dissabte, 19 de març del 2016

Els golejadors d'avui


Llegir mes / Leer mas...

"Real Valladolid - UE Llagostera: todo o nada". Article de Cesar Rodriguez en @LlagosteraVAVEL

Real Valladolid - UE Llagostera: todo o nada

Real Valladolid vs UE Llagostera| Sábado 19 de marzo, 18:00 horas | Jornada 30 de la Liga Adelante | Árbitro:Piñeiro Crespo, colegio asturiano| Nuevo José Zorrilla | El plantel albivioleta hará todo lo posible en hacer buena la importante victoria ante el Real Oviedo consiguiendo los tres puntos ante la UE Llagostera en el José Zorrilla, donde el equipo no consigue ganar desde el pasado 24 enero ante el Córdoba.

Real Valladolid - UE Llagostera: todo o nada
(Foto: Real Valladolid).
Real Valladolid
UE Llagostera| S-18:00 h
El momento de la verdad ha llegado. El Real Valladolid no puede permitirse ningún tropiezo más. Después de ganar al Oviedo en el Carlos Tartiere, el conjunto pucelano debe ratificar ese importante triunfo con una victoria en el Estadio José Zorrilla ante un rival que apenas ha conseguido dos empates lejos de Palamós. La UE Llagostera visita este sábado Zorrilla con el objetivo de conseguir su primer triunfo como visitante de la temporada.
Con la sabida baja de Juanpe, por acumulación de tarjetas.Samuel Llorca volverá a tener un rol fundamental en el eje de la defensa. La baja Marcelo Silva, cuya presencia ante el Llagostera ha pendido de un hilo y hasta última hora no se ha decidido si el uruguayo entraría en la lista de convocados o se quedaría fuera, como finalmente ha pasado. Esta puede ser la gran oportunidad para que algún jugador del filial coja el relevo y cuaje un gran encuentro, demostrando que quieren hacerse un hueco dentro del primer equipo.

La importancia de ganar en casa

En una liga tan competida como es la Liga Adelante ganar en tu estadio es algo fundamental para conseguir  el objetivo de conseguir el ascenso. A diferencia de la temporada pasada, el Real Valladolid todavía no ha conseguido consolidarse como un equipo fiable como local. El conjunto albivioleta tan solo ha conseguido 20 puntos de los 42 posibles. Guarismos un tanto pobres para un equipo que quiere luchar por estar en Primera la temporada que viene.
El Real Valladolid lleva sin ganar en Zorrilla desde el 24 de enero, ante el Córdoba por 4-1. Casi dos meses han pasado de aquella victoria y el conjunto pucelano solo ha sacado dos de los nueve puntos posibles en los siguientes encuentros como local. Además los rivales que pasaron por Zorrilla eran equipos que los hombres de Miguel Ángel Portugal deberían haber ganado con relativa facilidad. Con la Ponferradina y el Numancia no pasaron del empate y ante el Huesca cayeron de manera estrepitosa.
Estos puntos que los vallisoletanos se dejaron en su estadio han hecho que el público se impaciente porque todos desean ver a su equipo luchando por el ascenso, pero sin ser capaces de ganar en su feudo este ascenso difícilmente podrá llegar a materializarse.
El Pucela se ha convertido en uno de los mejores equipos como visitante
A pesar de ello el Real Valladolid consigue solventar la papeleta haciendo un buen papel lejos de su estadio, donde se ha convertido en uno de los mejores equipos como visitante. Uno de sus mejores encuentros como visitante ha sido la victoria en el Carlos Tartiere ante el Real Oviedo, que llegaba muy fuerte a este encuentro.

Un rival maldito

El Real Valladolid tiene este sábado la oportunidad de sacarse la espina que tiene clavada por no haber podido vencer al Llagostera en los tres partidos ligueros que han medido a ambos conjuntos hasta la fecha. Los tres se saldaron con derrota blanquivioleta. La pasada campaña, el Pucela cayó en Palamós (2-0) y en Zorrilla (2-4) en un encuentro ya intrascendente y que sirvió como prólogo del fatídico ‘play-off’. Rubi alineó a jugadores poco habituales y el equipo encajó una derrota a pesar de los goles de Jonathan Pereira y Túlio de Melo.
En la primera vuelta de la presente campaña, el Real Valladolid cosechó otro doloroso tropiezo (3-1) en un partido que, a la postre, sería el último de Gaizka Garitano al frente del equipo. El técnico de Derio puso en liza a Kepa, Moyano, Marcelo Silva, Samuel, Hermoso, André Leao, Timor (Tiba, m. 79), Juan Villar, Manu del Moral, Guzmán (Mojica, m. 68) y Rodri (Diego Rubio, minuto 65).

Un drama lejos de Palamós

La UE Llagostera es el peor equipo fuera de casa de toda la Liga Adelante, sus dos puntos lejos de Palamós hacen que el conjunto catalán se encuentre en puestos de descenso con 25 puntos y lejos de la salvación, que ahora mismo está marcada en 32 puntos por la SD Ponferradina.
El Llagostera solo ha sumado dos puntos a domicilio en el presente curso
En el Estadio Municipal de Palamós, el Llagostera se muestra como un equipo bastante sólido y al que es difícil de batir. A la hora de jugar como visitante el conjunto blaugrana enseña su peor cara. Tan solo ha conseguido dos empates, ante el Girona,  en la jornada 6, y  ante el Elche hace dos jornadas. El resto de encuentros los cuenta por derrotas, siendo el único de la categoría que aún no conoce lo que la victoria en campo ajeno.
Sobre esto fue preguntado Samuel Llorca  en rueda de prensa y su respuesta fue la siguiente: “En algún momento esta racha que llevan tendrá que acabar, aunque esperamos que no sea contra nosotros”. El central del Real Valladolid opina igual que  todos los aficionados del Real Valladolid, que esperan que no ante ellos no lleuge la primera victoria del Llagostera. En caso de que esto suceda el conjunto pucelano volvería a ser una vez el equipo aspirina que consigue sacar de las malas rachas a los rivales más necesitados.
A pesar de haber cosechado tan solo dos empates como visitante, lo cierto es que el Llagostera ha estado muy cerca en varios partidos de haber podido sacar algo más, pero al final los errores y las decisiones arbitrales han propiciado que el conjunto blaugrana esté luchando por no bajar a Segunda División B.

Una defensa de circunstancias

Los problemas para el Real Valladolid no paran de surgir, a parte del mal estado del césped del Estadio José Zorrilla, el conjunto pucelano afronta el partido con muchas bajas en la parcela defensiva. Además de las bajas sabidas de Juanpe por acumulación de tarjetas y Nikos por lesión se une Marcelo Silva, que ha causado baja después de arrastrar molestias por un fuerte golpe en la cresta iliaca.
Tres de los cuatro defensas titulares ante el Oviedo se han quedado fuera de la convocatoria. Ante esto el técnico  Miguel Ángel Portugal ha tenido que llamar al defensa del filial Cristian, que es probable que termine siendo del once de partida.
Las lesiones y el Real Valladolid parecen ir de la mano esta temporada. Desde que comenzara en casi todas las jornadas la enfermería blanquivioleta ha tenido algún jugador lesionado que no podía jugar. Además de la defensa el centro del campo es la otra zona en que el conjunto pucelano pasa por problemas. A las ya sabidas bajas de los lesionados de Alfaro, Manu del Moral  y André Leão se suma una vez más Álvaro Rubio. El capitán del Real Valladolid no podrá jugar, al menos, los dos próximos partidos (Llagostera y Mirandés) debido a una microrrotura de fibras en el musculo obturador externo de la pierna derecha. Dado que los plazos de recuperación estimados marcan entre dos y tres semanas de baja, el capitán intentará recuperarse para la visita a Zorrilla de la UD Almería, el 3 de abril. La lesión del futbolista tuvo lugar en la última parte del entrenamiento del jueves.
Aún se desconoce si el meta portugués Bruno Varela podrá estar en el campo de Anduva
Baja contra el Mirandés también puede ser Bruno Varela. El portero ha sido convocado con la selección sub 21 de Portugal para disputar dos partidos. Aún se desconoce si el meta podrá estar en Anduva. Quién si estará ante el conjunto burgalés será Kepa, que a pesar de ser convocado también con la sub- 21 española, el seleccionador Celades ha permitido liberarle a él y otros compañeros para poder disputar los partidos de Liga con sus respectivos equipos.

Convocatorias

La convocatoria del Real Valladolid queda integrada por 17 futbolistas (uno menos de los permitidos por el reglamento): Kepa, Bruno Varela, Chica, Moyano, Samuel, Nikos, Borja, Tiba, Juan Villar, Guzmán, Óscar, Mojica, Roger, Rennella, Rodri, Cristian (dorsal 28) y Anuar (dorsal 30). El mediocentro titular del Promesas se ha ganado su presencia a pulso con una gran temporada.
El Llagostera llega a Zorrilla con René, Moragón, Masó, Escassi, Samu, Jorge, Álex, Pitu, Edu Oriol, Emilio, Tébar, Imaz, Juanjo, Natalio, Querol, Benja, Chumbi y el exblanquivioleta Chus Herrero.

Posibles alineaciones

Llegir mes / Leer mas...

"La urgència de guanyar ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

La urgència de guanyar

El Llagostera busca un triomf fora de casa que mantingui l'esperança contra un Valladolid que encara aspira a pujar

19.03.2016 | 07:45
L´equip pot quedar a 7 punts de la salvació.
L´equip pot quedar a 7 punts de la salvació.
A la setzena anirà la vençuda? Això espera l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, en una nova sortida dels gironins per buscar la primera victòria com a visitants de la temporada. Als blaugrana els espera en un dels escenaris de més bon record des del salt a la Lliga Adelante: Repetir aquell 2-4 de l'última jornada de la temporada passada seria fantàstic per consolidar les aspiracions de permanència d'un equip que, tot i veure's a 7 punts de l'objectiu, està convençut de poder donar molta guerra. «Estem en el millor moment de joc de la temporada i no ens fa por res», deia ahir el tècnic del Llagostera. Abans de marxar cap a Valladolid, i després de fer l'últim entrenament a Palamós, Oriol Alsina va explicar que «la plantilla està animada perquè encara que la distància sigui important anem a Valladolid després d'un empat i una victòria, i amb la confiança d'assolir l'objectiu».
Alsina va analitzar el conjunt que dirigeix Miguel Ángel Portugal com «un equip del màxim nivell que és de Primera Divisió, tot i que circumstancialment està jugant a Segona». Segons ell, el rival d'aquesta tarda compta «amb jugadors que són els millors en les seves posicions, com Villar a la banda dreta o Rennella, Roger, Mojica. Tenen molta velocitat i aquests quatre atacants són del millor de la categoria». Si el Llagostera vol sumar el primer triomf a domicili del curs, Alsina té clar que els seus homes hauran d'actuar «amb tots els sentits, amb la màxima intensitat i caldrà fer un dels nostres millors partits». De les possibilitats d'assaltar el José Zorrilla i també d'enllaçar per primer cop dos triomfs seguits, el també director esportiu dels blaugrana assegura que «potser és el pitjor rival perquè és dels més complicats, però si guanyem ens donaria una injecció de moral molt gran».
El 2-4 de la temporada passada en l'última jornada de lliga regular (el Valladolid estava més pendent del play-off que de res més) no l'oblida Alsina, tot i que admetia que «aleshores ells estaven preparant la promoció i van reservar jugadors». Avui, en canvi, els locals tenen moltes més urgències si és que encara aspiren a atrapar les posicions de play-off d'ascens a Primera. L'entrenador del Llagostera va treure importància a aquell 2-4 perquè «tots els partits són diferents i demà (avui per al lector) ells s'hi juguen moltíssim perquè estan molt a prop de la promoció i per mi, fins i tot, tenen temps d'aconseguir una de les dues primeres places». Del conjunt blanc-i-violeta, Alsina destaca que «és un equip fet per pujar de categoria i el nostre està fet per no baixar, per tant, les diferències són molt grans». Això sí, el preparador dels blaugrana avisa que «damunt del rectangle de joc sortirem onze contra onze i en il·lusió i sacrifici com a màxim ens poden empatar». Alsina, inconformista de mena, assegura que «ara mateix només tenim en ment la victòria, abans del partit no em conformo amb l'empat».
Álex Cruz, la gran novetat
El tècnic llagosterenc va repassar la llista d'altes i baixes, expressant amb satisfacció que «és la primera vegada que tinc més dificultats a l'hora de planificar una convocatòria i això és gratificant perquè podem triar i remenar». Alsina lamenta, d'altra banda, que «això provoca el fet de prendre decisions injustes perquè tots treballen molt bé i hem hagut de deixar sis jugadors a casa».
La principal novetat a la llista de convocats va ser veure per primera vegada el nom de l'extrem gadità Álex Cruz. L'ex-Toledo va arribar a principis d'any però per culpa d'una lesió muscular s'ha perdut els vuit partits posteriors a la seva arribada. Avui, si Alsina ho considera oportú, s'estrenarà amb la samarreta blaugrana. Pel que fa a la infermeria només José Carlos, Jordi López i Nando Quesada són baixa per lesió.
El Valladolid, que no guanya a casa des del passat 24 de gener, té moltes baixes i Portugal només ha convocat 17 jugadors. La lesió muscular d'Álvaro Rubio va ser ahir l'última novetat negativa de l'equip, al costat de la baixa confirmada de Marcelo Silva, cosa que va fer entrar a la llista Cristian i Anuar, del filial. Alfaro, Manu del Moral, Nikos i André Leao també estan lesionats, mentre ?Juanpe és baixa per sanció.
Llegir mes / Leer mas...

"Fofo i Tito, fora de la llista de divuit". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Fofo i Tito, fora de la llista de divuit

Dues de les principals novetats en la llista de convocats d'Oriol Alsina per Valladolid van ser Álex Cruz, que després de superar la seva lesió als isquiotibials, s'estrena en una llista amb el Llagostera, i el central Jorge García, que en els darrers enfrontaments havia perdut protagonisme en la rotació amb l'entrada de Chus Herrero i Ruymán Hernández en les convocatòries. En detriment de les dues novetats, Fofo i Tito Ortiz, dos habituals en les últimes llistes i, fins i tot, el darrer, un home utilitzat en els onzes d'Alsina, s'han quedat a casa. Si ja no estava content amb el seu protagonisme dins l'equip, quedar descartat deu haver estat un cop dur per a Fofo, que va arribar en el mercat d'hivern i ja fa uns dies va reconèixer que esperava jugar més, l'objectiu pel qual va decidir venir al club llagosterenc. La frenada és un bon toc d'atenció.
Llegir mes / Leer mas...

"Confiança renovada". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Confiança renovada
El Llagostera va aconseguir una important victòria en la darrera jornada de lliga contra el Mallorca (3-0). Tot i seguir lluny de la permanència, actualment a set punts després de la victòria dels balears al camp de l'Osca dimecres passat (1-2), la confiança dels llagosterencs ha augmentat després de la superioritat manifestada damunt del terreny de joc contra els mallorquins: “La plantilla està animada. Ha estat una setmana diferent perquè veníem de sumar la victòria. Es treballa de manera diferent, ja que estem amb confiança i en el millor moment de la temporada pel que fa a joc, i esperem confirmar-ho amb resultats”, diu el tècnic d'Arenys de Mar, conscient sempre que el seu equip haurà de fer gairebé una proesa per guanyar al Nuevo Zorrilla, però confiant en les possibilitats.

LA DEBILITAT

El Valladolid ha sumat només dos dels últims nou punts davant de la seva afició

LA VALORACIONS DE MIGUEL ÁNGEL PORTUGAL

Per estar a dalt hem de guanyar a casa. És una qüestió de confiança. Podem fallar però el que no hem de deixar de fer és insistir i lluitar
És una anècdota, un fet gens normal, que hàgim jugat tres vegades contra el Valladolid i l'hàgim guanyat sempre, una quarta seria l'hòstia

NO POT ESPERAR

A punt de fer-ho a Elx, els de Llagostera han de vèncer a fora per tenir possibilitats

LA VALORACIONS D'ORIOL ALSINA

És un equip de segona A i, per tant, competitiu. A fora, no és el Bayern, però no ens hem de refiar. No existeixen les regles de tres en el futbol

L'EXIGÈNCIA

Els castellans tenen baixes molt importants, però en atac, un arsenal de qualitats
Els contratemps per lesions són coses del futbol. Tot i això hem de fer un bon partit i guanyar. No hi ha cap excusa que valgui, sobretot a casa
El Llagostera és diferent de l'Oviedo
[el seu últim rival]. Saben que han de lluitar per no baixar i serà un rival complicat de superar
Renella, Roger, Juan Villar, Mójica... Són jugadors que marquen les diferències a segona, i haurem de tenir tots els sentits activats
El rival és superior en gairebé totes les coses, però no en il·lusió i intensitat. En això, com a màxim, només ens poden igualar
Només tenim una cosa al cap, que és guanyar el màxim de partits possibles, a fora i a casa, independentment del contrincant
Llegir mes / Leer mas...

"La gran oportunitat". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La gran oportunitat

Tot i visitar el Valladolid, un dels aspirants a jugar el ‘play-off' d'ascens a primera, el Llagostera intentarà allargar el bon moment de joc per obtenir el primer triomf a fora

Puntuar ja podria ser bo, però en aquest moment de lliga, la victòria és imperatiu per tenir possibilitats

La prèvia Foto: L'ESPORTIU.
1 2
El Llagostera visita el Nuevo Zorrilla de Valladolid (a les 18.00 h). El conjunt llagosterenc intentarà donar la sorpresa a l'estadi d'un dels principals favorits a disputar el play-off d'ascens i, fins i tot, pujar de categoria, precisament l'últim rival que els gironins van poder batre a domicili, en l'última jornada de la lliga passada (2-4). Des del 7 de juny del 2015, el Llagostera no aconsegueix superar cap equip fora de casa –enguany només ha sumat dos punts lluny de la seva afició–, una xacra que el persegueix des de fa jornades, el principal maldecap que l'ha enfonsat en la classificació i que li impedeix fer un salt de qualitat per mantenir-se en la lluita per la permanència: “En qualsevol situació classificatòria diferent de la que estem ara, podríem valorar positivament un punt a Valladolid, però tal com estem, no. Només tenim una cosa al cap, que és guanyar el màxim de partits possibles, a fora i a casa, independentment del rival, per aconseguir així l'objectiu. Estem convençuts que ho podem fer i hem demostrat que podem guanyar a qualsevol”, comenta el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.
El Valladolid disposa d'una de les millors plantilles de la categoria. Tot i les múltiples baixes que té per al matx contra el Llagostera –Nikos, Leao, Alvaro Rubio, Marcelo Silva, Alfaro i Manu del Moral estan lesionats, i Juanpe, sancionat–, la línia ofensiva dels castellans fa por a qualsevol dels seus contrincants: “El Valladolid és un equip de màxim nivell, de primera divisió, que està jugant a segona. Té jugadors que són els millors en les seves posicions. Destaca molt el grup i tot el bloc, però evidentment té moltes individualitats, com ara Renella, Roger, Juan Villar, Mójica... Són jugadors que marquen les diferències a segona, i haurem de tenir tots els sentits activats”, analitza Oriol Alsina, que admet que els de Pucela són un mal rival per confirmar la millora dels resultats dels seus jugadors: “A priori és el pitjor equip per revertir completament la situació, ja que és un dels contrincants més complicats. Intentarem fer-ho, i això ens donaria força i una injecció important. A fora, però, fa alguns partits que competim molt bé.”
Tot i que de manera anecdòtica, el Valladolid és l'equip contra el qual el Llagostera ha tret millors resultats des que és a segona A. En els tres únics precedents, els catalans sempre han sumat tres punts contra els castellans, una estadística que intentaran mantenir al seu favor: “Tots els partits són diferents. És una anècdota, un fet gens normal, que hàgim jugat tres vegades contra el Valladolid i l'hàgim guanyat sempre; una quarta seria l'hòstia. Hem de ser conscients de les dificultats, ja que juguem contra un rival fet per pujar. Són superiors a nosaltres en gairebé totes les coses, però no en il·lusió i intensitat. En això,només ens poden igualar, com a màxim”, puntualitza l'entrenador del conjunt llagosterenc.
Llegir mes / Leer mas...