dissabte, 1 d’octubre del 2016

"Buscando el punto de inflexión". Article De @gabrielchbo en @LlagosteraVAVEL

Buscando el punto de inflexión

A través del análisis de las estadísticas de la UE Llagostera hasta la fecha se entenderá la situación actual del equipo.

Buscando el punto de inflexión
Jugadores de la UE Llagostera entrenando. (Foto: UE Llagostera @ Twitter)
Los de Oriol Alsina no han tenido el estreno deseado en su vuelta a la división de bronce. De los seis partidos disputados, los tres partidos fuera han resultado en derrotas y los tres partidos en casa han supuesto una victoria y dos empates. Este comienzo de temporada otorga cinco puntos de dieciocho al equipo catalán. La tabla a continuación detalla los puntos obtenidos en los seis primeros partidos de las últimas cinco campañas del equipo catalán:
TemporadaPuntos en los 6 primeros partidos
2011-2012 (SEB)2 puntos
2012-2013 (SEB)11 puntos
2013-2014 (SEB)12 puntos
2014-2015 (SED)7 puntos
2015-2016 (SED)4 puntos
De esta forma, la situación actual es comparativamente mejor que el año pasado y el primer año en Segunda B, ligeramente peor que el primer año en Segunda A, y bastante distante a los dos últimos años en la categoría de bronce. En consecuencia, se puede ver que, aunque el año que más puntos se obtuvo durante los primeros seis partidos fue el año del ascenso a Segunda A, no hay una correlación suficientemente fuerte entre los puntos de los seis primeros partidos y la posición final para estimar cómo acabará la temporada el equipo. Esto implica que el número de partidos que quedan por delante es elevado y es precipitado juzgar el desarrollo del equipo por los resultados aparentemente desfavorables hasta la fecha.
Por otro lado, con respecto a la clasificación, la UE Llagostera ocupa la plaza número dieciséis, la cual está asociada a la eliminatoria por la permanencia en Segunda B. Los blauivermells deberán buscar a toda costa la victoria el próximo fin de semana frente al Atlético Baleares para salir de esta posición. No obstante, la victoria en cuestión frente al Atlético de Baleares debería de servir como una manera de subir la moral y luchar por romper la maldición que rodea la aura llagosterence respecto a los partidos en calidad de visitante; es decir, la victoria en cuestión debería ser un puente hacia la lucha por acabar la mala racha fuera. Por lo tanto, una combinación de esfuerzo, moral y una creciente química de los jugadores es lo que se necesita para catapultar el equipo hasta posiciones superiores y situar al Llagostera-Costa Brava como el considerado "gallito" o "de los favoritos" de la categoría.
Finalmente cabe destacar que el próximo partido contra el Atlético Baleares supondrá la posible disposición de Rafa Jordà en el terreno de juego, jugador referencia en los fichajes estivales de Oriol Alsina. Por otro lado, se contará con las bajas de Diego Jiménez, Vivi y también Nando Quesada -que no ha podido disputar ningún partido en los últimos meses-. Además, Marc Martínez también se ha postulado como duda en referencia al próximo domingo. Sin embargo, si hay algo que debe tener en mente el equipo catalán es que ahora es el momento clave para ganar fuera -el próximo partido fuera será contra el filial mallorquín, el Mallorca B-, para no perder la confianza y no repetir la dinámica del año pasado que llevó al primer descenso en la reciente carrera ascendiente de los últimos diez años para el club catalán.
Llegir mes / Leer mas...

"PREVIA DE LA JORNADA 5".Article de @regionalfutbol

PREVIA DE LA JORNADA 5

El Vic quiere sumar un triunfo balsámico en el Feliu i Codina
   01/10/2016         16:00
ANDORRA, F.C.,A "A"
SAN JUAN AT. DE MONTCADA,U.E.,A "A"
Los de "Pinti" se desplazarán al Prinicipat en busca de su segundo  triunfo consecutivo ante los de Justo Ruiz que han realizado un gran  inicio tras dos victorias y un empate en los tres choques disputados.

    01/10/2016         17:00
AVIA, U.E.,A "A"
MASNOU, C.D. A
Los de Pablo Becerril han empatado sus tres partidos disputados y  recibirán a un necesitado conjunto visitante que aún no sabe lo que es puntuar tras cuatro jornadas.

    02/10/2016         12:00
MARTINENC, F.C.,A "A"
FUNDACION PRIVADA HERMES,A "A"
Los de Miguel López a pesar de estar imbatido han sumado la mitad de puntos disputados (6) y quiere ganar su primer partido en el Guinardó ante los visitantes de Mario Lamilla que han sumado dos empates a domicilio.

    02/10/2016         12:00
MOLLET U.E.,CF.,A "A"
FARNERS, C.E.,A "A"
Los de Nacho Castro llegan al Germans Gonzalvo con intención de sumar su segunda victoria de la temporada a domicilio, aunque en frente estará el equipo de David Ortiz que quiere acercarse a la segunda posición que ahora se sitúa a dos puntos de los rojillos.

    02/10/2016         12:00
HORTA, U.AT.,A "A"
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB, "A"
Partido de altos vuelos en el Feliu i Codina, donde los de Xavi Melero y Rafa Rodríguez quieren romper por los aires el pleno de puntos del  conjunto local que dirige Xavi Molist.

    02/10/2016         12:00
MANRESA, C.E.,A "A"
TONA, U.E.,A "A"
Los locales quieren sumar su segunda victoria en el Nou Congost ante los visitantes que llegan con cero puntos, relevo técnico en el banquillo y nada que perder.

    02/10/2016         12:00
RIPOLLET, C.F.,A "A"
SANT CUGAT ESPORT, F.C.,A "A"
Bonito choque en el Vallès donde los locales tienen la posibilidad de  ganar a los de José Alcaraz y así, superarlos en la clasificación.

    02/10/2016         12:00
GIRONA, F.C.,B "B"
LLORET, C.F.,A "A"
Repetición del dramático duelo final de la pasada temporada, pero esta temporada los de Javi García y los de Edu Urdiales parece que aspirarán a no sufrir hasta la última jornada.

    02/10/2016         12:15
SANTS, U.E.,A "A"
LLAGOSTERA, U.E.,B "B"
Los de Josep Triadú jugarán en L'Energia tras 3 derrotas consecutivas ante los de Tito Lossio que quieren consolidar su imbatibilidad y su segunda plaza en la clasificación.

CLASIFICACIÓN

Llegir mes / Leer mas...

Alsina alerta que l'Atlètic Balears «està fet per ser a dalt a la lliga» .Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Alsina alerta que l'Atlètic Balears «està fet per ser a dalt a la lliga»

01.10.2016 | 00:00 És cert que tot just arribem a la setena jornada però per a alguns equips cridats, per pressupost i noms, a ocupar posicions capdavanteres, les primeres urgències apareixen a escena. Demà (12 h.) a l'estadi Palamós-Costa Brava es veuran les cares dos equips amb aspiracions ambicioses i que no travessen un bon moment, el Llagostera i l'Atlètic Balears. Els balears amb nou punts al sarró fa quatre jornades que no guanyen (3 empats i 1 derrota), mentre que els gironins amb cinc punts necessiten sumar a casa tot allò que perden a fora, a més a més, els d'Alsina tampoc coneixen el triomf en les darreres tres jornades (1 empat i 2 derrotes).
Oriol Alsina després de l'enèsima derrota a fora, diumenge passat, a Alcoi, espera que els seus jugadors mostrin la seva millor versió a Palamós on a diferència dels desplaçaments són durs de pelar. Alsina, avisa, però, del potencial dels balears dient que «l'Atlètic Balears compta amb jugadors amb molta experiència a Segona B i inclús a Segona A i que està muntat per estar a dalt», explica el tècnic del Maresme que, afegeix, «actuen amb tres centrals i tenen molt ben assumit el sistema, per mi és dels millors equips de la categoria». El Balears, tot i la mala ratxa, és l'actual el vuitè classificat. Per mirar de crear el millor clima possible, la plantilla llagosterenca va celebrar dijous passat després de l'entrenament matinal celebrat a Palafrugell una barbacoa amb l'objectiu de fer pinya de cara a l'important duel de demà.
Llegir mes / Leer mas...

"Una jornada per redimir-se". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una jornada per redimir-se

1a catalana. El Girona B i el Lloret s'enfronten demà en el duel gironí del cap de setmana. El Farners i el Llagostera B visiten el Mollet i el Sants, respectivament

Foto: LL. SERRAT.
1
Els representants gironins inicien demà una nova jornada a primera catalana. El duel que enfrontarà el Girona B i el Lloret serà el més destacat en un cap de setmana en què cada un dels equips intentarà oblidar els mals resultats de la jornada passada, en què després de confirmar-se que cap gironí aconseguia la victòria, el Llagostera B, en caiguda lliure, va entrar en descens.
El Girona B, que va perdre contra el Sants el primer partit del curs, intentarà desencallar-se a costa del Lloret, demà a les 12 h al municipal de Sant Ponç. Els selvatans, que són quarts en la taula amb set punts, ho posaran complicat. Els jugadors dirigits per Edu Urdiales estan fent un bon inici de temporada i, tot i que en l'actualitat encadenen dues jornades sense vèncer, volen confirmar les bones sensacions inicials esguerrant la festa als joves jugadors de Javi García.
També demà al migdia, el Farners visitarà el Mollet (a les 12 h). Els de Santa Coloma fa tres partits que no perden però se les hauran contra un dels equips invictes de la competició. Mantenir la distància amb les posicions més perilloses és el principal objectiu de l'equip dirigit per Nacho Castro, un dels representants gironins que més bones sensacions està mostrant.
En descens després de tres enfrontaments consecutius perdent, el Llagostera B visita el segon classificat, el Sants (demà a les 12.15 h). Els de Pep Triadú volen sorprendre un dels equips capdavanters per redreçar el rumb i escalar posicions en la taula.
Darrera actualització ( Dissabte, 1 d'octubre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Un vell conegut es creua en el camí del Llagostera". Article de @educiu a @lesportiucat

Un vell conegut es creua en el camí del Llagostera

2a divisió B. Francesc Fullana, ara a l'Atlètic Balears, jugarà per primer cop contra els blaugrana des de la seva marxa al final del curs 2013/14, el de l'ascens a segona A

Foto: J.R. / ICONNA / J.F.
1 2
El Llagostera té aquest diumenge un important compromís contra l'Atlètic Balears (a les 12 a Palamós). Els llagosterencs no han començat la lliga de la millor manera possible (5 punts en 6 jornades) i volen començar a mirar cap amunt després de tres partits sense guanyar, així que es prenen el següent enfrontament amb la màxima ambició i necessitat. Al davant tindran un equip potent que, tot i haver sumat quatre punts més que els blaugrana (9), acumula quatre jornades sense guanyar i també busca la reacció. En el conjunt dirigit per Christian Ziege destaquen jugadors com Xisco Hernández, l'exjugador del Girona Chando (està lesionat i no jugarà), Rubén Jurado, David Sánchez o Francesc Fullana, que s'enfrontarà per primera vegada al Llagostera des que va deixar el club al final del curs 2013/14, el de l'ascens a segona A. Aquella va ser l'única experiència de Fullana fora de les Illes Balears, un any que el migcampista recorda de manera especial. “Va ser espectacular, vam quedar campions de lliga i vam pujar a segona A. Sabíem que teníem un bon equip, però en cap moment esperàvem aconseguir tot allò”, explica Fullana, que es va quedar amb les ganes de tastar el futbol professional l'any següent, ja que va ser un dels jugadors que no van continuar en l'equip: “Va ser una llàstima, perquè em feia il·lusió jugar a segona A, però són coses del futbol i en aquell moment no van comptar amb mi, no passa res.”
Ara, en la tercera temporada seguida a l'Atlètic Balears, Fullana es retrobarà amb el Llagostera, un equip que ja no juga al mateix estadi i en el qual només queden Masó, Ratti i Moragón del curs 2013/14. Sobre el partit en si el migcampista (ara sol jugar de mig centre i no pas d'extrem) espera que sigui d'allò més igualat: “Serà disputat, som dos equips amb el mateix objectiu que hem tingut alts i baixos en aquest inici.”
Som dos equips amb el mateix objectiu que hem tingut alts i baixos en aquest inici de lliga
Francesc Fullana
migcampista de l'atlètic balears
Va ser una llàstima no quedar-me, perquè em feia il·lusió jugar a 2a A, però són coses del futbol i en aquell moment no van comptar amb mi
Darrera actualització ( Dissabte, 1 d'octubre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...