Athletic vs UE Llagostera en directo online en la Liga Adelante 2015 (0-0)
Arbitrará el partido el jovencísimo colegiado en el comité castellano-leonés de tan sólo 23 años, el sr. De La Fuente Ramos. En su segunda temporada en la Liga Adelante y con una media de 5 tarjetas amarillas por partido, está considerado un prodigio del arbitraje.
El "Cuco" Ziganda, entrenador del filial del Athletic, está "muy satisfecho con el trabajo de los chavales a pesar de los resultados, que ya llegarán".
El portero del Bilbao Ath., Alex Remiro, ha sido convocado para jugar nada más y nada menos que en la selección española sub-21 la próxima semana.
Caras nuevas en la convocatoria de la UE Llagostera. Vuelve René, mejor portero de la Liga Adelante 2014/2015 en vavel.com. Además regresan Aimar, Jordi, Tito o Eloy Gila. Se caen Juanto, Imaz, Escassi y el recién operado Chumbi, con una lesión en la mano.
El estadio de San Mamés, ha sido elegido ésta misma semana "mejor edificio deportivo del mundo" en el World Architecture Festival 2015 que se ha celebrado en Marina Bay Sands (Singapur). Inmejorable escenario.
La UE Llagostera está cuajando, a pesar de todo, muy buena temporada creando muchas más ocasiones de gol que el año pasado, pero según Oriol Alsina, el equipo "ha de recuperar la esencia de la temporada pasada".
La posición que ocupa el Bilbao Ath. en la clasificación es bastante engañosa según su juego. Es el segundo equipo menos goleado de la categoría con tan sólo 9 goles, la mitad que los encajados por el Llagostera, 18.
El Bilbao Ath. llega al partido después de una racha de dos empates a 0 goles consecutivos, frente la Huesca en San Mamés y en Oviedo la pasada jornada.
La UE Llagostera llega con mucha necesidad de puntuar después de la sonrojante derrota en Alcorcón po 6-1 de hace dos jornadas y la derrota en casa por 0-1 ante la Ponferradina el pasado fin de semana.
Por su parte, el filial del Athletic Club, el Bilbao Ath., ocupa la última plaza con tan sólo 9 puntos de los que 8 los ha conseguido en San Mamés. Sólo el Girona FC en la primera jornada, logró aquí la victoria.
Después de 11 jornadas disputadas, la UE Llagostera ocupa el 20º lugar en la tabla de clasificación de la Liga Adelante con tan sólo 10 puntos.
Buenas tardes. Bienvenidos una semana mas a VAVEL.com. Éste lunes, en directo desde el estadio San Mamés de Bilbao, un apasionante Bilbao Ath.-UE Llagostera. El partido comenzará el lunes  a las 20:30 h. ¡Síguelo minuto a minuto en VAVEL!
Llegir mes / Leer mas...

Una oportunitat per aprofitar

Article de @diaridegirona

El Llagostera visita aquest vespre San Mamés (20.30 h), amb les novetats de David Querol, Eloy Gila i René Roman, que torna sota pals després de dos mesos lesionat · Rafa Chumbi i Alberto Escassi són baixa per lesió a l'equip gironí

09.11.2015 | 07:53
Juanjo en una acció de la derrota de la setmana passada al Palamós-Costa Brava contra el Ponferradina.
Juanjo en una acció de la derrota de la setmana passada al Palamós-Costa Brava contra el Ponferradina.


Molts reptes i un únic camí per assolir-los: la victòria. Enfonsar un xic més un rival directe i deixar-lo quatre punts per sota, deixar a zero per primer cop la pròpia porteria coincidint amb el retorn de René Roman sota pals després de dos mesos lesionat, vèncer per primera vegada a domicili... són molts els deures que té el Llagostera aquest vespre a San Mamés (20.30 h).
El partit contra el Bilbao Ahlètic serà la primera final de la temporada. Ho serà per un simple fet. Ambdós equips es troben immersos a la zona de descens, i són plenament conscients que qui avui en surti victoriós donarà un cop de puny important damunt la taula per sortir de la zona de baix. Penúltim (Bilbao Athletic amb 9 punts), contra antepenúltim (Llagostera amb 10 punts). Guanyar no només equivaldria a no enfonsar-se, sinó que a més, en el cas del Llagostera, serviria per aconseguir allò que cerca des de fa temps, el primer triomf de la temporada ?lluny del Palamós-Costa Brava. Fins ara, la primera victòria a domicili s'ha resistit.
Després de dues derrotes seguides (a Alcorcón per 6 a 1, i a Palamós contra la Ponferradina per 0-1), els homes d'Oriol Alsina necessiten el triomf per trencar la inèrcia negativa i afrontar amb esperança i menys angoixes el futur més immediat. La consigna d'Alsina per celebrar d'una vegada per totes la primera victòria lluny de terres gironines és clara: prohibit repetir la imatge d'equip feble i sense ànima de l'últim desplaçament a Santo Domingo on els blaugrana van caure per un contundent 6 a 1. D'aquella sonada desfeta a Alcorcón, Alsina diu que "hem de millorar-ho tot perquè amb aquell joc no es pot anar enlloc". El maresmenc afegeix que "va ser el pitjor partit que hem fet a fora i respecte a la derrota contra el Ponferradina només hem de millorar l'efectivitat perquè en tots els altres aspectes vam estar molt bé". El Llagostera és ambiciós de cares a estrenar el caseller de victòries lluny de Palamós, Alsina valora l'empat però inconformista de mena, apunta que "puntuar a domicili sempre és bo, però viatgem a Bilbao amb la mentalitat de sumar-hi els tres punts. No hi ha manera que arribi el dilluns". Per fi arriba l'hora del partit. Esperant el moment d'inici del matx perquè la setmana s'ha fet eterna. Avui fa nou dies de l'últim partit de Lliga del Llagostera i la plantilla i cos tècnic tenen unes ganes boges de tornar a competir per treure's el mal regust de boca de les dues darreres ensopegades. Els bascos, com els llagosterencs, són millors a casa que a fora. Les dues úniques victòries del Bilbao Athletic han estat a San Mamés, (3-1 davant el Mallorca i 1-0 contra l'Alcorcón).
Sigui com sigui, els de Cuco Ziganda, tampoc passen pel seu millor moment. Les estadístiques parlen per si soles. El Bilbao Athletic fa sis jornades que no guanya, i només ha sumat dos punts en els seus empats sense gols contra Osca i Oviedo. Precisament, el filial basc, és amb nou gols, el segon equip de la Segona Divisió que menys gols ha encaixat fins ara després d'onze jornades de Lliga. El millor és el Saragossa amb únicament set gols en contra. De totes maneres, i a l'altra cara de la moneda, val a dir que la bona feina en defensa, no es tradueix en bons resultats en atac. Tot i disposar de nombroses ocasions, l'encert fins ara dels de Cuco Ziganda ha estat pràcticament nul, i amb només sis gols, són amb diferència l'equip menys golejador de la competició. L'entrenador dels de la Costa Brava, Oriol Alsina, preveu un duel de rivals directes "d'extrema dificultat" contra un Bilbao Athletic "que voldrà tenir la pilota i que si analitzem els quilòmetres que fan són el segon equip que més corre de la categoria". Alsina confia fer valer l'experiència dels seus futbolistes davant la joventut dels joves del planter basc. "No és fàcil gestionar qui deixem a fora però prefereixo poder triar i remenar".
Amb la infermeria cada vegada més buida, tret de la lesió d'última hora de Chumbi, que amb la fractura d'un dit de la mà esquerra avui serà baixa, en les pròximes setmanes, el cos tècnic llagosterenc haurà de deixar futbolistes fora de les convocatòries, unes decisions difícils però que cal fer i Alsina les valora positivament perquè "tenir una plantilla gran ens ha anat perfecte i ens ha permès, per exemple, passar dues eliminatòries de Copa", o com diu el d'Arenys de Mar, "utilitzar d'altres recanvis perquè en ocasions hem tingut sis o set baixes". El Llagostera té les baixes del defensa Ruymán i el davanter Chumbi, en canvi, David Querol, Eloy Gila i René són les principals novetats, mentre que Alberto Escassi i Jesús Imaz també queden fora per lesió.
Llegir mes / Leer mas...

Toca despertar-se a domicili

Article de @lesportiucat

El Llagostera visita San Mamés amb l'objectiu de sumar la primera victòria del curs fora de casa i així acostar-se a la zona de permanència

El Bilbao Athletic, penúltim, fa sis partits que no guanya

La prèvia Foto: L'Esportiu.
1
El Llagostera ha tingut més d'una setmana per reflexionar després de perdre el segon partit consecutiu el dissabte passat contra el Ponferradina (0-1) –abans havia sortit escaldat (6-1) d'Alcorcón–. El conjunt llagosterenc, antepenúltim classificat amb 10 punts (és a tres de la permanència), no vol enfonsar-se més en la taula i buscarà avui mateix una reacció contra el Bilbao Athletic en un dels millors estadis del món, San Mamés (20.30 h). Es tracta d'un rival directe, ja que el filial dels lleons és penúltim amb nou punts, només un menys que els blaugrana.
Pols oposats
Els de Cuco Ziganda, que fa sis partits que no guanyen, son un equip ple de contrastos. D'una banda, els bascos són l'equip que menys gols marca de la lliga (6) –n'enllacen dos sense veure porteria–, però en contrapartida han demostrat una solidesa defensiva important, amb només nou gols en contra (estan empatats amb l'Osasuna i la Ponfe i només els supera el Saragossa, amb set) i havent deixat la porteria a zero en quatre ocasions.
Necessitats
El Llagostera i el Bilbao Athletic, a més d'estar en posicions de descens, comparteixen el fet de no haver guanyat encara cap partit a domicili –els bascos van aconseguir el primer punt a camp contrari la jornada passada, al camp de l'Oviedo (0-0)–. És per això que el Llagostera, el tercer equip més golejat de segona A amb divuit gols en contra, necessita fer un pas endavant lluny del seu estadi, amb l'objectiu de millorar en les dues àrees.
“Hem de recuperar la intensitat en defensa i ficar-ne alguna més en atac, tot i que no estic preocupat, perquè d'ocasions en tenim. Hem de tornar a ser el Llagostera intens i agressiu, esportivament parlant, de la temporada passada”, explica l'entrenador Oriol Alsina, que analitza el rival que tindran avui al davant de la següent manera: “El Bilbao Athletic és un equip molt jove, amb els pros i els contres que això té, encaixa pocs gols però també li costa marcar-ne. És el segon equip amb més quilòmetres recorreguts, són treballadors i tenen un esquema de joc similar al nostre, juguen amb laterals molt estirats i extrems oberts buscant velocitat.”
Alsina també va destacar el fet de jugar a San Mamés, tot i que, sobre el partit en si, el considera un duel més entre equips necessitats de punts. “Ens fa molta il·lusió anar a jugar a San Mamés, és un dels millors estadis que hi ha, però no deixa de ser un partit més, tot i que ara es dóna la circumstància que juguem contra un rival directe de la zona baixa. Per nosaltres cada partit és una final, i tot el que sigui sumar a fora és bo”, conclou el tècnic.

LA PRÈVIA

La setmana s'ha fet llarga perquè venim d'una derrota a casa i perquè juguem dilluns. Els jugadors tenen ganes de jugar i competir

CONTRAST

No hi ha una botiga per comprar gols. És entrenar, picar pedra i confiar. Estic convençut que en farem, tenim jugadors per això
Si en alguna cosa estem bé és en defensa. Tenim actitud, amor propi, rigor... Estic segur que ens vindran bons resultats
El Bilbao Athletic és un equip molt jove, que encaixa pocs gols però també li costa marcar-ne
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El Llagostera és un bon bloc de jugadors de 2a A, té davanters de tot tipus, que poden combinar
José Ángel ‘Cuco' Ziganda
entrenador del bilbao athletic
Els de Ziganda són l'equip que menys gols marca (6) i el segon que menys n'encaixa (9)
Hem de recuperar la intensitat en defensa i ficar-ne alguna més en atac. No estic preocupat, perquè d'ocasions en tenim

TRENCAR LA RATXA

El Llagostera, 20è, enllaça dues derrotes seguides i no vol enfonsar-se més en la taula
Ens fa molta il·lusió jugar a San Mamés, però no deixa de ser un partit més. Cada duel és una final i tot el que sigui sumar a fora és bo
A veure si som capaços de guanyar per guanyar en autoestima i veure que podem estar més amunt en la classificació

Amb René però sense Escassi per jugar a Bilbao

Si divendres Oriol Alsina es mostrava satisfet per deixar la infermeria amb Ruymán com a únic inquilí, les últimes hores han sigut mogudes a la Costa Brava. La part positiva de la convocatòria per jugar a Bilbao és que confirma la tornada de René un cop superada la seva lesió –gairebé segur que serà titular– però la negativa és que el Llagostera torna a tenir lesionats. D'una banda, dissabte al matí es va saber que Chumbi seria baixa per una lesió en un dit de la mà esquerra, i la convocatòria revelada ahir també evidenciava que el cop que va rebre a la cuixa Escassi el dijous el deixarà sense jugar el seu primer partit aquest curs. Fora de la convocatòria també hi van quedar, sorprenentment, jugadors que estaven sent protagonistes en les últimes jornades, com Juanto Ortuño o Jesús Imaz.
Darrera actualització ( Dilluns, 9 de novembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera ha sabut treure profit dels filials

Article de @lesportiucat

El primer duel en la lliga contra un filial (Espanyol B a 3a divisió) Foto: L'ESPORTIU.
1 2
Des que el Llagostera competeix en categories estatals –de la tercera divisió cap amunt–, el conjunt de la Costa Brava s'ha trobat pràcticament cada curs amb filials. L'única temporada en què no va jugar contra cap segon equip professional va ser la del debut a la tercera divisió, la 2009/10. En aquestes cinc temporades, els jugadors d'Oriol Alsina han sabut treure profit de jugar contra equips d'aquesta tipologia, tal com demostren les estadístiques: 17 victòries, 7 empats i 6 derrotes.
La mà trencada
Jugar contra un filial demana unes habilitats específiques. Els segons equips de grans clubs del futbol estatal solen destacar per la joventut dels seus jugadors però també per l'alt nivell tècnic. Aquest fet fa que si al davant es troben un club que ha basat el seu joc dels darrers cursos en la intensitat i la fortalesa defensiva com ho ha fet el Llagostera, l'objectiu de superar el rival es compliqui.
En els 30 enfrontaments contra filials, hi ha hagut rivals que li han anat més bé que d'altres: el València B, per exemple, no ha aconseguit guanyar mai el Llagostera en les sis vegades que s'han trobat, i ha registrat cinc derrotes i només un empat. Per contra, els segons equips del Llevant i, sobretot, del Vila-real han complicat molt les coses als llagosterencs. El duel d'aquest vespre contra el Bilbao Athletic suposarà l'enfrontament amb el novè filial d'un club professional. Al llarg dels últims cinc anys, futbolistes com els germans Ortuño, Ivan López, Alcácer, Adama o Gerard Moreno s'han enfrontat al Llagostera vestint la samarreta d'un filial. D'altra banda, en la plantilla blaugrana la majoria de jugadors han passat per un segon equip abans de consolidar-se a 2a A.
2010/11 (3a div.)
Llagostera-Espanyol
0-0
Espanyol B-Llagostera
0-2
2011/12 (2a div. B)
Mallorca B-Llagostera
2-0
Llagostera-Mallorca B
4-2
Saragossa B-Llagostera
0-0
Llagostera-Saragossa B
1-0
València B-Llagostera
0-2
Llagostera-València B
4-2
2012/13 (2a div. B)
Llevant B-Llagostera
2-1
Llagostera-Llevant B
0-1
València B-Llagostera
0-2
Llagostera-València B
3-0
Mallorca B-Llagostera
1-1
Llagostera-Mallorca B
0-1
Espanyol B-Llagostera
1-1
Llagostera-Espanyol B
1-0
Llagostera-Vila-real B
1-0
Vila-real B-Llagostera
4-0
2013/14 (2a div. B)
Llagostera-Vila-real B
2-0
Vila-real B-Llagostera
1-0
Llagostera-València B
3-1
València B-Llagostera
0-0
Elx B-Llagostera
2-2
Llagostera-Elx B
1-0
Llagostera-Espanyol B
3-2
Espanyol B-Llagostera
1-2
Llagostera-Llevant B
2-1
Llevant B-Llagostera
1-1
2014/15 (2a div. A)
Barça B-Llagostera
0-1
Llagostera-Barça B
1-0
Darrera actualització ( Dilluns, 9 de novembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...