dissabte, 10 d’octubre del 2015

Resultats d'aques matì , partits de la tarde i dema


Llegir mes / Leer mas...

Ferrer pide paciencia y no volverse locos ante el Llagostera

Article de  mallorcadiario.com

Por: EFE el 9 octubre 2015 | Comentar
ferrer-rueda-de-prensa
El entrenador del Mallorca, Albert ‘Chapi’ Ferrer, ha afirmado hoy que su equipo ha de tener paciencia para derrotar el domingo a la UE Llagostera en el estadio Son Moix y sumar tres puntos vitales para escapar de la zona de descenso. “No podemos volvernos locos ante el Llagostera”, ha señalado.
“Ellos tienen muy buen contraataque, juego directo, transiciones rápidas y calidad arriba, así que debemos tener paciencia y evitar precipitaciones que les favorezcan”, ha precisado.
El técnico mallorquinista no podrá contar con el meta alemán Timon Weellenreuther, concentrado con la selección Sub 19 de Alemania, y el delantero paraguayo “Torito” Acuña, lesionado y que estará de baja más de dos meses.
“Las lesiones no las podemos controlar y hay que afrontarlas como vienen; en nuestro caso tenemos buenos jugadores para suplirlas”, ha indicado.
Según ha explicado Ferrer, a lo largo de la semana su equipo ha trabajado varios aspectos, sobre todo el ataque, ya que el equipo solo ha anotado tres goles en siete jornadas.
Con respecto a las palabras del presidente del Mallorca, Utz Claassen, quien dijo que no se veía esta temporada contratado a un nuevo entrenador, Ferrer ha expresado su satisfacción.
“Tranquiliza oír que tu presidente te apoya públicamente; es positivo para la tranquilidad del grupo pero, en realidad, no pienso más allá del partido del domingo así que los rumores tampoco me afectan tanto”, ha subrayado el técnico del Mallorca.
Autor: mallorcadiario.com
Llegir mes / Leer mas...

Ferrer: "El partido ante la Llagostera se tiene que ganar sí o sí"

Article de Ciutat.es

El entrenador del Real Mallorca, Alber "Chapi" Ferrer comparecía esta mañana ante los medios en la sala de prensa de la Ciudad Deportiva de Son Bibiloni. El técnico mallorquinista es consciente de la importanciad de los tres puntos ante la UE Llagostera, no confirmaba la presencia de Brandon en la convocatoria, agradecía la confianza y palabras del presidente, Utz Claassen, y desvelaba que utilizará el mismo sistema que ante el Real Oviedo.
"Se ha de ganar pero no podemos precipitarnos, tenemos que tener el balón sin volvernos locos. Cuando algo funciona debe tener continuidad. Nos fue bien contra el Oviedo porque el equipo demostró personalidad, no se echó atrás cuando marcamos ni se vino abajo cuando recibimos el gol. Esa actitud es la que tenemos que repetir”.

“tranquiliza oir que tu presidente te apoya públicamente, es positivo para la tranquilidad del grupo pero, en realidad, no pienso más allá del partido del domingo así que los rumores tampoco me afectan tanto”, señaló.

"Me encantaría que el ambiente fuera positivo aunque entiendo que vamos colistas. No los critico porque, repito, los entiendo, pero no ayuda que piten al equipo”.

Llegir mes / Leer mas...

L’ansietat, un enemic que Ferrer vol lluny de Son Moix

Article de ARA Balears

El tècnic reclama “personalitat” i “paciència” per al duel contra el Llagostera
La darrera vegada que els jugadors del Mallorca abandonaren la gespa de Son Moix ho feren escoltant una sonora xiulada després de perdre contra l’Osca. A Oviedo, l’equip va mostrar la millor cara i va obtenir un empat que va deixar un sabor dolç. L’equip havia demostrat personalitat i no es va desmuntar com en altres ocasions. Ara, amb vista al duel que diumenge enfrontarà els vermells al Llagostera, Albert Ferrer vol evitar que l’ansietat engalaverni les cames dels seus. Vol desterrar els nervis de Son Moix i reforçar la maduresa del conjunt. És per això que va reclamar als seus homes “personalitat” i “paciència” per encarar un partit que “s’ha de guanyar”. No hi ha més opció. Una nova derrota el tornaria a situar al caire del precipici, ja que els vermells són coers, amb només una victòria i dos empats en les set jornades disputades.
“Hem de tenir personalitat en el nostre joc, fer allò en què som més forts, i paciència per gestionar tot el que pugui passar sobre la gespa, no ens podem precipitar”, va assenyalar el tècnic.
Unió
Ferrer sap que l’equip no ha de tornar boig. Que el Llagostera jugarà amb la seva condició de coer per tractar d’aconseguir que els nervis i l’ansietat juguin en contra dels vermells. Com més minuts passin sense que el Mallorca pugui marcar, més fàcil serà per als gironins poder fer mal. Per evitar aquesta situació, l’entrenador sap que ha de comptar amb el suport de l’afició, com va succeir contra la Ponferradina, única victòria al caseller de l’equip.
“Va ser collonut l’ambient de la Ponferradina i vàrem guanyar el partit després de 35 minuts amb un home menys gràcies al suport de la gent”, va apuntar. És per això que va reclamar que l’afició els fes costat sense negar el dret a la queixa, que, si és el cas, hauria d’arribar al final dels 90 minuts de joc. “Entenc els xiulets, anam coers”, sentencià.
Ferrer, que va agrair les paraules de suport que li ha dedicat aquesta setmana el president Utz Claassen, va tornar a destacar que allò que funciona no s’ha de tocar. És a dir, que previsiblement Javi Ros tornarà a formar el vèrtex més avançat del trivot amb Yuste i Sissoko, tal com l’equip va jugar “bé” a Oviedo, de manera que previsiblement hi haurà pocs canvis en l’onze.
“El posicionament és un poc diferent de l’habitual, però és un estil que va bé a l’equip. A l’equip li agradarà pressionar un poc a dalt, i d’aquesta manera ens va bé”, va assenyalar després de reconèixer que el perfil de Javi Ros és més adient per jugar més avançat.
D’altra banda, després de recordar la lesió d’Acuña (que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc entre 8 i 10 setmanes), Ferrer va destacar que fins avui mateix no decidirà si Brandon entra en la convocatòria, perquè encara té molèsties.
Llegir mes / Leer mas...

Ferrer avisa que no pueden «volverse locos» ante el Llagostera

Article de UH Deportes


Albert Ferrer

El entrenador del Real Mallorca, Albert Ferrer, durante un partido de la pasada temporada.

El entrenador del Mallorca, Albert 'Chapi' Ferrer, ha afirmado este viernes que su equipo ha de tener paciencia para derrotar el domingo a la UE Llagostera en el estadio Son Moix y sumar tres puntos vitales para escapar de la zona de descenso. «No podemos volvernos locos ante el Llagostera», ha señalado.
«Ellos tienen muy buen contraataque, juego directo, transiciones rápidas y calidad arriba, así que debemos tener paciencia y evitar precipitaciones que les favorezcan», ha precisado.
El técnico mallorquinista no podrá contar con el meta alemán Timon Weellenreuther, concentrado con la selección Sub 19 de Alemania, y el delantero paraguayo «Torito» Acuña, lesionado y que estará de baja más de dos meses.
«Las lesiones no las podemos controlar y hay que afrontarlas como vienen; en nuestro caso tenemos buenos jugadores para suplirlas», ha indicado.
Según ha explicado Ferrer, a lo largo de la semana su equipo ha trabajado varios aspectos, sobre todo el ataque, ya que el equipo solo ha anotado tres goles en siete jornadas.
Con respecto a las palabras del presidente del Mallorca, Utz Claassen, quien dijo que no se veía esta temporada contratado a un nuevo entrenador, Ferrer ha expresado su satisfacción.
«Tranquiliza oír que tu presidente te apoya públicamente; es positivo para la tranquilidad del grupo pero, en realidad, no pienso más allá del partido del domingo así que los rumores tampoco me afectan tanto», ha subrayado el técnico del Mallorca.
Llegir mes / Leer mas...

Ferrer pide más apoyo y menos pitos

Article del Diari de Mallorca

"Se tiene que ganar este partido sí o sí", afirma el técnico del Mallorca sobre el partido ante el Llagostera - El 'Chapi' asegura que se siente reforzado por las palabras del presidente Claassen

10.10.2015 | 02:31
El técnico Albert Ferrer durante un entrenamiento de esta semana.
El técnico Albert Ferrer durante un entrenamiento de esta semana.

El 'Chapi' Ferrer, entrenador del Mallorca, pidió ayer a los aficionados que vayan a ver mañana el partido contra el Llagostera "que animen al equipo durante los noventa minutos y que piten después si quieren", en la rueda de prensa posterior al entrenamiento en Son Bibiloni.
Un ambiente como el que se vivió contra la Ponferradina, en la única victoria que ha cosechado el Mallorca esta temporada, es el escenario ideal para el 'Chapi': "A mí me gustaría que el ambiente sea positivo", afirmó Ferrer. Además, aseguró que si el ambiente es negativo el equipo tiene que aislarse de los pitos y "tirar hacia adelante", porque es una situación "que no ayuda al equipo y solo puede beneficiar al rival". A pesar de todo, el técnico admitió que entiende las críticas ya que el Mallorca es colista de Segunda División.
"Se tiene que ganar este partido sí o sí", sentenció Ferrer, cuya continuidad en el banquillo bermellón es uno de los temas que más se han debatido estas semanas. El técnico aseguró que no piensa en si seguirá o no tras cada partido porque eso "sería un sinvivir" y que los rumores no le afectan. Sin embargo, el presidente del club, Utz Claassen, salió en defensa del entrenador diciendo que no imagina sustituirle esta temporada. "Tampoco soy tonto, si sigues sin ganar...", admitió Ferrer, que agradeció el gesto del alemán. El preparador reconoció que las palabras del propietario del club le tranquilizaron y que tiene muy buena relación con Claassen. "Es un hombre que refuerza", aseguró el 'Chapi'.
En el plano deportivo, el entrenador repetirá el esquema que utilizó la última jornada. "Cuando una cosa funciona, debe tener continuidad. El otro día -contra el Oviedo- hicimos un posicionamiento distinto al habitual y nos fue bien. No pienso hacer muchos cambios", sentenció el entrenador, que destacó del planteamiento en el Tartiere que el equipo no se relajó tras marcar el gol y no se vino abajo cuando encajó el empate. Consolidar las buenas sensaciones que mostró el equipo a pesar del resultado es una de las prioridades para el técnico rojillo: "Esa actitud es la que tenemos que repetir", dijo el entrenador del Mallorca, que confía en sumar tres puntos vitales para escapar del descenso.
Donde más tiene que mejorar el Mallorca es en el aspecto ofensivo ya que solo ha marcado tres goles en las siete jornadas que se han disputado en Segunda División. Ferrer afirmó que es la parte que más se está preparando: "Trabajamos finalizaciones, corregimos movimientos arriba, aunque tener más presencia en ataque como el otro día nos da más opciones".
El técnico dijo ayer que uno de los beneficiados del plantemiento táctico que presentó en Oviedo es Javi Ros. Sobre el jugador, el 'Chapi' aseguró que la mediapunta es una posición en la que el navarro "está más comodo, más cerca del área y nos puede dar el último pase".
"No nos tenemos que precipitar"
Sobre el rival que tendrá delante mañana el conjunto mallorquinista, el Llagostera, el entrenador bermellón aseguró que es un rival que juega "muy bien al contraataque, con juego directo, transiciones rápidas y calidad arriba". Para contrarrestar esto, Ferrer admitió que tendrán que jugar "con mucha paciencia, vigilando los balones más directos y tener la gente suficiente atrás para no tener sorpresas". "No nos tenemos que precipitar, hay que jugar en lo que somos más fuertes", aseguró el entrenador catalán.
Mantener jugadores en ataque, y la presión arriba son las claves que ha dado el técnico para poder sumar tres puntos clave ante un rival directo mañana en Son Moix.
Llegir mes / Leer mas...

Queda prohibit fiar-se del cuer

Article de @diaridegirona

Oriol Alsina dóna per tancada la polèmica amb Mosquito i avisa dels perills del Mallorca: "Lluitaran per pujar a Primera"

10.10.2015 | 00:00
Queda prohibit fiar-se del cuer
Queda prohibit fiar-se del cuer
A Ses Illes, aquest any celebren el centenari del Mallorca. El gran objectiu dels balears és acompanyar l'efemèride amb un ascens a la Primera Divisió. L'objectiu, a dia d'avui, és a anys llum. És cert que la Lliga no ha fet més que començar, però els números de l'equip que entrena el Chapi Ferrer són d'allò més decebedors. La il·lusió per pujar continua intacta, però una nova relliscada podria deixar l'exdefensa del Barça a tocar del precipici. I per què? Perquè el Mallorca és el cuer de la categoria, amb només 5 punts de 21 possibles. Fa 5 partits que no guanya i és l'equip que menys gols fa (3). A ulls del seu proper rival, però, els balears són un llop disfressat de xai que pot atacar en qualsevol moment. L'entrenador, Oriol Alsina, no es fia gens ni mica de la posició de cuer que ocupa el seu rival de demà ni tampoc de la pèssima arrencada dels homes que prepara l'exjugador de Barça i Chelsea.
"Que el Mallorca sigui l'últim no és significatiu per a mi. Estic convençut que lluitarà pel play-off fins al final de temporada", deia el maresmenc. I ho justificava: "Té un tècnic i uns futbolistes excel·lents". Alsina explicava ahir en roda de premsa que els seus futbolistes visitaran demà l'Iberostar Estadi de Palma amb "molta il·lusió", bàsicament perquè acumulen dues jornades sense perdre (2-2 a Montilivi i 4-1 a casa amb l'Elx). Dos bons resultats que, això sí, no fan que l'onze titular de demà estigui del tot definit. "Cada vegada el tenim més clar perquè hi ha jugadors en un estat de forma òptim, tot i que fer un onze fix és difícil perquè el Llagostera està en contínua evolució".
A banda de tornar amb els tres punts, l'altre objectiu d'Alsina és "que el Mallorca no es desperti". El tècnic deia del seu proper rival que "no ens fa por, com cap equip, però li tenim un gran respecte", si bé argumentava que "té grans individualitats. L'exemple és que se'ls ha lesionat un gran jugador com ho és Acuña, però el pot suplir un altre davanter de molta qualitat. Té una plantilla ben completa".
N'hi ha hagut prou amb les últimes dues jornades per deixar aparcat el tema de la manca de gol. Fins a quatre davanters del Llagostera han anotat un doblet des de principis de temporada. Es tracta de Juanto Ortuño, Imaz, Benja i Giva (tots han marcat dues dianes, entre Lliga i Copa), quelcom que deixa ben satisfet a Oriol Alsina: "Prefereixo que el gol estigui molt repartit i que no hi hagi pas una dependència com ara fa un any passava amb Sergio León". El tècnic, a més, creu que "ara hi ha moltes més variants en atac i estem tots molt endollats en els metres finals. Això significa que quan un dels atacants no tingui el dia, el seu company respondrà per ell".
El cas Mosquito
El nom de Thiago Rodrigues da Silva, Mosquito, ha sonat amb força durant els darrers dies. Va arribar juntament amb Giva, també brasiler, però el resultat d'un i altre ha estat ben diferent. Giva, de mica en mica, va disposant cada cop de més minuts i fins i tot ha sumat 2 gols. En canvi, el seu compatriota, després d'absentar-se durant dos entrenaments aquesta mateixa setmana, ha rebut una multa del club i també l'advertiment per part del cos tècnic. De portes enfora, això sí, Alsina va preferir treure ferro de tot plegat, recordant que l'adaptació mai és fàcil per als jugadors joves i que vénen d'un país llunyà com Brasil. "La dificultat no és petita perquè Giva i Mosquito han deixat els seus amics i familiars ben lluny per anar-se'n a l'altre punta del món a jugar al futbol. L'adaptació de Giva ha estat molt bona i va creixent. En canvi, a Mosquito li està costant més. El seu cas, però, ha quedat oblidat ben ràpidament perquè aquell que treballa dur, amb mi, acaba tenint oportunitats". És aquí on el preparador blaugrana va posar l'exemple de Juanto Ortuño, que ha passat de no anar ni convocat a ser un dels pitxitxis del vestidor: va estrenar-se amb gol durant uns minuts a Montilivi i va ser titular contra l'Elx, també veient porteria.
Entrenament i viatge
Aquest matí, el primer equip del Llagostera té previst celebrar l'últim entrenament abans de posar rumb cap a Palma de Mallorca, on demà els gironins s'enfrontaran a l'equip local sense els lesionats René, Ruymán, Querol, Eloy Gila i Emilio Sánchez. La gran novetat podria ser l'atacant Chumbi, absent les últimes setmanes per lesió, tot i que el murcià tot just s'ha reincorporat a mig gas als entrenaments i no sembla del tot clar que pugui tenir minuts.
Llegir mes / Leer mas...

Quesada, de baix a dalt

Article de l'Esportiu

Treball. El nou fitxatge del Llagostera explica que arriba al club amb moltes ganes de treballar, i afronta l'etapa fins al gener en el filial com un repte per demostrar la seva qualitat

Quesada acompanyat de Salamero i Tarragó Foto: G.F.

La sala de premsa del municipal Josep Pla i Arbonès va ser escenari ahir de la presentació del nou jugador del Llagostera, Fernando Nando Quesada. El jove migcampista, de 21 anys, aterra a la Costa Brava després de rescindir amb l'Utrecht holandès i firma un contracte per una temporada i mitja: “És una satisfacció presentar un jugador jove, amb molta il·lusió i projecció i que ens aportarà un perfil de joc que no tenim ni a la primera plantilla ni al filial. Tenim clar que pot ser un jugador important a mitjà termini”, va destacar el secretari tècnic, Javi Salamero, que també va comentar la peculiaritat que afectarà Quesada fins al gener: “No el podem inscriure en el primer equip fins que es torni a obrir el mercat però s'ha mostrat predisposat a anar a ajudar el filial.”
Començar de zero
Nando Quesada es va mostrar d'entrada agraït al Llagostera per l'oportunitat que li estan oferint: “Estava sense equip, el Llagostera em va deixar entrenar-me amb ells i al final em puc quedar. Estic molt content”, va remarcar el futbolista de Sabadell, que també va comentar que, després de sortir del Barça, potser va voler córrer massa per fer el salt al futbol professional: “Crec que em vaig saltar un pas després de deixar el futbol formatiu i això m'ha passat factura”, va lamentar Quesada, que en les últimes temporades a Holanda, entre lesions i poca confiança, ha tingut poques oportunitats per jugar: “En l'aspecte esportiu potser no he tingut gaire sort, però en el personal l'experiència a l'estranger m'ha fet créixer molt com a persona.”
Quesada actua de migcampista creador, una peça molt buscada en el mercat: “M'agrada llegir els partits i veure què cal a cada moment. Una passada llarga, curta...”.
Compromís
Quesada ha firmat conscient que fins al gener només podrà jugar a 2a catalana: “No em fa res, ho he demanat jo. Si un mateix té voluntat per créixer i fer-ho bé, la categoria és igual. A més, he vist el ritme que hi posa el filial i és superior a 2a catalana”, va explicar el sabadellenc, que en la seva etapa al Barça va compartir vestidor amb Munir o Deulofeu entre d'altres.

ELS PROTAGONISTES

Sóc un mig a qui li agrada llegir els partits i veure què cal: una passada llarga, curta...
Nando Quesada
migcampista del llagostera
És una satisfacció presentar un jugador amb projecció i que ens aportarà un perfil que no tenim
Javi Salamero
sec. tècnic del llagostera
Darrera actualització ( Dissabte, 10 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...