dissabte, 19 de març del 2016

"La gran oportunitat". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La gran oportunitat

Tot i visitar el Valladolid, un dels aspirants a jugar el ‘play-off' d'ascens a primera, el Llagostera intentarà allargar el bon moment de joc per obtenir el primer triomf a fora

Puntuar ja podria ser bo, però en aquest moment de lliga, la victòria és imperatiu per tenir possibilitats

La prèvia Foto: L'ESPORTIU.
1 2
El Llagostera visita el Nuevo Zorrilla de Valladolid (a les 18.00 h). El conjunt llagosterenc intentarà donar la sorpresa a l'estadi d'un dels principals favorits a disputar el play-off d'ascens i, fins i tot, pujar de categoria, precisament l'últim rival que els gironins van poder batre a domicili, en l'última jornada de la lliga passada (2-4). Des del 7 de juny del 2015, el Llagostera no aconsegueix superar cap equip fora de casa –enguany només ha sumat dos punts lluny de la seva afició–, una xacra que el persegueix des de fa jornades, el principal maldecap que l'ha enfonsat en la classificació i que li impedeix fer un salt de qualitat per mantenir-se en la lluita per la permanència: “En qualsevol situació classificatòria diferent de la que estem ara, podríem valorar positivament un punt a Valladolid, però tal com estem, no. Només tenim una cosa al cap, que és guanyar el màxim de partits possibles, a fora i a casa, independentment del rival, per aconseguir així l'objectiu. Estem convençuts que ho podem fer i hem demostrat que podem guanyar a qualsevol”, comenta el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.
El Valladolid disposa d'una de les millors plantilles de la categoria. Tot i les múltiples baixes que té per al matx contra el Llagostera –Nikos, Leao, Alvaro Rubio, Marcelo Silva, Alfaro i Manu del Moral estan lesionats, i Juanpe, sancionat–, la línia ofensiva dels castellans fa por a qualsevol dels seus contrincants: “El Valladolid és un equip de màxim nivell, de primera divisió, que està jugant a segona. Té jugadors que són els millors en les seves posicions. Destaca molt el grup i tot el bloc, però evidentment té moltes individualitats, com ara Renella, Roger, Juan Villar, Mójica... Són jugadors que marquen les diferències a segona, i haurem de tenir tots els sentits activats”, analitza Oriol Alsina, que admet que els de Pucela són un mal rival per confirmar la millora dels resultats dels seus jugadors: “A priori és el pitjor equip per revertir completament la situació, ja que és un dels contrincants més complicats. Intentarem fer-ho, i això ens donaria força i una injecció important. A fora, però, fa alguns partits que competim molt bé.”
Tot i que de manera anecdòtica, el Valladolid és l'equip contra el qual el Llagostera ha tret millors resultats des que és a segona A. En els tres únics precedents, els catalans sempre han sumat tres punts contra els castellans, una estadística que intentaran mantenir al seu favor: “Tots els partits són diferents. És una anècdota, un fet gens normal, que hàgim jugat tres vegades contra el Valladolid i l'hàgim guanyat sempre; una quarta seria l'hòstia. Hem de ser conscients de les dificultats, ja que juguem contra un rival fet per pujar. Són superiors a nosaltres en gairebé totes les coses, però no en il·lusió i intensitat. En això,només ens poden igualar, com a màxim”, puntualitza l'entrenador del conjunt llagosterenc.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui