dijous, 22 de setembre del 2016

"El Llagostera encadena 11 partits seguits sense perdre a Palamós".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera encadena 11 partits seguits sense perdre a Palamós

22.09.2016 | 00:00 El meritori 2-2 que el Llagostera va salvar davant el Vila-real B després de marxar al descans amb 0-2 va servir perquè el conjunt d'Oriol Alsina encadenés l'11è partit sense perdre a l'estadi Palamós-Costa Brava. La ratxa d'imbatibilitat a casa dels blaugranes ja va començar en la segona volta de la temporada passada, quan després de perdre el derbi davant el Girona (0-1), els llagosterencs van finalitzar la Lliga de la Segona A amb sis victòries i dos empats. Especialment destacades van ser les golejades davant el Mallorca (3-0), l'Alcorcón (4-0) o el que tancava la participació dels gironins a la categoria de plata, el 6 a 2 contra el Saragossa. Aquesta temporada a Segona B, el Llagostera continua sense conèixer el significat de la paraula derrota com a local en els tres partits davant la seva parròquia: 1-1 davant l'Espanyol B, 2-2 contra el Vila-real B i victòria davant l'Atlètic Saguntí (2-0).
El botí de punts dels del Gironès a casa frega la perfecció, amb un balanç de 25 punts dels darrers 33 disputats. En canvi, a fora, el Llagostera es transforma i ja són 23 els partits sense guanyar lluny de Palamós. Diumenge a Alcoi, els d'Alsina tindran una nova ocasió.
Llegir mes / Leer mas...

"Jordà, ja recuperat, afegeix opcions".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Jordà, ja recuperat, afegeix opcions

Una de les bones notícies que podria tenir Oriol Alsina amb vista al pròxim duel al Collao contra l'Alcoià (diumenge a les 18.00 h) serà la tornada de Rafa Jordà. El punta de Santa Perpètua de Mogoda es va fer una lesió als isquiotibials abans del partit de la segona jornada contra l'Ebre. Després de perdre's quatre enfrontaments, Jordà tornarà a ser una de les alternatives en l'atac del tècnic d'Arenys de Mar, que fins ara tenia Manel Martínez com a únic davanter titular i Carlos Cano agafant el relleu d'aquest. Jordà no estarà en plenitud física, però a la llarga hauria de ser una peça important en el joc ofensiu llagosterenc.
Darrera actualització ( Dijous, 22 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"L'alliberament del davanter".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

L'alliberament del davanter

2a divisió B. Manel Martínez ja sap el que és fer un gol amb la samarreta del Llagostera. Amb menys pressió, l'atacant espera continuar ajudant l'equip

Foto: LLUÍS SERRAT.
1
Encara que no es notés en la manera de jugar, sempre mostrant un treball incansable en la pressió i en l'associació amb els companys, el davanter viu del gol i, després de cinc jornades, Manel Martínez va poder alliberar-se d'una motxilla que podia arribar a ser molt pesant. L'exjugador del Sabadell va fer contra el Vila-real B, el gol que suposava l'empat a dos que seria definitiu, l'estrena com a golejador amb la samarreta blaugrana del conjunt llagosterenc. El maresmenc va aprofitar una centrada de Marc Fernández per fer gol després d'una potent rematada amb el cap.
Manel va debutar amb el Llagostera en la primera jornada contra l'Espanyol. En aquell matx no va ser titular, però va disputar 18 minuts. Aprofitant la lesió de Rafa Jordà, el de Cabrera de Mar ha estat titular en els altres quatre partits, ha acumulat 358 minuts de joc en total i ha marcat el perseguit i desitjat gol contra el filial groguet: “Com a davanter, quan marco estic content ja que els atacants vivim d'això. Després de molta lluita al davant i alguna ocasió he pogut marcar i estrenar-me. He d'intentar continuar ajudant amb gols, perquè l'equip sumi punts i escali posicions en la taula”, comenta el futbolista cedit pel Girona al Llagostera.
Tot i que el gol s'ha fet esperar, Manel ha aportat a l'atac llagosterenc altres aspectes igual d'importants. Sense anar més lluny, el davanter va assistir a Colorado en dues de les ocasions més clares del matx –una va acabar al travesser– i, en el primer gol contra el Vila-real B, va ser l'assistent de Marc Fernández per iniciar la reacció fulgurant: “Està clar que el més important són els gols de l'equip. Els faci jo o qualsevol altre company, el que intentem és fer-ne com a mínim un més que el rival per guanyar els partits”, diu Manel Martínez, amb la mirada fixada en la que podria ser la pròxima víctima, l'Alcoià: “És un rival que normalment està a dalt. Hem d'intentar guanyar, no ens espanta ningú. Si els vencem, ells deixaran de sumar i ens anirem acostant a la part alta, on tots volem estar” conclou un dels davanters de la plantilla dirigida pel tècnic, Oriol Alsina.

EL PROTAGONISTA

Com a davanter, quan marco estic content, ja que els atacants vivim d'això. He d'intentar seguir ajudant perquè l'equip sumi punts
Està clar que el més important són els gols de l'equip, els faci jo o qualsevol altre company
Manel Martínez
davanter del llagostera
Llegir mes / Leer mas...